BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn huwelijk

Zittend aan de ontbijttafel en nog aan het nagenieten van mijn huwelijksfeest waar ik de vrouw van mijn dromen heb gehuwd. Mijn grootte liefde zit met mij aan de ontbijttafel en beide genieten we van onze kop koffie. Toen we deze morgen naakt wakker werden wist ik dat ik mijn droom werkelijkheid was geworden.
Het was niet zo eenvoudig om haar eindelijk tot mijn vrouw te nemen daar ik reeds was gehuwd toen ik haar heb leren kennen. Ze was mijn secretaressen en om haar te huwen moest ik van mijn eerste vrouw scheidden. Waarschijnlijk denken jullie nu dat het weer een simpel verhaal is van een midlife crisis gehuwde man die zijn vrouw bedriegt met zijn jonge secretaressen en die dan later haar huwt omdat de seks beter is.
Dat is het niet, het is meer ingewikkeld dan dat. Laat met beginnen bij het beging waar ik gehuwd was met Roos. Ik was juist afgestudeerd in de financiën als ik op 22 jaar leeftijd Roos huwde. We kende mekaar reeds 4 jaar en als ze op 18 jaar zwanger was van onze oudste zoon zijn we gehuwd. Ons seksleven was tamelijk normaal maar niets bijzonders. Enkele male per week neukte en eenmaal als ik mijn zaad in haar kut schoot was het plezier gedaan. Hoe dan ook twee jaar later werd onze tweede zoon geboren en daar is het bij gebleven.

Ons seksleven ging van enkele maal per week naar eenmaal per week en het werd minder en minder. Het was zover dat ik meer had aan het masturberen dan aan het neuken van mijn vrouw die als een lappenpop op het bed lag met haar benen open en die geen kreet liet toen ik haar neukte. Eenmaal mijn zaad verschoten, sloot ze haar benen, dit haar slipje terug aan en draaide zich om verder te slapen. Veel plezier had ik er niet aan en had gedurende die tijd enkele buitenechtelijke relatie waar de seks goed was maar dat was het dan. Meestal waren het vrouwen die gescheiden waren of gingen scheiden en ik was moe om naar hun mislukte huwelijks verhalen te luisteren. Ik wilde seks, ik wilde mijn lul in hun kut steken, draaien en pompen totdat mijn zaadcellen de vrijheid hadden om in hun kut rond te zwerven. Om geen verhalen meer te horen over mislukte huwelijken en mijn zakdoek te geven om hun tranen af te vegen ben ik omgeschakeld naar hoeren. Natuurlijk de seks is goed en zeer goed maar ook duur tot zeer duur. Ik ben zowel van buitenechtelijke relaties of hoeren afgestapt en neukte maar dan mijn vrouw die er als een lappenpop erbij lag als ik haar neukte. Meer en meer als ik haar wou neuken had ze hoofdpijn. De hoofdpijn was een constante en ik had eens voorgesteld om pijnstiller te nemen en doen is ze erg boos geworden. Het neuken van mijn vrouw stond nu op een zeer laag pitje en ik was aangewezen om mij te masturberen. Zelfs als ik het deed in bed als ze naast mij lag, bewoog ze geen vin. Ik heb mij dan meer toegelegd op mijn werk en dat heeft resultaat gegeven daar ik werd benoemd als directeur financiën en dat heeft mijn leven veranderd.

Toen ik de eerste dag in mijn nieuw kantoor kwam werd ik ingelicht door mijn secretaresse Zulma. Zulma was kort bij haar pensioen en enkele maanden later had ze deze aangevraagd. Drie dagen voor haar laatste dag heeft ze mijn nieuwe secretaresse voorgesteld, Maria. Maria 30 jaar, prachtig donker lange haren, zeer sexy en een figuur waar je alleen maar van kunt dromen. Ze had een donkerblauw rokje aan tot boven de knie, een wit bloesje waar ik haar vormen door kwamen, hoge zwarte hielen en netkousen. Bij de kennismaking steigerde mijn lul en ik denk dat ze dat had gemerkt. De volgende dagen was voor mij een droom als ik Maria zag en toen Zulma op pensioen was, ging ik met plezier werken. Als ik masturbeerde dacht ik steeds aan Maria en als ik dan toch eens mijn vrouw, de lappenpop, mocht neuken dacht ik steeds dat ik mijn lul in Maria stak, zelfs zo erg dat mijn vrouw begon te genieten van mijn neuk bewegingen. Het was een koude douche als ik vernam dat Maria verloofd was en binnen 6 maanden zou huwen. Zelfs die tijd kleedde Maria zich zeer sexy. Meestal stond erboven aan haar bloesje een knopje of twee meer open zodat ik steeds een wonderlijk zicht had op haar prachtige borsten. Dat had natuurlijk tot gevolg dat ik tamelijk een lange tijd met een stijve rondliep.

Enkele maanden voor haar huwelijk was ze op een morgen in tranen uitgebroken en toen ik haar zag was haar make-up doorlopen en liepen de tranen over haar gezicht. Ze vertelde mij met schokkende stem dat ze haar verloving had verbroken daar haar verloofde, de klootzak, reeds meer dan zeven maand een verhouding had met een andere vrouw die nu zwanger was van hem. Ik heb haar getroost en heb die avond heb ik haar uitgenodigd om te gaan eten wat ze heeft aanvaard. Na het restaurant, we hadden beide wel wat te veel gedronken, heb ik haar naar huis gebracht en heeft ze mij uitgenodigd om een koffie te drinken voordat ik naar huis zou gaan. We waren juist binnen haar appartement als ze zich omdraaide en haar lippen tegen mijn lippen duwde. Onze tongen vonden elkander en onze lippen zogen zich aan elkaar vast. Ik stak mijn hand onder haar kleed en voelde door haar slipje haar kutje dat zeer nat was. Ik heb niet getwijfeld, ik heb mijn broek en onderbroek laten zaken, mijn armen onder haar benen gebracht en in een positie dat ik haar staande kon neuken. Ze stond met haar rug tegen de muur en ze hijgde en zei dat ik haar slipje van haar kont moest scheuren wat ik dan ook heb gedaan. Mijn lul was keihard en gleed zacht in haar natte kut. Ze hijgde, ze kermde, ze vroeg en kreeg e een orgasme waarbij ze haar nagels diep in mijn rug plande. Ik heb staande haar verder geneukt en mijn zaad in haar kut geschoten. Ze smeekte om meer en mijn lul bleef keihard en staande heb ik haar voor de tweede maal genomen. Toen zijn we naar haar slaapkamer gegaan en snel hebben we ons uitgekleed en ze lag met gesloten ogen en benen ver open op het bed en vragend “Neuk mij”.

Ik heb niet geaarzeld en op haar gaan liggen tussen haar benen en mijn lul stond reeds recht en ging soppend in haar natte vagina. Ik heb gebeukt en ze schreeuwde om meer en harder en toen ze klaarkwam heb ik mijn lul eruit getrokken haar omgedraaid zodat ze op handen en voeten en haar kont naar mij was gericht en mijn lul is haar natte kut gestoken. Neukend heb ik op haar billen geslagen en ze draaide met haar kont zodat ik terug mijn warm zaad in die natte kut schoot. Dit was het begin van onze verhouding, mijn zaadcellen zou ik niet meer verspillen aan mijn vrouw maar wel aan mijn minnares Maria. Ik haar overal geneukt, op mijn bureautafel, op de bureauvloer, op haar bureautafel, op mijn bureaustoel, op de kopiemachine, natuurlijk meestal als alle medewerkers naar huis waren en we overuren maakte. Buiten het kantoor hen ik haar verschilleden malen geneukt, gepijpt, gebeft op de achter zit van mijn wagen en natuurlijk in haar appartement waar er geen plaats is geweest dat we neukten. Maria wist van mijn situatie met mijn vrouw en ze vroeg waarom ik niet scheidde van haar zodat we konden huwen. Ik was akkoord om Maria te huwen, alleen was het probleem dat een echtscheiding in mijn nadeel zou uitdraaien en dat ik alimentatiegeld moest betalen aan mijn vrouw, die niet werkte en aan mijn twee zonen. Niet tegenstaande ik een goed salaris heb zou dat een serieus financieel probleem kunnen geven.

Maria kwam met het idee om mijn vrouw te laten opdraaien voor de echtscheiding als ze een buitenechtelijke relatie had dan moest ik niets betalen aan haar en het minimum voor de twee zonen die hun laatste jaar in de universiteit deden. Mijn vrouw zou opdraaien voor de kosten en voor de alimentatie van onze zonen daar ze echtbreuk had gedaan. Dit was gemakkelijker gezegd dan gedaan daar mijn vrouw geen zin in seks had en eigenlijk aseksueel was.
Op een avond had Maria, mij, haar broer Thomas en haar jongere zus Lisa uitgenodigd op haar appartement. Het plan was dat ik Thomas en Lisa zou uitnodigen bij mij thuis voor een avondmaal en dat hij zich zou voordoen als een zeer belangrijke klant. Ik zou mijn vrouw haar interesse moeten wekken door te zeggen dat deze klant ons zijn buitenverblijf zou geven voor enkele weken in Spanje. Thomas zou met mijn vrouw flirten en haar genoeg alcohol geven zodat hij haar zou kunnen neuken. Ik zou dan als de bedrogen echtgenoot haar betrappen en foto’s nemen. Thomas is wat ouder dan Maria, hij is 35 en gespierd en zeer aantrekkelijk en dat is een plus punt. Die avond ging zoals verwacht. Ik had mijn vrouw ingelicht dat een belangrijke klant ons zou komen bezoeken met zijn vrouw en als de overeenkomst zou doorgaan zouden we verlof kunnen nemen op zijn buiten verblijf in het zuiden van Frankrijk. Het idee voor haar om op verlof te gaan op een buitenverblijf met zwembad in Spanje maakte haar een voorbeeldige gastvrouw. Alles gebeurde volgens plan. Thomas flirten met mijn vrouw Roos en ze flirten openlijk met hem en hoe meer dat ze dronk hoe meer handtastelijk ze was met Thomas. Ik en Lisa deden dat we niet hadden gezien dat beide flirten en handtastelijk waren en liet Thomas zijn taak doen. Het duurde niet lang of Thomas nam mijn vrouw bij de hand en ze ging gewillig mee naar onze slaapkamer waar ze beide zich uitkleedde.

Toen ik samen met Lisa een kijkje gingen nemen lag Thomas op mijn vrouw tussen haar benen die wijd open stonden. Ze hijgde om meer en genoot blijkbaar van Thomas zijn lul in haar. Snel heb ik met mijn telefoon camera gefotografeerd en gefilmd. Thomas draaide mijn vrouw op haar handen en benen en neukte haar haar als een wild beest. De situatie liet mij niet onberoerd en gaf mij een dikke harde stijve in mijn broek en Elsa was eveneens door deze situatie opgehitst. Lisa, een aantrekkelijke dame die wat geleek op haar zuster, zag mijn knuppel en nam deze uit mijn broek en ging op haar knieën zitten en begint mij een pijpbeurt te geven. Ik wilde niet in haar mond komen maar wou haar neuken. Ik heb haar recht laten staan en haar naar de gastenkamer gebracht waar ik haar verschillende malen heb geneukt liggend op haar of op handen en voeten. Ze gilde het uit van de orgasmes en toen ik mijn lul uit haar kutje liet ploffen en zonder een woord in haar kont duwde, dat was de eerste keer dat ik een vrouw neukte in haar reet. Niet met mijn vrouw of met andere vrouwen of met hoeren en zelfs niet met Maria heb ik hun reet geneukt. Toen ik mijn lading in haar reet schoot en mijn lul er had uitgetrokken had Lisa een brede lach op haar gezicht en toen we ons aankleedde zijn we een kijkje gaan nemen naar mijn vrouw met Thomas. Thomas lag neer op zijn rug en mijn vrouw zat op hem en was hem aan het neuken en haar handen op zijn borst, hijgend en kreunend en smekend om zijn zaad in haar hete kut te krijgen. Verdomme wat een hoer dacht ik.

Lisa is hierop vertrokken en ik ben terug naar de gastenkamer gegaan om daar te slapen. De volgende ochtend ben ik vroeg naar het kantoor gereden en mijn vrouw lag nog in haar bed naakt en alleen en blijkbaar wist ze niet dat ik Lisa had geneukt. Thomas was iets na middernacht vertrokken en had meer dan zijn taak gedaan. Toen ging alles zeer snel, ik heb een advocaat onder de arm genomen en ben met de echtscheiding begonnen tegen de zin van mijn vrouw. Ze was veroordeeld voor openlijk en in onze echtelijk bed overspel te plegen en had drie maanden de tijd om een job te vinden daar ik na de drie maand geen cent voor haar moest betalen. Ik zou haar in die drie maand een minimumloon geven en ik kreeg het recht om onze zonen te onderhouden waar ze alimentatiegeld moest betalen. Ze moest ook de kosten betalen van drie bezoeken bij een psychiater die ik moest volgen daar ik emotioneel was gekraakt door de echtscheiding. Dit was natuurlijk opgezet zodat ik zeker was dat ik geen cent moest betalen. Daar Lisa psychiater is heb ik bij haar die 3 sessies gevolg. Gedurende die sessies neukte ik Lisa in alle mogelijke standjes. Het best was dat mijn vrouw of beter mijn ex-vrouw voor de kosten opdraaide.

Nu was alles geregeld na minder dan een maand na dat ze mij had bedrogen. Maria en ik zouden nu eindelijk kunnen huwen en we maakten reeds plannen voor onze huwelijksdag. Wel werd deze gedwarsboomd door Lisa die kwam vertellen dat ze zwanger was van mij. Het was een harde slag voor Maria en eveneens voor mij. Ik moest van Maria mijn verantwoordelijkheid nemen en haar zuster huwen. Vier maanden later zijn we dan ook gehuwd. Maria had zich bij de situatie neergelegd en niet tegenstaande dat, ze werkte nog steeds voor mij als secretaresse. Mijn hart brak als ik haar elke dag zag en ze zag ze er elke dag zo adembenemend uit. De dag van het huwelijk met Lisa was tamelijk eenvoudig, we hadden een eenvoudig feest. Mijn kersvers vrouwtje Lisa was tamelijk moe en was reeds vroeg in de avond naar ons hotelkamer gegaan. Mijn schoonmoeder Nicole een prachtige aantrekkelijke en zeer sexy vrouw van 54 jaar zat naast mij en had haar hand op mijn been gelegd en ging al wrijvend naar mijn kruis en nam door mijn broek mijn lul vast. Ik liet haar doen en legde mijn hand op haar benen en bracht dat naar haar slipje waar ik haar begon te vingeren door haar slipje heen. Daar bijna iedereen weg was heb ik mijn schoonmoeder vast genomen en zijn we naar haar hotelkamer gegaan waar ik haar heb geneukt als een hete stier. Het was niet hijgen dat ze deed het was smeken en haar taaltje was alles behalve dat van een echte dame. “Gebruikt me, gebruikt je schoonmoeder als een hoer, ik ben jouw slet, geef me je hete zaad en laat je lul ronddraaien in mijn hete en natte kut” waren een van de vele opmerkingen. Na haar enkele keren hebben geneukt, draaide ze zich om in bed en stak ze mijn lul in haar mond en pijpte mij alsnog niemand had gedaan. Ze nam hem zonder problemen zonder de kokhalzen diep in haar keel en na een tijdje nam ze mijn lul eruit en draaide ze zich om en zat op handen en voeten en smeekt om haar kont te neuken. Dat moest ze geen twee keren vragen en heb ik mijn dikke stijve lul diep en ruw in haar reet gestoken zoals ze had gevraagd. Tijdens dat kont neuken ging plotseling achter mij de deur open en stond Lisa daar en haar zin was er uit voordat ze zich realiseerde wat er aan het gebeuren was.

– “Mama heb je mijn man gez….”
Ze heeft haar zin niet afgemaakt en zich omgedraaid en ik hoorde hoe ze wenende de deur achter zich dicht sloeg. Een maand later waren we gescheiden en ben ik een poosje ingetrokken bij mijn schoonmoeder of beter bij mijn ex-schoonmoeder. Mijn schoonmoeder was een nymfomaan die gedurende de tijd dat ik daar was allerlei seks speeltjes en seks standjes uitprobeerde op mij. Nog nooit was de seks zo intens. Haar mond, dat ik een spermabak noemde wist ze te gebruiken als niemand van de vrouwen die ik had gekend. Zo stak ze eens twee blokjes ijs in haar mond en dan moest ik mijn stijve lul eveneens in haar mond steken. Door de ijsblokjes krimpt mijn lul maar door het warm worden van het water door haar ademhaling en het verkleinen van de ijsblokjes werd mijn lul in een kort tijd stijver dan ooit. Toen deze terug op volle lengte en dikte was begon ze mij traag te pijpen waar je bij elke beweging mijn lul in het water klotste wat mij na een korte tijd mij een geweldig orgasme gaf en mijn sperma zich mengde met het lauw water in haar mond. Een andere maal had ze rijst gemaakt en gedurende het eten kwam ze op haar op haar knieën voor mij zitten, opende mijn broek en nam er mijn lul uit. Voor dat ze deze in haar mond stak nam ze een lepel warme rijst stak dat in haar mond en dan mijn lul en begon me traag te pijpen. Het gevoel van de hete rijst rond je lul gaf mij een ongelooflijk gevoel dat ik in een korte periode mijn sperma in haar mond schoot en ze slikte sperma en rijst door en zei dat het de beste rijstsaus is dat ze ooit heeft gegeten.

Het beste met haar spermamond was dat ze alleen mijn eikel in haar mond nam en deze sloot zich rond mijn lul als een zuignap. Hierbij werden eerst mijn handen op mijn rug gebonden met metalen boeien zodat ik niet haar hoofd zou kunnen vastnemen. Toen begon ze met haar tong het onderste van mijn eikel te likken en afwisselend mijn eikel te zuigen. Het gevoel van deze bewegingen is onbeschrijfelijk eveneens als ik mijn sperma in haar mond schoot was zo intens dat het moeilijk te beschrijven valt. Hetzelfde wanneer ik haar neukte. Ze sloeg steeds haar benen rond mij en eens als ik mijn sperma in haar had geschoten moest ik blijven liggen op haar zodat mijn lul terug stijf werd en neukte we verder. Gedurende de tijd dat mijn lul terug op kracht moest komen, stak een vinger in mijn kont en begon mij vurig te kussen. Eenmaal dat mijn lul terug op sterkte was, sloot ze haar kut lippen zo hard dat het moeilijk was om haar te neuken en dat bleef ze herhalen tot dat mijn lul volledig was uitgemolken. Als ik haar reet neukte, en mijn lul diep in haar kont zat sloot ze haar reet zo dat ik het gevoel had dat het bloed van mijn lul werd afgesloten waardoor hij zo intenst werd gestimuleerd dat ik tamelijk snel klaarkwam.
Op seksueel gebied was het de hemel op aarde maar de situatie was niet heel gezond. Persoonlijke miste ik Maria, daar ik van haar hield en die nog steeds mijn secretaresse was en natuurlijke de familiesituatie was niet optimaal daar ik bij mijn ex-schoonmoeder woonde.
Het enig lichtpunt was dat mijn ex-vrouw Roos in het restaurant werkte van Thomas mijn ex-schoonbroer en ze was bij hem ingetrokken en ze gingen huwen. Na enkele maanden ben ik verhuist naar mijn eigen appartement en uitgetrokken bij mijn schoonmoeder. Sinds die dag werkte ik laat tot zeer laat en op, een avond, het was reeds na acht uur, kwam Maria wenend binnen en zei
– “Ik hou van jou, ik kan niet zonder jou, laat ons opnieuw beginnen en alles vergeten wat er is gebeurt”

De hemelging open en we zijn opnieuw begonnen en het kussen, het neuken het pijpen, het likken werd elke dag beter en beter. Maria vroeg mij soms waar ik het uithaalde de verschillende standjes en hoe het kwam dat de seks beter was dan daarvoor. Ik heb haar nooit vertelt dat haar moeder de beste lerares was. Na een week ben ik ingetrokken bij Maria en na twee maand hadden we beslist om te huwen daar ze zwanger was. Maria heeft haar job opgegeven en elke dag als ik thuiskwam zat ze te wachtten in sexy lingerie en werden de eerste uren voor het avondeten besteed aan verschilleden standjes waarbij er wel enkele vulgair en ruw waren. Voor Maria een openbaring dat er geen enkele vrouw dat van mij had gekregen deze ongelooflijke seks.
Maria werd vervangen als secretaresse door een Spaanse schoonheid Maya die eerlijk gezegd veel moeite deed om mij in haar bed te krijgen, tevergeefs ik was trouw aan Maria. Of toch niet?

Ons huwelijk was simpel en we hadden familie en vrienden uitgenodigd. Aan de hoofdtafel zat de familie dat wilt zeggen mijn ex-vrouw Roos met mijn schoonbroer Thomas en onze twee zonen. Mijn ex-vrouw Lisa met haar nieuwe vriend Bert en ons dochtertje. Mijn schoonmoeder met haar nieuwe vriend, een Senegalese student van 22 jaar die zijn studies werden betaald door mijn schoonmoeder in ruil moest hij haar elke dag verschillende malen neuken
En natuurlijk de vrouw van mijn dromen Maria en ik. Alles bij elkaar genomen had ik al die vrouwen aan de hoofdtafel ooit geneukt en alle kinderen waren die van mij met een nog andere opkomst in de buik van Maria.

Nu zit ik zoals reeds geschreven aan het ontbijt met mijn grootte liefde Maria. Toen Maria naar onze hotelkamer ging om zich klaar te maken voor onze huwelijksreis die zou beginnen inde late namiddag had ik nog een laatste koffie besteld. Ik wilde nog snel eens kijken nemen op mijn mobile, die in mijn broekzak zit dat ik geen berichtje had gekregen, toen voelde ik dat er een klein papier in zat. Toen ik het opende en las begon ik lichtjes te panikeren. De dag voor ons huwelijk hadden mijn collega’s een vrijgezellen feestje gegeven en had ik Maya naar huis gebracht en heb ik haar geneukt op de vloer op de tafel in haar bed en heeft ze mij gepijpt als een vurige deerne die wild stond om haar kut aan mij te presenteren, wat ze dan ook heeft gedaan. Maya was zeer, maar dan zeer aantrekkelijk en sexy en op de tekst stond.

Tot snel mijn geliefde, ik hou van jouw en mijn kutje kan niet wachten op je hete lul.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 7911 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn huwelijk”

Plaats een reactie