BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Openbaring – Deel 3 Slot

Dit ietwat merkwaardige verhaal past in verschillende categorieën : overspel, rijpe vrouwen/milf en zelfs extreem.. Gezien het verhaal evenwel in elk detail echt gebeurd is, plaats ik het bij ‘waar gebeurde verhalen’. Enkel namen en locaties zijn wat gewijzigd omwille van privacy.
Na een minuut of twee, spoten er drie, vier stralen sperma in de lucht vanuit Bram zijn piemel. Sonja was zich daar niet van bewust, want die was gewoon zichzelf, met gesloten ogen, aan het klaar maken op het getril van de dildo. Je zag haar ook klaarkomen, zo’n minuut of twee later.
De hele tijd, dat ik naar het filmpje had gekeken, had ik niet gemerkt dat Sonja mij zijdelings gade sloeg. Na haar klaarkomen op het filmpje, klapte ze de pc dicht en zei : “Rick, jij bent duidelijk geen homo”. Ik keek haar onbegrijpend aan. Ze lachte en zei : “jouw pik groeide een klein beetje toe je mij bezig zag met Bram, maar toen je mij zag klaarkomen op het scherm van de pc, dan groeide die ineens veel feller. Ik keek naar beneden en zag inderdaad dat mijn piemel in, laat ons zeggen, drie kwart, stijve toestand was. Ze zei nog : “je ziet Rick, dat ik jouw raad opgevolgd heb, Bram anders aanpak en in zijn kont geneukt heb, zoals je vorige vrijdag aanraadde”. “Alleen spijtig dat ik niet kon klaarkomen, terwijl ik zijn gat neukte”. “Dus heb ik dat daarna maar weer zelf gedaan met die kutbrommer”. “Dat betekent Rick, dat ik je nog veel ga nodig hebben om op jouw piemel of tong klaar te komen”. Ze lachte. “Alsof ik dat erg vind” zei ik al lachend.
Dan had ze iets uit haar handtas opvist. Ze haalt een fluwelen blinddoek boven en geeft mij die. “Ga maar midden op het bed liggen op je buik, doe de blinddoek om en laat me doen” zegt ze. “Ik wou je nog vastbinden, aan polsen en enkels, maar dat ga ik niet doen, want dat is te onpraktisch omdat ik je af en toe op je buik wil en dan weer op je rug”.
Ik leg me midden op het grote bed van John. Met een half stijve piemel is dat niet evident, maar ik ging toch liggen. Ik hoor haar zeggen : “Rick, jij hebt eigenlijk mijn huwelijk gered, geen echtscheiding, geen emotionele shit voor mijn kinderen en een heerlijk seksleven met jou in het vooruitzicht, dus jij hebt een speciale bedanking verdient en die ga ik jou nu geven”. “Niks doen of zeggen, gewoon genieten als je wilt”. Ik gromde bevestigend.

Ik besloot me maar over te leveren aan haar willekeur.
Het eerste dat ik voelde, was haar vingertoppen van haar beide handen die zachtjes, van in mijn haar op mijn achterhoofd, over mijn hals, rug, kont, billen, mijn onderbenen, achillespees, voetzolen tot op mijn teentoppen, streelden en dan terug opwaarts tot op mijn achterhoofd. Dat deed ze verschillende keren, telkens een iets ander pad volgend. Ik voelde dat ik er kippenvel van kreeg. Ze zat naast me op haar knieën. Dan voelde ik even niets, tot er ineens een warme vloeistof tussen mijn schouderbladen druppelde. Mijn hele rug, armen, kont, benen en voeten werden met de warme vloeistof gemasseerd. Ik kreeg een heel loom gevoel over me. Af en toe voelde ik wel een stuk bloot vlees tegen mijn lichaam, soms een been, een bil, een borst of een arm en telkens gaf mij dat een rilling. Het was alsof ze ‘per ongeluk’ met een stukje van haar lijf mijn lichaam een streling gaf. Toen heel mijn achterkant grondig gemasseerd was, kwam Sonja, ineens met heel haar lichaam boven op mij liggen.
Zo perste ze, ze woog zeker honderd kilo, alle lucht uit mijn longen. Ik voelde haar dikke borsten drukken op mijn rug. Ze begon met heel traag over mij heen te glijden. Een soort ‘body to body’-massage. Ik voelde haar adem in mijn hals en over mijn rug. Als ze wat lager was, voelde ik haar met één van haar borsten, door mijn bilspleet glijden. Dat gaf een enorm erotisch gevoel. Mijn inmiddels stijve piemel drukte ongemakkelijk in de matras, maar ik genoot.

Na zeker een minuut of tien, veranderde ze van methode en ze lag helemaal terug over mij. Ik lag met mijn armen boven mij op het hoofdkussen en Sonja begon mijn armen te strelen met haar handen en tegelijk, kleine kusjes op mijn achterhoofd te geven. Dan zakte ze wat naar beneden en met haar mond kwam ze in mijn hals terecht. Daar gaf ze ook kleine kusjes, maar dit keer voelde ik duidelijk haar tong kriebelen in mijn nek. Ze liet telkens het punt van haar tong horizontale en dan verticale bewegingen maken om dan over te gaan in kleine cirkeltjes. Die werden dan groter en groter om daarna terug te verkleinen en dan met lippen en al te verhuizen naar een plekje drie, vier centimeter verder. Dat gaf een sensationeel gevoel. Zo kreeg ik een kus- en likbehandeling over heel mijn hals, waarna ze weer verder naar beneden ging en die hele behandeling op mijn schouders, mijn schouderbladen en ertussen, verder zette. Heel langzaam ging ze zo verder naar beneden. Geen vierkante millimeter van mijn hele rug werd overgeslagen. Toen ze aan mijn lende arriveerde, lagen haar handen op mijn rug en bleef ze dezelfde behandeling uitvoeren. Op mijn kont evenwel, vermeed ze mijn bilspleet. Ze deed beide kanten van mijn kont heel grondig, maar de hele bilspleet werd vermeden.
De achterkant van mijn bovenbenen, de binnenkant van mijn dijen werden op dezelfde manier gekust en gelikt. Ik kon aan niets anders meer denken, dan die geile tong die bleef likken en cirkeltjes draaien. Elke kleine lik, voelde ik bij wijze van spreken zowel op mijn huid, als in mijn hersenpan. De geilheid was onbeschrijfelijk.

Dan deed ze mijn onderbenen en toen ze aan mijn enkels kwam, moest ik het been in kwestie plooien waardoor de voet in de hoogte kwam. Met lange halen begon ze nu de hele enkel rondom te likken, dan de bovenkant van mijn voet, dan de onderkant om tenslotte bij de tenen te landen. Ze deed eerst nog lange halen met ver uitgestoken tong over de hele onderkant van mijn voet, vanaf de hiel tot aan de aanzet van mijn tenen. Eens die hele onderkant gedaan, zoog ze één voor een elke teen in haar mond en liet haar tong rond dat die teen kronkelen, tussen de andere door en rond de onderkant van de teen. Dat deed ze terwijl ze ferm zoog op die teen.
Ze was begonnen met de kleinste teen van die voet om te eindigen met de grote teen. Hoe groter de teen, hoe groter het sensationele en geile gevoel werd.
Dan kreeg de andere voet net dezelfde behandeling.
Dan gaf ze een kleine klets met één hand op mijn kont en fluisterde : “Rick, lieverd, met je hoofd op het hoofdkussen blijven liggen, maar op je knieën alsjeblieft. Die nogal potsierlijke houding deed me mijn kont in de lucht steken, maar ik was opgelucht want mijn stijve lul drukte nu niet meer in het bed. Die hing vrij te wiebelen.

“Knieën wat verder uiteen als je wilt” zei ze nog. Dat deed ik en ik voelde haar op haar knieën gaan zitten tussen mijn onderbenen.
Ze legde haar handen op mijn kont en trok die wat open. Ineens, voelde ik haar tongpunt tegen mijn balzak duwen en met heel de breedte van haar tong, deed ze een lange haal naar boven tot op mijn staartbeentje. De geilheid van die beweging is ook niet te beschrijven. Ik kreeg er weer kippenvel van. Terug neerwaarts gaande met haar tong gaf me hetzelfde gevoel. Tientallen keren ging ze zo op en neer. Lange drukkende likken doorheen de hele bilspleet. Ik werd er gek van.
Maar het werd nog erger. Na de vijftigste of zestigste lik-uithaal van haar kant, toen ze terug met haar tong tegen mijn ballen zat, begon die tong ineens te kronkelen. Dezelfde kleine cirkeltjes die groter en dan weer terug kleiner werden, volgenden mekaar op doorheen de hele bilspleet. Nu werd ik echt gek van geilheid. In mijn hersenen vuurde ik een staccato van ‘vooral niet klaarkomen Rick’-kreten af. Mijn hele lichaam begon te trillen van geile spanning. En ik wou vooral niet spuiten, althans op dat moment toch niet.
De tongcirkeltjes gingen doorheen de hele bilspleet, maar het plekje waar mijn ster zat, sloeg ze over. Die hele serie van kussen en tongcirkeltjes deed ze ook tot op mijn staartbeentje en dan weer terug tot tegen mijn balzak. Ook dat herhaalde ze talloze keren. Uit mijn piemel was al even voorvocht aan het druppen op de lakens.

Dan voelde ik één hand van haar, tussen mijn dijen door, mijn pik net boven de ballen vastgrijpen. Ze bewoog er niet mee op en neer of zo, maar ze hield hem gewoon vast in een forse greep. Eens ze mijn piemel zo in de greep had, voelde ik ineens haar tongpunt mijn aars binnendringen. Alsof het een kleine pik was, begon ze mijn sterretje te neuken met haar tong.
Onder mijn hersenpan, schoten de hoogspanningsvonken wild in de ronde. Ik werd stapelzot van die neukende tong in mijn gat. Na zeker een honderdtal van die wilde en dwingende neukbewegingen met haar tong in en uit mijn aars, trok ze haar tong even terug, zette haar lippen pal over mijn kontgaatje en zoog uit alle macht op mijn sterretje. De explosie van genotsvonken in mijn hoofd werd chaotisch intens. Als ik dacht, nu ga ik ontploffen, stopte ze net met zuigen en in plaats van nu haar tong in mijn aars te duwen, voelde ik die nu heel kleine cirkeltjes geven op mijn sterretje. Dat maakte de intensiteit van het gebeuren alleen maar erger.
Na talloze cirkeltjes, ging ze terug over op tong-neuken van mijn sterretje. En dan weer naar sterk zuigen en de daarna volgende cirkeltjes. Die oefening van tong- en zuigtalent werd ook tientallen keren herhaald.
Net op het moment dat ik haar wou zeggen : ‘stop, schattebout, ik hou het niet meer uit’ stopte ze en loste de stevige greep op mijn lekkende lul. Ze gaf nog een paar lange halen van balzak tot staartbeentje, gaf dan weer een kleine klets op mijn kont en fluisterde : “omdraaien lieverd”. “Oef, net op tijd, of ik had ontploft” fluisterde ik terug. Doordat ze mijn piemel met haar hand nogal fel kneep, had ze een naderend orgasme gewoon afgenepen.

Ik hoorde ze lachen. Zien kon niet, want ik had nog altijd die blinddoek op.
Eens ik op mijn rug gedraaid was, begon ze met haar vingertoppen heel mijn voorkant van aan mijn haarwortel tot aan mijn tenen te strelen. Daarbij vermeed ze weer zorgvuldig elke aanraking met mijn kloppende pik. Zelfs mijn ballen raakte ze niet aan.
Ik zuchtte opgelucht en lag te genieten van de zachte streling. Na weer meer dan tien minuten, voelde ik weer warme vloeistof, nu op mijn borstbeen druppelen. De vingertoppen werden nu volledige handpalmen en zo begon er een grondige massage van heel mijn voorkant.
Heel mijn gelaat werd nog eerst met de vingers gemasseerd. Mijn oorschelpen kregen een grondige behandeling, mijn kaken, mijn voorhoofd, mijn kin, kortom heel mijn hoofd werd grondig gemasseerd. Ik genoot en de druk van geilheid, verminderde een beetje, ook al was dat aan de stijfheid van mijn lekkende lul niet te merken.
Dan ging ze verder naar onderen. Heel traag en sensueel werd ik gemasseerd op mijn borstkas. Daar begon ze ook met haar nagels over en rond mijn beide tepels te krassen. En zo trok ze een spoor naar mijn buik. Daar kneedde ze nogal fel al mijn buikspieren en het zachtjes krassen met haar nagels bleef ze doen. In mijn navel blies ze een paar keer. Ook dat gaf felle rillingen.
Op mijn heupen ging ze netjes rond mijn piemel zonder die aan te raken. Mijn benen lagen ietwat gespreid, maar zonder mijn balzal of mijn piemel te beroeren, op één of twee millimeter na, streelde en masseerde ze rakelings langs die vitale onderdelen. Dat deed ze tot ze terug tot op mijn voeten belandde.

Dan kwam ze terug omhoog. Maar dit keer niet met heel haar lichaam over het mijne, ze bleef met het hare, schuin naast mijn lichaam. Ik voelde wel één van haar borsten over mijn zijkant glijden, ze lag maar een kwart over mij om contact met mijn piemel te vermijden. Ze begon zo mijn hoofd langs één kant te kussen. Ze gebruikte dezelfde methode. Eerst kleine kusjes en dan kwam haar tong tevoorschijn, die weer eerst kleine en daarna alsmaar groter kringetjes begon te maken, om daarna terug te verkleinen en dan haar mond een klein beetje te verplaatsen en opnieuw hetzelfde ritueel te doen. Zo ging ze met haar tong over mijn voorhoofd, mijn jukbeen, zelfs over mijn neus en dan volgde ze mijn kaaklijn tot aan mijn oorlelletje. Daar begon ze dan aan te knabbelen. Haar tong likt daarna eerst over dat oorlelletje en daarna zoog ze het in haar mond. Dan voelde ik nog kleine aaikes van die tong tegen het oorlelletje toen het al in haar mond zat.
De rest van mijn oor werd dan gekust tot ze plots haar tong diep in mijn oor boorde. Dat gaf een heel geil gevoel. Ze liet die tong als het ware mijn oor neuken, om er dan daarna wat in rond te kronkelen, om dan terug in en uit, neukbewegingen te maken met die tong. Een mens zou er gek van worden. Nadat ze mijn oor zo grondig bewerkt had en daarop nog de hele oorschelp gelikt, ging ze met haar tong langs mijn hals naar beneden tot op het sleutelbeen. Eerst met kusjes en daarna met de tong die kleine, grotere en dan terug kleinere kringetjes maakte over mijn hele hals en zelfs mijn adamsappel.
Dan deed ze op die manier, mijn hele linker schouderbolling, het sleutelbeen om dan traag te zakken tot op mijn linker tepel. Daar kronkelde ze veel langer met haar tong en net als bij mijn oorlelletje zoog ze mijn tepel in haar mond om dan binnensmonds met haar tong die tepel te aaien. Dat deed ze een hele tijd.

Dan ging ze gewoon naar de andere kant van mijn lichaam zitten en deed de hele oefening aan mijn rechter kant opnieuw. Toen ze mijn hele rechter tepel bewerkt had, ging ze ineens naar beneden. Ze ging met haar tong over mijn hele middenrif, dan boog ze zich voorover om mijn linker zijkant te doen met kusjes en tongcirkeltjes. Daarbij voelde ik haar dikke borsten tegen mijn rechter zijkant drukken. Ze ging zo horizontaal, van links naar rechts tot ze mijn navel tegenkwam. Daar begon ze weer met haar tong te neuken in mijn navel. Net zoals bij mijn oren schoot haar tong met stoten diep in mijn navel. Op het einde van de ‘navelbehandeling’ zoog ze die weer in haar mond.
In mijn hoofd schoten weer de ‘niet klaarkomen Rick’-gedachten heen en weer. De innerlijk roep om niet klaar te komen werd als maar harder. Schijnbaar was Sonja zich daar niet van bewust en ze ging weer horizontaal verder met haar bewerking. Ze als maar lager en de van voorvocht druppende eikel streek enkele keren langs haar kaak als ze mijn lies aan het bewerken was, maar kon haar blijkbaar niet deren. Ze deed alsof daar geen keiharde piemel in de buurt was.
Eens ze de bovenkant van mijn liesstreek gedaan had, ging ze over mijn rechter been helemaal tot aan mijn voet. Daarna ging ze over naar mijn andere voet, de linker om terug tot naast mijn pik in de liesstreek. Ik lag te hijgen van geile goesting.
Dan begon ze aan de binnenkant van mijn linker enkel te kussen en te likken en zo tot op de binnenkant van mijn linker knie. Dan begon ze terug, dit keer aan de rechter enkel tot aan de rechter knie.

Dan deed ze me mijn benen zo ver mogelijk spreiden en mijn knieën optrekken. Gezien in op mijn rug lag, had ik zowat het gevoel dat een vrouw moet hebben als ze in een gynaecologenstoel liggen. Voor een man als ik, voelde dat ook potsierlijk aan.
Sonja ging op haar buik tussen mijn benen liggen en begon de binnenkant van mijn dijen te kussen en met tongcirkeltjes te bedekken. Ondertussen had ze haar beide armen onder mijn bovenbenen door, naast mijn lichaam geschoven en haar vingertoppen bovenop mijn borstkas gelegd. Daar draaide ze met haar vingernagels cirkeltjes rond mijn tepels.
Zachtjes kraste ze over mijn borstkas, af en toe over mijn buik maar steeds ging ze terug richting tepels om daar net rond te krassen. Ondertussen draaide als maar grotere cirkels met haar tong op de binnenkant van mijn beide dijen. Dan weer linker dijbeen, dan weer rechter, ze kwam zelfs tot op een paar millimeter van mijn balzak, om dan weer over een dijbeen naar beneden tot aan de knie te gaan. Geleidelijk aan werden die cirkeltjes vervangen door lange halen van haar tong. Die zette ze, zo ver mogelijk uitgestoken tegen de binnenkant van één knie en met haar tong, plat op mijn been, likte ze helemaal tot boven. Nu ging ze gewoon verder over de onderkant van mijn balzak om met die tong dan neerwaarts te gaan naar de andere knie.

Die extreem lange halen van haar tong maakten mij ontzetten geil. Ik had al kippenvel, en dat werd enkel maar erger. Mijn balzak verhardde en het vel er rond trok samen. Mijn pik stond op ontploffen en ik wilde die verdomde blinddoek wegsmijten en Sonja ter plekke neuken zoals ik nog nooit in heel mijn leven geneukt had. Hard, langdurig en gemeen wou ik neuken, maar het was wel Sonja die mij in deze staat van ultieme opwinding gelikt had. Dus spreidde ik mijn armen maar en greep met mijn handen in het onderlaken van het bed. Als klauwen in een prooi probeerde ik zo mijn ongekende geilheid te beheersen.
Sonja moet het aangevoeld hebben, want ze begon nu mijn hele balzak te likken. Een combinatie van kusjes en zwoel tonggekronkel kreeg mijn balzak, mijn lies, de plek tussen mijn aars en balzak te verwerken. Die hele streek werd met een geil zwiepende en hevige tong bewerkt. Ze had mijn lul nog niet aangeraakt, enkel aan de onderkant af en toe een klein beetje gelikt, maar ze bleef hoofdzakelijk mijn zak en de streek er rond likken alsof ze me daar aan het tongen was. De geilheid die ze zo veroorzaakte, was ongelofelijk intens.
Zo erg zelfs, dat mijn pik, die keihard, schuin naar boven gericht, stond te lekken, begon te schokken. In mijn hoofd schreeuwde het : ‘niet klaarkomen Rick !’. Maar ik wist al dat het een verloren zaak was. Zeker toen Sonja de bovenkant van mijn balzak en de wortel van mijn lul begon te likken. Tegelijk had ze één hand van borstkas weggetrokken en was ze met de nagels van die hand nu aan het krassen op de onderkant van mijn balzak en het hele gedeelte daaronder tot aan mijn ster. Af en toe kraste ze even over mijn sterretje. Ik werd gek.
Dan zette ze de duim van die hand plat tegen de plek tussen ster en balzak, drukte een beetje en begon met die duim cirkeltjes te draaien.
Haar tong kronkelde wild op de bovenkant van mijn ballen en rond de stam van mijn pik. Ik hield het niet meer. Plots duwde ze haar wijsvinger in één soepele beweging diep in mijn aars en hield ze haar hoofd enigszins dwars om op de onderkant van mijn lul als het ware in mijn lul te bijten. Die vinger in mijn kont, die als gek draaiende duim, die gulzige tong rond de onderkant van mijn pik, het werd me te veel en zonder dat ze mijn eikel of de bovenkant van mijn piemel aanraakte, begon die de éne na de andere straal sperma uit te braken. Alsof er vuurpijlen vanuit mijn tenen door heel mijn lijf via mijn ballen en pik naar buiten geschoten werden. Er was geen houden aan, elk druppeltje sperma in mijn lijf schoot via mijn pik naar buiten. Ik voelde de klodders op mijn buik en mijn borstbeen terecht komen.
Op het moment van mijn klaarkomen, hield Sonja haar wijsvinger diep in mijn rectum, de duim van die hand drukte fel op een plek zo’n twee centimeter onder mijn balzak. Haar tong was stilgevallen op de onderkant van mijn lul. Later zou ik van haar horen dat ze gewoon het schouwspel van mijn spuitende pik wou bewonderen.

Eens ik leeggespoten was, voelde ik haar terug bewegen. Ze wist duidelijk dat mijn piemel nu super gevoelig was. Daarom ging ze met haar tong zachtjes tot op de eikel langs de onderkant. Mijn pik lag gewoon languit op mijn onderbuik. Als haar lippen mijn natte eikel bereikten, zoog ze heel voorzicht het restant sperma ervan af. Dan likte ze voorzichtig en traag mijn eikel helemaal proper om daarna te vervolgen op mijn onderbuik.
Ik voelde dat ze elk druppeltje sperma oplikte. Ik hoorde ze slurpen. Eerst op mijn onderbuik, dan mijn buik en met haar tong likte ze mijn navel uit. Eens die proper, likte ze daarna mijn hele buik en mijn borststreek. Elke druppel sperma zoog ze op en de plek waar die gelegen had, likte ze grondig proper.
Ze bleef maar met haar tong kronkelen op mijn borstkas en likte mijn tepels. Hij wijsvinger zat nog steeds in mijn aars, maar de druk van haar duim was verdwenen. Ze aaide enkel nog met die duim.
Dan trok ze langzaam haar wijsvinger uit mijn kont en legde ze die hand gewoon over mijn ballen en pik. Ze kwam schuin over mij liggen en trok de blinddoek die ik droeg, af.
“Wel, dat was leuk om te doen” lachte ze, “maar ik ga de volgende dagen, moeilijk kunnen babbelen door overmatig gebruik van mijn tong, vandaag”. Ze lachte nog harder.

Ze lag in mijn schouder en ik wou haar omarmen. Maar ze hield me tegen en zei : “jij krijgt even rust, lieverd, maar ik ben nog niet met je klaar”. “Rook rustig een sigaretje en kom maar terug op krachten, want ik wil je piemel vandaag nog in mijn kutje voelen”. Dat klonk natuurlijk als muziek in mijn oren. Alhoewel ik daar onmiddellijk bij dacht dat ik door de hevigheid van mijn gespuit van iets daarvoor, onmogelijk nog in staat zou zijn om vandaag nog te neuken. Maar ik nam toch maar een sigaretje en rookte dat rustig op.
Sonja kroelde gewoon met haar nagels over mijn borstkas. Ze liet mijn pik gerust, ook al lag haar hand er nog steeds op. Zo’n vijf minuten na mijn tweede sigaretje, zei ze, alsof het de meest normale zaak van de wereld was : “Rick, jij hebt daarnet mooi mogen spuiten, dat was prachtig om zien, bedankt daarvoor, maar nu is het mijn beurt om te spuiten”. Ik keek haar onbegrijpend aan, maar zij ging op haar knieën zitten, zwaaide dan één been over mij heen en plantte haar knieën, links en rechts van mijn borstkas, ter hoogte van mijn onderste ribben.
“Klaar lieverd” vroeg ze. Ik was te verbouwereerd om te reageren. Nogal logisch met meer dan honderd kilo vrouw die zo op je buik zit. Ik mocht haar niet aanraken.
Dan greep Sonja, één borst vast, begon daar hard aan te pulken. Ze kneep danig fel door in het zachte tietenvlees, rukte zelfs hevig aan de tepel op die borst en ze sloot haar ogen. Met haar andere hand begon ze, nadat ze zich wat opgedrukt had van mijn buik, over haar kutje te wrijven. Met haar hele hand, kneedde ze de buitenkant van heel haar kut. Na een paar minuten, stak ze gewoon haar wijsvinger, middenvinger en ringvinger van die hand in haar kutje. Zo diep ze kon, ging ze in haar kut en er bijna terug uit. Het leek een leuke masturbatieoefening te worden.

Maar na een minuut of vijf zelfpenetratie van Sonja, trok ze haar vingers hoger en met gestrekte drie vingers, wreef ze met de eerste twee kootjes van die vingers, kleine rondjes over haar klit. Dat had ik haar de vorige keer zelf verteld. Ongehoorzaam, zoals ik ben, had ik mijn handen net boven haar knieën op haar dijbeen gelegd. Dat leek ze te waarderen en de rondjes werden iets feller gedraaid.
Al wat ik hoefde te doen, was kijken en dat deed ik. Eerst naar borst die ze zelf martelde en dan naar de hand die haar kut teisterde. Ze bleef als maar feller met die vingers cirkeltjes draaien en af en toe, wisselde ze dat af met een paar kleine felle kletsen tegen haar eigen kut.
Je kon de inspanning zien aan heel haar lijf. Ze zat gewoon rechtop op haar knieën boven mijn buik. Ik kon mijn slappe lul zien liggen onder haar bewegende hand door. Heel haar lijf stond opgespannen. Ze had dan wel haar ogen toe, maar er lag een soort van fanatieke grimas op haar gelaat. Alle spieren en vooral vetkwabbeltjes waren betrokken in het opbouwend orgasme. Eén grote brok vlees vol passie en genotskrampen zat zich voor mijn ogen naar het orgasme van haar leven te vingeren. Ik kon mijn ogen niet van haar trillende lijf afhouden.
Na zeker een tiental minuten begon ze haar tong uit haar mond te laten hangen en kreunde ze alsof ze immens treurig was. Diep van binnenuit kwam er een soort geweeklaag alsof ze langzaam aan het doodgaan was. Ik bleef het geheel gefascineerd bekijken.
Dan opeens begon ze een boel ‘jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa’s’ uit te kramen. Die werden als maar luider en volgden elkaar als maar sneller op. Tot mijn stomme verbazing gilde ze de hele boel bij mekaar en uit haar kut kwamen, met kracht verschillende stralen sap naar buiten gespoten. Heel mijn torso en zelfs mijn smoelwerk werden ondergespoten door kutsappen. Ze gilde dat horen en zien verging terwijl ze keihard haar klit teisterde. Zo’n gigantisch geile ontploffing had ik nog nooit gezien. Het effect van haar gekrijs wekte zelfs mijn leeggespoten piemel tot leven en die begon zich op te richten. Hij drukte tegen haar kont.
Heel het lichaam van Sonja glom van het zweet. Toen ze uitgespoten was, liet ze haar gewicht krachteloos op mijn buik vallen. Dan pas voelde ze mijn stijve lul tegen haar kont. Ze keek me licht verbaasd aan.

Ik zei : “hef je kont op geile teef dat ik mijn pik in jouw natte kut kan steken”. Dat deed ze, maar ze had de fut niet echt om veel te bewegen.
Dus ik ramde maar omhoog met mijn lul in haar. Dat is er vermoeiend en kon ik onmogelijk vol houden, dus duwde ik haar opzij, zette me recht en liet haar op haar zij liggen. Ik deed haar één been strekken en zetten mijn knieën links en rechts van dat bovenbeen. Ik greep haar ander been, trok dat recht omhoog en hield het omklemt met mijn beide armen. Tegelijk duwde ik mijn pik in haar nu schuin liggende spleet. Ik begon te rijden tegen haar dijbeen en schoot zo telkens erg diep in haar zeiknatte kut. Dat was een zalig manier van neuken. Ze lag gewoon te liggen, met beide borsten die scheef gevallen waren, haar éne been dat ik verticaal in de lucht hield en alles wat ik moest doen was : rammen, gewoon mijn heupen bewegen en rammen. Dat deed ik op maximale snelheid met enorm veel enthousiasme. Mijn pik schoof heen en weer in haar kleddernatte kut. Telkens schoot die tot tegen haar baarmoeder alsof ik in een grote trilpudding aan het boren was. Dieper in haar was gewoon onmogelijk. Ik vond het zalig en door mijn voorgaande, onvergetelijke manier van klaarkomen, was mijn pik niet geneigd om direct te spuiten, dus het rammen kon lekker lang doorgaan. Het genoegen was helemaal mijnerzijds.
Als een gigantisch, maniakale gek ramde ik mezelf naar een hoogtepunt. Sonja, lag een beetje wezenloos op haar zij te kreunen terwijl ik aan het hoogst mogelijke tempo mijn lul, in en uit haar ramde. Na een tiental minuten van hevig geram, voelde ik opnieuw sperma borrelen in mijn ballen. Met gesloten ogen, lag Sonja als een grote pudding voor mij en de geilheid van het moment is gewoon niet te beschrijven.
Dan opeens, ram ik met mijn heupen, mijn lul tot op maximale diepte in haar, hou die daar stil en spuit mijn ballen diep in haar leeg. Het was alsof al mijn energie, al mijn krachten uit mijn lijf in haar over liepen.
Ik liet me links van haar op het bed vallen half over haar rechter been. Mijn piemel schoot uit haar kut en trok een spoor van slijm, kutsappen en sperma over de binnenkant van haar dij.

Zo lagen we beiden aangezicht naar aangezicht op onze zij.
Ik keek naar haar bijna serene gelaat en fluisterde : “Sonja, lieverd, ik wil je ontzettend bedanken voor jouw spuitend klaarkomen en voor het feit dat ik daarna nog eens in jou mocht spuiten”. Ik gaf haar een kus op haar voorhoofd en plaatste daarna mijn voorhoofd tegen het hare. Ik legde mijn rechter arm over haar schouder en streelde met de hand van die arm, haar haren. Tussentijds trok ik het dekbed over ons en we blijven een hele tijd zo innig verstrengeld tegen mekaar liggen.
Na een dik half uur of zo, kwam er terug beweging en Sonja. Ze begon mij te strelen. Ik zei haar : “meisje jouw ongeremdheid en passie is voor mij een echte openbaring”. Ze zweeg.
Na een minuut of twee zei ze : “ik snap het zelf niet, ik heb me nog nooit zo ongeremd gevoeld als vandaag, dat was voor mijzelf een openbaring”. “Met Bram of alle liefjes die ik ooit had, zou me dat nooit gelukt zijn en nu ging dat vanzelf”.
We bleven nog een uur of zo in bed liggen filosoferen en spraken daarna af voor de volgende vrijdag. Sindsdien neuken wel elke tweede en vierde vrijdag van de maand, van ongeveer negen uur toe drie uur in de namiddag. Het kontje van Sonja, laat ik wijselijk ter beschikking van Bram, maar al de rest van haar lijf heb ik al meermaals vol sperma geschoten en het straffe is, dat ze er maar niet genoeg van kan krijgen. Sonja, Bram en de kindjes vormen nog steeds een mooi gezinnetje en zijn nog steeds, nu zoveel jaren later bij mekaar. En ik, ik kan maar niet genoeg krijgen van de seks met mijn mollige vriendin. Voor commentaar op dit verhaal, stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site. Einde verhaal.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 5899 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Openbaring – Deel 3 Slot”

  1. Die body massage zo goed beschreven
    Wat zou ik die graag een keer willen beleven.
    Laat me vaak masseren. Kost wat ..
    Maar zoals jij het beschrijft heb ik nog nooit meegemaakt.
    Groetjes

Plaats een reactie