BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn Kerstdroom.

Het waren een paar hele drukke weken in de aanloop van Sinterklaas naar Kerstmis. Er waren feestjes, winkelen, plannen maken. Eindelijk was de vakantie aangebroken. Ik lag op kerstavond in bed, uitgeput van de laatste minuut rondrennen om alles binnen te krijgen. Ik wist dat de slaap vannacht snel zou komen. Net toen ik wegdreef, hoorde ik een geluid uit mijn woonkamer komen. Het was een kort geluid, en toen hield het op. Een paar seconden later hoorde ik het weer. Het was een soort ritselend geluid. Ik besloot op te staan, en op onderzoek uit te gaan. Ik liep stilletjes, en voorzichtig op mijn tenen naar de woonkamer. Ik kon de zachte gloed van mijn kerstboomverlichting zien. Ik had kunnen zweren dat ik die had uitgezet, voordat ik naar bed ging. Ik gluurde om de hoek, en er was iets, of moet ik zeggen iemand onder de boom met de ongeopende cadeautjes. Het bleek een vrouw te zijn. Ze was gekleed in rode lingerie. Ze had een kanten rode Bh met halve cups aan, met een bijpassend slipje, jarretellegordel en nylonkousen, en een paar enorme naaldhakken. Ze zag er zo mooi en sexy uit, terwijl ze onder mijn boom lag. Wie was ze, en waarom was ze hier? “Hallo Rob, zei ze verleidelijk. De kerstman besloot dat, aangezien je het hele jaar een brave jongen was geweest , hij je dit jaar een speciaal cadeau zou brengen.” “Ik, ik, stamelde ik, ik heb al jaren geen cadeau meer gekregen van de kerstman.” De jonge vrouw zei; ‘Dan was je al veel te laat. Kom maar hier, dan kunnen we elkaar leren kennen.”

Ik kneep mezelf, om er zeker van te zijn dat ik wakker was. Ja, het was echt. Ik knielde neer in mijn pyjama, naast deze sexy verleidster, en vroeg haar hoe ze heette. “Mijn naam is Anniek,” fluisterde ze. Ze had de rustige, rustgevende stem van een nachtegaal. Toen ik naast haar ging zitten, pakte ze mijn handen, leunde naar voren en gaf me een zoen. Haar lippen waren warm en zo lief. Ik had nog nooit zoiets als die lippen van haar geproefd . Ze leunde achterover, gooide haar haar opzij, glimlachte naar me, en zei; ‘Vannacht ben ik van jou, Rob. Ik zal alles doen wat je vraagt. Er is wel één voorwaarde.” Mijn hart sloeg een slag over. Wat zou het kunnen zijn? “Wanneer het licht word, zei ze, moet ik weer terug naar de kerstman. Tot die tijd ben ik helemaal van jou.” Ik kon mijn oren niet geloven. Ik had al jaren niet meer in de kerstman geloofd. Maar naast me zat een mooie vrouw. Ze was zo sexy gekleed in de rode lingerie. Ik begon mezelf nog meer opgewonden te voelen. Ik stak mijn hand uit, nam haar in mijn armen en zoende haar. Onze lippen waren samengetrokken. Onze tongen verstrengelden zich, terwijl we elkaars mond in en uit glipten . “Oh Anniek, kreunde ik, waar heb ik dit ooit aan verdiend?” Ze glimlachte naar me, en vertelde me, dat de Kerstman zei dat ik een brave jongen was geweest. Ze zei dat ze hier was voor mijn plezier deze avond, en vroeg of ik graag wilde dat ze een striptease voor me deed. “O ja! Alsjeblieft!” Zei ik opgewonden.

Ze stond langzaam op, op die enorme naaldhakken, en maakte de nylonkousen los van haar jarretellegordel. Ze rolde tergend langzaam haar nylonkous van het ene been naar het andere. Ik kon zien dat ze dit eerder had gedaan, want ze was er erg goed in. Ze wond me echt op, ze maakte me geil. Ik keek naar beneden, en zag dat mijn lul hard begon te worden in mijn pyjamabroek. Toen verwijderde ze de jarretellegordel, en liet deze op het tapijt vallen. Daar stond ze op die geile naaldhakken, alleen nog in die rode Bh, slipje en hold up nylons. Staande in de gloed van de kerstboomverlichting, was ze een visioen, een ware godin van de liefde. “Rob, zou je me verder willen uitkleden?” vroeg ze, met een kinderlijke blik op haar gezicht. Dat hoefde ze geen twee keer te vragen. Ik ging met mijn handen omhoog, en liet mijn vingers in de tailleband van haar kanten rode slipje glijden. Langzaam schoof ik dat langs haar welgevormde nylonbenen, tot ik bij haar enkels kwam. Ze stapte uitdagend naar me kijkend uit haar slipje. Ik stond op toen ze zich omdraaide. Ik keek naar beneden, en ze had de meest prachtige kont. Zo rond en zoet. Ik legde mijn handen op haar kont, en masseerde haar billen, voordat ik langzaam naar haar Bh ging. Ik haakte haar Bh los, hij viel op de grond, bij de jarretellegordel en haar slipje. Ze draaide zich langzaam om, en ik zag het mooiste paar borsten. Zo stevig, met harde tepels, en smekend om gestreeld en gezogen te worden. Ik deed mijn pyjamajasje uit, terwijl ze langzaam naar me toe kwam lopen. Mijn lul was nu keihard, en hij sprong uit mijn pyjamabroek toen ze die uit trok. Ze gilde van opwinding. Ik trok haar naar me toe, en hield haar tegen me aan.

Onze lippen ontmoetten elkaar opnieuw in een lange hartstochtelijke tongzoen. Onze naakte lichamen werden stevig tegen elkaar gedrukt. Ik kon de warmte en zachtheid van haar zijdezachte huid voelen . Ze had haar armen om mijn nek, en ik had mijn armen om haar middel, terwijl we doorgingen met tongen. Dit was te mooi om waar te zijn! O, dankjewel, Sinterklaas. Dank u. Ze ging toen op haar knieën voor mij zitten. Ze nam mijn harde lul in haar hand, en begon er langzaam over op en neer te strelen. Het voelde zo heerlijk, zo geil, en al snel voelde ik dat ik op het punt stond klaar te komen. “Maak je geen zorgen Rob, zei ze, je kunt vanavond klaarkomen wanneer je maar wilt . Je hebt zelfs de mogelijkheid om meerdere keren klaar te komen als je dat wilt.” Ik kon alleen maar denken: “Wauw. Dan hoef ik mezelf niet te sparen.” Ik voelde dat heerlijke gevoel weer diep in mij opwellen. Al snel kon ik het niet meer tegen houden, en mijn lul spoot zijn eerste lading sperma over haar hand. Ze giechelde geil, en begon mijn sperma van haar hand te likken, totdat ze elke druppel had opgelikt. Ze richtte haar aandacht weer op mijn lul. Ze nam hem in haar mond, en begon aan de paarse kop te zuigen en te likken, en in een mum van tijd was mijn lul weer hard. Ik weet niet hoe dat zo snel gebeurde, maar wie was ik om daarover te klagen. Ze likte mijn lul aan de ene kant, en aan de andere kant. Ze nam mijn ballen in haar handen, en schonk er speciale aandacht aan, door ze zachtjes tussen haar vingers te rollen, voordat ze ze kuste, en ze een lekker tong bad gaf.

Ze likte zich een weg terug langs mijn lul, en schoof hem toen langzaam in haar warme en wachtende mond. Oh jee, het voelde zo goed als ze erop zoog, en mijn lul op en neer over haar tong liet gaan. Langzaam zoog ze mijn lul dieper in haar mond, totdat haar lippen tegen mijn kruis aan kwamen. Ze had mijn lul diep in haar keel zitten. Ik had dit nog nooit eerder gedaan, en mijn god, het was zo geweldig! Mijn lul klopte. Het duurde niet lang, voordat ik weer klaarkwam, en straal na straal warm sperma in haar keel spoot. Ze had elke druppel sperma uit mijn lul gezogen. “Oh Anniek, laat me jou nu verwennen,” Ze begon te protesteren, en zei dat het allemaal om mijn plezier ging, toen ik haar vertelde: “Maar het zou me een groot genoegen doen om je te laten klaarkomen.” ‘Nou, oké Rob. Wat jij wilt.” Ze ging liggen en spreidde haar benen wijd, terwijl ik mezelf tussen haar benen kwam. Haar kutje was al nat met haar zoete kutsap. Ik begon haar zwellende schaamlippen op en neer te likken. Ze was heerlijk. Ze begon zachtjes te kreunen, terwijl ik aan haar kutje likte en zoog . Haar klit begon hard te worden. Mijn tong ging ernaartoe, terwijl ik er zachtjes mee speelde. Mijn vingers begonnen haar kutje te verkennen . Ze sloeg haar benen om mijn rug, terwijl ik haar bleef vingeren, en aan haar klit knabbelde. Ik voelde dat haar lichaam begon te trillen toen ze bijna klaarkwam. Haar met nylon beklede benen, verstevigden hun greep op me, en ze begon bijna oncontroleerbaar te beven.

Plotseling kwam ze klaar, haar kutsap stroomde, en bedekte mijn gezicht. Haar kutsap was zo heerlijk. Ik probeerde zoveel mogelijk te drinken. Toen haar orgasme begon af te nemen, keek ik naar haar, en zag dat ze een grote glimlach op haar gezicht had. “O Rob. Dat was zo goed. Wat een orgasme. Je bent zo goed in kutjes eten.” Ik bedankte haar voor het compliment, en vroeg of ze klaar was om geneukt te worden. “O ja, Rob! Ik wil het nu. Alsjeblieft.” Ik herpositioneerde mezelf, met mijn lul liggend tegen haar natte kutje. Langzaam schoof ik mijn harde lul in haar strakke, natte kutje. Haar kutje leek mijn lul bijna naar binnen te trekken. Oh my, het voelde zo goed. Ik begon langzaam mijn lul in en uit haar kutje te pompen. In en uit, in en uit, in en uit. Ik keek op naar haar. Ze had een grote glimlach op haar gezicht toen ik haar neukte. Ze ging met haar hand naar beneden, en begon haar klit te vingeren, terwijl we verder gingen. Het duurde niet lang voordat ik dat gevoel kreeg om nog een keer te spuiten. Ik begon weer klaar te komen, en bijna op het juiste moment kwam ze opnieuw klaar. Ik spoot nog een lading sperma diep in haar kutje. Haar schaamlippen trokken samen, en molken letterlijk het sperma uit mijn lul. Ik boog voorover, en kuste haar.

Ik draaide me om, en hield haar in mijn armen, met mijn slinkende lul nog steeds in haar kutje. We tongden en hielden elkaar gewoon stevig vast. Ze had gelijk. Mijn lul kon die avond nog een paar keer hard worden, en we sliepen in verschillende posities. Ze liet me zelfs in haar kont neuken, en over haar hele kont klaarkomen. We waren uitgeput, hielden elkaar stevig vast, keken elkaar in de ogen, tongden met grote passie, toen ik de klok in de andere kamer hoorde gaan. Het was zes uur. Waar was de nacht gebleven? Ik draaide me naar haar om, en ze zei: “Het spijt me Rob, maar het is nu tijd voor mij om te gaan.” Ik smeekte haar om te blijven, wetende dat ze dat niet kon. “Ik wilde dat ik dat kon, maar ik moet gaan. Dat zijn de regels. Sluit nu je ogen.” Ik wilde het niet, maar ik wist dat ik dat ook had gedaan. Ik draaide haar mijn rug toe, sloot mijn ogen, en wenste met heel mijn hart dat ze zou blijven. Toen ik me omdraaide was ze weg. Ik voelde de tranen in mijn ogen opwellen. Was dit allemaal een droom geweest? Er bestaat tenslotte geen Sinterklaas. Ik begon weer naar bed te gaan. Toen ik me omdraaide, zag ik iets op de grond liggen. Het was een paar rode nylonkousen, een jarretelgordel, slipje en een Bh.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 5504 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Mijn Kerstdroom.”

Plaats een reactie