BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Fijne feestdagen!

Het is al weer zover. 2022 is bijna voorbij. Het afgelopen jaar is voorbij gevlogen, tenminste… zo hebben wij het beleefd. Er is natuurlijk ook veel gebeurd! Van de miststanden in The Voice,  Corona pandemie, het overlijden van Queen Elizabeth tot al het gedoe rondom de WK in Qatar. Uiteraard slechts een kleine greep uit de vele onderwerpen die ons afgelopen jaar bezig hebben gehouden. Hopelijk blijft het een zachte winter, van de huidige energie prijzen wordt niemand vrolijk!

Kort over de website: We zijn ten opzichte van vorig jaar weer gegroeid, hebben we nieuwe auteurs mogen verwelkomen die de mooiste verhalen voor iedereen neer weten te pennen. Super! Commentaren op de verhalen blijven respectvol, dankjewel daarvoor. Dan blijft het voor iedereen ook leuk !

Graag bedanken we alle auteurs, bezoekers, lezers en stille genieters die Gertibaldi elke dag weer tot een succes maken. Voor nu : Hele fijne feestdagen gewenst!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8943 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

9 gedachten over “Fijne feestdagen!”

 1. Hoewel ik hier nog maar kort een account heb, wil ik iedereen fijne kerstdagen wensen en een heel gelukkig nieuwjaar.
  Ik kon niet stemmen op dit verhaal, omdat mijn partner van ditzelfde adres dat al had gedaan. Waardoor het systeem denkt dat ik nóg een keer wil stemmen.
  Maar ik geef de volle 5 sterren. Zoiezo voor deze site.
  Ik lees graag mee. En ben ook gestart met het schrijven van verhalen.
  Dank dat de site zo veilig wordt gehouden, dat eerst een publicatie door de moderator wordt gelezen, voor iets wordt geplaatst. Mijn complimenten!
  Liefs van Spiderwoman

 2. Aller eerst mijn beste wensen voor Gertibaldi en zijn team, maar natuurlijk ook voor alle lezers en mede-auteurs. Na een lange onderbreking ben ik sinds kort weer gaan schrijven en ook in het komende jaar zal ik weer vaak van mij laten horen. Dat kan soms heel extreem zijn, maar soms ook weer juist heel soft. Kijk dus voor je een verhaal van mij leest in welke categorie het geplaatst is om teleurstellingen te voorkomen. De hoge lezersaantallen onder de verhalen geven wel aan hoe de site leeft bij velen en laten we met zijn allen proberen om dat in 2023 nog mooier te maken.

 3. Allemaal hele fijne feestdagen, gezond 2023. En dat er maar veel mooie geile verhalen voorbij mogen komen in het nieuwe jaar. En dat ook de stemmen ( de sterren voor het verhaal) hoger gedaan kan worden, anders gewoon cijfers misschien iedee??

 4. Alle onzin ten spijt het afgelopen jaar ben ik blij dat alle auteurs toch nog tijd hebben gevonden om heerlijke, uitdagende, opzwepende en geile verhalen te schrijven. Heb zelf ook mijn steentje bij kunnen en mogen dragen. Ook leuke contacten aan over gehouden. Gertibaldi, bedankt voor dit platform. Ik ga jullie beloven ook volgende jaar mijn best te doen om de pagina’s te blijven vullen met dat wat in mijn oversekste brein naar boven komt. Allemaal een goed, gezond maar ook een, voordehand liggend, geil 2023…. XXX T-Love77

Plaats een reactie