BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mijn vriendin Priscilla door oude mannen gepakt!

In een strak rood jurkje waar haar slanke figuur met vrouwelijk rondingen heerlijk zichtbaar in zijn komt mijn vriendin de woonkamer binnen. Met glanzende blonde haren, mooi opgemaakt, heerlijk ruikend is zij door een ringetje te halen.
Priscilla vijfendertig jaar jong is mijn grootste trots waar andere mannen alleen naar mogen kijken. Zij vraagt; “Maikel ben je er klaar voor?”. Als een gentlemen doe ik deur van de auto voor haar open, zij lacht; “Het jubileumfeest begint goed”. Het kantoor waar Priscilla werkt bestaat officieel vijftig jaar en dat wordt gevierd! Kosten noch moeite gespaard, onder het genot van een welkomstdrankje speelt een bekende pianist op de achtergrond de sterren van de hemel. Priscilla zegt; “Maikel het is tijd voor sociabiliteit laat je even alleen”.
Zij valt op tussen saaie mutsen in grijze mantelpakjes en mannen strak in kostuums. Met trots volg mijn ogen tussen de gasten haar mooie verschijning. Zij loopt naar De Smedt de grote baas die haar aan één van de gasten voorstelt. Gezien haar nederig gedrag moet de oude welgestelde heer een bijzondere gast zijn.
Na een korte kennismaking loopt de baas naar het buffet; “Geachte dames en heren, voordat ik buffet ga openen wil….”. Zijn woorden vervagen als ik de oude welgestelde heer aan mijn vriendin zie zitten. De gasten hebben al hun aandacht op de speech gericht. De oude heer niet die wrijft over haar knie Priscilla, hij fluistert iets in haar oren en schuift daarbij zijn hand onder haar jurk. Mijn woede krijgt een bizarre draai, wat gebeurt er met mij?! Ik krijg een erectie van het schouwspel. Er wordt hard geklapt na de speech, De Smedt roept; “Uw buffet is geopend”. Gasten komen door hun schroom niet gelijk in de benen. Priscilla en de oude heer wel, zij verdwijnen via een nooduitgang. Met stevige pas langs tafels naar een hal ga ik op zoek. Vanuit de directiekamer komen geluiden van een bekende stem. Voorzichtig doe ik de deur open, achter een grote open kast vol dossiers zie ik mijn vriendin met de oude man. Blijkbaar heb ik mij vergist die twee praten over werk, Priscilla zegt; “Meneer Karel, ik ga erover nadenken”. O shit ik heb die gebeurtenis tijdens de speech gefantaseerd. Waar ben ik nu mee bezig als ik wordt gesnapt zet ik mijn vriendin voor schut. De oude man zegt: “Alleen Karel is goed over mijn voorstel nadenken niet! Wat denk jij wel!
——————————————————————————-
De sfeer wordt grimmig, Priscilla stamelt; “Ik kan het niet….heb een vriend……”. De oude heer Karel gaat achter haar staan pakt door de jurk haar borsten vast; “Ik kan jou laten ontslaan”. Door onmacht gaat zij letterlijk op de knieën, de heer fluistert; “Dit ga je lekker vinden”, hij steekt zijn kleine dikke penis in haar mond; “Kom meisje doe je best”. Vastgenageld aan de grond door verwarde emoties kan ik mijn vriendin niet redden. Met haar tong krioelt zij om de stijve lul, likt zijn eikel en begint de oude heer af te zuigen, hij kreunt; “Wist het wel Priscilla je bent een sletje….oooh…ga door”. Met haar ranke slanke vingers met rode nagels vast in zijn kont neemt zij de stijve lul steeds dieper in haar mond. Zijn gerimpelde handen aaiend door blonde haren stoot hij zijn kleine harde pik tussen haar sensuele rode lippen, hij kreunt; “O Priscilla….ik kom…mond open….”. Die vieze vuile vent drukt zijn eikel op haar tong, spuit zijn sperma erover de keel binnen. Priscilla moet het lauwe zaad als een yoghurtdrankje opslurpen. Een andere deur gaat open, het is niet te geloven, wat doet hij hier, hij zegt; “Karel volgende keer de deuren sluiten, hoe bevalt zij?”. Hij doet zijn duim omhoog; “Mooi lekker wijfie! De Smedt, zij lust er wel pap van”. Priscilla stamelt; “Baas.. echt niet…hij bedreigt me”.
De Smedt loopt met zijn handen op de rug intimiderend om haar heen; “Priscilla, heer Karel is onze grootste cliënt die dreigt niet dus jij hebt hem verleidt”. Zij schudt haar hoofd; “Dat is niet waar”. Baas wordt boos; “Karel houdt haar vast”. Met een arm stevig om haar nek grijpt de baas tussen haar benen; “Dus jij vindt dit niet lekker…….ga het controle…….oooh……mmmm een klein glad nat poesje…..lekker ……..voel je mijn vinger tussen je strakke schaamlipjes……ik voel je clitoris groeien…..je bent een sletje……ga je nemen”. Priscilla smeekt; “Niet doen….stop…mijn vriend…….”. De arm gaat nog strakker om haar nek, zij wordt gebukt voor de baas neergezet, haar slipje gaat uit, haar mooie slanke benen wijd, hij richt zijn stijve lul op haar kleine gladde kutje, drukt de eikel tussen de schaamlippen, stoot door en begint mijn vriendin te neuken. Het hoorbaar soppen verraad haar, de baas kreunt; “Wist het wel je bent een geil sletje….”. Sidderend van haar orgasme wordt Priscilla door heer Karel in bedwang gehouden, hij fluistert; “Schiet op De Smedt houdt haar niet meer”. Baas doet zijn handen vast in haar heupen, ramt keihard; “O god………ik kommm”. Zijn oude hangkont trilt, schuddend op grauwe grijze benen in steunkousen spuit hij zijn zaad diep in het kutje van mijn vriendin.
———————————————————————————-
De volgende dag tijdens het lesgeven kan ik mijn hoofd er niet bijhouden. De gedachten dat Priscilla met haar baas samen op het kantoor werkt maakt me gek. Gelukkig is deze werkdag de laatste voor onze vakantie. Nou ja vakantie wij gaan de boel binnen en buiten schilderen. Thuisgekomen wordt ik door een oase van heerlijke geuren ontvangen. Mijn keukenprinses zegt; “Schat je bent precies op tijd”. Ik zeg; “Het eten ziet er heerlijk uit, jij trouwens ook, hoe was je dag op het kantoor?”. Het geluid van het piepende achteruitrijdende vrachtwagen maakt haar nieuwsgierig; “Maikel ik zie een verhuiswagen, ben benieuwd hoe de nieuwe buren zijn”. Ik vraag; “Kun jij je ze zien?”. Zij schudt haar hoofd; “Zie wel de verhuizers die door ‘De Krant’ van hun werk wordt gehouden”. Ik lach en zeg; “Dan weten wij het snel, schat je eten wordt koud”. Na het eten gaan wij naar een bouwmarkt om verf uit te zoeken.
Bij uitladen thuis worden wij opgehouden door de overbuurvrouw bijgenaamd ‘De Krant’; “Maikel, Priscilla jullie raden nooit wie er naast jullie komen wonen?”. Voordat wij kunnen antwoorden, zegt zij; “kluizenaars, bejaard stel met broer, het schijnt dat zij lid zijn van een sekte en daarom weggepest uit hun vorige buurt”.
Ik lach en zeg; “Altijd beter dan buren met een huis vol kinderen en een blaffende hond”. Overbuurvrouw zegt; “Zie dat jullie gaan schilderen, werd wel tijd, jullie hebben het ook altijd zo druk, is het wel verstandig er komt tropisch weer aan, mijn buren zijn tenminste verstandig die hebben een zwembadje gekocht…..”. Ik zeg geïrriteerd: “Wij hebben al een zwembadje, sorry wij moeten verder”. Dat mens maakt me helemaal gek, zij heeft trouwens wel gelijk gehad. Na vier dagen hebben wij onze buren nog niet gezien en kunnen niet schilderen door de tropische temperaturen. Wij houden ons koel door regelmatig in het zwembadje te zitten. Priscilla ligt ik haar bikini op een ligbed heerlijk in de schaduw.
Voordat de zon op het slaapkamerraam schijnt wil ik de gordijnen sluiten. Bij de buren zie ik de achterdeur open gaan, nieuwsgierig blijf ik kijken. Een grote man van rond de zeventig die nors oogt loopt met een vuilniszak richting de kliko’s. Slechts gekleed in een afgrijselijke onderbroek zie ik hem door de heg kijken. Ter hoogte van Priscilla blijft hij lang staan, heerlijk zoals hij op haar geilt. Wrijvend over zijn bobbel staat hij kwijlend naar mijn mooie slanke vriendin te gluren. Zij heeft hem betrapt, schiet van de ligbed, loopt in versnelde pas via de achtertuin naar hem toe. Dit gaat verkeerd, ga direct poolshoogte nemen, door onze heg zie ik Priscilla boos voor de grote bejaarde buurman staan; “Viezerik hier ben ik niet van gediend”.
Hij is niet echt onder de indruk, sleurt haar zo in zijn tuinhuis, zij heeft geen schijn van kans tegen deze grote man, zelfs ik met een lengte van 1.85 voel me klein vergeleken bij hem.
————————————————————————————-
Er schiet van alles door mijn hoofd: politie bellen, waar is mijn gsm, moet haar helpen, buurman is al zeventig jaar dat moet voor mij als sportieve man van 38 geen probleem zijn. Door een raampje van zijn tuinhuis zie ik Priscilla naakt spartelen over de werkbank, krachtig wordt haar hoofd vastgehouden, zijn enorme lul schuift tussen haar lippen; “Schiet op, zuigen meisje, je kunt geen kant op”. Badend in het zweet door de hitte in het tuinhuis verliest Priscilla energie, haar benen bewegen niet meer, zij heeft de strijd opgegeven en pijpt de oude buurman hij kreunt; “O….dit is beter…..ga door…..”. Met haar mond vol steekt er nog een heel stuk van zijn penis uit. Die bejaarde vent heeft zeker meer dan twintig cm tussen zijn benen hangen. Op het moment dat ik besluit in te grijpen gaat hun achterdeur open. Mijn kansen zijn verkeken als ik een oude kerel van hetzelfde postuur in het tuinhuis komt, hij grijnst; “Broer heb je eindelijk ons buurmeisje te pakken”. Hij zucht; “Klaas haal die mobiele airco, dit is niet te doen”. Klaas lacht; “Bertus doe het zelf dan pas ik wel op het sletje”. Priscilla smeekt; “Laat me gaan…..zal niets zeggen…….”. De bejaarde Klaas snauwt; “Ga wij dreigen kutwijf! Wij zijn voor niemand bang”. Met zijn donkere ogen starend doet hij zijn broek uit, met handen als kolenschoppen houdt hij haar schokkende benen in bedwang, richt zijn enorme lul, drukt in één keer door en begint Priscilla keihard te neuken; “O meneer stop….niet doen……”. Zij knijpt in zijn armen; “Ik zeg stoppen……buurman ik ga schreeuwen!……… Nee niet doen…….ooooh……wat is die groot……ooooh……jaaaa……”. Zijn enorme lul schuift snel tussen haar schaamlippen, tot de ballen wordt zij diep hard geneukt. Haar lichaam kronkelt over de werkbank; “O Buurman…….ik kom……oooh…….”. Hevig trillend van haar orgasme laat de buurman haar benen los, masseert haar borstjes en zie hoe mijn vriendin met twee harde tepeltjes geniet van de diepe stoten. Zijn gespannen spieren, het schudden van zijn kont laat zien dat hij zijn zaad in haar kut spuit. De stekker van de airco gaan in het stopcontact, Klaas haalt zijn lul uit de kut en zegt; “Broer jij kunt”. Priscilla ligt badend in zweet wijdbeens uitgeput met een nat kutje waar het zaad van Klaas uit druppelt. Bertus trekt haar als een veertje naar zich toe, zijn gigantische paal verdwijnt als sneeuw voor de zon in mijn vriendin. Dat zij is bevangen door de hitte, doodmoe, volkomen afgemat is maakt Bertus niets uit die blijft neuken. Hij kreunt; “O Klaas wat is dit toch een mooi geil wijf……”.
Klaas zegt; “Man schiet op, Truus wacht met eten”. Bertus snauwt; “Niet zeuren, mijn vrouw kan wachten”. Met diepe stoten hoor ik hem aftellen; “Tien, negen, acht, zeven, zes, vijf, vier, drie………twee…………..één…….oooh ik kommmmm”. Met pompende bewegingen loost hij zijn sperma tot de laatste druppel, nonchalant trekt hij de broek op en verlaat lachend met zijn broer het tuinhuis.
——————————————————————
Een half uur later als Priscilla wankelend in onze tuin stapt doe ik alsof ik slaap op het ligbed. Waar ik met een stijve van de gebeurtenis op lig. De hele vakantie heb ik eraan gedacht met steeds dezelfde vraag: waarom heb ik niet ingegrepen? Is het trots dat mannen geilen op mijn mooie vriendin. Aan de ander kant kan ik niet begrijpen dat Priscilla niets loslaat dat zij door oude mannen is gepakt. Hoe dan ook het leven gaat verder en moet mijn hoofd bij de klas houden. Dat gaat al een tijdje lastig en dat krijg ik na de les te horen. De directeur van de school zegt; “Maikel ik weet niet wat erbij jou speelt, ik heb klachten gekregen”.
Ik knik; “Het spijt me, heb de laatste tijd veel aan mijn hoofd”. Directeur kijkt op zijn horloge; “Moet nog wat regelen, wil je daarna spreken, kun je vanavond?”. Ik vraag; “Hoe laat?”. Hij zegt; “Dat kan ik helaas niet zeggen daarom kom ik bij jou langs”. Ik stel voor om het gesprek morgen na de les te doen. Directeur kijkt me indringend aan; “Het moet vanavond, je baan staat op losse schroeven”. Thuisgekomen vertel ik Priscilla wat er hand is en dat mijn baas langskomt. Zij vraagt; “Maikel waarom?”. Ik zucht; “Soms wordt het mij te veel of wil totaal wat anders met me leven”. Zij zegt; “Herpakt jezelf, laat je baas zien dat hij jou kan vertrouwen”.
Tegen acht uur in de avond heb ik de kans als hij tegenover mij in de bank zit. Priscilla heeft zich extra mooi gemaakt om indruk te maken, zij vraagt; “Wilt u een kopje koffie?”. Zoals mijn baas haar bekijkt geeft mij trots en denk: zo’n mooie vrouw heb jij niet, lekker puh. Hij is trouwens veel te oud voor haar en zeker niet haar smaak. Het is wel frustrerend dat baas alleen oog voor Priscilla heeft. Zij zet een kopje koffie bij hem neer waarbij zij hand even over haar blote been laat gaan. Mijn vriendin durft niets te zeggen, begrijpelijk het is mijn baas anders had hij zeker een knal voor zijn kop gehad. Hij tikt met zijn hand op de bank; “Priscilla kom naast me zitten wil alles over je weten. Beetje nerveus gaat zij zitten met zijn hand op haar blote knie zegt hij; “De baan van jouw vriend staat vanavond op het spel”. Dit is toch niet wat ik denk, Priscilla stamelt; “Meneer Baas, Maikel gaat echt zijn best doen”. Zijn gerimpelde hand schuift onder haar rokje, hij kijkt met een dwingende blik waardoor zij haar slanke benen uit elkaar zet. Om niet mijn baan te verliezen laat ik zonder protest baas mijn vriendin vingeren. Hij zegt; “Maikel schenk jezelf een kopje koffie in”. Hij pakt een hand van Priscilla, terug in de woonkamer zie ik haar mooie ranke vingers met rode gelakte nagels zijn lul aftrekken. Aan de eethoek tafel moet ik toezien hoe zij de eikel likt en de baas gulzig afzuig. Hij kreunt; “Niet slecht, je mag stoppen, ga staan en doe je rokje omhoog”. Met twee vingers door haar poes en een duim over haar clitoris druipt het kutsap over haar benen, de baas zegt; “Je vindt oude mannen lekker hè daarom bedriegt jij jouw vriend”. Priscilla kreunt; “Nee meneer dat is niet…..oooh….eerlijk…..stop….oooh…..ik kommmm…”. Hij trekt aan haar blonde haren; “Je bent een hoer”. Priscilla wordt naakt gebukt aan de salontafel gezet, met zijn broek op de enkels richt hij zijn paal, duwt de eikel tussen de schaamlippen en snauwt; “Geef toe! Je wilt door een oude kerel geneukt worden”. Mijn baas drukt in één keer de stijve lul en begint voor mijn ogen mijn vriendin keihard te neuken. Met lange halen wordt ze stevig geneukt er lijkt geen einde aan te komen. Plotseling stopt hij, gooit haar met de rug op de bank, kruipt tussen de benen, steekt zijn lul in haar kut en wilt zijn mond op de hare. Priscilla draait steeds weg, stotend door haar kut briest hij; “Kom hier met je bek anders”. Haar sensuele rode gestifte lippen gaan van elkaar om zijn dikke tong binnen te laten. De monden smelten ineen wat een hevige reactie geeft, kronkelend van genot komt zij klaar, baas spuit ladingen sperma diep in het kutje van mijn mooie vriendin. Hij staat op geeft me ijskoud een hand: “Maikel ik ben blij met een docent als jij, zie je morgen op school”.
———————————————————————
Met een zwaar hoofd wordt ik wakker, Priscilla ligt in mijn armen te dommelen. Shit heb me verslapen; “Schat je moet opstaan, wij zijn te laat”. Slaperig vraagt zij; “Voor wat?”. Ik zeg; “Voor werk natuurlijk”. Zij zegt verbaasd; “Maikel het is zondag”. Mijn gsm geeft inderdaad zondag aan, ik zeg verbaast; “Mijn baas zei gisteravond tot morgen tegen mij”. Priscilla gaat rechtop zitten; “Maikel jij hebt gisteravond bij mij een boek op de bank gelezen en ik keek een serie”. Ben ik nu gek, loop naar beneden om koffie te zetten. Bij onze buren hoor ik huis vol kinderen en een blaffende hond. Lachend wil ik nog iets checken en roep keihard mijn vraag; “Priscilla hoe lang bestaat jullie kantoor?!”. “Maikel! Bijna vijftig jaar! Over een maand hebben wij feest!”. Met een brede glimlach loop ik terug naar boven en neem mijn grootste trots in mijn armen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Els en Richard

Wij Els (68) en Richard (61) genieten van het schrijven van erotische verhalen.
Niet meer zo fanatiek, wel met plezier! Richard geeft buitenshuis nog steeds met plezier, discreet ero massage aan mannen en vrouwen. (max dertig kilometer vanaf Enschede). Of zuig mannen in zijn schuur af. Ik, Els ben bewust monogaam. Wil je meer weten, gewoon mailen. Verzoekverhalen doen wij helaas niet meer. Wij zijn verhuisd naar Enschede maar houden het mailadres richarduitdeventer@gmail.com

Dit verhaal is 9693 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Mijn vriendin Priscilla door oude mannen gepakt!”

Plaats een reactie