BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Openbaring – Deel 1

Dit ietwat merkwaardige verhaal past in verschillende categorieën : overspel, rijpe vrouwen/milf en zelfs extreem.. Gezien het verhaal evenwel in elk detail echt gebeurd is, plaats ik het bij ‘waar gebeurde verhalen’. Enkel namen en locaties zijn wat gewijzigd omwille van privacy.

Eerst de situatie wat uitleggen. Ik ben Rick en woon in de Antwerpse rand. Op het moment van dit verhaal was ik begin vijftig. Getrouwd met Marianne die ik doodgraag zie, zo’n kleine dertig jaar. Vier kinderen, alle vier het huis uit. Ik woonde met mijn vrouw op een appartement op Antwerpen Zuid. Zelf was ik werkzaam in de haven en mijn vrouw werkte alle voormiddagen, inclusief de zaterdag als administratieve kracht op een immobiliënkantoor. Wij leefden ondertussen in een broer-, zus verhouding en de zaterdagnamiddagen en de zondagen gingen we meestal op bezoek bij één van de kinderen. Af en toe trok mijn Marianne er een weekend op uit met een vriendin naar één of ander vakantiepark. Ik ben bijna zeker dat zij tijdens die ‘uitstapjes’ zich het kutje meermaals, grondig liet likken en dat bij haar vriendin ook deed. Daar lag ik niet wakker van, zolang ze mij niet bedroog met één of andere testosteron klojo, kon mij dat weinig schelen. Van mijn kant ging ik ook wel eens discreet ‘op een ander proeven’ maar dat stelde niet veel voor. Eén keer had ik me laten verleiden tot betaalde seks, maar dat was met een condoom om, waar ik een grondige hekel aan had en na een half uur stond ik, met vele euro’s minder in de portefeuille, en een illusie armer, terug buiten. Niet voor herhaling vatbaar dus.
Op zo’n ‘vrouwenweekend’ van mijn echtgenote, deed ik meestal niet veel, of ik ging op bezoek bij mijn schoonmoeder, waar ik het goed mee kon vinden.

Mijn Marianne, was weer een met haar vriendin weg en ik besluit om maar eens iets anders te proberen. In het Bouwcentrum in Antwerpen, een groot hallencomplex waar beurzen georganiseerd worden, vond dat weekend ‘Rommelant’ plaats. Een ‘antiek-, curiosa-, brocant- en rommelbeurs. De zondag tegen een uur of elf was ik ter plaatse. Alle hallen waren gevuld met standhouders, die hun spullen uitgestald hadden. Je hoopt dan iets aan te treffen dat heel waardevol en echt antiek is en dat je dan voor een prikje kunt kopen. Na een uur of twee rondwandelen, begon ik te beseffen dat zulks er niet in zat en dat de titel van de beurs enkel wat het woord ‘rommel’ betrof, met de werkelijkheid overeenstemde.
Zo’n beurs heeft altijd wel in een gedeelte van een hal een soort cafetaria geïnstalleerd. Dus ik daar naartoe en na een broodje kaas en een koffie besteld te hebben aan de toog, zet ik me aan een lange tafel. Bij mezelf dacht ik mijn tijd grondig verspilt te hebben, maar ik was eens buiten geweest dus, wat maakt het uit.
Mijn broodje is net opgepeuzeld als er een koppel met drie kinderen naar de tafel waar ik aan zit, komt. De hele cafetaria was zowat volgelopen en alle tafels waren bezet. Alleen aan mijn tafel, waar ik alleen aan zat, was nog voldoende plaats voor vijf. Een grote slungelachtige vent, drie kleine kinderen, één jongen en een meisje ongeveer even oud, later zou ik horen dat het een tweeling is, een kleiner meisje van een jaar of vier en een vrouw, ergens begin dertig. De vrouw is niet dik maar toch eerder serieus mollig, nogal dikke borsten, een leuk gezichtje, een paardenstaart van donkerblond haar en een vrolijke blik in haar ogen. Zij vraagt : “mijnheer, mogen wij hier bij u aan tafel komen zitten ?” Uiteraard zeg ik : “vanzelfsprekend”.
Ze stellen zich voor : Bram, de man van het koppel, Peter en Elske, de tweeling, Marijke, de kleinste dochter en Sonja, de vrouw van het koppel. De drie kinderen peuzelen aan een broodje en hebben er een Fristi erbij. Bram steekt ook een broodje of twee naar binnen en drinkt er een cola bij en Sonja, heeft enkel een koffie.

De kinderen tateren aan één stuk door tijdens het eten en Bram en Sonja proberen ze af en toe wat tot rust aan te manen. Dat lukt dan eventjes en twee minuten later tateren ze weer honderd uit. Zodra de kinderen hun broodje op hebben en de Fristi leeg, willen ze opstaan en weer verder. Sonja, zegt : “Bram ga jij maar even met de kinderen rond, ik blijf nog even zitten, want ik voel mijn voeten nu al niet meer”.
Ik zeg : “ik ga nog een koffie halen, wil jij er ook nog één ?” Sonja knikt. Bram vertrekt met Marijke aan de hand en de twee andere joelende kinderen voor zich uit, tussen de verschillende standjes met rommel.
Ik zit nog maar juist terug neer of Peterke komt met een blokfluit aandraven : “kijk mama, van papa gekregen”. “Dat is goed jongen, laat die blokfluit maar hier en ga terug naar papa”. De kleine draait zich om en rent weg.
Met Sonja babbel ik over ‘koetjes en kalfjes’ en ik vertel dat mijn vier kinderen ondertussen het huis uit zijn. Dat ik snap, dat kinderen gigantisch vermoeiend kunnen zijn. Dat ik met haar meeleef. De reactie van Sonja is heel spontaan : “ik zie mijn kinderen doodgraag Rick, maar inderdaad, naar zo’n beurs als hier komen met drie pagadders is erg vermoeiend.
“Heb jij niets gekocht ?” “Jawel” zeg ik, “een boek over Indische kunst, maar verder zag enkel wat rommel en dat interesseert mij niet”. Sonja is een spraakwaterval en babbelt op een vrolijke manier over van alles en nog wat. Af en toe doet ze me lachen en zij schatert mee. Heel haar mollige lijf schudt dan van het lachen. Ze heeft echt een plezante, klokkende lach. Alleen haar lachen, doet mij al lachen.

Na een paar minuten komt Bram terug met zijn drie kinderen. De twee meisjes hebben elk een door Bram aangekochte pop vast, Peter een autootje en Bram zelf heeft zich ergens een stuk ivoor gevonden, dat helemaal uitgesneden is, met jachttaferelen. Als ze gaan zitten, valt het ding op de tafel, maar breekt niet of er splintert niets van af. Daarop zeg ik : “amaai, dat is keihard materiaal, niks beschadigd”. Daarop zegt Sonja spontaal : “dat wel ja” en ze doet er het zwijgen toe. De ogen van Bram bliksemen naar haar.
Om de lont uit het kruitvat te halen, zeg ik : “wat willen jullie drinken, kinderen ?” Als uit één mond, alle drie : “Fristi !” “Voor jou een cola Bram ?” Die knikt, maar kijkt zijn vrouw kwaad aan. Sonja geeft aan niets te willen. Ik loop naar de toog en doe de bestelling die ik iets later in twee keer, naar de tafel draag. Ik hoor nog net Bram kwaad zeggen : “zoiets zeg je niet als vreemden het horen”. Ik doe alsof ik niets gehoord heb en ga gewoon het tweede deel van de bestelling halen.
Na een minuut of tien zijn de Fristi’s en de cola leeg en lopen de kinderen met Bram terug de zaal in. “Zei ik iets verkeerd ?” vraag ik aan Sonja. Die kijkt me aan en zegt : “neen, jij niet, ik wel”. Ik kijk onbegrijpend.
“Ach, Rick” flapt Sonja er uit : “sinds de geboorte van de jongste, nu zo’n vier jaar geleden, hebben Bram en ik een probleem”. “Als we vrijen, dan blijft Bram zijn piemel in het begin wel stijf, maar na een minuut of twee, drie verslapt die”. “Dan trekt hij hem er uit en doet het verder me zijn hand en zo komt hij klaar”. “Als ik het met mijn mond doe, verslapt hij ook en de enige manier waar hij niet bij verslapt, dat is dat hij mij in mijn kontje neukt”. “Dat vind ik wel ok, maar niet voor elke keer”. “Ik begin te vermoeden dat hij homo is, maar dat hij er niet voor durft uit te komen”.

Het duizelt mij even om de oren. Zoveel nogal intieme informatie leek me iets teveel van het goede. Nogal stom en onbehouwen reageer ik : “dat is mij nog nooit gebeurd”. Spontaan zegt Sonja daar op : “tja, bij Bram iedere keer en dat frustreert me mateloos, vandaar mijn opmerking over de hardheid van dat ivoor, dat had ik misschien niet moeten zeggen”.
Dan zegt Sonja : “weet je Rick, Marijke is ondertussen al vier jaar en sinds de zwangerschap van Marijke, ben ik geen enkele keer meer klaargekomen op de lul van Bram”. “Als zijn lul in mijn kontje zit, dan kan ik zo niet klaarkomen en als ik het niet zelf doe, als hij niet thuis is, dan heb ik gewoon niets”. “Dat is frustrerend”. “Ik ben verdomme vierendertig jaar oud, in de fleur van mijn leven en toegegeven is zie Bram en de kinderen doodgraag, maar zo hou ik het niet meer vol”. “Ik weet niet waarom ik jou dit allemaal vertel, maar het is alsof ik je al heel mijn leven ken”.
Ik had haar met enige verbazing zitten aankijken, maar knik dan toch begrijpend. Stomweg zeg ik : “tja, jij doet tenminste nog iets met je partner, ikzelf heb niets meer met mijn vrouw ; broer-, zus toestand”. Nu kijkt zij mij begrijpend aan. Ze ziet dan Bram en de kinderen in de verte naderen en pakt een bierviltje en schrijft er wat op. “Bel me morgen na negen uur” zegt ze. “Dan zijn de kinderen naar school, is Bram werken en heb ik al de tijd van de wereld tot de ik de kinderen van school moet ophalen. Ik knik en steek het kaartje weg.
De dag erna, de maandag, bel ik iets na negen vanop mijn werk naar het nummer op het bierkaartje.
“Met Sonja” hoor ik. “Hoi, Rick hier, we zagen mekaar gisteren op de rommelbeurs”. Spontaan zoals ze is, zegt Sonja, “Rick heb je tijd om hier bij mij een koffietje te komen drinken ?” “Ik kom tegen een uur of twaalf, is dat ok ?” “Geen probleem, tot dan” is haar repliek en ze geeft me haar adres.

Om twaalf uur zitten we samen aan haar keukentafel. Sonja, komt direct ter zake en zegt : “Rick, ik wil met je vrijen, maar niet hier in dit huis, jij moet voor een plek zorgen waar dat ongestoord kan”. “Ik wil op een ouderwetse manier op een stijve piemel klaarkomen of klaar gelikt worden, want likken, dat wil Bram ook niet”. “En als jij mij laat klaarkomen, dan geef ik je daarna een speciale-behandeling”. Nieuwgierig zoals ik ben, vroeg ik uiteraard wat dat dan wel was, maar ze wou er niets over kwijt.
Het was maandag, dus ik maak met haar een afspraak op vrijdag, dan kan ze zodra de kinderen naar school zijn, naar het appartement van een kameraad van mij komen. Die heeft een taverne en is, op zijn vrije dag na, nooit thuis. “Zwaluwstraat 79, bovenste verdieping” zeg ik nog. We geven mekaar nog een propere knuffel en weg was ik.
De vrijdag om een uur of negen, loop ik het appartement van mijn kameraad binnen. Hij had me ooit een sleutel gegeven en ik heb daar nog een paar andere dingen beleefd (dat kunnen jullie lezen in andere verhalen van mijn hand). John, mijn vriend was er nog, die doet zijn taverne slechts om tien uur open. Dus we groeten mekaar en babbelen nog wat over een koffie. Wat later vertrekt hij.
Rond half tien gaat de parlofoon en op het schermpje zie ik Sonja staan. Ik druk op de buzzer en zeg : “zesde verdieping”. Een minuut later komt ze het appartement binnen en ik draai de deur achter haar op slot.

Zodra ik me omdraai, vliegt Sonja me om de hals. We beginnen direct grof, gulzig en hevig te tongzoenen. Haar tong in mijn mond gaat een hard gevecht aan met de mijne. Als we iets later beiden naar adem staan te happen zeg ik : “woauw, dat is een toffe binnenkomer”. Ze lacht en zegt : “wat wil je, al meer dan vier jaar zonder echte seks, ik sta op ontploffen en deze week heb ik niks bij mezelf gedaan, want ik wou het opsparen voor vandaag” en ze lacht honderduit. Ik zeg : “dan hadden we hetzelfde idee, want ik heb deze week mijn piemeltje enkel voor plassen gebruikt en niets anders, dus ik sta ook op ontploffen en als jij mij nog zo sensueel gaat kussen kan het best zijn dat ik daarvan spontaan in mijn boxershort klaarkom”. “Gaan we naar de slaapkamer ?” Met fonkelende ogen, knikt ze enthousiast ‘ja’. Ik draai me om en stap de slaapkamer binnen. Onderweg was ik al begonnen mijn jeans los te knopen. In de slaapkamer vliegen, pull, hemd en T-shirt in het rond, stroop ik mijn jeans naar beneden. Schoenen had ik al uit geschopt en ik ontdoe me van mijn sokken. Ik hoor achter me gelijkaardige geluiden van iemand die zich zo snel mogelijk uitkleedt.
Ik draai me om en zeg al lachend : “voilà se, hier zal je het mee moeten doen”. Haar kleding ligt ook verspreid over de kamer en ze is nog aan het worstelen met een panty en een slip die ze gelijktijdig naar beneden rolt.
Dan kijkt ze op en ziet me met gespreide armen staan, helemaal bloot en met een harde piemel die vooruit in haar richting wijst. Ze bekijkt me en zegt : “mmmm, daar kunnen we wel iets mee” en ze lacht. “Jouw piemel is iets dikker en bijna even lang als die van Bram” voegt ze er nog nodeloos aan toe.

Ze staat iets later, volledig naakt voor me en ik zie erg dikke borsten, die wat neerwaarts wijzen, toch een paar vetrolletjes op buik en heupen, een blote, geschoren kut, onder een iets overhangend onderbuikje en nogal dikke bovenbenen. De onderbenen zijn evenwel redelijk slank.
Sonja klautert op bed en legt zich midden op het bed, met de benen licht gespreid en de armen helemaal gespreid. “Kom hier” zegt ze. Haar dikke borsten waren zijwaarts, links en rechts onder haar armen gegleden. Normalerwijze val ik eerder op slanke of zelfs magere dames, maar haar enthousiasme en mijn te lange ‘geheelonthouding’ zorgen er voor dat ik daar met een kloppende stijve lul vol geiligheid voor het bed sta.
Ik pak mijn piemel even vast en zeg haar : “waaouuuwww, zo veel, zo’n brok natuurlijke passie, mmmmmmmm”. Ze lacht en ik klauter tussen haar benen op bed. Ik had al gezien dat haar kut glinsterde van vocht, dus ik stak gewoon mijn pik ineens diep in haar kut, laat hem daar gewoon volledig in begraven zitten, buig me voorover, zonder mijn lul te bewegen en begin haar gulzig en dwingend te tongen. Met mijn beide handen heb ik haar hoofd gewoon vast en we tongen erop los alsof het onze allerlaatste keer in ons leven is. Ik lig gewoon in ‘missionaris’ boven op haar. Tijdens het tongen nijp ik een paar keer mijn aarsspier bij mekaar wat mijn piemel die diep in haar kut zit, doet opwippen. Ze voelt dat duidelijk binnenin en geeft telkens een diepe grommende kreun tijdens het kussen.
Dan moeten we beiden weer even naar adem happen en ze zegt : “neuken Rick, neuken, ik heb het zo nodig”. Daarop repliceer ik : “zo dadelijk juffrouw, want als ik mijn piemel nu in en uit beweeg dan spuit ik direct”. “Laat me maar wat doen”. Ik laat haar hoofd los en probeer met elke hand één borst te omvatten. Dat lukt niet, die zijn te dik, dus ik pak één borst met beide handen vast en begin er met lange halen over te likken. Bij elke lik zorg ik ervoor ook over de tepel te likken. Dan doe ik hetzelfde met de andere borst en nu stop ik af en toe bovenop haar tepel om er fel en hard op te zuigen en zelfs een beetje te knabbelen. Dan weer de andere borst, zelfde behandeling. Sonja, kreunt als maar meer en luider. Zo blijf ik de éne en dan weer de andere borst plagen en mijn piemel voelt in haar kutje haar vochtigheidsgraad toenemen.

Na een tijdje zegt ze : “komaan Rick, nu neuken, vooruit !” Als reactie daarop, trek ik mijn lul gewoon uit haar. Haar gelaat wordt somberder en ze kijkt sip. Ik zet me even recht op mijn knieën, met in elke hand één borst en zeg : “mijn klaarkomen, kan altijd meisje, maar madame wou gelikt worden, wel, madame zal gelikt worden en wel nu”. Ik leg me languit tussen haar dijen, laat mijn handen onder haar billen door terug die twee borsten vastgrijpen, maar deze keer met de tepel tussen duim en wijsvinger en ik plant pardoes mijn smoelwerk op haar dikke, grote sappige kut. Ik laat mijn tong onmiddellijk in haar kut tussen de binnenste lipjes ronddartelen alsof ik haar kut aan het tongen ben. Af en toe geef ik lange halen over de buitenkant van haar geschoren kut, dan weer tussen binnenste en buitenste lipjes, zowel links als rechts, dan zet ik mijn tong onderaan in haar kut en lepel met mijn tong haar vocht op, dan ga ik iets dieper naar beneden en lik grondig de plek tussen haar aars en de aanzet van haar kutje, om dan weer in de diepte te duiken men met mijn tong zo diep mogelijk in haar kut binnen te dringen.

Mijn duimen en wijsvingers zijn ondertussen ofwel die tepels over en weer aan het rollen, ofwel aan het kneden ofwel opwaarts aan het uitrekken. Deze bewegingen gaan automatisch, zonder nadenken.
Als zowat heel mijn gelaat druipt van het kutvocht van Sonja, begin ik met het puntje van mijn tong, net boven haar sterretje, opwaartse bewegingen te maken. Lange halen die door de kleddernatte kut gaan om dan over haar klit te schuren als ik opwaarts ga en uit haar kut schiet. Dan begin ik terug onderaan, tong tegen ster, opwaarts, traag, doorheen en kut tussen de lipjes, over haar pisgaatje, over haar klit, dan eruit. Om dan die beweging opnieuw te herhalen. Geen idee hoeveel keer ik dit deed, maar de geluiden in de vorm van gekreun en gehijg, ergens ver boven mij, worden als maar intenser. Sonja, heeft ondertussen haar handen bovenop de mijne gelegd, die elk een borst, nogal hevig kneden.

Na een hele tijd zo van onderuit naar boven gelikt te hebben, laat ik bij de laatste opwaartse beweging, mijn tong op haar klit rusten, druk mijn lippen rond haar klit en begin ineens hard te zuigen. Boven mij hoor ik een gil.
Haar twee handen liggen ineens op mijn achterhoofd en willen blijkbaar mijn hoofd nog harder op haar klit duwen. Ik zuig hard verder en af en toe knabbel ik een beetje met mijn tanden, lichtjes op haar klit. Dan laat ik mijn tong er een paar rondjes op draaien en dan zuig ik weer, zonder mijn tong te gebruiken, alsof ik haar klit van haar lichaam af wil zuigen. Sonja, begint nog veel harder te kreunen.
Ik kijk naar boven mij. Ik zie haar armen gestrekt mijn hoofd vasthouden, met toe geknepen ogen en met een van geilheid verwrongen gelaat zie ik haar kreunen. Haar mond staat open, ze hijgt, haar tong hangt half uit haar mond, ze begint te grommen, ik bijt, knabbel op haar klit, dan zuig ik weer, dan lik ik om dat weer te zuigen. Haar hoofd is knalrood, ze begint een staccato van ‘jjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaa’s’ uit te stoten. Ik blijf haar bijna spatisch verwrongen gelaat bewonderen. Ze begin te gillen en op het moment dat ik met mijn mond in o-vorm weer haar klit probeer op te zuigen, krijst ze het uit. Ze komt in een soort van ontploffing, gillend en krijsend klaar. Ik voel vocht tegen mijn kin en mijn hals spuiten.

Haar ogen zijn nu helemaal opengesperd, maar ze ziet niets en op een hysterisch, lawaaierige manier gilt ze alsof heel Antwerpen haar moet horen. Ik laat mijn handen op haar borsten rusten tot ze gekalmeerd is en dan begin met trage tongbewegingen de onderkant en zijkanten van haar dikke, glibberige kut te aaien. Haar klit laat ik voor wat ze is. Zeker nog een minuut of tien, streel ik zacht haar borsten en lik ik traag en lief haar doornatte kut en omgeving. Ik kijk en toe naar boven en zie een mooi, voldaan en genietend gezichtje.
Zodra haar ademhaling geleidelijk aan terug normaal is, stop ik en zeg :”voilà se, dat is één”. Alsof ik me heel gewetensvol en grondig van een taak gekweten heb. “Bedankt voor dit geschenk Sonja, ik heb echt genoten van je te zien klaarkomen”. Ze had loom haar ogen geopend. Dan zet ik me recht op mijn knieën tussen haar dijen en vraag een beetje potsierlijk : “mag ik mijn piemel in jouw kutje steken mevrouw ?” “Deze mijnheer zou ook graag klaarkomen”. En ik lach. Sonja lacht ook en zegt : “vanzelfsprekend mijnheer, dat zou mij een waar genoegen zijn”. De pseudo hoffelijkheid is lachwekkend, maar ik ram tegelijk mijn lul diep in haar kut.

Ik laat mij voorover op haar lichaam zakken en vraag : “zou mevrouw mij vooraf nog eerst een kus willen geven ?” “Onnozelaar” zegt ze en ze steekt haar tong diep in mijn mond. We tongen weer als beesten, op het ruwe en harde af. Tegelijk begin in mijn pik in- en uit haar te bewegen. Als we weer wat adem tekort komen, vraag ik weer heel vormelijk : “wil madame door mijn lul geneukt worden ?” Ze kijkt me aan en zegt : “plaag me toch zo niet onnozelaar, neuk en laat me je zaad in mijn kut voelen spuiten en wel zo rap mogelijk, geile beer”.
Ik zet een fel tempo in, bijt ondertussen in haar hals, geef er lange halen met mijn tong over, af en toe zelfs over haar gelaat en ik ram als maar sneller. Zonder mij nog wat van haar aan te trekken, ga ik over op maximale snelheid. Mijn onderlijf kletst tegen haar lende en vettige kut. Mijn ballen vallen tegen haar kont. Bij elke beweging inwaarts is het alsof ik haar door het bed heen wil drukken.
Sonja begint terug te kreunen, maar ik ram gewoon voort. De geheelonthouding, haar doornatte kut, heel haar trillend lijf doen mij gewoon zo hard mogelijk en zo snel mogelijk in haar rammen. Voor mij ligt één brok natuurlijke geilheid en seks waarin ik mij wil doodrammen. Ze heeft haar handen op mijn schouders, haar mond naast mijn oor zodat ik hard haar gekreun en gesteun hoor.
Dan fluistert ze in mijn oor : “spuiten Rick, zoveel je kunt en zo diep mogelijk, gewoon spuiten alsjeblieft !” Die uitspraken geven kortsluiting in mijn hersenen en ik hijg onder het gebeuk door : “om u te plezieren mevrouw…… “ lollig bedoeld en dan “jjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa”. Met een heel langgerekte kreet op het moment dat ik op het diepste punt in haar kut zit, hou ik mijn lul stil en voel mijn hele lijf als het ware door mijn pik door in haar leegspuiten. Mijn hoofd diep begraven in haar hals en haren, hijg ik uit. Sonja houdt mijn hoofd en bovenlijf op zich geklemd.
Na enige tijd, begin ik lieve kusjes in haar hals te geven. Ze laat begaan, maar dan draait ze haar hoofd en we verzeilen in een zwoele, langdurige en geile tongkus.

Ik had niet de illusie om haar zo terug te kunnen laten klaarkomen. Mijn drang om klaar te komen was daarvoor veel te groot. Maar zij vroeg om mijn sperma en ze heeft het gekregen. Zo innig verstrengeld zegt ze ineens in mijn oor : “de allerlaatste keer dat er sperma in mijn kut gespoten werd, heeft mij zwanger gemaakt van mijn jongste dochter”. “Maak je geen zorgen, wij wilden slechts drie kinderen en ik ben ondertussen gesteriliseerd, maar ik ben je ontzettend dankbaar dat jij, na vier jaar, terug sperma in mij gespoten hebt”. Ik grinnik, maar ga er niet op door. “Koffie ?” vraag ik.
Een minuutje later zitten we alle twee in de woonkamer met een koffie voor onze neus. Ik rook er een sigaretje bij. Beiden genieten we na. Het was nog geen elf uur.
Na een tijdje zeg ik : “was jij al vier jaar niet klaargekomen ?” Ze knikt en zegt : “in bijzijn van Bram niet, neen, wel heb ik me al vier jaar het vel van de toppen van mijn vingers gevingerd, gewoon van geilheid”. “Maar dat is masturbatie, dat is niet hetzelfde als met een partner”. Ik knik begripvol.
Iets later vraag ik : “mag ik een suggestie doen ?” “De volgende keer dat jij met Bram vrijt, laat hem dan in je kontje neuken tot hij spuit, maar tegelijk, vinger jezelf dan en zorg dat je ongeveer gelijktijdig met hem klaarkomt”. Sonja, kijkt me onbegrijpend aan. Ik zeg daarop : “lieverd, als twee homo’s het met mekaar doen, dan zit de éne met zijn pik in de kont van de andere en rijdt zich zo klaar, de andere piemel is dan wel stijf maar werkloos”. “Dus die kerel wacht dan tot hij zelf in de kont van de andere kan, maar dikwijls is die dan zo geil dat hij zich klaar rukt terwijl hij zijn kont laat penetreren”. “Jouw kutje is nutteloos als Bram in jouw kontje zit, dus gebruik de gelegenheid om jezelf dan klaar te vingeren en Bram gaat dat heel leuk vinden”. “Trouwens ik vind, dat je jezelf een voorbinddildo dient aan te schaffen, zo ééntje met een dildo binnenin jouw kutje en één op het harnas voorgebonden ding, die kan je zo dik en lang kiezen als jij wilt”. “De volgende keer, dat hij jou in je kontje pakt, haal jij daarna dat ding boven en zegt hem gewoon, jij jou pleziertje, nu ik het mijne, en je ramt hem gewoon die dildo in zijn kont”. “Wedden dat hij dat geil gaat vinden ?” en ik lach daarbij hardop. Tegelijk zie ik haar daarover nadenken.
Als jij je relatie met Bram niet wil laten kapot gaan, laat hem dan jouw kont neuken zoveel hij wil, neuk hem zoveel je wilt in zijn kont en mits jouw toestemming, zal ik me wel ontfermen over jouw vrouwelijke kant, t.t.z. jou kutje, borsten en mond”. “Ik zal jouw kontje wel voor Bram laten”. Ik vond mijn betoog heel geestig en, dat moet ik toegeven ook wel een heel stuk in eigenbelang. Sonja, kon er op dat moment niet zo mee lachen, maar later zou ik vernemen dat de nog heel dikwijls aan deze uitspraken van mij had moeten terugdenken.
Ik druk, mijn ondertussen tweede sigaretje uit in de asbak en zeg : “gaan we verder ?” Ze glimlacht en zegt : “graag”. Dus zeg ik : “hup, geil teefke, naar de slaapkamer”.

Een halve minuut later ligt ze weer languit, in het midden van het bed. Ik ga op mijn knieën, over haar linker arm en naast haar zitten en zeg : “heeft kleine Ricky hier geen bedankje verdient voor geleverde prestatie ?” Mijn half harde piemel hang zijdelings ter hoogte van haar hoofd. Ik wees naar mijn piemel. “Grapjas” zegt ze, maar ze hapt mijn piemel toch in haar mond. Tegelijk plooit ze haar linker arm en met haar linker hand begint ze mijn kont te strelen.
Ik streel met mijn rechter hand door haar krullende haren en met mijn linker hand begin ik haar borst te kneden. Af en toe pak ik één tepel vast tussen duim en wijsvinger en lift zo de hele borst omhoog. Dan laat ik los en valt die borst terug in haar oksel. Diezelfde oefening doe ik eveneens met de andere borst en dat herhaal ik vele malen. Haar tong voel ik grillig en wild over mijn ondertussen stijve piemel gaan. Ze zuigt afwisselend met een grondige pikmassage van haar tong. Met haar linker hand duwt ze als het ware mijn pik in haar mond. Ook al was ik daarvoor bijzonder grondig klaargekomen, haar manier van pijpen was gewoon zalig. Met haar rechter hand begint ze onder mijn ballen te kriebelen en te strelen. Mijn niveau van opwinding stijgt daardoor drastisch.
Ik laat ondertussen de dikke borsten voor wat ze zijn en laat mijn hand over haar mollige buik naar haar kut glijden. Ze lag met opgetrokken knieën, de benen iets uiteen op het bed. Ik zeg haar : “zet je benen zo ver mogelijk uiteen als je wilt”. Dat doet ze prompt en blijft ondertussen mijn lul verwennen.
Met de vlakke linker hand geef ik een klets op haar natte, glibberige, vettige kut. Niet te hard, maar toch een ferm tikje. Mijn hele hand bedekt haar kut. Haar klit zit ter hoogte van de onderkant van mijn handpalm, de toppen van mijn vingers ter hoogte van de onderkant van haar kut. Ik zeg : “geile meid, ik ga je terug wat op temperatuur brengen”. Van haar kant hoor ik enkel wat gegrom. Logisch want haar mond zat vol pik.

Traag, maar met énige regelmaat begin ik kletsen op haar kut te geven. Telkens landt mijn hele hand op haar hele kut. Het zijn geen harde slagen, maar toch leuke kletsen. Bij elke klets, hoor ik één of ander onverstaanbaar gegrom uit haar keel komen. Ze zuigt evenwel met overgave verder aan mijn piemel. Ik klets, van mijn kant met énige overgave op haar blote, dikke kut. Die wordt helemaal rood. Van aan de onderkant van haar kutopening, haar dikke opgezwollen buitenste schaamlippen, de bovenkant, links en rechts van haar klitje en zelfs een stukje van haar venusheuvel kleuren eerst licht rood, dan donker rood om daarna bijna blauwachtig, purper van kleur te worden.
Voor commentaar op dit verhaal, stuur een berichtje naar rickdanvers@yahoo.com of hier op de site.

Sensuele groeten,
Rick

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Rickdanvers

Carpe Diem, iets ouder, genietend van het leven, met zoveel mogelijk passie. Ondanks het ouder worden, verminderd de passie en gulzigheid naar seks niet, eerder in tegendeel zelfs. Ik hoop dat jullie, lezers echt kunnen genieten van mijn verhalen. Die zijn meestal geen pure porno van begin tot eind, maar eerder volledige verhalen met nogal wat achtergrond. Geniet er van !

Dit verhaal is 8584 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Openbaring – Deel 1”

Plaats een reactie