BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Onbekende handen (2)

De volgende ochtend zat Esther op de veranda achter het huis met een kopje koffie en een sigaret. Het was nog fris en het strijklicht van de opkomende zon maakte dat de bomen en struiken in de royale tuin er prachtig uitzagen. Ron sliep nog en haar gedachten gingen terug naar gisteravond, een siddering ging door haar lijf; wat was dat een fantastische avond geweest.

Alles stond haar nog zo helder voor de geest; Hoe ze door de twee mannen uit de stoel was getild, ze haar handig van haar zwarte fluwelen jurkje en rode slip hadden ontdaan en haar op haar zij op het kleed van wolvenbont hadden gelegd. Het gevoel van de twee mannen, één voor en één achter tegen haar aan, was echt goddelijk geweest. Het intense tongen met de zwarte man van de “onbekende handen”, zijn harde lul in haar hand en haar heerlijke Ron die zich tegen haar achterlijf aandrukte, ze kon het nog steeds voelen.

En wat was ze geil geweest, zo geil was ze zelden geweest. De details kwamen allemaal terug in haar geheugen; hoe ze de zwarte pik aftrok met haar linkerhand en Ron achter zich hoorde fluisteren “wat geniet ik intens van jou en jouw geilheid”. Weer sidderde ze. En dan te bedenken wat er daarna allemaal nog was gebeurd. Het was en avond van goud geweest!

Het meest helder stond haar nog voor de geest dat Ron op een gegeven ogenblik van achteren in haar oor fluisterde: “Ik ga zo meteen met mijn harde pik in dat geile kontje van je.” Ze was nooit zo’n fan geweest van anale seks, maar gisteravond was dat voor het eerst anders. Toen hij dat zei, voelde ze hoe nat ze werd. Ze kon niet wachten om te voelen hoe zijn heerlijke pik haar sterretje zou binnendringen. En toen ze zijn eikel tegen de ingang van haar kontje voelde en hij langzaam door haar kringspier drong, dacht ze dat ze helemaal gek werd van genot. Wat een geilheid; de tong van die prachtige zwarte man was verwikkeld in een heerlijke dans met die van haar, terwijl zij zijn harde zwarte pik in haar linkerhand had en dan ook nog dat heerlijk gevoel van een tweede pik die haar kontje binnendrong. Op dat moment had ze echt gedacht dat ze niet meer geilheid kon handelen. En tegelijk verlangde ze naar meer, meer, meer……

Zoals ze er nu op terugkeek besefte ze zich dat de zwarte man, die trouwens David heette, dat feilloos in de gaten had. Met zijn rechterhand had hij namelijk zachtjes doch dringend, haar benen uit elkaar gedaan en een kleine verkenning uitgevoerd rondom haar kletsnatte doos. Hij moet daarbij gevoeld hebben hoe de pik van Ron langs achteren haar kont was binnengedrongen. Lang heeft hij er waarschijnlijk niet over na hoeven denken want hij schoof zijn onderlijf met een ruk naar voren waardoor zijn pik uit haar hand was gegleden en positioneerde zijn eikel tegen de ingang van haar kletsnatte doos. Met één stoot was hij al halverwege binnen en vanaf dat moment wist Esther: het wordt allemaal nog veel geiler dan het al is.

David had zich vervolgens op zijn rug gedraaid waardoor zij bovenop hem kwam te zitten. Ze wist niet hoe Ron het had gefixt, maar bij die beweging was zijn pik niet uit haar kont geweest. Haar eerste sandwich (of hoe noemen ze dat; DP?) was een feit. Zo zittend, met die heerlijke zwarte pik in haar kut en Ron achter haar met zijn pik in haar kont. Nooit had ze verwacht dat dit zo intens, zo geweldig en zo geil zou zijn, ze was bijna ontploft van genot. Toen de twee mannen haar serieus langs beide kanten begonnen te neuken, had ze het gevoel gekregen dat ze opsteeg. Als een komeet die door het heelal schiet was ze gillend klaargekomen, en daarna nog een keer, en nog een keer. Het bleef maar gaan. Nooit eerder was ze zo intens klaargekomen, het ene orgasme na het andere. Bij tien was ze gestopt met tellen.

Ze stond op liep naar de keuken, maakte nog een kop koffie en ging met een tweede sigaret weer op de veranda zitten met haar gedachten weer bij gisteravond.

En die geilheid, dacht ze, die ongelooflijke geilheid die ze gisteravond gevoeld had. Nu hier op de veranda met haar tweede kopje koffie en sigaret, schaamde ze zich er eigenlijk een beetje voor. Ze had nooit gedacht zo los te gaan en zo onwijs geil te kunnen worden. En waar ze nog het meest van geschrokken was tijdens die geilboost gisteravond, was het verlangen dat zich plotseling van haar meester had gemaakt om door tien of meer zwaargeschapen kerels te worden uitgewoond; Eindeloos geneukt worden door een zwik mannen die elkaar afwisselen, steeds weer opnieuw. Overal lullen; in haar kut, haar kont, in haar handen en in haar mond en dat een paar uur aan een stuk. Wat had ze er veel voor over gehad om dat gisteravond te ervaren. Dat verlangen had haar nog geiler en gekker gemaakt dan ze al was. Wat was ze toch eigenlijk een godvergeten sloerie. Maar wel lekker………

Ron kwam juist, met een nog slaperig hoofd, de veranda op en gaf haar een kus op haar mond. “Hoe is het met je?” vroeg hij. Ze draaide haar ogen en hoofd naar de hemel, en zei; “Wat was dat geweldig gisteravond. Ik zit nog helemaal na te gloeien”. Hij keek haar lachend aan; “Ik heb je ook nog nooit zo geil gezien. Je ging echt helemaal los”. “Ben je niet een beetje rauw daar beneden?” vroeg hij. “Nee” zei ze lachend, “en misschien is dat nog wel het ergste.” Zou ze Ron vertellen van “die zwik mannen” waar ze gisteravond zo naar verlangd had? Ze twijfelde. En misschien was dat wel omdat ze dat verlangen nu nog steeds kon voelen. Hoe zou hij reageren? Was ze eigenlijk niet gewoon een nymfomane sloerie? En hoe zou Ron dat vinden als ze dat verlangen aan hem zou bekennen? Ze moest eerst nog maar even aan het idee wennen. Ze bleek in ieder geval veel meer seks in haar lijf te hebben dan ze ooit gedacht had. Haar kutje gloeide weer…..

De rest van die zondag kabbelde een beetje voort. Behalve dan dat ze Ron nog even heerlijk heeft gepijpt in de keuken, was het een rustig dagje. Wat lezen, beetje serie binchen en ‘s avonds een paar wijntjes bij het eten.

Drie weken later, het was zaterdag einde van de middag, kreeg ze van Ron de opdracht sexy kleding en highheels klaar aan te doen, haar poes helemaal glad te scheren en zich uitgebreid te douchen. “We eten dus niet thuis?” vroeg ze, enige naïviteit veinzend. “Nee, vandaag niet” zei hij. Hij zei het op zo’n resolute toon, dat ze wist dat verder vragen geen zin zou hebben. “We vertrekken om half zes en dan sta je klaar, stevig opgemaakt en voorzien van je lekkerste luchtje”. “Oké” dacht ze. “Zou hij hèt al weten, zonder dat ik het hem verteld heb?” De gedachte aan wat mogelijk komen ging bezorgde haar een aangename rilling over haar lijf.

“Het is een uurtje of anderhalf rijden” zei Ron toen ze de straat uitreden, “dus maak het je maar gemakkelijk”. “Ben erg benieuwd waar we naar toe gaan” zei Esther “en vind het rete spannend. Maar als ik het vraag ga je het toch niet vertellen, toch? “Nee” zei Ron “absoluut niet. Sommige dingen moeten tot het laatste moment een verassing blijven”.

Na een uurtje rijden passeerde ze de Belgische grens en reden ze de Kempen in. Na de afslag te hebben genomen kwamen ze op een tweebaansweg weg terecht die dwars door de bossen liep. Aan weerzijden die typische Belgische villa’s, sommige prachtig en mooi aangelegd midden in de bossen, en anderen weer spuuglelijk of vervallen.

Na een aantal kilometer sloeg Ron linksaf en reden ze een soort oprijlaan in die na een kleine 500 meter eindigde bij een grote gesloten zwarte poort met aan weerzijden omheining die zo te zien een landgoed afsloot. De lampjes op de twee camera’s die aan weerzijden van het hek stonden, verraadde dat ze bekeken werden. Met een schok kwam de afsluiting in beweging, schoof de poort naar rechts en was de weg weer vrij om te vervolgen. “Kentekenherkenning” zei Ron. “Jeetje, je hebt dit echt tot in de puntjes voorbereid hè” zei Ester met een glimlach. Hij keek haar met een schuin oog aan en knipoogde.

Ron draaide de auto een groot open terrein op. Aan de overkant van dat terrein stond een villa waar menig mens van zou gaan kwijlen. Of eigenlijk was het meer een kasteel, maar dan een moderne versie daarvan. Voor het kasteel was een grote fontein gepositioneerd en een forse parkeerplaats die op twee auto’s na, helemaal leeg was.

“Hier is het” zei Ron. “En wat is dat, wat hier is?” vroeg Ester. “Dit is de woning van Bart en Yvonne en tegelijk de locatie van hun besloten parenclub”. Esther had wel zoiets als een parenclub verwacht, maar niet deze weelde. “Besloten?” vroeg ze. “Klopt” zei Bart “besloten. Ik heb ons aangemeld als aspirant lid en vanavond is onze introductie avond”.

Ron parkeerde de auto naast de andere twee, keek op zijn horloge en zei “We zijn precies op tijd. Kom we gaan Bart en Yvonne maar eens een handje geven.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Peka63

Inmiddels ben ik een oudere jongere. Maar leeftijd is slechts een getal en het hart is nog jong. Een van de grote voordelen van iets ouder zijn is ervaring. In mijn geval, levenservaring in combinatie met een rijke schakering van een seksueel verleden. Mijn verhalen zijn deels autobiografisch en deels fantasie. In mijn verhaaltjes geef ik die fantasie de vrije loop en probeer ik op een subtiele en soms minder subtiele manier opwindend te zijn. Door ze hier te delen hoop ik dat jullie ervan kunnen genieten. Ik zou zeggen; "Doe er iets leuks mee, voor jezelf of met elkaar!"

Dit verhaal is 6295 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Onbekende handen (2)”

Plaats een reactie