BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Timmy, een week in zijn leven deel 1

Dit is het vervolg op Timmy word 18

Eenmaal thuis aangekomen liep hij de gang in waar hij door zijn zus om de nek gesprongen werd. Ze zei: dank je voor vandaag. Kom in de woonkamer op de bank zitten dan komen wij onze aankopen showen. Timmy ging op de bank zitten en werd om beurten door moeder en zus verrast met steeds nieuwe kleding. Het laatste wat ze hem lieten zien was het sexy ondergoed dat ze gekocht hadden. Timmy trok zijn broek uit want deze werd te krap met al dat moois en het duurde niet lang voor hij tussen twee vrouwen zat die beide in sexy ondergoed zaten. Het was inmiddels half elf toen Emma zei: en nu naar bed. Jij slaapt vanavond weer tussen ons in. Ze gingen naar boven en trokken de rest van de kleding uit en gingen alle drie naakt op bed liggen. Er werd weer gespeeld en Timmy liet zijn moeder op haar zij liggen en bracht zijn pik bij haar binnen en zei: nu wil ik slapen. Het is een zware dag geweest. Emma zei: blijf maar lekker in me. Lotte ging met haar tieten tegen zijn rug liggen en vrij snel daarna sliep iedereen.

De volgende morgen tijdens het ontbijt kreeg Emma een telefoontje van haar baas of ze die morgen de zaak kon openen. Hij kon zelf niet en toen Emma zei dat ze een afspraak bij de dokter had met haar zoon zei hij: die is oud genoeg om zelf te gaan en als je niet komt zit de mogelijke promotie er niet meer in. Emma besloot maar te gaan werken en belde Hetty of ze Timmy kon ophalen en samen met hem, zonder Emma, naar haar dokter konden gaan. Hetty zei dat het geen probleem was. Emma belde Leontien en ook die zei dat het ok was. Een half uur later stond Hetty voor de deur. Emma deed open en liet haar binnen. Het viel Timmy op dat ze haar haren in een paardenstaart had en dus wist Timmy dat hij haar met juffrouw van Houten moest aanspreken. Ze ging samen met Timmy naar de dokter. Leontien deed open en zei dat ze door mochten lopen naar de praktijk. Daar binnen gekomen ging Timmy voor het buro van Leontien zitten en begon ze de patientenkaart in te vullen. Het was immers de eerste keer dat Timmy bij haar kwam. Toen ze zijn geboortedatum vroeg en antwoord kreeg realiseerde ze zich dat hij de dag ervoor jarig was geweest. Ze stapte achter haar buro vandaan en liep naar Timmy. Ze pakte met beide handen zijn hoofd vast en zei: gefeliciteerd met je verjaardag van gisteren.

Ze gaf hem een zoen op zijn linker wang, een op zijn rechter wang en een op zijn lippen en duwde daarbij haar tong een stukje in zijn mond. Timmy beantwoordde dat door haar tong een likje te geven. Hierop verbrak Leontien de kus en liep terug achter haar buro. Hetty had dit echter goed gezien. Toen ze klaar was met de kaart in te vullen zei Leontien: nu mag je je even uitkleden. Timmy antwoordde: moet dat echt en Hetty zei kwaad tegen hem: Timmy als de dokter zegt uitkleden, dan doe je dat en dan doe je dat zonder vragen te stellen. Begrepen? Ja juffrouw van Houten zei Timmy meek. Hij kleedde zich uit en liep terug met zijn handen voor zijn snel groeiende pik. Timmy, handen op je zij zei Hetty. Timmy deed dit en Leontien keek vol bewondering naar de pik van Timmy. Ze zei tegen Hetty: wat was nu het probleem? Hetty zei: hij zat zich in de klas af te trekken en toen ik hem vroeg waarom zei hij omdat hij zijn moeder naakt gezien had. Ik moest van Emma zeggen dat hij ook het slipje van zijn zus en dat van Emma meermaals had volgespoten. Hetty zei: je begrijpt dat dit natuurlijk niet kan in een klas vol studenten. Leontien kwam weer achter haar buro vandaan en ging voor Timmy staan en zei: nu dan laat maar eens zien hoe jij je aftrekt.

Timmy begon langzaam aan zijn pik te trekken en na een paar minuten zei Leontien: ik heb niet de hele dag tijd. Hier ik zal het wel even overnemen. Ze pakte de pik en begon hem snel af te rukken. Ze voelde na een paar minuten zijn eikel dikker worden en plots begon Timmy te spuiten over de kleren van Leontien. Haar bloes en jeans zaten onder het zaad en Hetty zei tegen Timmy: zie je nu wat je gedaan hebt? Oplikken dat zaad en dan nu wel direct zonder vragen. Timmy begon het zaad van haar bloes te likken en likte het van de plek waar haar tieten zaten en ging zo naar beneden naar haar kruis waar hij ook alles weglikte. Leontien zei: ik hoop dat je het niet erg vind maar ik ga me even omkleden. Ik ben met 5 minuten terug. Toen ze terug kwam had ze een rok aan en een t-shirt waar ze geen bh onder droeg. Je kon de tepels duidelijk in de stof zien staan. Hetty zei: begrijp je nu waarom we hier iets aan moeten doen? Ik begrijp het helemaal zei Leontien. Hetty pakte een doos uit haar tas en zei tegen Timmy. Jij gaat vanaf vandaag een peniskooi dragen. Die zorgt er voor dat je niet meer met je pik kan spelen.

Ze pakte de doos uit en de inhoud was een peniskooi van silicone en verder een slotje met drie sleutels. Ze zei tegen Leontien: ik wil dat jij op maandagmorgen, woensdagmorgen en vrijdagmorgen deze kooi om de pik van Timmy plaatst. Jij krijgt een van de sleutels. Ik houd de andere twee ik zal op dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagmiddag de kooi verwijderen. Op die manier heeft hij dinsdagavond, donderdagavond, zaterdagavond en zondag de hele dag dat hij met zijn pik kan doen wat hij wil. Leontien nam de peniskooi in haar hand en zei: je zult me wel moeten laten zien hoe dit ding werkt. Geen probleem zei Hetty, maar we moeten eerst zijn pik slap krijgen. Heb je hier een icepack? Natuurlijk zei Leontien. Ze pakte het en gaf het aan Hetty. Die draaide het om de pik van Timmy die onmiddellijk begon te krimpen. Kijk zei Hetty: deze grote ring gaat achter zijn zak en om de wortel van zijn pik. Het is een open ring dus dat is makkelijk. Het bovenste deel van de ring word door middel van de pinnen op zijn plaats gehouden. Dezelfde pinnen zorgen er ook voor dat de kooi zelf op zijn plaats blijft zitten. Zijn pik gaat daar in en dat schuift over de twee pinnen en het bovenste oog komt samen met het oog op het bovenste deel van de ring en daar gaat het slotje door. Kom dan gaan we het even om doen. Hetty liet zien hoe het moest en zei daarna: nu mag jij het eens doen. Leontien deed het en zei: kijk er is zelfs een opening voorin zodat hij gewoon kan plassen.

Ze pakte een envelop opener en stak die door die opening en krabde zacht over de eikel van Timmy. Zijn pik groeide tot hij vast in de kooi zat en niet verder kon groeien. Leontien zei: dat zal het probleem wel oplossen. Hetty vroeg of ze nog meer nieuwe patienten aannam en Leontien zei: ja hoezo? Nou zei Hetty, ik ben op zoek naar een nieuwe dokter. Ik heb mijn laatste volledige onderzoek zes jaar geleden gehad toen ik nog in Utrecht woonde. Leontien zei: je hebt geluk. De praktijk is vandaag dicht omdat ik weekend dienst gehad heb. Als je wil kan ik je nu wel even doen. Hetty zei: ik moet eerst deze jongen naar school brengen maar kan over 20 minuten terug zijn. Mooi zei Leontien, dan zet ik vast een pot koffie en kunnen we ook even bijpraten over Timmy, want ik heb nogal wat vragen. Ze liet Hetty en Timmy gaan en ging koffie zetten. Nadat Hetty Timmy op school had afgezet ging ze terug naar Leontien. Ze werd binnen gelaten en ze gingen eerst in de keuken even bijpraten. Leontien vroeg: wat is de verhouding tussen jou en Timmy? Hetty zei: Timmy is bij mij in de leer. Het moet nog veel leren maar heeft ontzettend veel potentieel. Leontien zei: ik kreeg de indruk dat jij een beetje dominant naar hem bent. Dat heeft hij nodig zei Hetty. Ik moet hem leren wat hij wel en niet mag doen en waar. Als hij fouten maakt word de eerste fout vergeven, daarna volgt er straf. Fysieke straf. Dus hij is eigenlijk een slaafje in opleiding? Nee hij is mijn persoonlijke assistent ze Hetty. Hij verdient goed bij mij maar moet daar ook veel voor geven. Je hebt gezien hoeveel hij spuit? Nou dat kan hij zeven keer direct na elkaar zonder zijn stijve pik te verliezen. WAAAT zei Leontien.

Hetty vertelde dat ze twee fertiliteits klinieken had, een in Gronau en een in Dusseldorf. We doen veel IVF behandelingen maar doen ook KI (kunstmatige inseminatie). Je wilt niet weten hoeveel vrouwen een kind willen, maar niet de ellende van een partner. Dat hoor ik vaker zei Leontien. Mag ik patiënten door verwijzen? Dat mag zei Hetty, maar mag ik jou ook om een paar gunsten vragen? Hetty zei: ik verwacht een aantal zwangerschappen te krijgen en moet discrete onderzoeken laten doen. Dat kan zei Leontien. Verder wil ik je vragen of jij Timmy wekelijks kan controleren op soa’s. hij gaat namelijk een heleboel kut klusjes voor mij doen en dan bedoel ik echte kut klusjes. Als jij iedere maandag een soa test wil afnemen en mij de rekening wil sturen? Timmy vertelde mij overigens onder weg naar school dat hij dit weekend 2x zijn moeder geneukt had en nu samen met haar en zijn zus in een bed slaapt. Geen wonder zei Leontien dat verklaart waarom Lotte per direct aan de pil moest. Zeg maar tegen Timmy dat hij tegen zijn zus mag zeggen dat hij vanaf dinsdag middag zijn zus ook mag neuken. Het is nu veilig genoeg. Even een vraag aan jou: zou jij het erg vinden als ik Timmy ook af en toe gebruik. Hetty zei: jij doet dingen voor mij, dan doe ik dingen voor jou. Kom zei Leontien, dan maak ik eerst een patientenkaart voor je aan en zal ik jou daarna een eerste onderzoek geven. Nadat de kaart was aangemaakt zei Leontien: kleed je maar uit en ga maar in die stoel zitten. Hetty deed dat en Leontien zei: ik ga eerst je vagina even van binnen bekijken.

Ze pakte een eendenbek en nam een kijkje bij haar binnen. Ze zei: dat ziet er goed uit. Ze vroeg wanneer Hetty voor het laatst haar tieten had bevoeld op knobbeltjes. Hett zei: nog nooit. Ik zou niet weten hoe. Nou zei Leontien en ze plaatste haar hand op een van de tieten van Hetty. Leg je hand maar op die van mij zodat je weet hoe je het moet doen. Hetty legde haar hand op die van Leontien en Leontien begon zacht over haar tiet te voelen. Hetty zei: ik heb wel een hard knobbeltje gevoeld. Ze pakte de hand van Leontien en bracht die naar haar harde tepel. Leontien zei: dan weet ik nog wel een hard knobbeltje te vinden en plaatste haar andere hand op de andere tiet van Hetty. Hetty zei: ik zie nog een paar harde knobbeltjes en stak haar handen onder het t-shirt van Leontien en begon met haar tepels te spelen. Leontien ging met haar hoofd naar dat van Hetty en kuste haar zacht op de mond en drukte haar tong naar binnen. Dit werd direct beantwoord en dit ging over in een heftige vrij partij. Hetty ging met haar hand onder de rok van Leontien en die ging op haar beurt met twee vingers in de natte gleuf van Hetty. Hetty zei na een paar minuten: steek je tong eens bij mij binnen waar je nu je vingers hebt zitten.

Leontien ging tussen de benen van Hetty zitten en begon haar te beffen. Ze deed dit tot Hetty kreunend klaar kwam. Ze kwam uit de stoel en duwde Leontien erop en begon haar te beffen. Leontien was veel gevoeliger en kwam binnen twee minuten klaar. Toen dat gedaan was zei Leontien: ik wil dat je een vervolg afspraak maakt om dit onderzoek voort te zetten. Hetty zei dat ze het erg druk had maar Zaterdag vrij had. Dat komt goed uit zei Leontien. Hett vroeg of ze ook huisbezoeken deed en Leontien zei: voor sommige klanten. Mooi zei Hetty dan mag jij bij mij in mijn speelkamer komen en gaf haar het adres. Leontien zei dat ze er Zaterdag om 10 uur zou zijn. Hetty vroeg hoe zou jij het vonden om er vanmiddag bij te zijn om Timmy te straffen? Leontien keek Hetty aan met een glimlach om haar mond. Ze zei: graag. Hetty zei: we moeten hem deze keer mentaal straffen, hij heeft namelijk morgen een kutklusje en mag daar niet beschadigd aankomen. Hoe laat moet ik bij je zijn vroeg Leontien en Hetty antwoordde kom maar rond twee uur, dan is Timmy al aanwezig en zal hij wel geschokt opkijken. Goed tot twee uur dan. Hetty kleedde zich aan en Leontien gaf haar nog een tongzoen en liet Hetty vertrekken.

Om kwart over een was Timmy vrij en ging hij naar het kantoor van Hetty. Hetty was net bezig zich klaar te maken en deed haar haren in een paardenstaart. Timmy liep binnen en zei: bent u klaar juffrouw van Houten? Bijna was het antewoord. Timmy begon haar te vertellen wat er op zondag gebeurd was en Hetty werd kwaad. Ze zei: ik wil dit niet weten, en als dit nog eens gebeurd zonder mijn toestemming dan is onze relatie voorbij en kan je alle extraatjes ook wel vergeten. Tommy zei Sorry juffrouw van Houten. Het zal niet meer gebeuren. Hetty zei: je begrijpt natuurlijk dat ik je hiervoor moet straffen. Je gaat als we straks bij mij thuis zijn naakt naar de zolder waar ik je ga straffen, Ze vertrokken naar het huis van Hetty en bij binnenkomst moest Timmy direct zijn kleding uitdoen en Hetty volgen naar de zolder. Daar aangekomen keek Timmy zijn ogen uit. Waar was hij terecht gekomen. Hetty leidde Timmy naar een schandpaal waar hij met zijn armen horizontaal aan werd vast gemaakt. Hij moest met zijn lichaam tegen een plaat gaan staan waar een opening in zat om zijn pik door te doen. Hetty maakte de opening op de goede plek en zei: ga daar maar tegen aan staan. Timmy deed dit en net toen hij stond ging de bel beneden. Hetty zei: blijf hier maar wachten, je kan immers niets anders. Ik kom zo terug. Hetty kwam een paar minuten later terug samen met Leontien.

Leontien keek lachend naar Timmy die zich geen houding wist te geven. Hetty zei: ik was net bezig Timmy klaar te maken voor zijn straf. Ze ging terug naar de plaat waar de pik van Timmy door stak en zei tegen Leontien: duw hem maar met zijn kont zo ver mogelijk naar voren. Ze deed dit en Hetty schoof aan weerszijde van zijn pik een schuif die precies rondom zijn pik en ballen paste. Zijn pik en ballen waren het enige wat nu nog uitstak van achter de plaat. Het hoofd van Timmy werd vastgezet zodat hij enkel nog maar vooruit kon kijken. Hetty zei tegen Leontien: nu mag jij met je vlakke hand de billen van Timmy eens mooi rood slaan. Leontien ging achter Timmy staan en sloeg zijn billen rood. Elke keer na vijf slagen ging ze met haar nagel door zijn bilnaad krabde ze over zijn anus en toen zijn billen mooi rood waren stak ze haar vinger bij hem binnen. Timmy kreunde maar met zijn pik gevangen in de peniskooi kon enkel genieten zonder klaar te komen. Hetty was voor hem bezig maar hij kon niet zien wat ze aan het doen was. Ze was een motor voor hem neer aan het zetten met daaraan een wiel. Ze was aan het meten hoever zijn zak van het wiel was en pakter een drietal veren die ze aan het wiel bevestigde. Verdeeld over het wiel zaten de drie veren zo dat ze om beurten voor tegen zijn zak streelden, achter tegen zijn zak streelden en een precies onder zijn zak streelde. De motor werd aangezet en draaide zo langzaam dat de veren om de 5 seconden zijn zak raakten. Leontien stond te kijken wat ze aan het doen was en toen Hetty klaar was met de setup ging ze naar Leontien en ging ze in het volle gezicht van Timmy staan tongen met Leontien.

Na een tijdje zo te hebben gestaan begon ze het t-shirt van Leontien uit te trekken waardoor haar b cup tieten tevoorschijn kwamen. Hetty begon op haar tepels te zuigen. Leontien op haar beurt begon de bloes van Hetty los te knopen en deze uit te trekken. Hierna volgde haar bh. Timmy stond bijna te kwijlen terwijl deze twee vrouwen met elkaar bezig waren. Ze trokken de rest van elkaars kleren uit en gingen op het bankbed dat voor de schandpaal stond liggen en begonnen elkaar te strelen. Na een tijdje ging dit over in standje 69 en begonnen ze elkaar te beffen. Timmy had inmiddels tranen in zijn ogen en vroeg of ze alsjeblief wilden stoppen. Hetty keek op en zei: ok maar dan gaan we nu de regels uitleggen aan je. Ze gingen naast elkaar op de bank zitten en Hetty zei: dit heb je te danken aan je actie van gisteren. Vanaf vandaag heb je je aan de volgende dingen te houden: je mag thuis met je moeder en je zus doen wat jullie lekker vinden, echter alleen op dinsdagavond, donderdagavond, zaterdagavond en zondag, tenzij ik andere plannen heb voor je.

Op maandagmorgen, woensdagmorgen en vrijdagmorgen dien jij je om 7 uur ’s morgens bij Leontien te melden om je kooi om te laten doen. Als Leontien bepaalde wensen voor je heeft dan dien je die te vervullen. Dat kan zijn van jezelf aftrekken tot en met neuken of beffen met haar of haar assistente. Op zaterdag overdag ben jij in het klooster om daar je dingen te doen. Moeder overste bepaalt daar wat jij en met wie jij dingen moet doen. Komende woensdagmiddag heb jij nog een sessie met mij en moeder overste en vrijdag middag krijg jij je rondleiding in het klooster. Voor de rest word er niet geneukt door jou behalve met toestemming van mij. Zelfs niet als je een vriendin zou krijgen. In dat geval dien je haar eerst aan mij voor te stellen. Dan zullen Leontien en ik samen beslissen of ze geschikt is voor je. Je krijgt vanaf maandag elke week een soa test om te zorgen dat je geen ziektes oploopt. Leontien zei: wat gaat hij in het klooster doen? Hetty antwoordde: hij gaat daar nonnen zwanger neuken om de klooster populatie op pijl te houden. Wij hebben hem afgelopen zaterdag ingespoten met hormoonstoffen waardoor hij vanaf die dag alleen nog maar meisjes kan produceren. Over twee weken gaan we hem nog een keer melken en dan kunnen we in de kliniek mensen aanbieden, met 100 procent garantie, dat als ze zwanger worden ze een meisje krijgen. Uiteraard gaat dit tegen een meerprijs. Leontien zei: vandaar de zwangerschapstesten en de vraag om discretie. Als deze nonnen komen voor zwangerschapstesten zullen we daarvoor een dagdeel inplannen in de praktijk. Hetty zei: Timmy, heb je begrepen wat ik tegen je gezegd heb?

Ja juffrouw van Houten was zijn antwoord. Mooi zei ze want we hebben voor morgen en donderdag al wat dingen gepland staan. Morgen ga jij naar Arnhem en donderdag zitten we in Dusseldorf. Ik laat je dat morgenvroeg weten. Ik verwacht je om 7 uur hier. Nu mag je nog een tijdje genieten van Leontien en mijzelf. Ze gingen terug naar het beffen tot beide vrouwen meerdere orgasmes hadden gehad. Hierna stond Hetty op en zei: je bent er dit keer licht vanaf gekomen. Ze liep verder de zolder op en bracht twee martelstukken mee en liet die aan Timmy zien. Ze zei: bij een volgende overtreding krijg je eerst deze om. Het was een stalen peniskooi met scherpe punten aan de binnenkant en een ijzeren buis die in de pisbuis moest gaan. Bij een tweede overtreding ga je deze krijgen. Ze hield iets voor zijn ogen wat op een notenkraker leek, alleen was het deel om te kraken uitgeslepen in de vorm van een eikel, ook met pinnen hierin. Dit is de eikel vernietiger en dan hebben we ook nog de ballenknijper. Ze hield twee plexiglas plaatjes met elk 30 schroeven er doorheen en met op elke hoek een verende staaf met schroefdraad. Ze zei: hier gaan je ballen tussen in en dan gaan we langzaam de vleugelmoeren aandraaien zodat de platen dichter tegen elkaar komen. Leontien keek haar aan en zei: wat heb je wel niet voor vrouwen? Hetty zei: een clit expander die je clit uitrekt. Tepeldraaiers en nog veel meer. Dat krijg je allemaal nog wel eens te zien of te voelen.

Leontien keek naar de pik van Timmy die nu echt geperst zat in de kooi en zei: zal ik hem uit zijn lijden verlossen en hem laten klaarkomen? Juffrouw van Houten, mag het alsjeblief smeekte Timmy. Hetty zei: ok maar de kooi blijft zitten. Leontien liep naar de achterkant van Timmy en stak twee vingers in zijn anus en masseerde zijn prostaat en binnen een halve minuut begon Timmy te spuiten. 9 stralen dik zaad. Maak hem nu maar los zei Hetty, dan brengen we hem naar huis en leggen daar de regels ook even uit. Timmy werd losgemaakt en aangekleed waarna Hetty en Leontien samen met Timmy naar zijn huis gingen. Daar aangekomen deed Lotte open en gingen ze de woonkamer in waar Emma ook zat. Hetty zei tegen Timmy: kleed jezelf nu maar uit zodat de familie kan zien wat er met je gedaan is. Timmy trok zijn broek naar beneden en terwijl hij dit deed begon Hetty te vertellen. Dit is gedaan voor Timmy om hem te leren zijn lichaam te respecteren. Hij krijgt deze kooi omk op Maandagmorgen en deze komt of op Dinsdag middag. Dan weer aan op Woensdag morgen en weer af op Donderdag middag en tenslotte op Vrijdag morgen weer aan en Zaterdag middag gaat hij weer af. Dit betekend dat van Maandag op Dinsdag, Woensdag op Donderdag en Vrijdag op Zaterdag Timmy in zijn eigen bed slaapt zonder gezelschap. Op Dinsdagavond en nacht, Donderdag avond en nacht en op Zaterdag avond en nacht en heel Zondag staat hij voor jullie ter beschikking. Timmy heeft ons verteld dat hij seks met zijn moeder heeft gehad. Dat mag op die dagen. Ook met zijn zus mag hij seks hebben op die dagen en voor Lotte: vanaf morgen avond is het veilig om met je broer te neuken.

Lotte sprong een gat in de lucht en zei: eindelijk mag hij mijn gaatje ook eens vullen. Hetty ging verder en zei: Leontien zal de kooi plaatsen en ik zal hem eraf nemen. Nu mogen jullie even kijken en voelen, maar maak zijn pik niet hard want dat is pijnlijk voor hem. Zowel Emma als Lotte keken er naar en voelden de kooi. Zo Timmy, zei Hetty, je mag je kleren weer aandoen en gaan studeren. Ik ga Leontien naar haar auto brengen en zie Timmy morgen vroeg om 7 uur bij mij thuis. En niet vergeten, hij slaapt alleen als de kooi om zit. Hetty en Leontien vertrokken. Timmy ging naar zijn kamer en Emma en Lotte gingen naar de kamer van Emma waar ze samen sliepen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10747 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie