BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ongeschoren

Het was begonnen als een onschuldig op zichzelf staand iets. Weken eerder besloot ze na de seks met haar vriend uit het niets de haartjes te laten groeien in haar schaamstreek tot de dag dat ze zich mooi maakte om hem te verleiden. Oksels, schaamhaar, alles werd kaal en strak geschoren, ze douchte, geurde en verleidde hem. Voor langer dan een dag of vier ongeschoren kut kreeg ze de kans niet en af en toe appte hij haar ook: vanavond strak geschoren kut? Hij bedoelde dan, ik weet niet wat jij doet, maar vanavond naai ik je gewoon. Ze kreeg alle gelegenheid zich mooi te maken voor hem. En werd lustig door hem genomen. Langzaam maar zeker ontwikkelde zich in de weken erna een fantasie toen ze toe leefde naar een dance- en trancefeest waarop hij de muziek verzorgde. Ze had gefantaseerd, gedroomd, gemasturbeerd over haar ongeschoren kut en een nog onbekende viriele, stoute man die haar tijdens dat feest verleiden zou. Aan wie ze haar ongeschoren kut zou geven.

Die avond danste ze er vrolijk en langzaam maar zeker ook wel lustig op los. Voor de gelegenheid had ze zich extra verleidelijk gekleed, een kort spijkerrokje en een overhemd waarin haar borsten al zoenend eenvoudig benaderbaar bleken. Haar string bleek bij het eerste toiletbezoek al doorweekt, haar bh had ze thuisgelaten. Het begin van de avond danste ze met verschillende mannen, met een enkeling kuste ze zelfs en een voelde met zijn vingers haar clitje. Ze duwde haar venusheuvel naar voren zodat hij doorging met masseren. Net toen zij klaarkwam, kwam zijn vrienden aan lopen die naar hem op zoek was en namen ze afscheid. Hij legde zijn natte vingers op de billen van zijn vriendin.

In de loop van de avond had zij een viriele man getroffen of deze man haar. De volgorde deed er ook niet zo precies toe, wel dat ze innig en intiem met hem danste, dat al snel erotiseerde, ze voelden elkaars beweging en geilheid feilloos aan. Dat nam in rap tempo toe toen zijn handen haar billen vastpakten, eerst op haar rokje maar al snel op de blote huid van haar billen. Hij streelde haar naakte billen, bezorgde haar daarmee kippenvel en een ongelooflijk natte kut en fluisterde haar geilheid naar een hoger level. Lang hoefde ze niet te wachten tot hij met zijn hand bij haar perineum was aangekomen en de poorten van haar kut wagenwijd open stonden voor de tank die zij aan de voorkant met zijn loop op haar ongeschoren kut gericht voelde naderen. Zijn stijve geslacht klopte al enige tijd in zijn broek tegen haar inmiddels smachtende, lekkende en zuigende kut. Ze voelde de grond trillen. Behendig dansend tussen de menigte was hij -voor de omstanders ongemerkt- in haar gekomen. Strak en stijf omklemde ze zijn paal met haar kutspieren en hij danste zijn gloeiende heipaal behendig en tantrisch in haar ongeschoren kut.

Zelfs toen haar vriend, even van de draaitafel weggelopen, kwam kijken hoe het met haar ging en haar sensueel en passievol zag dansen, had hij wel opgemerkt dat zij innig ja zelfs intiem danste maar niet dat zij -de vunzige heks, de hoerige slet, de geile teef- toen ze hem in de ogen keek en haar lippen kussend naar hem tuitte en hem zelfs een luchtkus gaf alsof hij op dat moment de liefste man van de hele wereld was, ondertussen met haar ogen draaide en juist zinderend klaar kwam van haar paringsdansmaatje. Het was maar goed dat hij niet kon liplezen, niet haar schaamlippen, maar ook niet de lippen waaruit ongecontroleerd, maar wel voor haar paringsdansmaatje hoorbaar de woorden ‘jezus wat maak je me geil’ kwamen. Omdat hij haar lippen zag bewegen liep hij op haar af, kuste haar, wenste haar plezier -‘dat heb ik’- en liep snel door.

Zo dansten zij, twee, drie uur lang, tantrisch, zijn paal verbleef al die tijd onophoudelijk in haar ongeschoren kut, ongetwijfeld werden beide ondersteund door middelen en viagra. Zij genoot van de kracht en stijfheid van zijn erectie. Ze zweette. Haar kut droop. Haar kut en borsten lekten. Ze had nog maar drie knopen vast van haar overhemd. Haar borsten dansten in vrijheid.

Diep in de nacht, het feest was nog niet ten einde, onderbrak een plaspauze hun tantrische wellustdans. Samen liepen zij naar de toiletten, waar zij wel maar hij niet een plas deed. Na afloop nam hij haar mee naar buiten, stomend van wederzijdse geilheid en met ruimte bij haar vanwege haar geleegde blaas en met nog meer power omdat zijn paal krachtig bleef mede door de opgehouden urine. Onder de sterrenhemel, tegen een oude eik, op een stenen muurtje, voelde zij hoe zij geen enkele weerstand meer kon bieden aan alle lust, geilheid, hoerigheid en trance en liet zij zich door hem in haar kut haar mond haar kont tussen haar borsten haar billen in haar navel naaien tot het moment dat ook de laatste feestgangers waren vertrokken en kon zij de orgasmes die ze van hem onderging niet meer tellen en bij houden. Op dat muurtje wachtte zij na diens vertrek uitgeteld met diens vastgeplakt zaad tot ook hij klaar was om te vertrekken. Hij was voldaan over de muziekavond, had zelfs zin in haar gekregen toen hij haar daar zag liggen, wachtend op hem, ‘maar niet deze nacht. Morgen eerst je kutje scheren, schat’ zei hij toen hij haar omhelsde en mee nam naar de auto. Wat een nacht, he. Ze kon het alleen maar beamen. Wat een nacht ja. Zij moest eerst douchen. Wegspoelen. Zaad. Zweet. Kutvocht.

Het bleef met hem bij deze ene trancenacht. Maar een concept was geboren. Langzaam maar zeker werd haar ongeschoren kut in elk geval in de weken erna vooral in haar gedachten een handelsmerk. In afwachting van seks, en misschien ook wel in afwachting van nog meer stoute seks, zo fantaseerde zij, schoor zij haar kut niet. Haar ongeschoren kut genoot al masturberend van stoute seks met die en gene en toen zij met haar laarsjes met hem langs de dijk liep had zij zich ook om die reden niet geschoren. Niet eens bewust, want het was een onderdeel geworden van het concept niet scheren zolang je wacht op seks met hem. En hij had haar al vier dagen niet genomen. En toch ook weer bewust, want zij was wel degelijk voornemens zich door haar loopmaatje te laten naaien, in de vogelkijkhut. Het werd kijken en nemen.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8764 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie