BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Onverwacht op geile visite

Ik ben Harm heb samen met mijn vriend Peter een loonbedrijf voor de akkerbouw, hij heeft het bedrijf thuis ik woon er vlak naast, ik heb behoorlijk wat grond uit de familie geërfd om inmiddels veertig hectare te hebben die grotendeels verhuurt wordt en een klein gedeelte bewerk ik zelf.

Februari een rustige maand de machines voor het poten zijn klaar, er zijn al boeren die willen kalk gestrooid hebben maar we doen het niet willen niet vast komen te zitten in die drijfnatte landerijen.

Heb een week niet echt wat te doen, wij zitten nooit stil maar soms moet je ergens tijd voor maken, deze maandag heb ik vrij gemaakt voor een bezoek aan de tandarts.
Meld me bij de receptie en krijg gelijk te zien wat ik graag zie, achter de balie zit de volslanke of eigenlijk lekkere dikke Ineke, borsten een behoorlijk stuk zichtbaar en zie ze bewegen als zij beweegt. Ik ben onwijs gek op gezette of dikke vrouwen, mijn vrouw Janny heeft maat 50, heerlijke dikke tieten en zo geil als een beer.
Kan mijn Janny beter beschrijven als haast een nymfomaan, elke ochtend wil ze gesmeerd worden en elke avond voor het slapen gaat slikken of neuken, welk gaatje laat ze aan mij over vind alles lekker.

Ook heeft ze alleen aan mij niet genoeg en neuken we regelmatig met Peter en zijn vrouw Jeannette, ook dat is een volslanke vrouw, maat 48 heerlijke wat kleinere tietjes maar zo’n heerlijk strak kutje dat die wel bij ons mag komen wonen van Janny die haar ook regelmatig alleen neemt.
Ook bezoeken we vaak met z’n vieren een parenclub in de buurt om die meiden dan zich helemaal gaar te laten neuken tot ze niet meer lopen kunnen.

Terug naar de tandarts daar begonnen we mee, leg mijn situatie uit die Ineke inmiddels wel kent omdat we elkaar persoonlijk kennen maar haar nog nooit heb mogen neuken zover is het nooit gekomen, oef Harm wat maak je het me weer moeilijk.
Doe rustig aan heb de hele dag aan tijd lach ik mag ook na vijf uur hoor geen probleem heb de hele week tijd. Ze kijkt klopt op het toetsenbord kijkt moeilijk en geef aan dat ik ook wel bij haar thuis wil langs komen als zij me dan even onderzoekt. Ze trekt een grijns op haar gezicht en schud haar hoofd, nee geen onderzoekjes bij mij thuis zegt ze jij blijft achter de balie.

Sta nog even te kijken naar die machtige tieten van haar als zij een knoopje van haar bloesje dicht doet en me streng bestraffend aankijkt. Gaat het vraagt ze met een brede grijns je staat wat onrustig, wat wil je lach ik en knik richting haar borsten, wat ben jij ook een goorlap zegt ze zachtjes met een brede lach.
Morgen tien uur en niet vergeten heb anders pas over drie maanden plek, schat bedankt voor je hulp je ziet me morgen weer, krijg het kaartje met de scan code voor morgen en met een handkusje haar toegeworpen loop ik naar buiten.

Trek mijn capuchon over mijn oren en loop dan het winkelcentrum in waar de tandarts bij in zit, zo mannetje dus jij hebt de hele dag aan tijd staat Linda ineens voor me, Linda is de jongste zus van Jeannette. Uhh nou dat wil zeggen, je wil zeggen je hebt het druk zoals altijd maar je zou nog eens naar ons nieuwe appartement komen kijken en laat ik je nou net horen zeggen dat je de hele week aan tijd hebt.

Slik een keer en ze pakt me bij mijn arm en meekomen zegt ze, als ik wil pak ik haar op Smit haar in een hoek ze zal niet meer wegen dan vijftig kilo, ken haar van de feestjes bij Peter en haar zus en heb haar in het najaar beloofd in hun appartement te komen kijken.
Zo’n mooi toetje als Jeannette heeft zo raar smoeltje heeft zij, lang blond recht haar, haar mond en neus lijken net als bij apen naar voren te staan. Heeft een aangeboren pijp bek zegt Janny van haar volle lippen wat het mooist aan haar is. Weet van de zwembad party dat ze een smal knijpkutje heeft een nagenoeg geen tietjes dus helemaal mijn type niet allen die mond is zo onwijs scherp.

Heb haar snel even bekeken en zie dat ze op kleine zwarte hakjes loopt, nylons om haar benen dan een jas tot net boven haar knie en verder zie ik niets, moet even naar Peter aangeven dat ik wat later kom zeg ik.
Staan in de lift waar ze al haast tegen me aankruipt en stuur Janny een berichte dat ik met Linda in de lift sta. Pijp bekken Linda vraagt ze wat ik beaam, trek haar achter de deur gelijk de kleren van het lijf het is een droom van haar, ja maar neuk die geile kut ze heeft een heerlijk strak kutje, hoe weet jij dat en krijg alleen maar pretgezichtjes dus mijn Janny heeft al met die griet liggen rotzooien.
Stop de telefoon weg en ze vraagt me of ik de hele dag vrij heb gekregen eer je het allemaal bekeken hebt zijn we wel een paar uur verder. Zeg er niks op en bedenk wat Janny zij en zal ik het doen of doe ik netjes en gedraag ik me op haar wachtend.

Eindelijk zijn we boven, de liftdeur gaat open om dan te zien hoe ze haar deur opent, zo welkom in ons paradijsje.
Sta in een ruime hal die op een Aziatische manier is aangekleed en zo’n warmte je toe straalt, wouw wat een mooie hal en hoe warm voelt hij aan, zal ik je jas aannemen vraagt ze als zij haar jas ophangt in een kast. Kijk haar dan aan en zie staat in een wit topje die haar kleine borstjes nog iets weet te laten zien. Geen bh gaat er gelijk door me heen, ze heeft een blauw jurkje aan met witte stoppen tot halverwege haar been, zie haar glimmende nylons en raak helemaal aan de kook.
Dat ziet er lekker uit zeg ik en kijk naar haar, wat bedoel je hoor ik haar zeggen met een brok in haar keel, jij wat zie jij er smakelijk uit om dan haar handen voor haar borstjes te plaatsen.
Nee niet afdekken uit die rotzooi en pak het witte topje scheur het in een ruk stuk en kijk dan naar haar blote schat een cup B borsten. Tepels staan schuin omhoog gericht spijkerhard gelijk om dan haar handen er weer voor te doen. Als jij die vasthoud pak ik wat anders vast en trek haar rokje omlaag en hoor hem achter haar stuk gaan. Ze geeft een gilletje om daar voor me te staan in een heel pikant kanten stringetje. Snel een hand ervoor en ze kijkt me met grote ogen aan.

Wouw wat heb jij een lekker lijf zeg ik haast kwijlend, pak haar beet til haar op en trek haar tegen me aan, zal jou eens laten voelen hoe een echte dekhengst zo’n licht vrouwtje een beurt geeft zoals je die nooit gehad hebt.
Loop hun prachtig aangeklede kamer binnen en smijt haar als het ware op de bank, deze hengst gaat je eerst even keuren of je niet over datum bent, slipje niet stuk trekken die is er te duur voor hijgt ze. Stroop het stringetje van haar kleine billen en in mooie nylons gestoken slanke benen om haar benen gelijk ver uit elkaar te gooien.
Duik tussen die fraaie beentjes en tref daar een lekker nat stinkend kutje aan, twee hele smalle lipjes die stof aan elkaar zitten, even gaat er door me heen dat dit een kutje van een jong meisje zou kunnen zijn maar deze kut is al 32 jaren oud en volgens Lambert haar man elke dag goed gesmeerd.

Druk mijn mond tussen haar benen lig gelijk die natte lippen uit elkaar en vind gelijk haar dikke harde klit, ohhh bromt ze lekker ga door, zuig me vast aan dat harde knopje en hoor haar puffen van wat onwijs lekker. Ze trekt aan mijn kleren dus help haar een beetje tot ik mijn bovenlijf bloot heb. Oh wat een body heb jij trek alles uit wil zien waar mijn zus elke keer over spreekt. Rustig geil teefje de dekhengst bepaald wat hij doet duidelijk en boor dan twee vingers dat kleine smalle meisjeskutje binnen. Ze kromt haar rug heeft haar handen aan die kleine tietjes van haar en trekt veel te hard aan haar tepels. Ze kreunt voor het vaderland weg en krijst dat het zo onwijs lekker is.

Heb inmiddels drie vingers in haar strakke kutje en heb me vastgebeten op die heerlijke klit van haar. Stop ik ga klaarkomen dat gaat verkeerd, kan me niet schelen of het verkeerd gaat zuig die harde klit van haar nog eens flink tussen mijn lippen, druk die vingers weer eens heerlijk diep die soppende kut in.
Dan gebeurt er iets waarvan ik al jaren gedroomd heb maar bij Janny net als bij haar zus en alle andere vrouwen nooit gezien heb. Een dikke straal vocht spuit tegen mijn gezicht aan, trek mijn mond van die klit af, bij elke beweging van mijn vinger in haar komt er een straal vocht pis of wat het mag zijn met een boog uit haar.
Probeer het op te vangen met mijn mond en moet eerlijk zeggen smaakt onwijs geil en niet echt naar pis wat ik ook al heb moeten drinken.
Duurt even dan stopt het en het is een groot waterballet, ze hijgt dat dit zo lekker was dank je wel mijn zus heeft niet gelogen, weet je wat jij nog hebt lach ik als ik haar optil en zij haar benen om mijn middel slaat. Die pik van je is die echt zo dik als mijn zus zegt, knoop mijn broek met 1 hand los rits omlaag en wurm dan die pik van me naar buiten met enige moeite, pak mijn pik beet druk die tegen haar kut aan en geef aan dat ze zelf mag oordelen.

Zet mijn pik recht omhoog doe hem wat heen en weer en ja daar voel ik haar warme natte plekje, kijk haar aan en zeg haal maar eens diep adem jij gaat hem nu voelen, we kijken elkaar recht in de ogen en zie als ik haar over me heen laat zakken haar reactie.

Haar ogen worden groot haar mond gaat een eind open en dan wat ben je dik. Heeft je zus je dat niet verteld lach ik en boos haar dan helemaal tot aan de wortel op mijn pik. Ze hapt naar adem wat dit zucht ze nog een paar keer en begin haar dan op en neer op die pik van me te bewegen.
Loop met haar naar het raam en druk haar tegen het raam aan, volgens mij vind je het leuk om voor het raam een beurt te krijgen sis ik haar toe, jij weet veel te veel van me hijgt ze. Weet je wat die geile kerel nog meer vertelde, ze zegt niks maar kijkt me angstig aan, toch niet dat ga je toch niet doen vraagt ze. Ik ben hier niet om die woning van je te bekijken dat snap je toch wel wil alleen al je dromen uit willen laten komen dus vertel me maar waar de glijmiddel ligt.

Loop van het raam naar waar ik denk dat haar slaapkamer is, mis eerst een logeerkamer dan jawel een mega groot bed waar zij elke avond in gepakt gaat worden zo is me verteld, die pik van me stuitert zo lekker in die drijfnatte kut waarvan ik even dacht dit zou wel eens pijn kunnen gaan doen. Trek nachtkastje twee open met haar nog steeds op die pik van me dansend.

Als ik laatje drie open doe ligt daar een pot glijmiddel dus die wordt hier goed gebruikt.
Draai het deksel er af en hoor haar haast smeken om het niet te doen dat gaat niet passen.
Moet jij eens opletten wat gaat passen als die komkommer er in past kan ik er ook in of ben jij dat vergeten. Zie traantjes in haar ogen komen maar ben wild ben zo onwijs geil zoals Janny en Jeannette me kennen.
Haal mijn vinger door de pot om een hele dikke klodder glijmiddel te nemen en druk die gelijk tegen haar anus aan. Nee niet doen ben daar gisteravond nog gepakt doet nog zeer, niet janken meisje elke geil grietje wil die pik van me in haar anus voelen en vandaag ben jij de gelukkige.
Druk een vinger tegen haar anus aan draai wat rond en het is alsof ze ontspant, druk mijn vinger nu een stukje in haar en zie haar op haar onderlip bijten, niet die pik van je vraagt ze waarop ik haar kus.
Geef je over of je wil of niet ga die darm van je vol spuiten meisje, voor mij het lekkerste wat er is en ben hier niet voor jou ben hier voor mijn lust, kus haar weer om dan mijn vinger gelijk helemaal in haar darm te drukken voor zover het gaat. Ze kreunt gelijk voel die darm knijpen en na even wat vinger werk druk ik twee vingers in haar. Ze kreunt hijgt puft geeft regelmatig aan dat het zo verdomd lekker is, til haar van mijn schokkende pik af en wil haar dan met dat strakke kontje op me zetten, gaat niet hoor ik gaat niet je bent te dik. Zij je zus ook lach ik en die krijgt er nu geen genoeg meer van, denk na een tijdje dat ik vijf centimeter in haar echt onwis strakke kontje zit maar wil er helemaal in, laat haar achterover op bed dalen en zet dan gelijk die pik van me nogmaals goed ingesmeerd voor haar anus.

Ze houd haar benen mega ver uit elkaar heeft haar borsten vast en smeekt me haast voorzichtig te doen, haar anus heeft zich weer gesloten, druk mijn vinger in de glijmiddel om die gelijk helemaal die aars van haar te bewonen. Ze gilt wat lekker ga door boor die boor van je diep in me en dat hoor ik graag.
Til haar billen een stuk van het bed omhoog en plaats die ster van haar die nu iets open staat voor mijn boor zoals zij hem noemt. Druk hem tegen haar openstaande ster aan en zie haar gezicht veranderen van angst. Bijtend op haar onderlip en haar borsten stevig vasthoudend druk ik aan en trek haar als het ware ook gelijk naar me toe.

Mijn pik gaat met echt veel moeite die strakke darm in maar na tien minuten proberen zit ik maximaal in haar. Ze laat duidelijk horen dat het zeer doet maar geef aan dat haar zus me vertelde dat jij hoe meer pijn hoe lekkerder je het vind lieg ik een eind weg.
Uit het laatje vlak naast me heb ik een vibrator gepakt die tegen haar klit aan trilt, haar hele lijf beweegt ze vangt elke stoot op kermt dat het zeer doet maar ga door het is zo verdomd lekker.

Als haar darm aan begint te knijpen houd ik het niet meer, pers die pik van me nog eens diep in haar en alsof we het afgesproken hebben, mijn ballen ontladen zich en voel de eerste straal mijn eikel verlaten. Dan begint ze te kermen en schokt heel haar lijf, trekt haast haar tepels van haar borsten die nu als twee kegels omhoog staan, god wat is dit lekker god wat kom ik onwijs klaar en weer zie ik een straal uit haar kut spuiten.

Laat haar op bed zakken kijken elkaar aan en hoor haar zeggen dat ik een smerige verkrachter ben dat ze dit niet had gewild. Trek haar naar me toe sla mijn armen om haar heen en onze monden vinden elkaar. Hoe lang we aan elkaar gehangen hebben weet ik niet maar als we loskomen en elkaar aankijken geeft ze aan dat ik gaan moet voor ze zich bedenkt en me aan gaat geven met me gelijk weer een kusje gevend.
Kleed me aan zij blijft op haar nylons na naakt lopen kust me bij de deur en vraagt of ik donderdagochtend weer zo’n kopje koffie kom halen zou het leuk vinden.
Kus haar en zeg kan niks beloven je weet hoe dat bij boeren gaat, grijp haar nog even bij haar kleine bil kusje en zwaai dan gedag, in de auto bel ik Janny dat ik haar uit elkaar gescheurd heb en ze vond het nog voor herhaling vatbaar ook dus neem donderdag vrij gaan we beide die meid uit elkaar trekken om elkaar een kus te geven door de telefoon rijd ik naar huis.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8483 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Onverwacht op geile visite”

Plaats een reactie