BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Rijles, ‘motus per motum’.

Eindelijk mocht ik van Pa en Ma gaan lessen omdat mijn rapportcijfers goed genoeg zijn. Dus een afspraak gemaakt en ik word voor de eerste rijles thuis opgehaald. Keurig om 16u00 staat er een drukke, met felgekleurde stickers VW-Golf voor de deur. Een dame komt eruit, loopt om de auto en begroet me; Het is de instructrice, ma had me al over haar verteld. Ze is fleurig gekleed in een rok en los shirt. ‘Hi, Janus, ik ben Janny’, zegt ze vrolijk terwijl ze mij recht in mijn ogen aankijkt met haar blauwe ogen. Zeker zo’n blauwe als de mijne. Ik antwoord direct en terwijl ze met haar hand om de auto wijst, ‘Het wordt deze Golf, dus loop maar om’. Ik stap in de auto.
Die aprilmaand van 2019 is een van de zonnigste in de geschiedenis. Het is dinsdag de tweede, bloedheet. Ik draag dus mijn sneakers zonder sokken, een licht blauwe running-short en een T-shirt met korte mouwen. Lekker koel. Ik glij in de stoel, die veel verder naar achter moet voor mijn langere benen. Ik verzet de elektrische stoel en buitenspiegels, buig naar voor om de binnenspiegel in te stellen. Janny bekijkt me goedkeurend, índerdaad joh, het lijkt wel of je het vaker hebt gedaan?’, ‘Nou nee`’, antwoord ik, ‘maar ik zie het mijn pa en ma doen’. Dan legt ze me het dashboard uit en vraagt me het koppelingspedaal in te trappen. Ik trap die helemaal aan, waarop ze mijn hand pakt en die op de versnellingspook legt. ‘Houd het pedaal ingedrukt Janus, dan leg ik je het schakelpatroon uit want die staat niet op de knop. De pook heen en weer bewegend vertelt ze, ‘dit is de vrij, recht naar voor is de 1e, helemaal naar beneden de 2e. Midden omhoog de 3e en omlaag de 4. Helemaal rechts, omhoog de 5e en helemaal rechts omlaag de 6e. O-ja, helemaal naar links, indrukken, ja de pook hard indrukken en dan zo ver mogelijk naar linksboven is de achteruit, voel je?’ Inderdaad, het voelde precies zoals in de auto van mijn vader, maar de auto van mijn moeder is een automaat. ‘De truc bij het wegrijden is aan te voelen wanneer de motor de wielen gaat aandrijven. Dus voorzichtig je linkerbeen omhoog laten komen. Maar eerst: Kijken, kijken en kijken. Doe dat heel opzichtig, wij willen zien dat je rondkijkt. De examinator al helemaal!’.

Zo staan we minutenlang stil, niet op onze oprit maar langs het trottoir voor ons huis, voordat ik de Golf mag starten. ‘Ik vertel je ruim van tevoren waar we heen moeten, we hebben een uur en gaan eerst naar een grote parkeerplaats waar ik je sturen, schakelen en remmen ga leren. Dus ga maar, einde deze weg rechts, richting Leusden’. En daar gaan we. Schokkerig kom ik op gang, krakend naar de tweede en verder. Wat ik dan pas merk is dat de airco aanstaat. De koude lucht gaat van onder langs mijn lijf omhoog. Dat, in kombinatie met de trillingen van de auto en het gevoel dat het ding beweegt als ik gas geef, geeft me spontaan een erectie. O-shit, heus?! En ja hoor. Mijn lul wordt eerst langer en dan dikker, waardoor hij ook omhoogkomt. Mijn flinterdunne, mesh-short houdt niets tegen en is zo kort dat mijn paal eerst onder de rechterpijp door naar buiten steekt, om daarna rechtop te gaan staan. Mijn onderlijf zit strak tegen de stoel vastgesnoerd door de veiligheidsgordel. Ook dat maakt me geil. Ik doe net of er niets aan de hand is, maar Janny kijkt geamuseerd toe terwijl ze me vertelt waar ik naar toe moet. Iedere keer als ik een pedaal intrap of loslaat wipt mijn pik op en neer en petst mijn eikel tegen de veiligheidsgordel, boven mijn navel. Als mijn hoofdhuid zich helemaal heeft afstroopt over mijn schacht, is mijn eikel volkomen bloot waarop ze hardop lacht ze en smalend zegt, ‘je hebt een groot talent Janus… en niet alleen qua autorijden. Wat jij ook hebt is een bij rijinstructeurs welbekende fetisj, ‘motus per motum’, zoiets als ‘opwinding door beweging’.

Dan draaien we iets buiten Leusden een grote, bijna lege parkeerplaats op. ‘Sorry’, excuseer ik me’, maar ze wuift het weg, ‘ben je gek jochie, die mag er helemaal zijn hoor, ikke.., ik geloof dat ik de airco iets kouder moet zetten. PPppffffff, heet hier’. Dat doet ze ook, ik voel meteen de koudere lucht langs mijn lijf strijken. ‘Nou, hier gaan we wat verrichtingen oefenen’, waarop ze toegrijpt en mijn paal, net onder mijn eikel, stevig beet grijpt ‘Kijk, nu staat hij dus in zijn vrij’, terwijl ze hem langzaam heen en weer buigt. ‘En zo dus de eerste (buigt hem ver, links naar voor) en tweede (linksachter, tegen mijn lijf perst)’. Ik hap naar adem, ze trekt me niet af, buigt enkel mijn stijve paal best wel pijnlijk in de zes standen van de versnellingsbak. ‘En zo achteruit’, waarop de mijn lul keihard omlaag perst, mijn zak beknellend mijn lul nog verder naar links, dan links en haaks omlaag en naar voor buigt’. O-shit, wat een sterke grip heeft die dame! Mijn ballen rollen alle kanten op, mijn eikel verkleurd van rood naar donkerrood en later, dieppaars! Dat deert haar niet, ze laat me niet meer los. Ik moet rondjes rijden, achteruitrijden en nog meer rondjes maken, iedere keer schakelen van vrij naar een en tweede versnelling. Ik word bijna een uur lang bewerkt, als ze me verteld terug naar huis te gaan. Pas als ik de Golf op de oprit zet, stopt ze, laat ze me los.
Het afscheid is kort. ‘Goed-zo Janus, je hebt talent. Tot volgende week!’ en zoef, weg is ze. Ik sta daar met mijn stijve nog recht omhoog, mijn short strak achterlangs mijn balzak en lul gebogen. Ik probeer het ding eroverheen te sjorren, maar het is te klein, mijn lul blijft ver boven de rand uit steken. Als ik naar binnen ga besef ik dat het deze eerste les gelukkig alleen bij handwerk is gebleven want morgen ga ik voor een paar dagen naar het LARP-festival met Dirk-Jan en Yvonne, waar ze me helemaal zullen gaan uitwringen wed ik. (Zie verhaal: RoboCock -LARP). Ik blijf van mezelf af, ga steenkoud douchen. Dat helpt.

De week erop is ze weer precies op tijd. Op haar sms-verzoek ben ik weer in shorts en T-shirt en zie dat het deze keer een veel kleinere VW Polo is. Ook staat hij op de oprit, waardoor ik achteruitrijdend weg zal moeten. De kleine Polo heeft maar een klein, smal middenconsole, ze zit dichter bij me en heeft nu een veel vrijer bereik dan in de Golf. Dat wordt wat! Ik start de auto en voel direct mijn erectie opkomen. Mens, ben ik verknipt!, ‘motus per motum’ was het toch?. Janny lacht hardop, ‘OOoo-Janus.., daar gaat íe weer… wat een geil ventje ben je toch’, en terwijl grijpt ze me tussen mijn benen. ‘Ik heb mijn vriendin van je verteld, verteld hoe groot dat ding van je wel niet is en hoe snel hij opkomt…, ze valt niet op mannen, maar vind het wel grappig, samen hebben we gegoogeld en allerlei stijve lullen bestudeerd…, enne…, nou, die van jou mag er zeker zijn, mannetje!’, klinkt het bewonderend terwijl ze me langzaam masseert, aftrekt. ‘En zo achteruit’, terwijl ze mijn lul omlaag perst, mijn zak beknelt en zo ver als mogelijk naar linksvoor buigt. Ik ben nog lang niet stijf, dus dat gaat makkelijk, het enige wat in de weg zit is de rand van de shorts die die over mijn zak snijdt. Met een snelle beweging lost ze dat op, trekt mijn ballen eroverheen zodat de band er nu onderdoor loopt. Pakt dan opnieuw mijn groter wordende lul en zet hem in de 1, als ik op de weg stil sta. ‘Straat uit rechts Janus’ klinkt het en als ik gas geef begint ze me af te trekken, hoe sneller ik ga, hoe sneller ze tekeergaat. Als ze mijn lul in de twee buigt, weet ik dat ik moet schakelen en zo kruipen we door de villawijk, de stad uit. We zijn nog maar amper weg als mijn pik weer voluit staat. Ik hap naar adem, niet alleen omdat ik oppergeil ben, maar helemaal als ik voor een stoplicht stil ga staan; dan perst ze mijn pik keihard omlaag, plet mijn ballen en houd mijn paal hard knijpend in bedwang, tot het licht groen wordt, ze hem in de 1 buigt en weer af begint te trekken, harder en harder tot in zijn twee…, drie… enz. Ze laat me de snelweg op draaien en trekt me waanzinnig snel af als ik 100 rij. O-shit, dat houd ik niet vol. Ze weet het maar gaat onverstoord door. ‘OO-Janny’, kreun ik, ‘ik ga komen hoor…. Hoooor…, aaach’en kom spuitend klaar. ‘Ogen open Janus, kijk op de weg!’ KIJK… KIJK!’ gilt ze voluit en het lukt me op mijn rechterbaan te blijven, slinger maar amper terwijl ik fluim na fluim loos.

‘Goed gedaan jochie’, kreunt ze. Zou ze zelf ook? Ik weet het niet, voel wel dat ze me niet loslaat. Ze houdt hem nu enkel vast en ik merk dat ze heel erg kundig mijn spuitende lul naar mezelf gericht had gehouden. Mijn T-shirt is doorweekt. Ze laat mijn lul los en glijd met haar hand omhoog. ‘Dat dacht ik al wel… je bent zo plat en slank…. Tjee-ja-joh….., het is echt…., ECHT’, kreunt ze terwijl ze mijn gespannen 6pack streelt. We gaan het klaverblad bij Hoevenlaken op en ze laat me twee keer draaien. In de tweede bocht, als we terug de A28 opgaan, nu richting Utrecht, grijpt ze mijn pik en blijft mijn T-shirt kleverig op mijn borstkas kleven. Als ik invoeg passeren we langzaam een vrachtwagen. Die toetert, tweemaal kort en dan heel lang. Ik ben verbaasd, ik doe niets fout, toch? Als ze opkijkt naar de hoge cabine ziet ze de chauffeur een duimpje geven. ‘Ach Janus, hij heeft je gezien jochie, natuurlijk, ze kijken zo naar binnen! Das leuk!’, kom naar de volgende gilt ze bijna terwijl ze me weer voluit aftrekt. En ja hoor, de volgende laat ze me heel langzaam inhalen, moet ik op de hoogte van de cabine rijden en je-hoor, weer getoeter!’ Ze lacht hard, vind het fantastisch, ik weet niet wat ik moet denken, ben immers bezig met autorijden en wordt geil afgetrokken. Op de afrit naar de dierentuin gebeurt het weer, ik kom opnieuw klaar. Zeker zo intens als de eerste keer en gelukkig heeft ook zijn een rempedaal anders waren we de kruising over gevlogen. Ook deze keer houdt ze de Polo schoon, dikke witte slierten slingeren over mijn maag en plakkerig T-shirt, nu tot aan mijn nek zo ver. Het lesuur is voorbij, maar lachend kondigt ze aan dat ik het tweede uur gratis krijg omdat ze ‘mijn rijtalent maximaal wil ondersteunen‘. Nou, en dat doet ze. Ik rij door de stad, kom nog twee keer klaar in haar handen voordat ze me naar huis laat sturen.

De zondag erop (14 april) ben ik weer bij Dirk-Jan en Yvonne voor de Formule 1 Grand Prix van China. Zoals altijd moet ik ze vertellen wat ik in de tijd ervoor heb gedaan, met wie en hoe. Dus vertel ik ze van mijn rijlessen. Ze genieten, tijdens de race, met volle teugen van mijn biecht terwijl ze ook met me spelen. Ik kom ook bij hun keer op keer klaar terwijl ik Max Verstappen als vierde zie finishen. Ze kijken daarna uit naar de volgende GP, de 28e in Azerbeidzjan, als ik weer 2 rijlessen heb gehad!

Nou, ook die 28ste kan ik ze veel vertellen. Les 3 en 4, beide van twee uur, heb ik het weer vreselijk te pakken. Beter, heeft Janny me keer op keer te pakken. Ik blijk zonder twijfel echt te leiden onder ‘motus per motum’ en ben keer op keer volslagen uitgeput van het autorijden maar meer nog, de seks. Al blijft het bij aftrekken door haar. Weliswaar steeds geraffineerder, ze leert me kennen en lezen en ze gebruikt nu ook haar duim, bovenop of strak langs mijn dikke, supergevoelige eikel. En daarbij, het weer is en blijft warm waardoor het ook heel gewoon blijft om in lichte zomer/sportkleren te lessen. Ook tot genoegen van chauffeurs aan wie ze mij geil etaleert, net zoals aan fietsers en voetgangers als we bij stoplichten of zebra’s stilstaan. Ik kan bij Dirk-Jan en Yvonne dan ook aankondigen dat ik examen mag gaan doen; Ik heb blijkbaar echt een groot talent!

Voor het examen gaan we beide op donderdag, 9 mei, naar het CBR-examencentrum in Leusden. Nadat ik de uitnodiging, mijn paspoort en door mijzelf ingevulde gezondheidsverklaring heb afgegeven moet ik eerst mijn theorie-examen doen. Ik zit snel daarop achter een scherm, terwijl de examinator en Janny van achter glas toekijken. Ik beantwoord alle vragen, vegend op het scherm of via toetsenbord en ben veel echt sneller klaar dan tijd zoals ik toegestaan. Ik weet het zeker, ik heb alle vragen goed. Leren is, was nooit een probleem voor me. Dus op naar het praktijkexamen. Janny en de examinator staan buiten bij een VW Golf op me te wachten. ‘Janus is het dus, nou, OK, Janny heeft me net alles van je verteld, je schijn een nogal groot talent te hebben’, praat hij, terwijl hij in de auto stapt. Snel zitten we alle drie in de auto. Nog voor ik de auto kan starten draait de man zich naar me toe. ‘Dus jij hebt motus per motum…, nou dat ken ik alleen van theorie dus ja…., ik durf het bijna niet te vragen maar, maar…’. Achter me hoor ik Janny, ‘Kees wil dat je uitpakt…, zodat hij er zicht op heeft’, klink het bijna lachend. De man knikt. OK, dit is wel de examinator dus ik maak mijn jeans los, duw hem omlaag terwijl ik kont omhoog druk. Schuift de jeans tot onder mijn knieën, ga zitten en stroop de pijpen af. ‘Geef maar’, daar gaat mijn jeans.

‘Wow’, klinkt het bewonderend, ‘Je hebt geen centimeter overdreven Janny’, fluistert de examinator. Zelfs slap is het al…, groot. Rijden maar, janus!’. En ik rij weg en de examinator geeft instructies. Ik krijg al rijdende een stijve. We zijn op driekwart van de route, de grote ‘Stichtse’ rotonde als ik schrik, schik van de examinator die plots vol mijn lul grijpt. Mijn voet slipt van de koppelingspedaal en de motor blokkeert pruttelend. ‘Sorry’, zeg ik nog, maar de examinator gaat door, trekt me af, buigt en draait mijn lul, in het bijzonder mijn eikel die van kleur veranderd. Pas terug bij op het CBR-examencentrum stopt hij, krijg ik mijn jeans aangereikt en trek die met veel moeite aan voordat ik achter hem en Janny naar het gebouw loop. Ik hoor ze over me praten, hij twijfelt aan mijn rijvaardigheid omdat ik de motor af liet slaan. Janny wijst hem bitsig op de ‘verzwaarde omstandigheden’: Rijden, gegrepen worden en 2 orgasmes op een rij! Hoezo twijfelachtige rijvaardigheid?! Ze weten dat ik achter ze loop, alles hoor maar dat deert hen niet. De examinator stemt in, draait zich om en kijkt me aan terwijl hij zegt ‘OK…, ok ik neem nog 1 speciale verrichting af en als die goed gaat heb jij je rijbewijs Janus. OK Janny?’. Ze schudt ja en wil teruglopen naar de auto, maar de examinator zegt ‘Nee-nee Janny, binnen, kom, naar binnen’. Janny en ik volgen hem, volgen hem het grote invalidentoilet van CBR-locatie in. Hij sluit achter ons de deur in de helder verlichtte, brandschone ruimte. ‘OK Janus, 1 speciale verrichting voor je rijbewijs, ik zeg, strip je helemaal jochie, helemaal!’

Uiteraard doe ik wat me gezegd wordt. Het natte, kleverige T-shirt en soepele sneakers zijn makkelijk. Mijn skinny jeans niet, die moet ik afstropen. Ik zie dat ze me beide staan te bewonderen. Daarom span ik mijn spieren en draai wat rond, mijn 6-pack aangespannen en mijn slappe pik en laaghangende ballen heen en weer zwaaiend. ‘Janny, hou hem eens vast… van achter ja…’, waarop die naar me toe komt, me tussen haar en de examinator zet. Ik voel een knie tegen mijn billen, buig achterover mee en wordt opgesteld voor de examinator. Die begint me te strelen, van mijn schouders omlaag, over mijn borstkas, knijpt en draait even mijn tepels en verder. Wrijvend en hardop tellend mijn 6pack en duwt met vlakke hand op mijn strakke ondermaag, net boven mijn geslacht terwijl hij met de andere mijn lul pakt en masserend aftrekt, iedere keer ook tegen mijn balzak tikt. Dan verandert het spel. Het wordt steeds harder en ruwer. Geen wrijven meer maar tikken, tikken wordt slaan en een paar minuten later bewerkt hij zwaar hijgend mijn maag en ballen als boksbal. Slaat mijn inmiddels stijve lul heen en weer door tegen mijn eikel te beuken. Het is dat Janny me overeind houdt, ik zak door mijn knieën. Ook houdt ze een hand voor mijn mond, iedere kreun en gil wordt gesmoord, wat hem gekker lijkt te maken. Het stopt plotseling, ik hap naar adem als hij dan mijn teelballen beetpakt, in iedere hand een die hij hard uiteen en ver omlaag trekt.

OMG wat een martelgang! Mijn lijf doet echter doet wat het doet en ik kom spuitend klaar. Grote fluimen besmeuren zijn pak. Ik vrees het ergste maar hij lijkt bij te komen, gebaart me los te laten en loopt om me heen: ‘Je speciale verrichting is om binnen 6 minuten opnieuw spuitend klaar te komen!’, sneert hij sadistisch. Daar sta ik. Nog hijgend, kreunend met spierpijn en paars aangelopen ballen. Hij begint hardop af te tellen. ‘5 minuten 50 seconden…., 40……., 30’. En dus doe ik waar ik goed in ben, ik masturbeer. Bewerk me zoals ik dat het liefst doe. Trekkend, masserend, duwend en knijpend op plekken die me opgeilen en zonder dat mijn pik verslapt werk ik me opnieuw op. ‘Drie minuten’, hoor ik vaag. Ik denk niet dat ik het ga halen, probeer het uiterste maar o-shit nee, nee. Heel diep van onder in mijn lijf voel ik lichte tintelen omhoogkomen. ‘Nog 1 minuut’, klinkt het. Ik trek, masseer nu speciaal mijn eikel, wrijf het dikke ding ruw heen en weer tussen mijn twee vlakke handen. Dan hoor ik aftellen ‘30…, 29…, 28…’, en voel ik onder deze extra stress het zo bekende gevoel omhoogschieten. Vanaf mijn tenen, door de kern van mijn lijf, en vanuit mijn hoofd omlaag loopt een trilling die mijn lul en ballen laat beven. ‘5…, 4…, 3…’ en knal daar is het: Hard kreunend ontplof ik. Geen idee hoe of wat maar het gebeurt opnieuw. Spastisch, stuiptrekkend zak ik langzaam naar de grond, mijn benen kunnen me niet meer dragen. Ik lig daar nog half overeind als ze weg gaan. Ik weet niet hoe lang, maar uiteindelijk gaat de deur open en komt Janny met een glas water binnen. Ze help me overeind, aankleden en fatsoeneren. Dan begeleidt ze me naar buiten, lopen we langs de examinator die me diep beïndrukt een hand geeft. ‘Een ruime voldoende jongeman, gefeliciteerd! Nu mag je bij de gemeente je rijbewijs aanvragen’.

Janny brengt me naar huis. Ik ben uitgeput. Neem een lange, warme douche en bedenk me dat ik Dirk-Jan en Yvonne zondag aanstaande, de 12e mei, wat te vertellen heb tijdens de F1 Grand Prix van Spanje.

** Uiteraard heb ik alle namen vervangen, behalve die van mij.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 7209 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie