BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Op bezoek bij mijn zus deel 1

Hallo, mijn naam is Jos, ik ben een sterk oversekste jongen van 19 jaar. Ik ben momenteel werkeloos en spendeer dus enorm veel tijd met het kijken naar porno. Ik ben atletisch gebouwd en groot geschapen. 1 meter 85 groot, weeg ongeveer 75 kilo en heb een lange en dikke pik. 22 centimeter lang en 6 centimeter dik. Ik vind het heerlijk om mezelf af te trekken als er geen vrouwen zijn die mij willen gebruiken. Ik doe dat dan ook gemiddeld een keer of drie tot vier per dag. Ik woon thuis samen met mijn alleenstaande moeder. Mijn oudere zus is het huis uit en werkt als genetisch onderzoeker in een ziekenhuis. Ik lag vandaag weer eens rustig op mijn bed aan mijn pik te trekken toen mijn moeder mijn kamer in kwam. Ze zag waar ik mee bezig was en werd ontzettend kwaad. In mijn rechterhand hield ik mijn pik vast terwijl ik in mijn linkerhand een slipje van mijn moeder vasthield. Ze zei: ik heb hier schoon genoeg van. Het wordt tijd dat je op jezelf gaat wonen. Ik wil je voorlopig hier niet meer in huis zien. Kijk maar of je tijdelijk bij je zus in kan trekken. En voor je vertrekt wil ik dat je dit slipje wast en teruglegt op de plek waar je het vandaan gehaald hebt.

Ik pakte wat spullen bij elkaar en deed die in een sporttas, waste het zaad uit het slipje en hing het op om te drogen en pakte mijn telefoon en liep het huis uit. Ik belde mijn zus en vertelde wat er gebeurt was en ze zei: eigen schuld, waarom in godsnaam het slipje van je moeder? Ik zei: dat weet ik niet, maar kan ik een paar dagen bij je crashen? Ze zei: het mag officieel niet, maar ik denk dat ik het wel kan regelen. Kom straks maar naar het ziekenhuis, om vijf uur wacht ik je op bij de hoofdingang. Om kwart voor vijf stond ik bij de hoofdingang te wachten tot mijn zus tien minuten later arriveerde. Ze zei: ik heb het met mijn collegas besproken. Wij zitten met 7 personen op een gesloten deel van de verpleegstersflat. We zijn allemaal onderdeel van een genetisch onderzoek en dit is een “als geheim” geclassificeerd project. We staan onder leiding van een Uroloog die ons ondersteund hierin. Kom maar met me mee.

We liepen door naar de flat waar mijn zus verbleef en je kon inderdaad alleen met een pas op die afdeling komen. Verder had elke kamer hier ook nog eens een sleutel om deze af te sluiten. Nelleke, mijn zus, zei: de meesten van ons laten hun deur open als we op de afdeling zijn. Ik bedoel niet op slot en we lopen regelmatig bij elkaar binnen. Oh en voor ik het vergeet, je zal hier best wel eens een naakte vrouw tegen komen. Gezien wij allemaal vrouw zijn zien we dat als normaal. Uit en in de douche met enkel een handdoek of zonder zelfs is normaal hier. We hebben hier op deze afdeling een eigen zitkamer waar we ’s avonds regelmatig genieten van een (of meer) glas wijn en waar we onze dag doorspreken. Ik laat je hier binnen onder de voorwaarde dat wat je ook hoort je voor jezelf houdt. En dit is erg belangrijk want mijn baan en toekomst hangen ervan af. De gemiddelde leeftijd hier is tussen de 25 en de 35 jaar oud. Dus je zal je aan moeten passen aan oudere vrouwen. En nee, we zitten niet de hele avond over werk te praten. We weten ons best te vermaken. Over een klein half uur zal iedereen aanwezig zijn en zal ik je voorstellen.

Langzaam kwamen er meer vrouwen op de gang gelopen en na drie kwartier was iedereen aanwezig, behalve de uroloog. Ik werd voorgesteld aan de meiden. Er zaten een paar hele mooie tussen en de rest was gemiddeld. Mijn zus bestelde eten en dat werd een half uur later bezorgd, waarna we gezamenlijk onze maaltijd namen. Na de maaltijd zeiden drie van de meiden: wij gaan zo meteen douchen, dus blijf jij maar in de kamer van Nelleke, dan hoeven we geen speciale regelingen te treffen. Thea, een van de drie, keek Nelleke aan en gaf haar een knipoog. De drie vrouwen vertrokken naar de douches en twee van de drie kwamen na een paar minuten terug en kleedden zich om. Thea was echter nergens te bekennen. Even later hoorden we een schreeuw op de gang. Het was Thea, ze was uitgegleden in de douche en kon niet op haar voet staan. Nelleke zei tegen mij: kom mij maar even meehelpen. Thea is te zwaar voor mij alleen. Ik liep met mijn zus mee naar de douches en zag Thea naakt op de vloer zitten. Ze keek ons aan en zei: uitgegleden, kunnen jullie mij helpen?

Ik ging door mijn knieen en tilde haar op en zei: naar welke kamer. Ze lag naakt in mijn armen en zei: de laatste kamer rechts. Ik liep met Thea in mijn armen door de gang en werd met luid handgeklap aangemoedigd. Eenmaal in de kamer van Thea legde ik haar op het bed en vroeg ik of er verder nog iets was wat ik voor haar kon doen. Ze zei: je kan me helpen mijn kleren aan te doen. Ik vroeg wat wil je aandoen? Ze zei: mijn slipjes liggen in die mand en een t-shirt moet voldoende zijn voor vanavond. Ik pakte haar slipje en zei: normaal doe ik dit uit, niet aan. Ze keek me aan met een geheimzinnige lach en zei: wie weet, mag je dat ook nog eens bij me doen. Ik deed haar slipje aan en trok het omhoog over haar kont. Ze zei: je moet het wel even fatsoeneren, het zit niet zo lekker met mijn kruisje tussen mijn schaamlippen. Ik stak twee vingers in elke pijp van het slipje et trok het recht. Thea liet haar handen op die van mij rusten en zei: jij bent mijn held voor vandaag. Je mag gerust even voelen. Ik streelde haar schaamlippen zacht en ze kreunde: JA DAT IS LEKKER GADOOR JAAAAHHHH.

Ik vond haar genotsknopje tussen haar schaamlippen en wreef er met mijn duim over. Thea drukte de rest van mijn hand tegen haar kut en dirigeerde twee vingers bij haar naar binnen. Ik vingerde haar zacht en ging steeds sneller met mijn duim over haar clitje. Ik deed dat tot ze luid uitriep: JAAAAAHHHHH IK KOM IK KOM OOOOOHHHH. Al snel stonden er drie vrouwen in de deur te kijken en Thea zei: ik moest hem toch even bedanken. Lia, een van de drie, zei je bent gewoon een geile slet. Thea zei: dat mag dan zo zijn, maar ik ben tenminste klaargekomen. Ze trok mijn handen uit haar slipje en legde ze op haar tieten. Ze zei: die moeten ook nog even verwend worden. Ik streelde haar tepels en nam ze om beurten in mijn mond. Ik zei daarna: nu even rechtop zitten zodat ik je t-shirt kan aandoen. Ik trok het over haar hoofd en streek het mooi strak waarbij mijn handen nog een keer over haar tieten gingen. Ik vroeg nog iets mevrouw? Ze zei: nu mag je me naar de woonkamer brengen.

Ik tilde haar weer op en deze keer had ze haar linkerarm tussen mij en haar in en voelde ze, terwijl ik haar droeg, even over mijn kruis. Ze keek me aan en vroeg: is dat echt? Ik knikte slechts. Ik zette haar op de bank. Ze zei: deze plek, en ze wees naar de plek naast haar, is gereserveerd voor mijn held. Een kwartier later was iedereen aanwezig in de woonkamer en werd eerst de dag doorgesproken en werd daarna de wijn ingeschonken. Ik had niet in de gaten dat Nelleke bij mij een geel pilletje in de wijn had gedaan. Ze roerde het even met een theelepel tot het opgelost was. Ze gaf iedereen een glas en mij het glas met het opgeloste pilletje. Toen iedereen zat zei ze: laat me jullie even vertellen waarom Jos hier is. Hij is een oversekste tiener en is vandaag door mijn moeder betrapt terwijl hij zichzelf aan het aftrekken was in een van de slipjes van mijn moeder. Die heeft hem verzocht om tijdelijk elders te gaan wonen. Nu zitten wij met hem opgescheept.

Thea zei: ik vind dat geen enkel probleem. Ze liet haar hand op mijn bovenbeen rusten en wreef er zacht over op en neer. Ze fluisterde in mijn oor: van mij mag je zelfs vannacht al bij mij in bed komen liggen. Ik keek haar aan en ze gaf me een geile glimlach. Aan de andere kant van mij zat Nelleke. Ook zij had een hand op mijn been liggen. Ze keek iedereen aan en zei: wie van jullie wil de eer doen. Ans kwam naar me toe, ging voor me op haar knieen zitten en kuste me op de mond en drukte haar tong bij me naar binnen en liet haar handen op mijn kruis rusten. Ze zei zacht: wat voel ik hier nu? Met haar handen begon ze mijn broeksriem los te maken, maakte de knoop los en deed de rits naar beneden. Ze zei: til je kont eens omhoog. Ik deed als gevraagd en ze trok mijn broek en slip in een ruk naar beneden. Daar zat ik dan, op de bank met een joekel van een stijve pik. Ans nam hem in haar handen en zei: wat een mooi groot exemplaar, mooier en groter dan mijn rubberen pik. Ze begon langzaam trekkende bewegingen te maken terwijl iedereen gefascineerd toe zat te kijken. Ans spreidde mijn benen zodat ze ook met mijn zak en ballen kon spelen maar Nelleke zei: nee, jij alleen zijn pik. Zijn ballen zijn voor mij en ze plaatste haar hand op mijn zak en begon ermee te spelen.

Ze rolde mijn ballen tussen haar vingers. Ik keek haar aan en zei: mijn zus, een geile slet? Ja wat dacht je dan was haar antwoord. Ans trok een kleine tien minuten aan mijn pik tot ze zag dat mijn eikel dikker werd. Ze zei: hij gaat komen. Alle vrouwen kwamen nu om me heen staan en Ans gaf nog een paar rukjes aan mijn pik tot ik begon te spuiten. Er kwamen vijf stralen zaad uit mijn pik die over Ans haar gezicht en kleding gingen. Met haar tong likte ze zoveel mogelijk haar mond in en slikte het weg. Ik keek haar aan en zei: dat shirt mag nu direct de was in. Ik pakte het beet en deed haar shirt uit, alsmede haar bh. Ze zei: en de rest, of wil je dat niet zien? Ik trok haar trainingsbroek en slipje van haar kont en zag een mooi kaal kutje. Ze schopte haar kleren weg en klom bij mij op schoot en liet zich over mijn nog steeds loeiharde pik zakken en begon direct op en neer te wippen terwijl ik met haar grote tieten speelde. Ze kwam drie keer klaar voor ik haar kut volspoot.

Voldaan klom ze van mij af en zei ze: wie is de volgende? Ik zei: eerst nog een glas wijn, ik moet zorgen dat mijn vochtgehalte hoog blijft. Letty zat stil op de achtergrond. Ik keek haar aan en zei: kom eens bij mij zitten. Ze zei: ik durf niet zo goed, je bent zo groot. Ik zei: dan ga maar op mijn plek zitten, dan zal ik je laten genieten. Letty wilde gaan zitten maar ik hield haar tegen. Ik zei: eerst je kleren uit. Die waren snel verwijderd en ik liet haar op de bank zitten en spreidde haar benen. Ik begon vanaf kniehoogte haar bovenbenen en dijen te kussen tot ik bij haar schaamstreek uitkwam. Ik kuste zacht haar schaamlippen en nam ze een voor een in mijn mond, zoog erop en likte ze. Mijn tong ging haar kut in en ze maakte het geluid van een spinnende kat. Ze genoot met volle teugen. Toen ik mijn tong uit haar trok en op haar clit begon te blazen had Letty het niet meer. Ze pakte mijn hoofd en drukte het tegen haar kut en riep: likken, LIK MIJN KUT IK WIL KLAAAAAAAHHHHH JAAAHHHHH OOOOOOHHHH haar sappen spoten in mijn gezicht. Ik trok mijn hoofd terug en zette mijn pik tussen haar schaamlippen en drukte die langzaam naar binnen.

Ze kreunde en kreunde en kwam nog twee keer klaar voor ik ook haar kut vulde met mijn zaad. Mijn zus zat vol verbazing toe te kijken naar al het zaad wat ik in Letty gespoten had en toen Letty opstond kwam Nelleke en liet ze zich over mijn pik zakken. Ze bereed me als een amazone en kwam ook meermaals klaar. Bij haar duurde het meer dan een half uur want elke keer dat ik klaar was om in haar te spuiten hield ze stil tot mijn drang weg was en begon daarna weer. De laatste keer kwam ze gelijktijdig met mij klaar en mijn zaad werd letterlijk uit me geknepen. Ze keek me aan en gaf me een kusje op mijn voorhoofd en zei: dat was lekker broertje. Ze klom van me af en de volgende meid stond klaar, maar ik zei: dat is genoeg voor nu. morgen mag de rest. Ik ging op mijn gemak weer op de bank zitten en Thea begon weer met mijn pik te spelen. Ik zei: mag ik even tot rust komen? Ik liep naar de koelkast en pakte nog een fles wijn en dronk nog een paar glazen. Hierna vroeg Thea of ik haar naar bed wilde tillen.

Ik pakte haar op en bracht haar naar haar kamer en legde haar op bed. Ik wilde weglopen maar ze zei: ben je niet iets vergeten? Ik keek haar aan en hielp haar uit haar kleding. Toen die uit was trok ze me op haar, sloeg haar benen achter mijn rug en met haar hand bracht ze mijn pik naar haar kut. Ze trok zichzelf over mijn pik en zei: nu mag je jezelf ontspannen, laat de rest maar aan mij over en ze begon me met haar kutspieren te melken. Het duurde slechts 10 minuten maar het waren de heftigste tot nu toe. Ik vulde ook haar kut en ze zei: ik ben blij dat ik als eerste klaar mocht komen. Ik ging van haar af en zei: slaap zacht en droom lekker. Ze keek me lachend aan en zei: dat weet ik zeker. Ik liep terug de woonkamer in en liep naar Letty toe en zei: wil jij vannacht mijn vriendin zijn? Ze keek me aan en gaf me een grote glimlach en zei: dit had ik niet verwacht, maar ja, ik wil vannacht de hele nacht met jou doorbrengen. Ik weet nu dat ik niet bang hoef te zijn.

Ik nam haar aan de hand en ze pakte haar kleren van de grond en liep samen met mij naar haar kamer. Daar aangekomen vroeg ze: wil je nu eerst samen met mij douchen of morgenvroeg? Ik zei: het liefst allebei! Ze keek me lachend aan en we liepen beide spiernaakt door de gang naar de douche waar we elkaar heerlijk wasten en met elkaar vreeën. Na het douchen gingen we terug naar haar kamer. We liepen langs de kamer van Nelleke die aan het telefoneren was. Aangekomen in de kamer van Letty zei ze: kom laat mij jou eerst maar eens masseren. Tijdens deze overheerlijke massage kwam Nelleke binnen en zei: mevrouw Smits komt morgenvroeg hiernaartoe en wil Jos spreken en bekijken. Jij moet ervoor zorgen dat hij morgen fit, en schoon aanwezig is. En schoon in al zijn gaatjes, dus ook darmspoeling. Jij gaat morgen deze ontmoeting filmen samen met Ans. Letty zei: ok ik zorg ervoor. De massage duurde nog bijna een uur waarbij Letty ook met mijn anus speelde.

Zacht strelend, daarna zacht met haar vingers erop duwend tot haar vinger in mijn anus verdween. Ik drukte mijn kont omhoog toen ze dat deed en ze vroeg me: vind je dat lekker? Ik zei: heerlijk. Ze zei: ik zal dat onthouden voor je volgende massage. Ze vroeg me om op mijn rug te gaan liggen wat ik direct deed en ze ging over mijn buik zitten. Ze vroeg: wat zou je zeggen als ik je zou vragen om mijn vaste vriend te worden, net als in boyfriend girlfriend. Ik keek haar aan en vroeg: meen je dat? Ze knikte en zei zacht: ja, dat meen ik. Ik zei: het zou me een eer zijn om jouw als vaste vriendin te hebben. Letty zei: ik ben niet het jaloerse type en je mag iedereen in onze groep spelen, neuken en vrijen, maar ’s nachts ben jij er voor mij alleen en ik ben degene die jou vergezeld bij elke functie die jij gaat betrekken. Als jij daarmee kan leven dan mag jij mij je vriendin, vaste vriendin noemen. Ik zei: daar kan ik heel goed mee leven.

Letty liet zich voorover op mij vallen en begon mij langdurig en vurig te kussen. Haar kleine harde tepeltjes in mijn borst drukkend. Toen het zoenen voorbij was zei ze: en nu ga ik je nog een keer neuken om het te bezegelen. Ze schoof naar beneden en hield mijn pik voor haar kutje en drukte zich erover. Ze ging rechtop zitten en zei zacht: ik heb niet veel ervaring, ik ben slechts een keer eerder geneukt, dat was een minuten geval en heb vanaf mijn 17de jaar geen seks meer gehad met een man. Ze zei: ik heb af en toe even kortstondige affaires gehad met een vrouw, maar ook daar werd ik niet gelukkig van. Echter, wat jij mij vandaag hebt laten voelen maakte me gelukkiger dan ik in lange tijd geweest ben. Ik keek haar aan en zei: als jij liever hebt dat ik geen andere vrouwen neuk, moet je het zeggen. Ze zei: dat is geen optie, zeker niet als mevrouw Smits je wil zien, die heeft vast andere plannen met je. En ik wil geen onenigheid in onze werkgroep. Zolang jij elke nacht bij mij bent, ben ik dik tevreden.

Ik vroeg: hoe oud ben je eigenlijk? Ze zei 22 jaar jong. Ik weet dat jij jonger bent, maar daar heb ik geen problemen mee. Ik zei: ik ook niet, en ik ben blij zo’n mooie meid als jou te hebben als vaste vriendin. Ze zei: vind je het niet erg dat ik geen grote tieten heb, net als Thea of Ans? Ik zei: integendeel, ik vind kleine tietjes super sexy. Je hebt geen bh nodig en in de zomer jou in een t-shirt te zien met je priemende harde tepeltjes, wat is er nu meer sexy dan dat. Ze glunderde en keek me trots aan. Ze zei: dus jij vindt Liesje en Lotje mooi en hield haar handen onder haar tietjes. Ik zei: Liesje en lotje, helemaal voor mij alleen, geweldig. Ze liet zich weer over me heen vallen en kuste me weer lang en vurig terwijl ik zacht in haar bleef stoten. Een paar minuten later voelde ik haar kut verkrampen. Terwijl dat gebeurde drukte ik twee vingers in haar anus. Ze gilde het uit: JAAAAAHHHH DAAAR LEKKER OOOOOHHHHHHH GOD WAT LEKKER. Ze maakte me zo geil met haar geroep dat ik snel daarna, terwijl ze nog klaar aan het komen was, mijn zaad diep in haar buikje spoot. OH MIJN GOD wat was dat lekker zei ze hijgend, hier kan ik zeker aan wennen. Ze bleef op mijn buik liggen en viel, met een glimlach op haar gezicht in slaap. Mijn pik bleef de hele nacht in haar.

Toen ze de volgende morgen wakker werd zei ze zacht: mijn prins, eindelijk heb ik mijn prins gevonden. Ik keek haar aan en vroeg: heb je goed geslapen? Ze zei: als een baby, maar nu is het tijd dat we opstaan, eerst ga ik je een darmspoeling geven, daarna mezelf en dan gaan we douchen. Een uur later liepen we beide, nog steeds naakt de woonkamer in. Nelleke vroeg: en heb je jezelf vermaakt? Letty greep mijn hand in die van haar en zei: ik moet jullie wat vertellen. Jos is vanaf gisterenavond mijn vaste vriend geworden. Er kwam direct protest en Letty zei: jullie mogen jezelf op hem uitleven, geen restricties, maar ’s nachts is hij er alleen voor mij. Ik geef hem de vrijheid overdag en ’s avonds om de groep hecht te houden. Maar ’s nachts is hij off limits!!! Er kwam nog steeds commentaar. Waarom haar en niet een van ons? Ik zei: omdat zei mij heeft overtuigd. Ze kneep me zacht in mijn hand en keek me liefelijk aan. Ze zei: hij is mijn prins op het witte paard. Ik zei: alleen het paard is op hol geslagen en nergens meer te bekennen.

We hoorden de deur van de gang opengaan en Nelleke zei: vlug, naar jullie kamer. Wij gingen terug naar de kamer van Letty waar Letty haar camera oppakte. Ze zei: ik moet jou zo meteen filmen als jij mevrouw Smits ontmoet. Ans zat inmiddels klaar met haar camera. Mevrouw Smits zei tegen Nelleke: laat hem maar binnenkomen en in de deuropening wachten. Nelleke haalde ons en liet Letty eerst de woonkamer in gaan en zei: ik wil dat jij zijn pik filmt, Ans filmt de rest. Letty ging zitten en begon mijn pik te filmen. Mevrouw Smits zei: jij bent de broer van Nelleke. Zij heeft me gisteren gebeld om jou even aan mij voor te stellen. De vrouw was in haar laat 40 jaar oud en slank met een c cup tieten. Gekleed in een mooi pakje. Ze keek naar me en zei: je hebt een mooie grote pik. Je mag twee stappen naar voren zetten. Ik deed dat en er gebeurde niets. Ze zei: nog twee stappen. Ik zette nog twee stappen en de vrouw zei: kijk, het begint.

Ik had niets in de gaten maar er begon een lange draad voorvocht uit mijn pik te lopen. Nog twee stappen. Ik zette de twee stappen, het voorvocht begon nu uit mijn pik te druipen. Ze zei: kom nu maar dicht bij me staan. Ik liep langzaam naar haar toe en de hoeveelheid voorvocht nam toe hoe dichter ik bij haar kwam. Ze keek naar Nelleke en zei: ik wil dat jij vanmiddag samen met je broer naar het volgende adres komt. Letty zei: hij is mijn vriend, dus ik kom mee. Mevrouw Smits zei: ok, jij mag ook meekomen. Vanmiddag gaan we wat proeven met je doen. Als je die doorstaat, mag je onderdeel van dit project worden en krijg je een royale compensatie met veel reismogelijkheden. Mevrouw Smits nam afscheid van me zonder me verder aan te raken. Ze liep naar Nelleke en zei: als dit is wat ik denk dat het is, dan heb jij een flinke bonus tegoed. Ik zie jullie straks.

Letty keek me aan en zei: dit klinkt geweldig, ze sprong me om mijn nek en liet zich over mijn pik zakken. Ze sloeg haar benen om mijn rug en ik hield haar stevig vast. Ze fluisterde in mijn oor: kom dan gaan we nog even terug naar mijn kamer en mag je mijn kutje nog een keer heerlijk volspuiten. Ik droeg haar op mijn pik naar haar slaapkamer en legde haar op het bed waar ik mijn pik uit haar trok. Ze vroeg: wat doe je nu? ik zei: ga maar op handen en knieen zitten zodat ik je kan neuken. Ze deed als gevraagd en ik stak mijn pik weer in haar en neukte haar tot ze gillend klaarkwam. Ik trok mijn pik uit haar tijdens haar orgasme en zette die tegen haar anus en drukte deze heel voorzichtig naar binnen. Ze keek over haar schouder naar me en zei enkel: doe me geen pijn. Ik zei: als je het niet wil, zeg het dan. Ze zei: nee, ik wil dat je me alles leert, maar geen pijn alsjeblieft. Toen mijn eikel in haar zat zei ze zacht: dat was verdraagbaar, neuk me maar voorzichtig, dit is nieuw voor mij. Ik begon zacht in haar te stoten, elke keer wat dieper terwijl ik met mijn hand over haar clit wreef.

Toen ik helemaal in haar zat zei ze: als je het op deze manier doet, is het zelfs prettig. Ik neukte haar langzaam, maar werd ook steeds geiler. Haar tietjes waren mijn favoriete speeltjes en ik kneep zacht in haar tepeltjes. Ze kreunde steeds harder tot ze uiteindelijk ook anaal klaarkwam. Ik trok me langzaam uit haar nadat ik haar darmen gevuld had. Ze draaide zich om en ging op haar rug liggen en trok me op haar. Ze zei: ook dat was lekker alhoewel ik het liever in mijn kutje heb. Maar jij mag dat gaatje ook gebruiken als jij dat lekker vindt. Ik keek haar aan en zei: vind je dat echt niet erg? Ze knikte nee en zei: jij mag mij overal gebruiken, ik wil dat je me ook leert hoe ik jou oraal kan laten klaarkomen zodat ik het waardig ben om jou vrouw te zijn. Ze begon me te kussen en zei daarna: nu eerst eten en dan klaarmaken om naar mevrouw Smits te gaan. We hadden samen ontbijt en spendeerden nog een paar uur met mijn zus voor we vertrokken naar de praktijk van mevrouw Smits. Het was een imposante villa in de buitenwijk van Eindhoven.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10424 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie