BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Marije 8

Het was wachten op het moment dat de leraar van Yvonne zou bellen. Vorige week was het dan zover geweest. Hij belde om Marije weer te spreken.

Uiteindelijk had Marije de vorige keer ook gewoon goed genoten van de sullige leraar. Het zou voor haar geen straf zijn om nog eens door Peter genomen te worden. En nu leek het dus zover.
Het verzoek of ze vrijdag eind van de middag weer langs kon komen op school.

Marije had een dubbel gevoel gehad bij het telefoontje. Ze was zenuwachtig in verband met de schoolkwaliteiten van haar dochter, maar tegelijkertijd was er ook spanning en geilheid vanwege hun vorige avontuurtje. En de leraar vroeg niet eens naar haar dochter, hij wilde alleen haar!

Die middag stond ze onder de douche. Haar handen masseerden haar haren terwijl deze goed in de shampoo zaten. Haar mooie volle tieten stonden strak naar voren met haar handen zo achter op haar hoofd. Ze dacht aan wat er later die middag allemaal zou kunnen gebeuren. Haar tepels reageerden door als harde knoppen naar voren te steken. Ze kende zichzelf maar al te goed. Iedere geile gedachte bracht haar lichaam in vervoering.
Marije bracht haar handen naar haar borsten en masseerde nu haar vrouwelijke vormen. Ze voelde haar tepels tegen de binnenkant van haar handen priemen. Langer dan normaal masseerde ze haar borsten. Ze genoot van haar eigen aanraking. Maar ze had zich voorgenomen om al haar geilheid vanmiddag pas los te laten. Dus snel daalden haar handen af via haar buik naar haar mooie strakke benen. Ze streelde haar volle billen om vervolgens voorovergebukt de rest van haar benen te wassen. Langzaam strelend kwam ze weer overeind. Haar handen vonden haar schaamlippen. Ze voelde haar mooi opgeschoren kutje. Nog een klein beetje bijwerken, dacht ze bij zichzelf. Met uiterste precisie scheerde ze haar kutje. Haar dunne zwarte streepje schaamhaar werd vakkundig bijgewerkt.

Marije voelde haar kutje tintelen. Vlug haalde ze een vinger tussen haar lipjes door. Ze sidderde toen haar vingers haar clitje beroerden. Ze kon een kleine geile zucht niet bedwingen. Ze gooide haar hoofd in haar nek en posteerde zich tegen de muur van de douche.
Ze parkeerde haar rechtervoet boven op de kraan. In deze positie kwam haar kutje goed open te staan. Haar lust nam het over van haar verstand. Met haar linkerhand trok ze met haar vingers haar kutlippen uit elkaar. Haar clitje kwam vrij te liggen voor haar rechterhand. Met korte snelle bewegingen masseerden haar vingers haar opgezwollen clit. Haar linkerhand had inmiddels haar mee deinzende tieten gevonden. Ze draaide haar tepels tussen haar vingers en ze masseerde haar volle romige borsten.

Wat voelde haar lichaam toch heerlijk. Ze was dan al wel de 50 gepasseerd, maar haar lichaam en geest leken eerder 20. Ze fantaseerde over zometeen op deze middag, dat die geile sullige vent zich weer aan haar zou vergrijpen. Ze geilde er op dat hij haar wilde en niet haar jonge dochter. Met die gedachte kwam ze ook weer bij zinnen. Het stemmetje in haar hoofd met “Nee Marije, bewaar het voor zometeen” overwon nu toch. Vlug draaide ze de kraan dicht, sprong uit de douche en droogde zich af.
Marije zocht wat leuke kleren uit voor haar afspraak.
Een mooie met kant afgewerkte zwarte string zocht de weg tussen haar billen. Daarna haakte ze de bijpassende bh vast voor haar buik. Behendig draaide ze de sluiting naar haar rug. Ze legde haar volle borsten in de cups. Met haar beide handen schudde ze haar jongens even goed op en neer.
Ze pakte een zwarte linnen broek uit haar kast en voor haar bovenlichaam pakte ze een zwart mouwloos shirt met voorpanden die kruislings over haar borsten lopen. In dit shirt had ze een diep decollette.
Tot slot kamde ze haar donkere haren, welke tot net over haar schouders vielen. Marije schoof haar bril op haar neus en bekeek zichzelf eens in de spiegel. Ze keurde even haar eigen vlees. Haar tieten hingen goed in dit shirtje en haar volle billen stonden mooi rond en strak in deze broek. Marije was tevreden. Nog een paar mooie hakken aan en ze kon er tegenaan.

Ze wist van de vorige keer nog waar dat ze moest zijn. Ze klopte op de deur. Haar hart ging wat sneller dan normaal. Ze wist eigenlijk heel goed wat er zometeen zou gaan gebeuren. Ze was een beetje zenuwachtig maar ook geil.
De deur ging open en daar stond weer diezelfde sullige leraar van de vorige keer.
Het was even vreemd. Maar beiden waren volwassen genoeg om elkaar normaal te begroeten. Peter bood Marije een stoel aan bij een bureau. Nadat zij was gaan zitten kwam hij tegenover haar zitten. Marije voelde een lichte spanning tussen hen. Hij moest het ook gevoeld hebben.
Het is een vreemde situatie. Ze zien elkaar niet voor het eerst en weten beide nog dondersgoed wat er vorige keer is gebeurd.
De leraar probeert voor nu in ieder geval om het netjes te houden en vraagt aan Marije hoe het met haar gaat. Tegelijkertijd ziet Marije dat zijn ogen haar lichaam ontdekken. En plots voelt ze een voet tegen de binnenkant van haar dijbeen. Ze heeft nog niet eens haar zin afgemaakt, die vent laat er geen gras over groeien.

Marije kijkt hem strak aan en knijpt haar ogen wat samen. Ze concentreert zich op wat er gebeurt en zegt verder niets. Ze laat het gewoon gebeuren. De voet gaat steeds iets hoger. Marije voelt dat de onderkant van zijn voet druk zet tegen de binnenkant van haar bovenbenen.
Dan gaat Marije wat onderuit zitten en spreidt haar benen wat verder. Zonder iets te zeggen stemt ze op deze manier in met wat deze vent van haar wil.

Marije ziet dat hij zijn hand onder tafel brengt. Ze lacht een beetje want ze weet heel goed dat hij zijn harde lul even goed moet leggen.
Dan voelt ze de bal van zijn voet tegen haar kruis.
Marije sluit haar ogen en een lichte kreun ontglipt haar lippen. Zachtjes bijt ze op haar onderlip. Zijn voet wrijft zachtjes op en neer over haar kruis. Ze glijdt nog wat verder onderuit. Weer slaakt ze een lichte kreun.
Marije brengt haar rechterhand onder het linker voorpand van haar shirt. Ze is geil en bevrijdt haar linkertiet uit de beknellende omgeving van haar bh. Haar tiet hangt nu alleen nog tegen de stof van haar shirt. Haar tepel priemt door de stof heen. Met haar andere hand herhaalt ze dit voor haar andere borst. Doordat haar borsten op haar bh hangen worden ze omhoog gedrukt. Ze staan fier naar voren en hangen strak in haar shirt. Haar tepels zijn duidelijk zichtbaar door de stof heen.
Ze hoort de leraar fluisteren: “geil”.
“Ja, heel erg”: fluistert Marije terug. Niet wetend of het een vraag of opmerking van hem was.

Marije voelt de voet op en neer gaan over haar kruis.
De leraar fluistert: “wat zijn ze lekker groot, ik wil ze aanraken”.
Marije brengt haar hand naar haar voorpand en trekt een kant opzij. Met een soepele beweging bevrijdt ze ook haar andere tiet uit haar shirt.
Ze ziet de ogen van de leraar groter worden, waar zijn blik ook steeds geiler wordt. Haar volle tieten maken duidelijk indruk op hem.
Ze ziet hem genieten van haar showtje. Ook zij zelf geniet met geile teugen van dit spel. Haar lichaam staat op ontploffen.
Ze sluit haar benen om niet nu al klaar te komen. Maar de voet blijft zijn weg zoeken richting haar kruis. “Niet doen”, sist Marije, “anders kom ik klaar”. Ze weet eigenlijk wel beter.
Natuurlijk gaat hij door met bewegen. Marije zucht en opent tegelijkertijd weer haar benen. Ze sluit haar ogen en fluistert: “Ga door. Ik kom bijna”. Marije glijdt verder onderuit en duwt met haar handen onder tafel zijn voet weg. Daarna duwt ze haar kont omhoog en trekt haar broek over haar kont heen.

De leraar kijkt vlug onder het tafeltje en ziet dat de broek van Marije op haar enkels ligt. Terwijl hij zijn hoofd onder tafel heeft spreidt Marije haar benen weer. “Blijf kijken”: gebiedt Marije hem. Ze trekt haar string opzij en gunt hem een blik op haar kut. Marije fluistert: “ik ben zeiknat en kan de hele dag maar aan een ding denken”. Daarna trekt ze haar string weer terug en wordt haar kutje weer bedekt door het lapje stof.
De leraar staat op en loopt om het tafeltje heen naar haar toe. Hij knoopt zijn broek los en duwt deze over zijn benen omlaag. De contouren van zijn stijve lul zijn duidelijk zichtbaar in zijn boxershort. “Hmm, niet verkeerd” zegt Marije. Hij trekt zijn boxer over zijn paal naar beneden. De dikke lul staat fier overeind en de dikke paarse eikel is vol opgezwollen. “Die wil ik wel voelen” kreunt Marije. “In je kut of met je hand” vraagt de leraar. Marije lacht: “in mijn mond”.

Langzaam likt ze met haar tong over haar bovenlip en blaast hem een luchtkus toe. Haar kut kriebelt en haar tepels staan keihard. Marije staat op en gaat op haar knieen zitten. Hij weet wat er gaat komen en niet veel later heeft Marije zijn dikke lul in haar mond. Heerlijk vindt ze het. “Ahh, geile sloerie dat je bent” hoort zij Peter kreunen.
De dikke eikel vult haar mond. Ze neemt de pik diep in haar keel om hem daarna weer langzaam uit haar mond te laten glijden.
Met lichte halen voelt ze de lul op en neer in haar mond glijden. Hij heeft echt een geile lul, denkt ze bij zichzelf. Ze kreunt er een beetje bij om haar goedkeuring te laten blijken.
Ze laat de lul uit haar mond glijden om daarna met haar tong fel over zijn dikke paarse eikel te likken. Verschillende keren tikt zijn lul omhoog. Ze hoort de bevestigende “oehs” en “ahs” van Peter aan.

Marije voelt zijn handen achter haar hoofd en ze weet wat hij wil. Met een grote hap slokt ze de lul in haar mond. Eerst tot halverwege zijn stam. Daarna begint hij kracht uit te oefenen met zijn handen. “Zuigen, slet” commandeert hij haar. Marije weet precies wat hij wil. Ze probeert de lul verder en dieper in haar keel te krijgen. Uiteindelijk lukt het haar om bijna de gehele staaf in haar keel te laten verdwijnen. Blijkbaar is het nog niet ver genoeg want zijn handen drukken haar hoofd verder op die geile staaf. Ze voelt de dikke eikel tegen haar huig tikken. Het voelt onnatuurlijk maar o zo geil om die pik compleet in haar keelkut te hebben.

Zijn pik zit tot aan zijn ballen in haar mond en nog blijft hij haar hoofd stevig op zijn pik duwen. “Aaahhh, goedzo slet” kreunt hij. Marije begint moeizaam te ademen en kokhalzen. Dit is het teken voor hem om haar hoofd los te laten. Vliegensvlug trekt Marije haar hoofd van de dikke kloppende staaf. Slierten van speeksel hangen tussen haar lippen en zijn neuklat. Marije heeft de tranen in haar ogen staan. “Geil?” Vraagt Marije hem plagerig. Zo geil als ze is hapt ze de lul weer diep achter in haar keel. Om hem daarna weer uit haar mond te laten glippen. Zo een paar keer achter elkaar laat ze de pik achter in haar keel schieten. De dikke staaf is bezaaid met slierten speeksel. Marije pakt de pik vast en brengt haar tong onder zijn ballen. Ze proeft de ziltige smaak van zijn volle zak. Het is duidelijk te merken dat hij zijn zaadcellen lang niet heeft geloosd.

Marije hoort hem kreunen: “ik wil je neuken”. Tegelijkertijd trekt hij haar aan haar haren omhoog. Marije brengt haar mond naar zijn mond en kust hem passievol. Hierna fluistert ze in zijn oor: “ik wil je dikke pik in mijn natte kutje voelen”. Marije draait zich om en trekt haar string opzij. In een voorovergebogen houding posteert ze zichzelf tegen een tafeltje. Haar volle ronde billen steken uitdagend omhoog ter uitnodiging voor zijn pik.
“Neuk mijn natte kutje dan” moedigt ze hem aan. Haast voor ze de zin heeft uitgesproken voelt ze de dikke eikel tegen haar natte grotje. Ze slaakt een kreuntje wanneer de pik zich in haar grotje nestelt. Met rustige bewegingen verdwijnt zijn pik in en uit haar natte gleuf. Haar borsten deinen op en neer. Ze moet haar bril terug op haar neus drukken. Marije voelt gewoon dat haar kut drijfnat is. Het ritme wordt verhoogd en met kracht wordt haar kutje bewerkt.

Iedere stoot laat haar billen ritmisch mee dansen. Ze probeert de stoten op te vangen zo hard staat hij nu op haar in te beuken.
“Ik ga je kut volspuiten, hoertje” hoort ze hem grommen. Marije kijkt over haar schouder naar achteren. Ze ziet dat hij met een flinke grimas geniet van haar lichaam. Haar blik vindt zijn blik en ze zien het geil bij elkaar in de ogen staan. Hij trekt Marije aan haar haren overeind. Voor dat ze het weet heeft hij haar tieten vast. “Wat ben je lekker” hijgt hij in haar oor. “Vind je mijn kutje lekker, ja?” Plaagt ze hem een beetje.
Als reactie duwt hij Marije weer voorover en pakt haar bij haar heupen. Diepe lange halen zijn zijn antwoord. Zijn dikke lul vult haar kut. Ze vindt het heerlijk. Met haar ogen dicht staat ze te genieten.

Wanneer ze haar ogen weer open doet ziet ze tot haar verbazing twee jongens in de ruimte staan. Door al het neukgeweld hebben ze niet opgemerkt dat de twee jongens binnen waren gekomen.
Niemand zegt iets. Het enige geluid dat wordt geproduceerd is het geklets van Peter zijn ballen tegen haar volle ronde billen.
Met grote ogen ziet Marije de twee pubers naar hen kijken. Duidelijk verbaasd, weten de jongens niet wat ze zien. Een van de twee jongens wil weglopen. Zijn grotere maatje is iets stoerder en houdt zijn vriend tegen. Marije hoort ze onderling fluisteren en het lijkt er op of de jongens gaan blijven.
Voor Marije maakt het niks uit, zo geil is ze. Ze voelt de harde lul nog altijd op en neer bewegen in haar kut. Daaruit maakt ze op dat het Peter ook niets meer interesseert wat die jongens gaan doen.

Binnen een mum van tijd hebben de twee jongens hun broek los geknoopt en staan ze met hun pik in hun hand.
“Wat een geil wijf zeg” hoort ze de ene jongen tegen zijn vriend zeggen. “Ik zou haar ook wel doen, ja. Kijk die geile tieten van haar” antwoordt de ander. Marije vindt het geil dat die twee jonge gozers zich aan haar verlekkeren. En zij moesten eens weten hoe lekker zij nu geneukt wordt.
Met het geil in haar ogen kijkt Marije naar de grootste jongen en blaast hem een luchtkus toe. “Kijk maar lekker” moedigt ze de jongens aan.
Marije richt zich wat op zodat de jongens een goed uitzicht hebben op haar bungelende tieten. De gasten beginnen spontaan nog harder aan hun pik te sjorren. Aan de blik van de kleinere jongen ziet Marije dat hij klaar is om zijn zaadvulkaan te legen. Zijn ademhaling versnelt en de aderen in zijn pik zwellen op. Niet veel later gevolgd door een ontploffing van zijn ballen. Het zaad spuit met dikke klodders uit zijn dikke eikel.
“En nu jij” moedigt Marije zijn vriend aan. Nog altijd wordt Marije heftig pompend in haar kut geneukt.
De jongen verhoogt zijn aftrektempo en komt wat dichterbij staan.
Zijn eikel begint op te zwellen en Marije ziet zijn ballen samentrekken. Dikke klodders puberzaad kletteren op haar kin en op haar tieten. Marije vindt het heerlijk om dat warme mannenvocht op haar lichaam te voelen.
De jongens knopen snel hun broek weer dicht en zo geruisloos als ze binnen kwamen zo vertrekken ze ook weer.

“Nu wil ik jouw zaad” daagt ze de leraar uit. “Waar wil je dat ik mijn zaad loos” hijgt hij achter Marije.
“Spuit je lekkere zaad maar op mijn tieten” antwoordt Marije kreunend.
Zijn pik trekt zich terug uit haar natte gleuf. Marije draait zich om en gaat op haar knieen zitten. De leraar staat met zijn harde neukstaaf, glimmend van haar kutvocht, recht voor haar gezicht.

Het witte kutvocht hangt tot aan zijn ballen op zijn pik. Marije wist dat ze geil was, maar dat ze zo geil was had ze ook niet helemaal verwacht. Ze ziet de aderen in zijn pik kloppen en ze hoort zijn ademhaling versnellen. “Kom dan, spuit je maar leeg op mijn geile tieten”. Met grote geile ogen kijkt Marije hem in zijn ogen aan. Het was duidelijk dat zij zijn zaad wil hebben en dat hij zijn zaad wil lozen.
Met haar handen pakt ze haar tieten vast en drukt ze tegen elkaar. “Trek je geile zak leeg dan. Heb je zaad voor me?” Kreunt ze. Een kreun uit zijn mond is zijn eerste reactie gevolgd door dikke zaadklodders die op haar tieten kledderen.
Trillend trekt hij de laatste restjes zaad uit zijn lul om daarna zijn eikel aan haar tieten af te vegen. Marije kijkt hem trots aan. Zijn blik laat opluchting en bevrijding zien. Haar blik staat nog altijd geil maar wel voldaan.
Ze had het toch maar weer getroffen met zoveel zaad op deze middag.

Commentaar en suggesties zijn van harte welkom.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 6822 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Marije 8”

Plaats een reactie