BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Schoolvriendin deel 1

Onlangs kwam ik weer in contact via social media met een middelbareschool vriendin van vroeger. Ik had haar altijd al een leuke meid gevonden. Ze zag er niet heel bijzonder uit. Maar ze had altijd wel een soort aura om zich heen waardoor ik me wel tot haar aangetrokken voelde.
Op school keek ik haar altijd na, ze had toen al grotere borsten dan de andere meiden op school. Een bh droeg ze niet altijd waardoor haar borsten altijd heen en weer gingen in haar truitje. Dus destijds liep ik al als geile puber van 16 rond op school met een stijve pik.

Elke avond trok ik me af en dacht dan aan de meiden van school.
Ik durfde haar nooit aan te spreken, dus het was niet meer dan een korte groet in het voorbijgaan.
Op een keer na dan, ik liep in de gang naar de volgende les, en kwam haar tegen. Ze liet wat vallen en bukte voorover om het te pakken. Toen kon ik een stuk haar borsten zien, ik zag hoe ze naar beneden hingen, en net het bovenste stukje van haar tepel zichtbaar was. Meteen kreeg ik een stijve wat duidelijk te zien was door mijn joggingbroek.

We keken elkaar aan en kregen allebei een rood hoofd, ik omdat ik nu eindelijk iets van haar borsten zag en zij omdat mijn joggingbroek een enorme tent had inmiddels. Gauw liep ik door naar het toilet en op het toilet deed ik mijn broek naar beneden en mijn stijve penis sprong er uit. Ik trok me af al denkende aan haar borsten en mijn sperma spoot met een dikke straal uit mijn pik. Ze heet Gonny trouwens. Een paar flinke stralen sperma spoot ik tegen de muur van het toilet. Deed mijn broek weer omhoog, veegde het zaad weg en ging naar de klas. De rest van de dag was ik er niet bij met mijn hoofd.

Thuis vloog ik meteen door naar mijn kamer en ging op bed liggen. Eigenlijk was ik nog steeds heel erg geil. Ik pakte de sex boekjes onder mijn bed vandaan en begon te bladeren door de Chick en playboy. Ik masturbeerde en kwam al snel klaar. Een beetje uitgeput lag ik naakt op bed. Plots ging de deur open en daar stond mijn zusje en haar ogen gingen meteen naar mijn geslachtsdeel. Omdat zij lichamelijk al aardig in ontwikkeling was en haar tepels door haar T-shirt priemde kreeg ik meteen weer een stijve. Daar schrok ze van en stamelde dat ik het moest bedekken. Ik deed mijn hand er voor en en vroeg me of ik nog met haar huiswerk kwam maken. Ik stamelde iets van: “ja zometeen”.

Ik kleedde me aan en hielp mijn zusje met haar huiswerk. We voelden allebei de spanning maar zeiden er niets over tegen elkaar. Voor nu laat ik het hierbij met mijn zusje, maar in latere verhalen kom ik hier op terug, want dat werden uiteindelijk mooie sexuele uitspattingen.

Terug naar Gonny. We hadden inmiddels veel contact via Facebook en later ook WhatsApp. We belden veel. Tijdens een van die gesprekken via beeldbellen spraken we over vroeger. Hoe we het allebei op school hadden ervaren. Ik kwam er achter dat we elkaar op school al heel erg leuk vonden maar door onzekerheid het nooit iets is geworden. Ze zei: “die ene keer op school dat ik stijve kon zien door je broek heen is me altijd bij gebleven”. Ik was er even stil van. Ik antwoordde dat ik het aanzicht van haar borsten destijds ook nooit ben vergeten.

We spraken af om elkaar een keer weer te ontmoeten en we hingen op en nog voor dat we het wisten was het zo ver. De dag dat we elkaar na al die tijd weer zouden zien.
Zenuwachtig als ik was keek ik keer op keer in de spiegel. Kleding goed? Pik mooi geschoren? De gedachte dat ze misschien mijn pik wel zou zien en aanraken vandaag maakte dat mijn pik snel behoorlijk stijf werd. Ik had de behoefte om klaar te komen maar kon mezelf bedwingen.

We hadden afgesproken in het centrum om wat te gaan drinken. Ik was al vroeg op de afgesproken plek. Plots zag ik haar aankomen lopen. Nog steeds even mooi. Wiegende heupen. Grote volle borsten. Mooi buikje. Kortom een prachtige curvy dame.
Ze zwaaide en eenmaal samen gaven we elkaar een stevige knuffel. We gingen zitten en bestelden wat te drinken. De gesprekken die we aan de telefoon voerden, voerden we ook op het terras. Het was gezellig en er kwam wat meer drank op tafel. Na verloop van tijd besloten we om een stuk te gaan lopen.
We liepen naar het park en bij de ingang liep ze een stukje voor me. Haar kont was prachtig. Mooie stevige billen. Ik wilde daar maar al te graag een hapje van nemen.

We liepen verder het park in. Plots stonden we stil. Draaiden ons naar elkaar toe en gaven een dikke knuffel. Ik drukte mijn stijve tegen haar buik aan en hoopte dat ze dat een beetje kon voelen door haar kleding heen. Onze blikken kruisten elkaar en voor we het wisten waren we aan het zoenen. Al snel waren onze tongen om elkaar heen aan het dansen. Mijn pik werd harder en harder. Ik durfde het aan om mijn hand over haar borsten te laten gaan en voelde haar harde tepels. Tegelijkertijd ging haar had naar mijn kruis en ze wreef over mijn stijve pik. We kreunden allebei zachtjes.

We stopten. “Niet nu ” zei Gonny. Ik was er een beetje in de war van. Wat wilden we nu allebei. Ze verontschuldigde zich en we besloten om allebei naar ons eigen huis te gaan. Eenmaal thuis gooide ik mijn kleren uit en ging op bed liggen. Ik filmde mezelf terwijl ik masturbeerde. Al snel kwam ik klaar spoot mijn ballen leeg. Een grote hoeveelheid sperma liep over mijn hand en buik. Ik maakte nog een paar close up foto’s en ging douchen.

Na het douchen zag Ik dat ik een appje van haar had ontvangen. Ze verontschuldigde zich nogmaals en zei dat ze het iets te snel vond gaan maar tegelijkertijd vond het het super leuk en erg opwindend. Ik antwoordde dat ik na afloop mezelf wel even had afgetrokken om alle spanning er uit te laten. En zij had dat ook gedaan bekende ze. Ik vertelde het dat ik het wel gefilmd had. Waarop ze antwoordde: ” stuur me dat filmpje maar!”
Zo gezegd, zo gedaan. Ik stuurde het filmpje en de foto’s.

Het bleef een tijdje stil aan de andere kant. “Ping” een appje.
Snel openende ik het appje. “Wauw wat een prachtige mooie stijve pik heb jij. Lekker groot. Mooie glimmende eikel! Precies zoals ik had gehoopt, en wat een flinke lading zaad!” Dat mag je wel in mij spuiten!” appte ze.
Ze stuurde daarna zelf ook een filmpje van hoe ze zich vingerde, haar grote borsten masseerde en met met een grote dildo penetreerde. We besloten om later die maand weer een keer af te spreken….

Dat lees je in het volgende deel…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Nemenis1978

Beste lezers,
Hopelijk hebben jullie veel leesplezier van mijn verhalen. Als je suggesties hebt of voor online contact of vragen, mail me dan op dit adres:
artuhurnaaktgeboren@gmail.com

Ik hoor graag van jullie!

Dit verhaal is 16286 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Schoolvriendin deel 1”

Plaats een reactie