BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sekstoy voor loonsverhoging – 2

De wekker gaat. Britt pakt haar telefoon om de wekker uit te zetten. Draait zich nog even om, over 10 minuten gaat de volgende. Dan schiet haar gisteren te binnen. Wat is er in vredesnaam gebeurd. “Oh, contract vandaag!”, schiet Britt in het hoofd.

Voor de tweede wekker gaat zit ze al rechtop in het bed. Ze zet het tweede alarm uit. Ziet dat ze nu al een berichtje heeft. Het is van Sam. “08:30 meeting op kantoor!” “Shit, dan moet ik snel zijn!” Snel gaat Britt in de kleren. Snel eten en drinken. Tas pakken. Maar buiten en naar kantoor lopen.

Iedereen is al aanwezig. Koffie pakken en snel naar de kamer van Sam!

“Morgen Britt!”
“Morgen Sam!”
“Het wordt een leuke en drukke dag vandaag! Haal jij er iedereen er even bij?”

Verbaasd kijk ik Sam aan. “Gaat hij zeggen wat wij hebben?” Blijkbaar ziet hij het aan Britt haar blik. “Nieuwe opdracht Britt!”, zegt Sam lachend. “Oh, ja! Natuurlijk!”, lacht Britt schaapachtig en gaat vervolgens de anderen halen. Tijdens de meeting verdeelt Sam de taken. “…. en Britt en ik gaan de stad in om ideeën op te doen. Dan kunnen we ook de lunch gelijk regelen. Lunch van de zaak vandaag!” Iedereen is blij een vrolijk en gaat aan de slag. Het is niet een grote klus, maar wel een leuke.

Sam en Britt trekken hun jas aan en gaan samen de stad in. Maar al snel weet Britt dat het anders is. Ze lopen samen naar de parkeergarage waar Sam elke dag zijn auto parkeert. Ze stappen samen in zijn auto en rijden de parkeergarage uit. De stad uit. Naar een hotel. Britt kijkt Sam aan. Ze rijden de garage van het hotel in waar Sam de auto parkeert naast de lift. Daar stappen ze uit. Sam pakt een kaart uit zijn portemonnee en houdt deze tegen de kaartlezer. De lift komt. Als ze instappen druk Sam op de bovenste knop. Er gaat een lampje branden. Dan bied Sam zijn kaart nog eens aan een sluit de liftdeur.

Als de lift stopt gaat de deur open. Britt is verbaasd. De lift komt blijkbaar in de kamer uit. Ze stappen beide uit. Britt kijkt om zich heen. Links ziet Britt eerst een melkglazen wand, die iets later over gaat in gewoon glas. Daarachter is de badkamer te zien. Een ruime badkamer mag je wel zeggen. Britt ziet een groot bubbelbad, een ruime stortdouche en nette wc. In het midden nog véél ruimte. Britt kijkt haar ogen uit. Alleen de badkamer is al bijna zo groot als haar eigen huiskamer.

De badkamer is aan één kant helemaal open en kijkt dan uit op een verhoogd slaap deel. Waar een heel, maar ook écht héél groot bed staat. Als Britt dan rechts kijkt ziet ze de ‘woonkamer’. Het is immens. In de kamer staat links en hoge eetkamertafel, met daarnaast een verlaagde zithoek. Achter de zithoek lijkt een soort vouwwand te zitten met een deur erin. De hele ‘woonkamer’ is omringd door tranen van plafond tot vloer, met een prachtig uitzicht op de omringende natuur. Nu ziet Britt pas dat het hotel omringd is door groen, bos en natuur. Dit is het penthous en de woning van Sam momenteel!

Op de eetkamertafel staat een laptop en glazen met een fles wijn. Sam loopt naar de tafel en pakt onder zijn laptop papieren vandaan. Hij geeft ze aan Britt. “Het draft contract!”, zegt hij en opent de fles wijn. “Wijntje?” “Ja, doe maar!”, zegt Britt gedachteloos als ze de regels van het contract aan het lezen is.

Na wat regels lezen ziet ze ineens “Do’s”, “Dont’s”, “Want’s”. En vervolgens, “Redword” en “Yellowword”. Britt kijkt op. “Wat moet ik hiermee?”, vraagt ze aan Sam. Sam legt Britt uit wat ze bij je do en don’t mag invullen. En bij wants, wat ze echt een keer zou willen. ‘Redword’ is een codewoord waarbij we beide accuut stoppen met wat we doen. Degene die het codewoord zegt, zegt daarna wat er gebeuren moet. Bij het ‘Yellowword’ moet je, wat je doet, zachter doen.

Britt begrijpt wat dan bedoeld en geeft ‘Rood’ als ‘Redword’ en ‘Geel’ als ‘Yellowword’. Sam zegt dat het niet de slimste woorden zijn, maar dat kan nog veranderd worden als het moet. “Maar!”, zegt Sam. “Alle andere woorden hebben géén betekenis meer. Dus ‘stop’ betekent dus niet dat ik moet stoppen! Heb je dat begrepen?” Britt kijkt Sam aan en knikt dat ze Sam begrepen heeft.

Britt zet haar handtekening op haar versie en krijgt vervolgens de versie van Sam te zien. Ook Sam is niet voor SM, ziet ze en ook BDSM. Daar is ze blij mee. Ook Sam is voor veel dingen. Van zijn ‘wants’ schrikt ze een beetje, maar ja. Britt had aangegeven dat ze verder alles wou proberen. Dus ook onder Sam zijn versie zet ze haar handtekening. “Later krijg jij de kopieën!”, zegt Sam. “Ok!”, antwoord Britt.

“Uitkleden!”, commandeert Sam. Britt schrikt eerst een beetje, maar begint zich dan uit te kleden. “Helemaal!”, zegt Sam. Britt kijkt hem verbaasd aan. “Ik ben toch naakt?” “Ook je sieraden!”, volgt Sam. Britt gehoorzaamd. Nu, helemaal naakt, staat ze voor Sam. Sam loopt naar een kast. Daar ziet Britt drie kleine doosjes naast elkaar staan. Sam pakt de meest linkse doosje en geeft deze aan Britt. “Voor jou!”, zegt hij angstig lachend. Britt kijkt hem verlegen aan. Zij staat naakt in zijn kamer, hij niet een ze krijgt een kadootje! Ze opent de deksel. Met verbazing kijkt Britt naar de inhoudt. Een buttplug. Van metaal. Niet te groot. Met aan het einde een mooie rode steen. Ze kijkt Sam aan.

Sam stapt op haar af. Tilt haar op. Draagt haar naar het bed en gooit haar erop. De buttplug valt uit het doosje. Sam pakt het van de lakens en geeft hem aan Britt. “Indoen!”, zegt hij tegen Britt. Britt kijkt nog eens naar de plug. Doet dan de metalen punt in haar mond, maakt deze nat en zet hem daarna tegen haar kontgat. Sam kleed zich uit een haar tussen haar benen liggen om te kijken hoe Britt de plug in haar kontgat laat glijden. Redelijk makkelijk glijdt het metalen plugje in het kontgaatje van Britt. “Oeh!”, gromt Britt als het dikste punt voorbij haar kringspier gaat.

Sam kijkt naar de mooie rode steen. Hij is heel blij dat de plug in de kont van Britt zit. Terwijl Britt zich aan het ontspannen is een haar benen langzaam naar buiten laat vallen. Het kutje van Britt gaat langzaam meer open staan. De lippen komen van elkaar met sliertjes geil ertussen. Het rode steentje ‘verdwijnt’ en beetje in de billen van Britt.

“Prachig!”, mompelt Sam, als hij rustig omhoog klimt. Boven Britt. Zijn lul tegen het natte spleetje van Britt drukkend. Dan duwt hij stevig zijn keihard lul door in Britt. Ze kijkt hem met grote ogen aan. Sam kijkt terug. Geil spuit uit zijn ogen. Britt wordt er alleen maar geiler van. Dan zit zijn lul diep in haar kut. Ze voelt dat hij zo diep als hij kan in haar buik zit. Dan begint hij haar rustig maar stevig te neuken. Lange en diepe halen maakt Sam in Britt. Bij elke stoot voelt ze zijn ballen tegen de plug aan botsen. Wat haar en raar gevoel in haar kont geeft of Sam haar zowel in haar kut als kont neukt.

Dan begint Sam sneller heen en weer te gaan. Britt zet haar nagels in de rug van Sam. “Oh mijn god!”, denkt ze. Sam begint haar nog harder te neuken. Zo hard is Britt nog nooit geneukt. “Hij komt zó!”, denkt ze. Maar Sam komt nog niet. Sam kijkt Britt in de ogen. Ze kijkt terug. Gezichten dicht bij elkaar. Britt voelt Sam zijn ademhaling. Ze merkt dat hij rustig ademt, terwijl hij nog sneller in haar heen en weer gaat. Dan voelt Britt dat ze klaar gaat komen.

Britt zet haar handen op de kont die zo hard in haar heen en weer gaat. Haar nagels gaan dieper en dieper. Ze voelt de warme golf aankomen. Haar lichaam begint te gloeien. Ze komt klaar. Heerlijk klaar. Ontzettend klaar. Begint te gillen en te trillen. Haar lichaam komt omhoog. “Oh fuck!”, gilt ze, als ze ook het hete zaad van Sam tegen haar baarmoedermond aan voelt spuiten. Het stoten van Sam veranderd. Het worden diepe stoten in haar. Met tussenpozen. BAM! Weer in haar. BAM! Weer diep ik haar.

Ze laat dan los. “Sorry!”, zegt Britt. Maar Sam hoort het niet. Sam begint haar nek te kussen, gaat langzaam naar beneden. Kust en likt haar botsen en tepels. Kust haar buik. Likt haar navel, likt haar kutje. Waar hij net ontzettend in is klaargekomen. Dan steekt hij zijn tong diep in haar soppende kutje. Britt haar sappen, vermengd met zijn sperma, vloeien in Sam zijn mond. Toch likt hij hard door. Dan duwt Britt hem weg.

Sam kijkt haar lachend aan, zijn gezicht hélemaal nat van zijn eigen en Britt haar geil. Dan staat hij op. Loopt naar zijn kleding en kleed zich aan. Britt nog even nagenietend laten liggen. Dan komt hij op haar af. Steekt zijn hand uit en trekt Britt omhoog. “Aankleden Britt, we moeten nog werken!” “Ja baas!”, giechelt Britt. Als ze richting haar kleding loopt.

Bij de tafel gaat haar hand naar de buttplug. Die wil Britt nu eruit halen. “Zitten laten!”, commandeert Sam. Britt kijkt hem aan.

“Maar we moeten nog werken toch!”
“Dus?”, vraagt Sam.
“Dan kan iedereen het zien!”
“Hun probleem! Inhouden!”, commandeert Sam.

Britt zucht en kleed zich aan. Ze gaan beide de lift in. Naar de auto. Terug de stad in. Britt baalt daarvan. Ze lopen de stad in. Maar de broodjeszaak. Sam haalt verschillende belegde broodjes. Dan lopen ze samen verder naar de zaak. Iedereen is daar druk bezig, maar blij met de broodjes. Niemand merkt dat Britt de buttplug in heeft.

Dan komt Sam achter Britt staan. Drukt even tegen haar buttplug aan en fluistert haar in haar oor, “Vanavond meer!” En rilling gaat door Britt haar lichaam. “Ok!”, fluistert ze. “Ik haal je om zeven uur op!” “Ok!”, lacht Britt schaapachtig.

Britt heeft nu al zin in vanavond.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 7976 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie