BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sekstoy voor loonsverhoging

Britt stond voor de deur van Sam. Sam was haar directeur. Ze hield diep adem. Sprak zichzelf nog eens streng toe. “Nu ga je die loonsverhoging eisen Britt!”. Nog even de handen door haar haar en klopte ze op de deur. “Binnen”. Nog een keer diep ademen.

Ze opent de deur. Ze keek Sam direct recht in de ogen. Hij zit achter zijn bureau. Hij had zijn kamer nog wat ouderwets ingericht. Zijn bureau midden in de kamer. Twee stoelen aan mijn kant. Zijn bureaustoel aan de andere kant. Rechts van mij stond een ronde vergadertafel. Sam was altijd netjes gekleed. Hij heeft altijd een net gekleurd overhemd aan en een pantalon. Een nette en verzorgde man.

Sam wijst Britt de stoel. Loopt achter de tafel vandaan en sluit voor haar de deur. Britt gaat zitten. Sam kijkt naar haar. Britt heeft een net jurkje aan. Het jurkje geeft héél duidelijk haar lichaams figuur weer. Britt is een mooie slanke meid. Met een mooie c cup die netjes te zien is. Het zijn geen hangende tieten. Door haar bh zijn ze mooi tegen elkaar aan gedrukt en is een mooi decolleté te zien. Niet te bloot.

Sam gaat op zijn stoel zitten.

“Britt, hoe gaat het?”
“Goed!”
“Mooi”

Dan loopt hij samen met Britt de lijst door. Aan het einde van het gesprek zegt Sam, “Dus daarom krijg je, net zoals iedereen hier, 5% erbij!” Britt hij kijkt hem aan. Britt zit te denken. 5% is netjes. Maar ze heeft het moeilijk de laatste tijd. Aan het einde van de maand toch echt geld tekort. Britt denkt nog even na en zegt dan, “Sam. Ik werk hier al net zolang als jij. Ben er altijd als je me nodig hebt. Heb grote deals òf binnen gehaald òf gered. Dus ik vind dat ik een grotere loonsverhoging verdien!”

Even haalt ze adem. Rood tot achter haar oren. ‘Yes, ik heb het gezegd!’, denk Britt. Sam kijkt haar aan. “Dat kan ik niet zomaar maken Britt!”, zegt hij. Britt sputtert nogmaals. Duidelijk aangevend dat ze hard werkt. Even denkt Sam na. Kijkt indringend naar Britt. Dan vraagt hij ineens hoeveel Britt er dan bij wil hebben. Britt schrikt. Daar had ze nog niet over na gedacht. ‘Dom!’. Snel denkt ze na. “500 euro netto!”, zegt dan bout.

Sam kijkt op. “500!”, zegt hij iets geschrokken, “Dat is best een hoop Britt!” “Ik vind dat ik het verdien Sam!” Sam denkt even na. Kijkt naar Britt. Hij heeft haar altijd al en lekker ding gevonden. Maar dat nooit doorgezet. Maar nu hij thuis in scheiding zat was de aantrekkingskracht groter.

“Ok Britt, ik heb een voorstel voor je. Ik stel het je één keer voor. Loop je de deur uit staat het antwoord van jou vast. Ok?”

Britt keek vreemd op, maar antwoorde “Ok!”

Sam kwam achter zijn bureau vandaan. Ging op de stoel naast Britt zitten. Pakte haar bij de knieën en draaide haar stoel bij.

“Jij krijgt 500 euro netto in de maand erbij. Maar dan”, terwijl hij over het been zijn hand naar boven wreef, “Wil ik seks met jou hoe en wanneer ik het wil!” Sam keek nu Britt recht in de ogen. Huiverend wachtend op het antwoord van Britt. Britt was met stomheid geslagen. Ze vond Sam en leuke en grappige man. Maar het was niet haar type. Dus ze was nooit seksueel aangetrokken tot hem. Eigenlijk was ze aan de ene kant gecharmeerd door het voorstel, maar aan de andere kant verbolgen. “Hoe kon hij dat doen?”

Britt stond op. Een soort beledigd liep ze naar de deur. Pakte de klink vast als Sam zegt. “Voorstel geef ik je maar één keer Britt! En ik zal zorgen dat je er géén spijt van krijgt!” Britt draaide zich om. Keek Sam aan. Wou boos reageren. Maar bedacht zich dat ze het geld écht nodig had en als ze de deur uit zou lopen wat dan? Ze keek Sam aan. Hij had een vuurrood gezicht.

“We zetten alles in een contact!”, zegt hij wat piepend. “Mijn grenzen, jou grenzen. Mijn wensen, jou wensen. En uiteraard alle verdere voorwaarden voor jou en mij.” Even was Sam stil. Dan staat hij ineens op. Stapt op Britt af en zegt, “En ik geef je persoonlijk nog eens één keer per kwartaal minimaal 500 euro extra, zonder extra voorwaarden!” Sam zijn ogen rilden in zijn hoofd. Britt zag het. Het voorstel was niet vernederend bedoeld. Het was een wens van Sam, bedacht ze.

Stamelend antwoordde ze dan ook, “Ok! Akkoord!” “Dank je Britt, ik zal zorgen dat je er geen spijt van krijgt! Ik ga het regelen! Bedankt!” En Sam ging weer achter zijn bureau zitten. Als Britt de kamer uit will lopen zegt Sam nog. “Kom je om vier uur nog even langs?” “Ok”, antwoorde Britt. Meestal sloot de zaak om vijf uur. Maar vandaag was iedereen eerder vrij. Om vier uur loop ik de kamer van Sam binnen, de deur stond open.

“Hé hoi Britt”, stamelde Sam.
“Hoi”, antwoorde Britt.

Sam kwam voor haar staan. “Morgen regel ik het contract!”, zegt Sam. Dan pakt hij een stapeltje biljetten uit zijn zak. “1- honderd, 2- honderd, 3- honderd, 4- honderd en 5- honderd!”. Hij geeft het aan Britt. Om Britt vervolgens in haar zij te pakken. Uit schrik zegt Britt, “Ik moet plassen!”, en ze kijkt Sam schuw aan. “Dat mag je doen!”, zegt Sam, “Maar daarna wil ik je slipje!” “Ok!”, antwoord Britt verbaasd. Ze wil zich omdraaien om naar de toilet te lopen, maar Sam pakt haar pols vast en zegt, “Hier! Met je slipje aan!” Britt kijkt geschokt naar Sam. “Hier, in jou kamer….. Met slipje aan?”, vraagt ze stamelend. “Ja!”, is het korte antwoord. Je krijgt er nóg eens 500 voor. Britt gaat akkoord.

Sam rolt het jurkje van Britt iets omhoog. Daar komt een prachtig net rood slipje tevoorschijn. Door haar slipje kan Sam de venus heuvel van Britt zien. Haar prachtige benen lijken ellenlang. Slank, strak, blank. Om geil van te worden. Britt schopt haar schoenen uit. Die wil ze niet stuk maken. Dan gaat Sam voor haar op zijn knieën zitten. Kijkend naar de bobbel tussen de benen van Britt. Kijkt dan, als een jonge hond, naar boven. In de ogen van Britt. In afwachting van wat komen gaat.

Britt voert de druk wat op. Zet haar benen wat verder van elkaar. Dan de eerste druppels. Deze worden opgenomen door het slipje. Als er meer vocht komt wordt dat ook eerst opgenomen in het slipje. Het vocht maakt het slipje wat doorzichtig. Sam kan nu duidelijk de contouren van Britt haar kutje zien. Dan is het slipje vol van vocht en druppelt haar plas langs haar benen op de vloer. Het druppelen wordt een straal.

Sam kan zich niet inhouden. Hij steekt zijn hand tussen de benen van Britt. Plas stroomt over zijn hand en vingers. Als de straal van Britt begint af te nemen, trekt hij zijn hand terug. Britt kijkt met verbazing als ze ziet dat Sam zijn vingers en zijn hand af likt. Terwijl Sam zijn vingers nog af likt doet Britt haar slipje uit en geeft deze aan Sam. Sam drukt het, drijfnatte slipje, tegen zijn gezicht.

Met zijn gezicht nat van haar pis slipje staat Sam op. Gaat voor Britt staan en zegt, “, Nog eens 500 voor één foto kopie van je kut!” Britt kijkt hem vreemd aan. Maar loopt daarna de deur uit, naar het kopieer apparaat en gaat voorzichtig op de glasplaat zitten. Spreid haar billen en drukt op kleuren kopie. Een kopie van haar kutje en kontgat komt uit het apparaat. Ze pakt het zelf. Kijkt ernaar. “Nee, niet goed genoeg!”, zegt ze smerig lachend. Gaat even beter zitten, billen wat beter en drukt op kopie. Een prachtige kopie, in kleur, komt uit het apparaat. Ze geeft het, redelijk tevreden aan Sam.

Sam neemt hem aan, kijkt tevreden en rolt de kopie op. “Je bent een heerlijke slet!”, zegt hij, als ze beide weer naar zijn kamer gaan. Bij Sam in de kamer zegt Sam tegen Britt, “Uitkleden!” Eigenlijk zonder enige twijfel doet Britt haar jurkje nu uit. Alleen haar bh heeft ze nog aan. Sam loopt op Britt af. Omarmt haar. Knipt haar bh met zijn vingers los, zodat ze helemaal naakt in zijn kantoor staat. Ze is de eerste vrouw die hij na zijn eigen, bijna ex-vrouw, naakt in zijn kantoor heeft staan.

Sam pakt Britt beet en dirigeert haar naar de vergadertafel. Draait haar om en drukt haar lichaam op de tafel. Tikt haar benen uit elkaar, zodat haar kontje en kutje wijder open gaan staan. Dan wrijft hij over het kutje van Britt. Drijfnat krijgt hij zijn hand terug. Wrijft zijn hand over haar kontgat. Helemaal nat en glad glimt haar kont hem nu toe. Nogmaals haalt hij zijn hand over de drijfnatte kut van Britt. Zijn druipende hand wrijft hij over zijn stijve lul.

Dan drukt hij zijn lul tegen haar kontgat. Britt is nog nooit in haar kont genomen, maar ze laat het toe. Ze wil die verhoging. Dan voelt ze de eikel van Sam in haar kont glijden. Het valt haar mee dat het zo gemakkelijk gaat. Ze voelt de lul van Sam dieper en dieper gaan. Dan voelt ze de ballen van Sam tegen haar kutje botsen. Britt weet dat nu zijn lul helemaal in haar kont zit. Ze probeert te bedenken of ze het wel of niet lekker vindt. Dan gaat Sam langzaam maar stevig haar in de kont neuken. Britt voelt Sam zijn stevige lul tegen haar blaas, baarmoeder en in haar darm. Al snel komt te rillend en schudden klaar.

Gelijk pakt Sam haar beet. Trekt haar omhoog, om haar gelijk op haar knieën te drukken. “Pijp me!”, zegt hij. Met lichte tegenzin neemt Britt de grote lul van Sam in haar mond. Britt heeft vaker gepijpt. Dus de lul van Sam mag best ver in haar mond. Ze pijpt goed, langzaam en rustig. Maar Sam voelt dat hij zo klaar gaat komen. Hij zet zijn handen op het hoofd van Britt. Drukt zijn lul steeds dieper in de mond van Britt. Maar de lul van Sam lijkt niet verder te kunnen. Toch wil Sam hem verder. Sam drukt hard door. Zijn lul gaat over de barrière heen en stoot door tot in de keel van Britt. Ze schrikt ervan. Kijkt Sam met grote ogen aan. Maar die slaat met zijn hoofd achterover en komt kermend klaar in haar keel.

Als de lul van Sam slap uit de mond van Britt komt, sijpelt sperma uit haar mond. Ze staat op. Pakt haar bh en doet deze weer aan. Ook pakt ze haar jurkje. Met wat moeite doet ze deze aan. Ze ziet Sam zijn broek weer dicht doen. Britt kijkt naar haar slipje. Maar die pakt Sam weer vast. “Deze is van mij!”, zegt hij glunderend. Britt kijkt naar de natte plek op de grond. Maar Sam doet of deze er niet is.

Dan lopen ze beide de zaak uit. Net voor het alarm erop gaat, geeft hij Britt nóg een stapeltje geld. “Duizend”, zegt hij, “Tel het thuis maar na!”. De deur sluit. “Tot morgen Britt!”, zegt Sam. “Tot morgen!”, antwoord Britt verbijsterd.

Sam gaat rechts, richting de parkeergarage. Britt staat even Sam na te kijken en gaat daarna uiteinden naar links, naar haar huis.

Thuis aangekomen gaat ze gelijk naar boven, maar haar slaapkamer. Wil nieuw ondergoed aan. Maar twijfelt. Pakt dan de geld stapeltjes. Begint te tellen. “Ja. 1500 Euro!” Ze kijkt verschrikt naar het stapeltje. Het stapeltje maakt haar toch ineens geil. Ze doet haar jurkje uit, bh af en begint zichzelf te vingeren. Binnen een mum van tijd komt ze klaar.

Napuffend loopt ze naar de douche. Gaat zich heerlijk douchen. Maakt zichzelf daarna eten, om vandaag vroeg naar bed te gaan.

“Morgen het contract!? Ben benieuwd!”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Sam Writer

Ik ben voornamelijk een perverse schrijver. Mijn verhalen zijn deels op fantasie gebaseerd, maar er zit ook veel eigen ervaringen bij. Maar ook zeker wensen van mij!

Mijn verhalen zijn vooral soft extreem tot ZEER extreem.

Ik hoor graag wat jullie ervan vinden en ben ook nieuwsgierig naar jullie ideeën over mijn verhalen.

Je mag met mij mailen over anale seks, fisting, plasseks.

Verzoekjes en reacties zijn welkom!
sam.writer.nl@gmail.com
Voor chat: mega.nz of Skype : sam.writer.nl@gmail.com

Dit verhaal is 7711 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Sekstoy voor loonsverhoging”

Plaats een reactie