BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Steunkousen aanmeten

Het is weer zover, moet weer mijn kousen aan laten meten, heb al vanaf mijn 32e steunkousen waar ik me best in aanvang voor schaamde maar gedurende tijd went het.

Ga elk jaar eind september op afspraak om daar elk jaar Moniek te treffen, Moniek een leuke wat gezette dame met veel make up en dik gestifte lippen, kijk haar wel eens aan en enkel ging er door me heen dat als je een mini rokje aandoet zo ergens anders kan werken.

Vijf jaar geleden zat er ineens een hele andere dame, licht getint prachtige donkere ogen die echt contact met je maakte, Brenda heet ze weet het nog goed omdat de manier waarop ze naar me keek me een beetje onzeker maakte.
Ik heb haar heel goed bekeken en weet dat ze nagenoeg geen borsten heeft, schat haar maar net 160 lang schat haar zo rond de vijftig kilo, maar haar benen die omsloten werden door een strakke spijkerbroek droom ik af en toe nog van.

Het jaar erna weer een andere dame die veel ouder was en die gewoon haar werk deed me verder niks bijzonders vroeg en me nauwelijks aangekeken heeft.
Dan de drie opvolgende jaren zit Brenda er weer, ze heeft van die mooie slanke kleine handjes met lange vingers, elk jaar is het haar trouwring die net gepoetst lijkt die vonkelt me tegemoet.

Vorig jaar meld ik me weer en gelukkig zit Brenda er ook weer, boksen met elkaar sinds de corona schudden we geen handen meer, ik trek mijn schoenen uit om haar me aan te zien kijken.
Ben je nog steeds overal zo snel in lacht ze, trek mijn wenkbrauwen op en vraag wat ze bedoelt, je komt binnen we begroeten elkaar en je trekt gelijk je broek uit dat was vroeger volgens mij ook zo.

Kijk haar verbaasd aan en vraag wanneer vroeger, jij had toch die blauwe Zundapp met dat rode zadel, ja klopt was daar uniek mee lach ik maar hoe weet jij dat.
Dan kijkt ze met een brede lach naar me en noemt wat meisjesnamen waarmee ik wat heb geoefend zeg maar.

Ja de zijn de revue gepasseerd zeg ik een beetje bespioneerd voelend, maar dan was jij dat kleine meisje die er altijd bij was, heb nog bij je achterop gezeten vond het toen zo onwijs stoer en wat ging je hard.

Heb zoveel meisjes achterop gehad en dat ik haar niet als proefkonijn gebruikt heb is dat ze zo klein was en geen borstjes had was net een klein zusje van een van de ander meiden.
We kletsen nog heel even ze doet de metingen en mag me weer aankleden en tot volgend jaar geeft ze aan en met die afspraak denk ik nog haast weken aan haar.
Op Facebook vind ik haar niet een andere achternaam natuurlijk en ouwe vriendinnen van haar hebben haar ook niet als vriendin dus ze blijft een beetje een raadsel voor me.

We zijn een jaar verder als ik zit te wachten in de wachtkamer, half twaalf heb ik een afspraak en zit er al een kwartier eerder, duurt even dan gaat de deur open en komt er een ouwe vrouw uit gestrompeld.
Lukt het mevrouw of moet die heer u even naar de hal helpen doet hij graag hoor, Brenda kijkt me aan zo van no komt er nog wat van, sta maar op neem de vrouw in de arm en hoor achter me zie je zo.

De vrouw moet wachten op de taxi die wilde niet wachten geeft ze aan en bedankt me als ik vijf minuten later haar in de hal op een stoel achterlaat.

Als ik terug ben staat de deur open dus klop aan om kom binnen te horen, gelukt vraagt ze als we boxen en geef aan dat het op mijn lijf geschreven staat, ze lacht met een ja ja geloof ik direct.
Jij bent trouwens niks verandert herkende je gelijk de eerste keer, jij bent wel behoorlijk verandert veel mooier geworden flap ik eruit, ze kijkt me aan met toegeknepen ogen lacht en zegt dan heel zachtjes dank je wel voor dit compliment.

Je mag je uitkleden of je broek uitdoen zegt ze, trek mijn schoenen uit sokken volgen en zie dat ze een beetje achterover geleund me zit aan te kijken, doe ik het goed vraag ik met een zo lief mogelijk lachje.
Heel goed volgens mij doe je dat vaker op een dag, we kijken elkaar strak in de ogen en zeg zou het vaker willen doen maar jammer genoeg maar eens per dag normaal, doe dan mijn broek en de kousen uit om te horen dat ze het gewoon gaat meten het apparaat moet nog gekalibreerd worden nog niet gebruikt vandaag.

Leg mijn voet op het bankje ze gaat er voor zitten zoals het hoort, benen lekker ver uit elkaar en moet even richting haar kruis kijken waar helemaal niks te zien is door die mooie strakke spijkerbroek, probeer je er doorheen te kijken vraagt ze met een lach.
Voel me rood worden en kijk haar aan, geeft niet hoor dat doen alle mannen ze fantaseren thuis vaak verder, weet een nerveus lachje weg te drukken van betrapt.

Ze gaat gewoon verder meten zet het in de collum in de laptop van haar om na mijn andere been gemeten te hebben je mag je weer aankleden aan te geven.
Kleed me aan zij toets nog wat op haar laptop dus vraag heb je nog wat leuks het weekend te doen, heb namelijk gezien dat haar ring die altijd zo mooi strak om haar slanke vinger zat weg is en geen inkeping in haar vinger meer dus die is al even af, nou eigenlijk niet beetje tv kijken misschien een bakje bij een vriendin doen hoezo ga jij wel wat leuks doen.

Weet ik nog niet maar zit te bedenken dat ik wel eens weer uit wil gaan eten met een mooie vrouw en jou heb ik daarvoor nodig.
Meneer heeft me nodig lacht ze haar stoel bijdraaiend naar me toe, en waarvoor ben je hulp nodig je kan je zelf uitkleden en aankleden dus de rest zal ook wel gaan, wil je meevragen uit eten zaterdag avond gewoon om lekker te kletsen en te eten.
Zo die uitnodiging zag ik niet aankomen maar moet anders zelf koken dus neem het aanbod aan, wat is jouw favoriet vraag ik maar ze schud haar hoofd, jij vraagt me uit dus jij bepaalt, is er nog iets waarvan je zegt dat sla ik af.
Als jij het lekker en gezellig bij de Mac vind ga ik mee maar er zijn betere plaatsen, zal ik je van huis halen zaterdag heb ik nog even tijd wat op te zoeken, er verschijnt een brede lach op haar gezicht.
Snap het al je weet niet waar ik woon en zo wil je er achter komen lacht ze breeduit, krijg een plek waar ik haar op kan pikken heb inmiddels wat ervaring met vreemde mannen in huis laat ze weten, zes uur spreken we af haal ik haar op vanaf en bushalte.

Mijn hoofd raast wat heb ik gedaan wat heb ik afgesproken en zo vanuit het niets, thuis zoek ik naar een geschikte plek en vind het restaurant in het bos wat een tappas restaurant is hoop dat ze dat lust kan ze in ieder geval zelf kiezen wat ze wil eten, zelf ben ik er nog nooit geweest dus zoek het vrijdag even op zodat ik niet stomweg achter de routeplanner aan hoef te rijden.

Als ik vrijdag voor die zaak sta is het afgeladen vol maar ziet er keurig uit maar voornamelijk veel te dikke auto’s, heb de prijzen gezien die niet mals waren maar nog net te betalen voor me, rijd terug naar huis om zaterdagochtend vroeg snel nog wat nieuwe kleren te kopen omdat het meeste al zeker twee jaar oud is.

Ga naar een oud vriendinnetje van vroeger vertel wat ik nodig heb en die steekt me voor een aantal maanden in het nieuw.

De broek en het shirt thuis gelijk wassen en drogen geeft ze aan anders ruikt mijn date het gelijk geeft ze aan, 1 uur wasmachine draait met al het nieuwe spul een kort wasprogramma de droger in en zelf douche ik me grondig, streel mijn half harde pik eens lekker om dan snel de tondeuse te grijpen en een half uur later sta ik weer zoals vroeger toen ik nog een vriendin had keurig geschoren rond mijn pik en ballen.

Tegen half zes kleed ik me aan luchtje op haartjes keurig in de plooi met een gel zodat het mooi blijft zitten, nog een snoepje om op te zuigen voor een frisse adem als ze straks naast me instapt en klaar ben ik, rijd naar de afgesproken plek waar ze nog niet is maar ben zelf ook haast een kwartier te vroeg verkeerd ingeschat zeg maar.

Sta op de parkeerplaats tegenover een flat en bushalte waar we afgesproken hebben om haar de flat uit te zien komen, wouw gaat er door mijn hoofd, zie haar aan komen huppelen op mooie zwarte naaldhakken.
Ze heeft me nog niet gespot dus kan rustig haar verder even opnemen, kort rokje geen mini maar wel mooi kort, glimmende nylons om twee korte slanke benen wat elke man mooi vind om te zien.
Een ruimvallend roze bloesje om haar bovenlijf waar twee mooie bobbeltjes te zien zijn dus ze heeft wel borstjes.
Daaroverheen een kort jasje en over haar schouder een tasje en dan ziet ze me en zwaait naar me, stap uit groet haar met een kus op de wang waarvoor zij het begin geeft.
Open haar deur sluit die achter haar en stap in, wat zie je er geweldig mooi uit zeg ik, jij ook trouwens zegt ze en wat ruik je lekker is dat een Miljonair geurtje.
Paco Rabanne zeg ik jij hebt er verstand van, jij weet in ieder geval wat lekker ruikt lacht ze een beetje nerveus lijkt me, heb je nog wat leuks gedaan vraag ik haar scheef aankijkend.
Winkelen dat vinden vrouwen altijd leuk toch, stond gisteravond voor de kast en dacht wat zal ik aandoen maar alles was al zo oud dus ben gaan shoppen, moet hard lachen en geef aan dat het mij net zo is gegaan.

Wat leuk dat we beide om dezelfde tijd in het zelfde winkelcentrum geweest zijn en elkaar niet hebben gezien, als ik vertel bij welke boetiek ik het gekocht heb blijkt ze de verkoopster eigenaresse te kennen samen sporten ze wekelijks, haar man is pas overleden na een half jaar heel erg ziek geweest te zijn heel triest hoe het gegaan is geeft ze aan.

Als we stoppen bij het restaurant zijn we iets te vroeg dus drinken even een glaasje aan de bar om alvast wat te kletsen, zij geeft aan nog nooit tappas te hebben gegeten dus zal zien wat het wordt, we krijgen een tafeltje in een hoekje waar we haast onbespied zitten.

Klinken nog eens de glazen en bestellen het eerste wat in ons opkomt, onder het eten hoor ik meermaals dat ik een leuke plek heb uitgezocht en dat het eten geweldig is, ook hoor ik dat ze nu net een jaar bij haar man weg is en sinds drie maanden echt gescheiden.
Ik heb geen kinderen op mijn 50e zij heeft drie dochters en een zoon en is al oma op haar 47e, natuurlijk foto’s van de kleine meiden en twee van haar dochters die er echt mogen wezen.

Na het eten reken ik af begeleid Brenda naar de auto houd weer de deur voor haar open en sluit hem achter haar, in de auto begint ze dat ze het onwijs gezellig vond en het eten was super had even het idee van wat gaan we krijgen, geef aan dat ik hier nog nooit geweest was maar wel vaker naar een tappas restaurant geweest te zijn.

Als we vlak bij haar flat zijn vraagt ze of ik nog een glaasje wil drinken, glaasje fris zeg ik moet nog wel rijden straks, komt goed geeft ze aan heb fris genoeg in huis.
Via de lift naar de zevende verdieping waar ze een prachtig uitzicht heeft op de omgeving met al die lichtjes omdat het inmiddels half elf is, cola is dat goed vraagt ze wat ik beaam, vind je het erg als ik nog een glaasje wijn neem is haar vraag.
Draai me naar haar toe zie een bloedmooie vrouw me aankijken alsof ze me wil verslinden, neem jij nog maar een wijntje ik ben mijn rijbewijs echt nodig, als jij ook een wijntje neemt en ik je taxi naar huis betaal drinken we dan nog samen.
Wil je niet op kosten jagen zeg ik waarop ze een stap op me aandoet, vind het zo onwijs gezellig met je wil eigenlijk niet dat je naar huis gaat, ze komt nu wel heel dicht voor me staan legt haar hand in mijn onderrug en kijken elkaar verliefd aan.
Leg mijn hand om haar heen richting haar schouders kantelen beide onze hoofden en zoenen een eind weg alsof we 16 zijn.

Als we even pauzeren vraagt ze of ik blijf slapen we vinden wel een plek voor je, kus haar als antwoord om na een tijdje samen nog wat lekkers te drinken en weer wegzakken in een eindeloze zoen op de bank.
Weet dat het snel gaat maar ben zo opgewonden mag ik even op onderzoek uit gaan, giechelt ze een beetje, doe jij maar je onderzoek zeg ik zachtjes maar bedenk wel wie de bal kaatst kan hem terugverwachten, haar antwoord is een eindeloze zoen waarbij onze tonen elkaars mond uitwonen.

Haar hand voel ik al snel tegen mijn al een beetje harder wordende pik aan komen en knijpt daar lekker stevig in, je speelt met vuur meisje zeg ik met een lach en gelijk gaat ze door en maakt mijn broek los, ik heb een klein borstje inmiddels in mijn hand om daar een spijkerharde tepel op te vinden.

Mijn broek is inmiddels helemaal los en haar hand schuift nu naar binnen op weg naar mijn spijkerharde snikkel.
Haar hand glijd gelijk mijn boxer binnen en voel haar handje mijn stamper omsluiten, oh wat heb jij een monster daar hijgt ze haast onder het zoenen, heel langzaam trekt ze me een beetje af wat ze heerlijk doet.
Ik heb haar bloesje helemaal los gemaakt de mooie roze kanten bh hangt onder haar kin en kan nu bij die twee mooie strakke toch nog cup B borstjes.

We stoppen niet met zoenen tot we elkaar aankijken, ben zo verschrikkelijk opgewonden zegt ze ga je mee duiken we het bed in, kus haar en zeg dat ik niet wachten kan.
Hoe snel we van de bank gekomen zijn weet ik niet maar al snel lopen we had in hand naar de slaapkamer waar ze me nog voor we het bed op duiken me van mijn kleren ontdoet.

Ik kleed haar uit wat niet moeilijk is omdat haar bloesje al helemaal los was, bh doe ik af om haar twee mini borstjes heerlijk strak vooruit te zien staan met schuin omhoog twee best wel grote harde tepels, zoenen elkaar als ik een borst beet heb en zijn mijn pik in dat kleine handje van haar houd.

Dan doe ik haar rokje aan de achterkant de rits omlaag die gelijk omlaag zakt en ze er snel uitstapt, zie een mooie heel zacht roze slipje van heel dun kant als ik door mijn knieën zak, ook heeft ze een flinterdun gordeltje om met daaraan haar mooie nylons.
Zak nu met mijn knieën op de grond en kijk tegen haar mooie strakke naveltje aan en mega strak buikje, dan wat naar onder een heel klein dun streepje tussen twee een beetje opgezette schaamlipjes.
Lik haar tussen die toch nog strakke lipjes en hoor gelijk een klein krantje als ik ergens een klitje heb geraakt, zij heeft haar handen in mijn haren geslagen en kreunt dat het weer eens lekker is, ik haal mijn tong even helemaal door dat kleine kutje heen voor zover ik er bij kan om me dan een weg omhoog te zoenen.

Langs dat slanke strakke buikje tussen die kleine borstjes door om haar op haar mond te kussen en dan gelijk optil en op bed neer leg.
Als ik half op haar lig mijn steenharde pik tegen haar been druk vraagt ze hijgend of ik die slip van haar ruw stuk wil trekken en haar dan als een beest wil nemen.

Weet je het zeker vraag ik en ze knikt, ja daar droom ik al jaren van een echte kerel die me ruw pakt en uit elkaar scheurt, jij hebt een pik zoals ik die nog nooit gehad heb zegt ze hijgend en steunend.

Kus haar kom overeind pak dat roze slipje beet en dan trek ik het met twee handen gelijk helemaal uit elkaar, dan zie ik pas echt dat kleine kutje van haar maar het beest is gelijk met het stukscheuren in me op gekomen, sla mijn arm om haar heen til haar met 1 arm een stukje op en kruip dan tussen die slanke benen van haar.
Mijn pik staat schuin omhoog dikke druppel voorvocht staat erop en dan druk ik hem omlaag en zeg hier ga je die pik van me krijgen.
Druk mijn pik tussen die smalle lipjes schuif even wat heen en weer beetje op en neer en dan voel ik wat ruimte.

Til haar nog een stukje op, haar hoofd ligt schuin naar onder op het bed, haar handen hebben haar borsten beet om haar dan strak aan te kijken, jij wil genomen worden als een beest zeg ik nou hier komt hij dan.
Ik druk die pik van me dat strakke kutje in om gelijk haar mond weid open te zien gaan, haar ogen lijken uit hun kassen te rollen en dan een enorme oerkreet die denk ik in de hele flat te horen is, mijn pik zit tot aan mijn ballen in dat strakke kutje van haar.
Wacht even of het zeer doet of dat ze het lekker vind, we kijken elkaar aan ze bijt nu envelop haar onderlip en zegt dat dit een wens was ga door rijg me aan die stik van je, begin haar nu echt hard en diep te neuken maar druk ook gelijk een hand net boven mijn pik om daar een hard knopje te strelen.

Zie dat ze behoorlijk hard aan haar tepeles trekt, hoor haar kreunen gilletjes geven maar me ook steeds aanmoedigen van ga door neuk dat gore kutje van me.
Neuk haar al even en bedenk me dat ik de macht in handen heb en vind standje doggy geweldig om te doen, omdraaien zeg ik brutaal en trek gelijk mijn pik uit haar strakke kutje draai haar om zonder dat ze er zelf wat voor hoeft te doen, die twee kleine billetjes steken zo mooi de lucht in en zeg dat ik haar hard van achter ga nemen.
Nog niet in mijn kontje zegt ze dat doen we later wel eens daar ben ik even nog niet aan toe, zet mijn eikel voor haar openstaande en lekkende opening en druk hem best ruw gelijk tot aan de bodem, weer die gil maar nu neem ik haar direct door.

Stamp mijn pik tot aan mijn ballen in haar ze kreunt kermt gilt af en toe om dan ineens haar nagels aan mijn ballen te voelen, ik buig over haar been neem een borst een tepel tussen mijn vingers en neuk en knijp hard in die harde tepels van haar, houd dit niet zo heel lang vol dus al snel ook omdat ik helemaal uit mijn dak ga in dat strakke kutje voel aankomen dat ik klaar ga komen.

Mag ik in je klaarkomen roep in onder het neuken door, ze kreunt wat hardop maar kan er niet veel van maken en dan knijpt ze ineens best stevig hard in mijn ballen, trekt best hard aan mijn ballen waardoor ik volgens mij nog dieper kom en dan ontlaad mijn geweer zich.
Voelt aan alsof er een mitrailleur af gaat zo snel heb ik nimmer gespoten en weet niet hoe lang het duurde maar eindelijk laat ze mijn ballen los en knijpt die kut van haar nog harder om mijn pik.

Dan voel ik dat ze onder me ligt klaar te komen, haar hele lijf trilt haar kut blijft maar ritmisch aanknijpen, wat lekker hoor ik dan eindelijk wat was dit goed.
Duurt even dan floept mijn pik uit haar om haar dan maar om te draaien, ze beweegt haast niet meer haar borstjes gaan snel op en neer door haar snelle ademhaling, we kijken elkaar aan en hoor haar weer zeggen wat was dit goed wat was dit onwijs lekker.

We zoenen heel even draaien dan op onze zijde en vallen als een blok in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6896 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie