BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Merel

Zoals bijna dagelijks gingen mijn vrouw Ans(69) en ik, Kees(71) lopend naar het winkelcentrum om onze dagelijkse boodschapjes te doen. We doen dit vooral om in beweging te blijven, 25 minuten heen, boodschappen doe en 25 minuten terug.
Op een dag lopen wij in de supermarkt en zie ik een ontzettend mooi meisje lopen en kijk uitgebreid naar haar. Ze ziet dat ik kijk en glimlacht en loopt verder. Ik zeg tegen Ans “Ik heb net een ontzettend leuk meisje gezien.” “Oh, zei Ans veel te jong voor je.”
“Nee, geen van beide ik zie graag mooie meiden.”
Een paar dagen later waren wij weer in de supermarkt, Ans liep bij de vleeswaren en ik bij de koeling voor melk. Opeens stond het meisje voor me en zei “Dag meneer, ik heet Merel en ik heb u wel zien kijken naar mij.”
Ik zei tegen haar dat het wel klopte en ik haar een schatje vond. “Trouwens ik heet Kees en ik vind dat je wel moed hebt om mij hier aan te spreken.”
Ans kwam aangelopen en vroeg aan mij “Wie was dat?”

“Nou, dat was het meisje dat ik bedoelde van de week, ze heet Merel en vroeg waarom ik naar haar keek en dat heb ik haar uitgelegd.”
Kort hierna werd Ans ongeneeslijk ziek en ik verzorgde haar tot haar dood, in winkels kwam ik niet meer, mijn kinderen haalden wat ik ze vroeg en ook na haar dood ging dit een hele tijd door.
Na ongeveer 3 maanden ging ik weer zelf boodschappen doen en ik kwam op een gegeven moment Merel weer tegen in de supermarkt.
“Dat is lang geleden, zei ze, dat ik u heb gezien.”
Ik legde haar uit wat er allemaal was gebeurd en ze gaf me een zoen op mijn wang. “Ik vind het heel erg dat het zo is gegaan . Jammer en verdrietig.”
Ik ging verder met mijn boodschappen en kwam haar een paar dagen later weer tegen.
Ze stapte op me af en vroeg of ik een foto van haar wilde maken.
Ik zei “Ga maar ergens staan, dan maak ik een foto van je.” “Nee, zei ze, ik heb een vriendje en die wil graag een naaktfoto van mij, ik moet dan de foto naar hem doorsturen.”

“Nee, zei ik, dat moet je niet doen, want dan maak je kans dat je naaktfoto op internet wordt gezet en ik denk niet dat jij dat graag wilt.”
“Oh, zei Merel, zo heb ik er niet overgedacht, maar ik wil wel een naaktfoto van mijzelf, dan kan ik hem die geven en is het risico veel kleiner.”
“Wikt u dan een naaktfoto van mij maken, ik heb het al als selfie geprobeerd maar dat gaat niet goed.”
“Als jij het niet erg vind om in je blootje voor een oude man te staan wil ik je wel helpen. Ga maar met mij naar huis, dan gaan we dat doen.”
“Oké, zei ze, maar ik weet niet waar u woont.”
Ik ben komen lopen en ik denk dat jij met de fiets bent, dus loop maar met mij mee, dan kom je er vanzelf.
“Dat ga ik doen”, zei ze en even later liep ze met haar fiets naast mij mee.
Bij mij thuis hebben we iets gedronken en gepraat hoe ze het voor zich zag.
Ze vond, dat ze zich moest uit kleden en dat ik dan een foto zou maken.

Ik zei tegen haar dat ik goede fotoapparatuur had en dat ik er veel liever een fotoreportage van zou willen makken waar ze zich bij iedere foto een stukje bloter zou zijn, totdat ze in Eva’s kostuum zou staan of liggen. Merel vond het wel een erg geil idee en stemde toe, we dronken nog wat en ik ging naar mijn slaapkamer om een en ander voor te bereiden. Ik stelde de fotoapparatuur op en bevestigde ook een kleine videocamera aan het statief. Toen ik klaar was riep ik haar. “We kunnen beginnen” zei ik. Merel moest nog even plassen en toen kwam ze de slaapkamer in. Ik zei haar wat ze moest doen in een bepaalde volgorde en Merel ging akkoord en nam plaats op het bed.
Ze zat op haar knieën en keek recht in de camera, ik maakte een foto, bij de volgende foto deed ze rokje wat omhoog en haar benen uit elkaar, zodat ik haar kruisje kon fotograferen, daarna broekje half uit, het kruisje gespannen tussen haar benen en haar kutje niet te zien, toen truitje uit, daarna een borst uit haar beha, beha uit en twee borsten op de foto, toen gaf ik aan dat ze haar slipje moest uit doen en maakte een foto van haar met haar kutje volledig in beeld, ze was helemaal kaal tussen haar benen en ik vroeg “Scheer jij je poesje.”

“Nee, zei ze, ik ben gelaserd. Ik heb drie avonden met mijn benen wijd gelegen tot het klaar was, ik ben voor de rest van mijn leven kaal op mijn kut. Mijn moeder, die in de seksindustrie werkt vond het nodig, zelf is ze ook gelaserd en vindt dat hygiënisch veel beter.”
Daarna ging haar rokje uit en ging ze wijdbeens op het bed staan voor de ultieme naaktfoto.
“Zo, zei ik, we zijn klaar, ga je mee naar de computer, dan zal ik je alle foto’s laten zien.”
Ze liep volkomen naakt met me mee naar een andere kamer waar ik haar de foto’s zou laten zien. Er staan daar twee stoelen, dus ik dacht dat wel op een stoel zou gaan zitten, maar ze ging bij mij op schoot zitten. We bekeken de foto’s en opeens zei “Ik voel iets tegen mijn billen, dus u wordt hier wel een beetje opgewonden van.” “Wie zou dat niet worden met zo’n mooie meid op schoot.”
“Ik ben ook opgewonden, zei ze en stapte van mijn schoot, voel maar een aan mijn spleetje, ik ben drijfnat. Kom opa Kees, pak mijn kutje vast.”
Ik voelde even aan haar spleetje en ze dreef van het nat.

“Ik noem je nu opa Kees, zei ze, en ik wil nog iets, ik heb nog nooit seks gehad en met wat ik bij je voel kan dat mooi vandaag, ik wil dat je me ontmaagd en neukt.”
“Nee, zei ik, ik denk het niet, hoe oud ben je eigenlijk?”
“Bijna zeventien, mijn vriendinnen hebben allemaal al eens een piemel in hun kutje gehad en ik nog nooit. Toe opa Kees doe het alsjeblieft.”
“Als je erop staat, wil ik best mijn pik in je kutje drukken, maar dan ga je het wel zelf doen, ik ga op mijn rug liggen en dan ga jij over mij heen met de spleet en zal ik mijn pik op de goede plaats houden en laat jij je zakken zodat je van meisje naar vrouw gaat.”
Ze pakte mijn hand en we liepen naar het bed, ik deed mijn broek uit en we gingen liggen, mijn pik strak overeind, ik was behoorlijk geil geworden van dit meiske. Merel ging wijdbeens over mijn heen zitten en ik richtte mijn lul op haar vochtige opening. Opeens liet ze zich zakken en schoot mijn eikel in haar, even wachtte ze en liet toen mijn hele pik in haar kutje gaan. Ze gaf me een kus en zei “Ik vind het een heel fijn gevoel, een lul in mijn kut, gaan we nou neuken? Ik wil je zaad ook hebben.”

“Beweeg je maar op en neer, zei ik, dan komt het wel goed.”
Ze begon rustig, maar na een paar minuten danste ze op en neer, mijn pik schoot soms bijna uit haar en dan liet ze hem weer helemaal diep in zich glijden, ik voelde mijn orgasme aankomen en spoot mijn steriele zaad diep in haar.
Ik duwde haar van mijn pik en draaide haar op haar rug.
“Doe je benen eens wijd en trek je knieën een stukje op.“ Ze deed wat ik vroeg en ik ging tussen haar benen zitten en boog me voorover. Ik begon haar kutje te likken en speciaal haar klitje en na een paar tellen begon ze te zuchten. Ik likte door en stak mijn tong in haar gaatje. Ik proefde mijn eigen zaad, maar ging door, even later verplaatste ik mijn tong weer naar haar klit en een paar seconden later kwam ze gillend klaar.
“Opa Kees, dat was heerlijk, dat mag u nog wel vaker doen.”

Ik ging naast haar liggen en sloeg mijn arm om haar heen. “Je bent een lekker geil meisje” zei ik tegen haar.
Een week later werd er bij mij gebeld en ik liep naar de deur. Voor mij stond een vrouw van een jaar of vijfendertig, die begon met “Zo u bent dus opa Kees, die mijn dochter van meisje tot vrouw hebt gemaakt.” “Ja, dat klopt, maar ik heb het niet gedaan, maar Merel zelf, ik heb haar alleen mijn erectie laten gebruiken.” “Maar dan hebt u haar wel ontmaagd”, sprak ze.
“Wilt u niet binnenkomen, dan zal ik u laten zien wat er is gebeurd.” “Ja, ik kom binnen, maar hoe wilt u mij laten zin wat er is gebeurd.” “Ik heb alles wat ik met uw dochter heb gedaan gefilmd, ze wilde graag een naaktfoto, maar ondertussen liep ook een videocamera mee, die alles heeft vastgelegd. Kom dan zal ik het laten zien.”

Ze liep met me mee en ik startte mijn laptop op en zocht het filmpje op en draaide het af. Aan het eind ze Diana, zoals ze heet “Zo moeder, zo dochter, maar ik heb nu zelf gezien hoe het is gegaan.”
Ze ging verder “Ik werk in de seksindustrie en lig vaak met mijn kut open voor de camera. Toen ik studeerde in Amsterdam ben ik als bijverdienste in de escort geweest en bij een van die ontmoetingen is het condoom gescheurd en toen kwam Merel ter wereld. Ik ben nooit getrouwd en mijn familie wil niets meer met mij te maken hebben en om mijn levensonderhoud te voorzien ben ik in de seksindustrie gaan werken.”
Opnieuw ging de bel en deed ik open, Merel stond voor de deur. “Kom binnen schatje.”

Merel deed haar jas uit en liep achter mij aan de woonkamer binnen. Ze schrok enorm toen ze haar moeder zag. “Mam, wat doe jij hier?” “Meisje, ik wilde graag weten hoe een en ander in zijn werk is gegaan en dat heb ik opa Kees gevraagd, hij heeft mij de hele film laten zien, hoe jij bent gefotografeerd en hoe je bent ontmaagd. Maar ik ben niet boos, maar zelfs een beetje trots op je. Ik vind het fijn, dat je je net zo als je moeder gedraagt en van mij mag je zo doorgaan met opa Kees.”
“Mam, ik kwam hier om met opa Kees weer seks te hebben, ik houd van hem.” ”Ik ga zo naar huis en dan doe je maar waar je zin in hebt.” “Oké, zei Merel, dan blijf ik hier en blijf hier ook vannacht, lekker bij opa Kees in bed en niet allen slapen.”

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 8369 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Merel”

Plaats een reactie