BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tineke krijgt praktijkvoorlichting (deel 11)

Zonder tegensputteren gingen Tineke en Dennis naar hun kamer en haalden daar de boeken uit de tas die ze op school hadden meegekregen. Een paar boeken waren hetzelfde als op de school in Voorthuizen en de andere boeken namen ze samen door om te kijken wat ze aan achterstand hadden bij hun klasgenoten. Gelukkig was het nog het begin van het schooljaar en viel dat wel mee. Ze namen wat wiskundevraagstukken door en hier was Dennis duidelijk beter in dan Tineke, maar die had weer meer aanleg voor talen en zo konden ze elkaar goed aanvullen. Ze brachten hun tijd die middag hiermee door tot Hans thuiskwam en het tijd was om te gaan eten. Onder het eten kreeg Hans het hele verhaal van die dag te horen inclusief hoe ze Dennis als pakezel hadden gebruikt.

Na het eten showde Tineke aan Hans haar aankopen van die dag en bedankte hem met een dikke kus voor het gebruik van zijn creditcard. Hans vond het allemaal welbesteed en hoopte dat Tineke zich snel op haar gemak zou gaan voelen in Amsterdam. Hij vertelde nog dat hij die dag een gesprek had gehad met de dominee en die had enkel interesse getoond voor zijn kerk en met geen woord meer gesproken over Tineke of haar ouders.

We hadden jullie nog beloofd dat jullie ook de zolder mochten zien. Dennis is daar ook nog nooit geweest, dus wat dat betreft is het voor jullie beiden nieuw. Hans ging hun voor naar de zolder en toen zij eenmaal boven waren viel gelijk de sfeer van de zolder op. Er was gedempt licht en er stond een groot rond bed in het midden van de zolder, maar ook langs de kanten stonden verschillende bedden en er hing ook een groot stuk leer aan kettingen, wat op een hangmat leek maar dan een stuk korter en de kettingen zaten op de hoeken bevestigd. Dat is een swing legde Hans uit en vroeg of Margot hem even wilde demonstreren. Zullen we ons dan maar allemaal gelijk uitkleden vroeg Margot, het voelt eigenlijk best vreemd om hier op zolder gekleed te zijn. Even later waren ze allemaal naakt en Hans zette wat zwoele muziek op.

Voordat Margot in de swing klom deed Hans haar leren banden om haar enkels met daaraan gespen. Waar die voor dienden zagen Tineke en Dennis snel toen Margot in de swing klom en Hans haar benen aan de kettingen vastmaakte met de gespen. Margot lag nu op haar rug met haar benen omhoog en haar kont op de rand van de swing. Aan de andere kant hing zij met haar hoofd net over de rand en kon zij zich in evenwicht houden door de andere twee kettingen vast te houden. Gezien de totale positie van Margot was er verder weinig uitleg nodig waar de swing voor was, maar de aanblik van Margot in die positie liet Hans niet onberoerd en nadat hij zich nog even had laten pijpen door Margot nam hij tussen haar opgetrokken benen plaats en maakte hij dankbaar gebruik van het al smachtende kutje van Margot. Doordat de Swing alle kanten op kon bewegen hoefde Hans niet te stoten, maar kon hij de swing heen en weer bewegen om op die manier het tempo te bepalen waarmee hij Margot neukte door aan de kettingen te trekken of te duwen.

Dat Margot hier volop van genoot was wel duidelijk te zien en te horen. Een spinnende poes kon hier nog wat van leren. Ze kwam heerlijk klaar en ook Hans kwam niet veel later ook op zijn hoogtepunt. Terwijl hij Margot aan de kettingen stevig tegen zich aan trok spoot hij zich heerlijk in haar leeg. Nadat ze even waren bijgekomen trok Hans zich terug en maakte hij Margot los van de kettingen. Mogen wij ook eens vroeg Dennis terwijl hij Tineke aankeek. Die knikte enthousiast en Margot was nog niet uit de swing geklommen of Tineke kroop er al op. Hans zorgde ervoor dat de benen van Tineke goed vastzaten en dan was het de beurt aan Dennis. Het uitnodigende kutje van Tineke kon hij niet weerstaan, hij moest haar eerst proeven. Eerst likte hij haar uitvoerig, wat al waarderende kreuntjes tot gevolg had en dan begon hij haar clit te bewerken met zijn tong en zoog hij er tussendoor op. Margot had net volop genoten, maar Tineke genoot nu minstens evenveel. Hans zag dat ze haar rug kromde en dan kwam er een daverend orgasme los bij Tineke.

Nu was het de beurt aan Dennis en omdat Hans wat groter was dan Dennis liet Hans de swing in het geheel wat zakken, zodat Dennis met zijn pik precies voor de kut van Tineke kwam. Eenmaal op de juiste hoogte stootte hij gelijk toe en glibberde naar binnen, zo nat was Tineke. Het was even wennen voor hem hoe het werkte met de swing, maar al snel had hij dat door en bewoog hij de voor hem hangende Tineke over zijn pik. Tineke gilde het uit van genot en toen Dennis niet meer aan de kettingen trok, maar Tineke bij haar borsten pakte om haar heen en weer te bewegen over zijn pik kwam ze voor een tweede keer heftig klaar. Dennis stond nu ook op springen en met een harde kreun spoot hij zich leeg in dat heerlijke kutje. Eenmaal leeggespoten liet hij zich voorovervallen en nu lagen ze beiden op de swing en tongden met elkaar dat het een lieve lust was.

Nadat ze elkaar eindelijk los hadden gelaten legde Hans uit, dat het aantal bedden uiteraard niet voor hem en Margot alleen waren en dat zij hier regelmatig seksfeestjes hadden met vrienden. Als Tineke en Dennis dat wilden konden ze daar wel wat opnames van bekijken. Tineke bloosde even, maar Dennis gaf aan dat hij dat graag wilde zien. Hoe zijn pa en ma elkaar neukten had hij nu immers toch al uitgebreid gezien. Hans pakte een afstandsbediening en een groot tv-scherm floepte aan waar even later een beeld verscheen van de zolder met schaars geklede mensen. Eerst werd er wat met elkaar gekletst en wat uitgedaagd, maar dan verdwenen al snel de slips van de mannen en werd de ene vrouw na de andere ook van haar lingerie ontdaan. Het waren allemaal mensen in de leeftijd van Hans en Margot en opeens herkende Dennis de rector van zijn school tussen de feestgangers. Zo, die ziet er in zijn blote kont ook heel anders uit riep hij. Daarom was hij zo amicaal tegen ma vanmorgen. Dat heb je goed gezien zei Hans, maar wat je hier ziet en hoort blijft binnenshuis. Op school gedraag jij je tegenover hem met het respect dat hij als rector verdient. Wat je hier ziet is puur privé en dat blijft het ook. Uiteraard stemde Dennis in.

Waar in het begin het nog veel koppeltjes waren zagen Tineke en Dennis dat er een paar stellen van partner aan het ruilen waren en ook Hans en Margot kwamen ieder in beeld met iemand anders. Hans liet zich uitgebreid pijpen door een Indische vrouw en Margot leek het best naar haar zin te hebben met een sportschooltype. Zij was hem ook aan het pijpen en dat ze dat goed deed was op het gezicht van de man goed te zien. Hij stond duidelijk te genieten. Hans en Margot verdwenen even uit beeld en nu kwamen de andere gasten meer in beeld. Daar werd ook stevig gepijpt en gebeft, terwijl op het ronde bed in het midden van de zolder een vrouw al stevig geneukt werd.

Ook de swing was in gebruik en daar was een vrouw een andere vrouw aan het verwennen met haar tong en Tineke keek even Margot aan. Daar is niks mis mee hoor schatje, reageerde Margot. Ik geniet soms ook wel van een andere vrouw of laat mij door haar verwennen, net als Hans ook wel eens een man pijpt. Met grote ogen keek Tineke naar wat er zich verder op het scherm afspeelde en op een gegeven moment zag ze dat Margot met haar lover op het ronde bed belandde en zich door hem liet neuken, terwijl Hans intussen de Indische vrouw aan het neuken was. Weer keek Tineke vragend op en Hans beantwoordde haar vragende blik door uit te leggen, dat wat hier te zien was pure lust was en dat hij en Margot elkaar best eens wat afwisseling gunden. Aan het einde van de avond liggen we heerlijk samen in ons eigen bed en genieten dan na met elkaar. Houden van elkaar staat helemaal los van met wie je seks hebt. Seks is een momentopname en houden van is een gevoel wat je voor elkaar hebt en waar niemand tussenkomt.

Tineke liet dit even bezinken en kreeg beelden voor ogen hoe zij toekeek terwijl Dennis een andere meid aan het neuken was. Voor haar was dat nu in ieder geval iets waar ze niet mee overweg kon. Door het geheel had ze even niet opgelet en toen ze weer ging kijken zag hij dat Margot nog steeds werd geneukt op het ronde bed, maar dat ze nu boven op haar lover zat en dat een andere man ook zijn pik in haar stak. Pas toen ze goed keek zag ze dat die andere man Margot in haar kont ging neuken. Dat is toch smerig riep ze ontsteld en dat doet toch pijn. Margot sloeg een arm om haar heen en legde dan uit dat het een kwestie van wennen was en dat het dan best lekker aanvoelde, daarnaast spoelt iedereen die daar komt vooraf zijn darmen schoon met een intiemdouche en is het verder net zo schoon als een kutje. Tineke duizelde het allemaal een beetje, maar dat was ook logisch, een maand geleden liep zij nog preuts gekleed in Voorthuizen en nu was ze in een totaal andere wereld terecht gekomen. Ze moest nog veel leren merkte ze en ze kon ook wel zien dat Margot aan het genieten was van de twee mannen die haar tegelijkertijd neukten.

Er was ook een beeld van twee mannen die elkaar aan het pijpen waren, maar daar was Hans niet bij. Zijn dat flikkers pa vroeg Dennis. Nee hoor, dat zijn mannen die gewoon met hun vrouw of vriendin hier zijn, maar die het ook wel leuk vinden om op een pik te zuigen af en toe. Daar hoef je echt geen homo voor te zijn om van een ander mannenlijf te genieten legde Hans uit. Uiteindelijk was de opname afgelopen en Tineke en Dennis wisten niet goed wat ze ervan moesten zeggen. Gaan wij ook meedoen aan die feestjes vroeg Dennis voorzichtig. Nee, dat gaat niet gebeuren, die feestjes zijn puur voor mensen van onze eigen leeftijd, maar we kunnen wel eens kijken of we een stel leuke leeftijdsgenootjes van jullie bij elkaar kunnen krijgen voor een feestje wat beter bij jullie past reageerde Hans.

Ze verlieten nu weer de zolder en het was ook tijd voor Dennis en Tineke om te gaan slapen. Morgen hun eerste schooldag tenslotte. In bed kroop Tineke tegen Dennis aan en vroeg hem hoe hij het had gevonden. Best spannend, maar ook gek om pa en ma met een ander te zien neuken bekende hij. Zou je mij ook in mijn kont willen neuken, net zoals je moeder zich liet neuken vroeg Tineke zachtjes. Alleen als jij dat wilt schatje en dan gaan we eerst goed kijken hoe dat het gaat met dat spoelen en voorbereiden zei Dennis en knuffelde haar teder. Maar ik wil wel regelmatig met je naar die zolder voor die swing, dat is echt goddelijk voegde hij er nog aan toe. Moe maar voldaan vielen ze zo lepeltje lepeltje in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Hagenees223

Wegens gezondheidsproblemen heb ik besloten om te stoppen met schrijven. Het spijt mij voor mijn lezers dat er onafgemaakte verhalen blijven staan, maar ik kan het momenteel niet opbrengen om mij zo in te leven in een verhaal om dit zo te schrijven zoals ik het zou willen hebben. Ik dank alle lezers voor hun belangstelling voor mijn verhalen.

Dit verhaal is 11534 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Tineke krijgt praktijkvoorlichting (deel 11)”

  1. Prachtige serie. Kijk nu al uit naar het vervolg. En als tip wil ik meegeven lees de delen die op de camping afspelen even na. Tineke heeft daar al veel ervaring opgedaan die niet ongedaan gemaakt kan worden. 😉😘

    • Barth, leuk dat je het verhaal waardeert. Wat indertijd is beschreven in de delen over de camping is niet door mij geschreven, maar door iemand die het verhaal toen van mij had overgenomen. Zodra ik merkte dat hij dingen ging betrekken bij het verhaal die niet pasten in de sfeer van het verhaal zoals dit was opgezet heb ik zelf weer de regie genomen. Ik zal dus op de meeste aspecten van wat op die camping is gebeurt niet terugkomen. Samen naakt is wat mij betreft prima, maar intiem contact tussen ouders en kinderen zijn hier al genoeg verhalen over te vinden en is niet mijn genre.

Plaats een reactie