BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De hete kerst van 2020 (2)

Ik kreeg al enkele verzoekjes om een vervolg op mijn verhaal (De hete kerst van 2020) te maken. Ik ben normaal niet zo van vervolgverhalen maar ik maak voor deze keer graag een uitzondering.
Want wat er op die 1e kerstdag gebeurde tussen Mark en mij zou een grote impact hebben op ons leven. En natuurlijk bleef het niet bij de 1e kerstdag, want er gebeurde de 2e kerstdag ook nog wel wat natuurlijk.

Na de 1e kerstdag waarin Mark en ik elkaar lekker hadden verwend begon, na een nachtje slapen, de 2e kerstdag. Ik werd wakker liggend in Marks armen met mijn hoofd op zijn borst. Nog nooit had ik me zo lekker gevoeld als nu. Het voelde fijn die stevige arm om me heen. Het voelde veilig en vertrouwd. Ondanks dat, wist ik nog niet goed wat te doen. Aan de ene kant wilde ik dolgraag met Mark verder gaan want ik voelde me veel fijner bij hem en hij schonk me de aandacht en liefde die ik nodig had. Maar aan de andere kant was er natuurlijk ook nog mijn man, en het feit dat Mark wel mijn zoon is. En kan je wel een relatie hebben met je eigen zoon? Kan en mag je wel seks hebben met je eigen kind? En hoe moest ik mijn man uitleggen dat ik een nieuw leven met onze zoon op wilde gaan bouwen? Moest ik verborgen houden dat Mark en ik seks hadden met elkaar?

Toen ook Mark wakker werd streelde en zoende hij me. Mijn god, wat voelde dit zo ontzettend fijn. Wat een genot om zo wakker te worden. We knuffelden nog wat en gingen daarna naar beneden voor een lekker ontbijtje samen.
Er werd volop gepraat over hoe nu verder. Waarom werd het hier in Nederland nou niet getolereerd om een relatie te hebben met je eigen zoon?
Na het ontbijt gingen we samen in bad. Terwijl ik al in bad zat ontdeed Mark zich nog van zijn boxershort. Verlekkerd keek ik naar dat mooie en gespierde jonge jongenslichaam. Zijn pik wees alweer fier schuin omhoog. Nu pas viel het me op dat hij best wel groot geschapen was. Wat dikte en lengte betreft hoefde hij niet onder te doen voor zijn vader. Hij stapte nu ook in bad en zijn dikke harde pik wiebelde voor mijn gezicht heen en weer. Glimlachend nam ik die dikke staaf in mijn hand en begon de voorhuid op en neer te bewegen. “O mama wat is dit fijn.” hijgde hij zacht. De paarse eikel glom al van zijn voorvocht. Ik boog mijn hoofd naar voren, opende mijn mond en liet zijn harde dikke staaf in mijn mondje glijden. Elke ribbeltje en elk adertje voelde ik toen ik mijn lippen strak om zijn schacht spande en er langzaam mee op en neer bewoog. Ik proefde al van zijn voorvocht dat een ietwat zilt/zoetige smaak had en zelfs heel lekker smaakte. Beetje bij beetje zoog ik zijn pik naar binnen tot bijna achterin mijn keel. Ondertussen masseerde ik zijn ballen, die ook hard en stevig aanvoelden wat er op wees dat er wel eens een flinke lading sperma uit tevoorschijn kon komen.
Ik wilde Mark lekker lang laten genieten en deed alles lekker langzaam. Dan weer liet ik mijn tong over zijn schacht glijden en daarna weer mijn lippen. En het deed me goed om Mark zo te zien genieten van mijn pijpkunsten. Hij zuchtte hard telkens als ik met mijn tong over het zeer gevoelige toompje likte. De lik en pijpgeluiden vulden de badkamer. “Oh mama, ik ga komen, ik ga komen mama.” kreunde hij nu. Vol overgave begon ik sneller op en neer te bewegen met mijn lippen en liet ik mijn tong over zijn eikel cirkelen. Met beiden handen hield hij mijn hoofd vast en zo voelde ik zijn pik diep in mijn keel glijden. En met veel gehijg en hard gekreun kwam Mark klaar. Een flinke lading warme sperma spoot hij met kracht in mijn mond. Ik had al moeite om het door te slikken. En wat smaakte het heerlijk zeg, dat warme witte goedje. En het bleef maar komen, en ik bleef maar slikken. Ook al had ik het sperma van mijn man nog nooit doorgeslikt, nu kreeg ik het gevoel dat ik verslaafd zou raken aan dat heerlijke zaad van Mark.
Ik hield pas op totdat ik de laatste druppel zaad had doorgeslikt. Vergenoegd keek Mark me aan alsof hij amper kon geloven dat ik zijn zaad had doorgeslikt.
Glimlachend keek ik hem aan en gebood hem nu om tegenover me te gaan zitten. We zoenden elkaar innig en lang waarbij onze tongen steeds in elkaars mond glipten.
Ik voelde me lekker, happy,geweldig en geil. En telkens als Mark me aankeek, of aanraakte, kreeg ik lekkere onderbuikgevoelens die alsmaar sterker werden.
Ik was verliefd aan het worden op mijn eigen zoon.

We zeepten elkaar in en spoelden het af. We hadden de grootste lol samen. En intussen gleed de hand van Mark onder water opzoek naar mijn gladde natte spleetje. Er ging een rilling door me heen toen ik zijn vingers weer over mijn kutlipjes voelde glijden. Langzaam zochten ze de weg naar mijn warme grotje dat al uitnodigend een beetje open stond. Daar voelde ik hoe hij een vinger bij me naar binnen duwde en daarna volgde er een tweede vinger. Het was een raar maar zeer aangenaam gevoel hoe hij mij onder water begon te vingeren. Alsof in ‘slow-motion’ zijn vingers op en neer gleden. En terwijl hij me een lekkere lange tongzoen gaf gleden zijn vingers steeds weer in en uit mijn kutje. Het rommelde volop in mijn buik en dat werd nog erger toen hij steeds mijn clitje aanraakte met zijn vinger. Het voelde alsof ik steeds kleine elektrische schokjes kreeg als hij mijn clitje beroerde. Ik ademde steeds heftiger en ik merkte dat ik al bijna klaar ging komen. Ik schaamde me een beetje dat ik al zo vroeg een orgasme kreeg. Maar dit was zo lekker en zo geil dat ik het niet meer kon inhouden. Alles werd wazig en alles wat ik nog hoorde leek alsof dat van heel ver weg klonk. Hoe kon het toch dat zo’n jonge knul mij zo heftig kon klaar laten komen?
En daar schreeuwde ik het uit van genot. Heel mijn lichaam trilde en schokte toen ik klaar kwam. Het was zo’n heftig orgasme dat ik niet eens meer wist wat ik deed. En steeds gingen zijn vingers heftig op en neer. Met allebei mijn handen hield ik de randen van het bad vast. En ik voelde wel dat ik niet alleen drijfnat was door het badwater.
Dit was zo ontzettend geil en zijn vingers bleven op en neer bewegen. Ik was echt in de zevende hemel, zo heerlijk was dit. Ik moest mezelf even in de arm knijpen om me ervan te overtuigen dat dit me echt overkwam en dat het geen droom was waaruit ik zo zou ontwaken.

Toen ik weer wat was bijgekomen droogden we elkaar af en gingen op ‘ons’ bed liggen waar Mark me weer lekker ging verwennen. Het gevoel was weer overweldigend toen ik zijn lul bij me naar binnen voelde glijden. Hij hing half over me heen terwijl hij me diep neukte. Af en toe konden we elkaar zoenen. Opeens draaide hij zich om zodat hij mijn kutje kon likken en ik zijn pik kon bewerken met mijn tong en lippen. Wat een genot weer om zijn tong en lippen op en over mijn kutje te voelen glijden. En steeds raakte hij mijn clitje waarop ik steeds heftiger reageerde. Ik hoorde zijn slurpende geluiden wat een teken was dat hij zich tegoed deed aan mijn kutsapjes. En met veel gekreun en gehijg en met hevige schokken kwam ik weer lekker klaar. Elk orgasme dat ik nu kreeg leek heftiger dan het vorige. En ik zoog nog steeds aan Marks harde staaf die telkens diep in mijn mondje gleed. Hij zal vast iets geroepen hebben maar dat had ik niet gehoord en het kwam voor mij als een verrassing toen ik ineens een flinke lading zaad in mijn mond voelde gespoten worden. Ik verslikte me bijna omdat ik er niet echt op voorbereid was, maar toch ving ik alles op en slikte het gulzig door. En het smaakte weer heerlijk.
Voldaan gingen we naast elkaar liggen en ik keek in die mooie ogen van hem. Ik smolt zowat. En wat ging het weer tekeer in mijn onderbuik. Dit waren meer dan vlinders. Ik had nooit kunnen denken dat ik zo snel verliefd kon worden, maar het overkwam me wel degelijk.

We besloten om deze middag naar de kerstmarkt te gaan in ons dorp. Ik kleedde me supersexy aan voor Mark. Een mooi donkergroen kort glitter jurkje met daaronder een mooi lingeriesetje en mooie zwarte enkellaarsjes met een hoog hakje. Ik had me mooi opgetut en ook Mark zag er heel leuk uit.
Niet lang daarna liepen we samen, hand in hand, over de gezellige kerstmarkt. Het deerde ons niet dat we heel af en toe werden ‘bekeken’ door mensen die ons hand in hand zagen lopen als een verliefd stelletje. Ik zag Mark glunderen als mensen hem aankeken.
We genoten van de markt, van de glühwein en warme chocomelk en van elkaar. We dronken nog wat in een kroegje om even daarna weer naar huis te gaan.
Ik voelde me superverliefd en dacht niet eens meer aan mijn man. Door Mark had ik niet eens zin meer om aan mijn man te denken. Ik hoopte dat hij nog een poos weg zou blijven zodat Mark en ik alleen samen konden zijn.
Toen we thuis op de bank neerploften konden we niet meer van elkaar afblijven. En niet veel later lagen onze kleren her en der door het huis op de grond verspreid. Het enige wat ik nog aanhad was het roze lingeriesetje en mijn zwart glanzende kousen. Maar ook het stringetje en bh-tje waren heel snel uit. Ik ging, met mijn gezicht naar Mark toe gericht, op zijn schoot zitten. Zijn pik stak alweer als een speer omhoog. Tussen mijn benen door hield ik zijn pik vast en stuurde die naar mijn smachtende grotje. Langzaam zakte ik omlaag met mijn onderlichaam en voelde zijn harde dikke staaf in mijn kutje verdwijnen. Met mijn handen om zijn nek gevouwen bewoog ik nu langzaam mijn onderlijf op en neer en voelde ik zijn pik, steeds tot aan zijn ballen toe, in mijn kutje glijden. Mijn kutje spande zich strak om Marks lul. Mark liet zich ook niet onbetuigd en nam mijn harde tepels één voor één tussen zijn lippen en zoog er zachtjes aan. Wat was dit geil zeg. Ik voelde mijn kutsapjes mee naar buiten stromen. Zijn handen omklemden nu mijn billen alsof hij het tempo mee wilde bepalen. Maar hij was nu overgeleverd aan mij en ik bepaalde het tempo.
“Toe maar schatje,” zei ik “spuit mama maar weer lekker vol”. En ik had het maar amper gezegd of met veel gekreun en gehijg spoot Mark mijn kutje vol met zijn heerlijke warme zaad. Het was weer een flinke lading die hij in me spoot. Dit gevoel was duizenden malen fijner als dat ik het met mijn man deed. Wat een genot om keer op keer zijn warme sperma in mijn hete kutje te mogen voelen.

Langzaam kroop ik nu van hem af waardoor zijn pik met een zacht plopgeluidje uit mijn kutje gleed. Nu pas voelde ik hoe groot de lading sperma was geweest omdat er zoveel nu uit mijn kutje sijpelde. Even daarna lag ik weer in de stevige armen van Mark samen op de bank.
We lagen zo heerlijk tegen elkaar aan totdat ik een app kreeg van mijn man dat hij de volgende morgen weer thuis zou komen. Daar zaten we helemaal niet op te wachten. Voor het eerst vond ik het nu echt kloten dat hij al naar huis kwam.
We hadden hier nog niet op gerekend.
We wisten niet hoe vroeg hij thuis zou zijn maar toch stapte ik deze avond weer bij Mark in bed. Er volgde automatisch weer een heftige lange geile neukpartij totdat we uiteindelijk in diepe slaap vielen.
De volgende morgen was ik al eerste wakker. Zachtjes ging ik naar beneden en schrok me kapot toen ik mijn man ineens op de bank zag zitten. Hij keek me heel boos aan en dat begreep ik wel want er lagen nog diverse kledingstukken en ondergoed van mij en Mark over de vloer verspreid. Hadden er niet bij stil gestaan om alles op te ruimen en nu zag hij dat liggen. Hij vroeg me waar ik in hemelsnaam mee bezig was, want hij zag ook wel dat er niet alleen mijn kleren en ondergoed lagen maar ook die van Mark.
Ik moest hem wel bekennen dat Mark en ik iets hadden met elkaar en dat ik met hem had geslapen en seks had gehad. Aan de ene kant was ik wel bij dat hij ons niet betrapt had terwijl ik seks met Mark had. Voor mij had ik dat niet erg gevonden maar wel voor Mark.

Een logisch gevolg was een scheiding. Mijn standpunt stond vast, ik wilde een nieuw leven op gaan bouwen met Mark. De verliefdheid voor Mark werd hierdoor alleen maar groter en groter. Het ging niet alleen om de seks maar om het gehele plaatje. Mark was zo superlief voor mij en zorgde goed voor mij. Hij droeg me op handen, ik ben zijn prinsesje. En onze band werd alsmaar sterker en zeker toen ik in februari met trots kon vertellen, aan Mark, dat ik zwanger was van hem.
We gaan een leuke toekomst tegemoet, dat staat vast.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Wendy47

Hallo, ik ben Wendy een gescheiden mama uit Brabant. Al iets meer dan 3 jaar hebben mijn zoon en ik een liefdesrelatie. Hij is echt mijn allessie en is het beste wat me ooit kon overkomen. Hij is echt de liefde van mijn leven.
Hij heeft me er toe aangespoord om verhalen te schrijven en hier te posten zodat iedereen ervan kan meegenieten. In de meeste verhalen, die ik hier post, zitten we stukjes in die mijn zoon en ik zelf mee hebben gemaakt. Of zitten stukken in over mensen die ik persoonlijk ken. En dat geheel maakt het zo leuk om verhalen te schrijven.
Hoop dat jullie heel veel plezier hebben aan mijn verhalen en elke vorm van reacties zijn welkom. Liefs Wendy

Dit verhaal is 9399 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “De hete kerst van 2020 (2)”

  1. In ieder geval in bed een heerlijke witte kerst van Mark zijn treksap gehad. Er is goed raak geschoten en geen duurzame grondstoffen verspild. Moeder en oma te worden van je zoon is toch heerlijk. Ga zo vooral door met deze geile sex en laat ons verder meegenieten.

  2. Net als bovenstaande reacties aluit ik er me graag bij aan. Behalve die van Kevin, die vond dat je man wel mee had kunnen doen. Hij zou alleen maar het spel tussen jou en Mark hebben bedorven. Niets dan lof en zeer goed geschreven.

  3. Pracht verhaal hoe moeder en zoon steeds verder naar elkaar toegroeiden en uiteindelijk een koppel werden die dan ook nog een baby verwachten.
    Goed dat de vent weg ging,wat kun je nu met zo een lul doen, zelfs niet goed voor een trio.

    Geniet van de eindejaarsdagen en een Gezond&Gelukkig 2023 samen

Plaats een reactie