BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Twee weken droog gestaan

Sandra werkte als locatiemanager in de retail. Ze reisde stad en land af om nieuwe locaties te vinden voor de winkelketen van haar werkgever. Het was normaal dat ze meerdere nachten achter elkaar in hotels sliep en dat ze vaak tot laat in de avond doorwerkte tot de nieuwe vestiging klaar was voor de officiële opening. Ze had die week weer een vier lange dagen gemaakt, Haar partner Sjoerd was schipper op een zeiljacht dat werd verhuurd aan bedrijven als charterschip. Soms voor een paar dagen, maar nu was het een trip van twee weken langs de Zuid Franse en Italiaanse kust geweest. Hij had haar wat berichtjes gezonden. Hij zou die vrijdagavond thuis komen maar had nog geen idee van een aankomsttijd. “Ik zal er zijn maar geen idee hoe laat.” Na het afsluiten van haar werkweek reed ze naar huis. Ze wilde bij hem zijn, hem weer in haar armen sluiten. Zijn lichaam tegen het hare voelen. De opwinding die al dagen tussen haar benen woede aan hem schenken. Zelfs haar satisfyr en haar vibo kregen het vuurtje niet meer uit.

Ze wist dat hij de volgende avond of nacht thuis zou komen. In het hotel had ze gedoucht en haar oksels en poes super strak kaal geschoren. En ja haar vibo gebruikt om de honger in haar kutje te stillen. Maar veel had het niet geholpen. Ze had het ding zachtjes trillend in haar poes laten zitten en was zo in slaap gevallen. DRIE keer! Was ze klaargekomen en wakker geschrokken van de door haar lijf denderende orgasmes. Maar niet kon haar zo laten komen als van Sjoerd! Zijn grote sterke maar ook zachte handen. Zijn kundige vingers, zijn geile lippen en uiteraard zijn keiharde pik…Ze kon bijna niet wachten, nog één dag werken, de meiden in de winkel bekend maken met de laatste snufjes van het kassa en bestelsysteem en dan naar huis. Hij zou de komende dagen thuis zijn na een reis van twee weken. Veertien dagen zonder zijn directe aandacht, zijn aanrakingen en zijn geur.

Het was inmiddels vrijdag eind van de middag. De meiden wisten wat ze weten moesten. De eerste transacties waren geweest. De afspraak was gemaakt dat ze zouden bellen als iets niet lukte. Ze kwam rond acht uur thuis, de hele rit had ze uitgekeken naar een douche, een geil setje en een drankje voordat ze in bed zou stappen.

Terwijl ze hun huis deur binnenliep, gooide ze haar jasje op de bank en liep de keuken in om haar fles Captain Morgan te pakken. Ze pakte een glas uit het kastje en schonk een paar vingers rum in het glas. Nadat ze de dop van de literfles Coca-Cola had losgedraaid, goot ze die in het glas en vulde het tot de rand. De zalige zoete geur prikkelde haar neus.
Ze pakte takje munt en roerde in het glas en nam een slok om er zeker van te zijn dat het sterk genoeg was. Ze liep de keuken uit en ging de trap op naar haar slaapkamer. Ze zette het drankje op het dressoir, knoopte haar overhemd los en schoof de panden over haar schouders en gooide het op de dressboy. Ze reikte om zich heen, maakte haar BH los en gooide hem bij haar blouse. Ze pakte haar drankje en nipte terwijl ze naar haar lichaam keek in de passpiegel op de kastdeur. “Mooie borsten voor een vrouw van veertig”, dacht ze en nam een grote teug van haar rum cola. Met haar linker hand streelde ze haar borsten en kneep schalks in haar tepels. Pain is so close to pleasure! Wist ze. Ze vond een topje en trok het over haar hoofd aan. Ze maakte haar broek los, liet hem over haar billen en langs haar benen glijden en vouwde deze op en hing hem over een haakje. Ze pakte het vrijwel lege glas en besloot dat ze er nog één zou nemen voordat ze naar bed ging. Ze liep de trap af naar de keuken om het glas bij te vullen. Iets meer rum en iets minder cola dan de vorige keer. Toen ze de trap weer opliep, keerden haar gedachten terug naar Sjoerd en ze vroeg zich af wanneer hij terug zou zijn. Ze hoopte dat het de volgende morgen zou zijn, ze had nog niets van hem gehoord.

Ze liep terug naar de slaapkamer, ging op de rand van het bed zitten en dronk van de rest van haar borrel. Ze zette het glas op het nachtkastje naast het bed, leunde achterover in de grote weke kussen en sloot haar ogen. Ze sliep binnen een paar seconde.

Sandra werd langzaam wakker van het geluid van de regen. Ze liet de grenzen van haar slaap achter zich en dacht dat de regen heerlijk ontspannend was, maar besefte al snel dat de zon door de lamellen van de jaloezieën van haar raam op het oosten scheen. “Dat water dat ik hoor komt ergens uit dit huis vandaan, en niet daarbuiten,” dacht ze. In de hoop dat dit geen ernstig waterlekkage was, kwam ze snel onder het dekbed vandaan. Ze vroeg zich af wat er aan de hand was, ontwaakte uit haar verdoving. Ze ging staan en schoof haar slipje en het topje op zijn plaats en liep door de gang naar de badkamer. “Dat moet de douche zijn,” dacht ze, ze rilde bij de gedachte aan de naakte Sjoerd begon ze te trillen en zwollen haar tepeltjes. Het beeld van zijn naakte, 1,90 meter lange lichaam flitste door haar hoofd toen ze naar de badkamerdeur liep en de deur opendeed.

De badkamer stond vol stoom, dat versterkte alleen maar de geiligheid die in haar opkwam. Het douchegordijn was gedeeltelijk dichtgetrokken. Toen ze zijn met zeep besmeurde lichaam in zich opnam en het water en de zeep over zijn rug en kont zag stromen werd ze week. Haar tepels werden hard onder haar topje, omdat ze wist dat ze haar borsten op dat moment in zijn rug wilde duwen. Terwijl hij onder de douche stond, voelde Sjoerd de koele lucht die uit de deuropening kwam, hij begon zich om te draaien toen hij haar lichaam tegen het zijne voelde. Haar armen sloegen zich om hem heen, terwijl ze zijn naakte lichaam tegen het hare trok. Ze liet haar handen langs zijn buik glijden en voelde zijn pik hard worden toen haar hand hem bereikte.

Ze had haar topje en slipje niet uitgetrokken toen ze onder de douche stapte. Terwijl het water de dunne stof strak tegen haar borsten trok, draaide hij zich om en trok haar strak tegen zijn lichaam en harde pik. Haar tepels staken door het natte materiaal in zijn borst terwijl zijn pik tegen haar lichaam wreef. Haar slipje was doorweekt van het douche water, haar kutje werd natter van de lust die ze voelde. “God, ik heb dit lichaam gemist,” zei Sjoerd terwijl ze een stap achteruit deed en zachtjes haar tepels door het doorweekte materiaal wreef. “We moeten je kleding kwijt” kreunde hij terwijl hij zijn hand uitstak en het topje over haar hoofd trok. Zijn mond ging gulzig naar haar borsten. Hij zoende haar tepels en beet er zachtjes in met zijn lippen. Zijn handen ging van haar rug omlaag naar haar kont onderwijl haar slipje oplaag schuivend. Hij knielde en likte haar buik en ze duwde haar bekken haar voren. Ze legde haar linker been op zijn sterke schouder en duwde zijn gezicht tegen haar vrouwelijkheid.

Terwijl hij haar daar zachtjes likte klonk gekreun van genot uit haar mond en keel. Ze duwde hem weg. “Ga staan!” kreunde ze. Sandra’s hand vond zijn harde pik en streelde zachtjes terwijl hij op haar harde tepels zoog. Hij reikte naar achteren en vond de fles zeep en goot wat over haar borsten en trok haar vervolgens tegen zijn lichaam aan, waarbij het glibberige gevoel hun genot versterkte terwijl ze met elkaar bewogen. “Ik moet dat mooie, geschoren poesje zien dat ik zo lang heb gemist,” kreunde hij terwijl hij naar achteren stapte.

Sandra leunde met haar schouders tegen de koude muur haar kutje naar voren duwend, hem haar kut aanbiedend. “KNIELEN!” hij gehoorzaamde maar wat graag. Ze spreidde haar benen zodat hij haar kale heuvel in zich op kon nemen. Ze opende haar lipjes voor hem en wees op haar clitje. “Toe dan… doe het! ” Hij kwam met zijn mond naar voren en begon langzaam haar lipjes en clitje te likken. Het warme water dat over haar lichaam stroomde, zijn handen op haar billen en zijn tong op haar clitje brachten haar snel tot een orgasme dat haar lichaam schudde van genot.

Terwijl ze zijn hoofd tegen haar vrouwelijkheid duwde, wist hij dat ze wilde dat hij bleef likken en dat haar orgasme door zou denderen. Toen het laatste beetje kracht van haar orgasme voorbij was, ging Sjoerd weer zitten. “Nu is het jouw beurt,” fluisterde ze, terwijl ze zich voorover boog om zijn pik in haar mond te nemen. Ze pijpte hem, likte het puntje van zijn gezwollen pik, speelde met de basis van zijn ballen en wist wanneer zijn lichaam op het punt stond zijn lading te schieten. Terwijl ze de spieren in zijn benen voelde spannen voelde, pakte ze zijn kont vast en ging staan. Met haar hand trok ze hem af. Met een luide kreun kondigde hij zijn orgasme aan. Ze voelde hoe zijn lichaam reageerde terwijl zijn sperma uit zijn harde pik op haar buik en tegen haar tieten schoot. Hij hing bloedeloos tegen haar aan, ze kusten en streelde elkaar. Terwijl hun kracht langzaam terugkeerde, wasten ze elkaars lichaam, waarbij ze bijzondere aandacht besteedden aan elkaars tepels, haar kutje en zijn geslacht. “We zijn nog niet klaar”, fluisterde ze in Sjoerds oor. “Ik wil die pik in mijn poesje.”

Ze reikte naar beneden om het water uit te zetten en schoof het douchegordijn helemaal open. Ze pakte een handdoek van de verwarming en begon zijn lichaam af te drogen. Ze gaf extra aandacht aan zijn harde kont. Ze kuste zijn billen en liet haar handen om zijn lichaam gaan. Met alleen de zachte handdoek als barrière speelde ze met zijn harde geslacht “Heeft hij mij gemist?” vroeg ze in het luchtledige terwijl ze de huid zachtjes over de harde schacht liet gaan. Sjoerd kreunde zacht. “Draai je om!” klonk het streng, hij gehoorzaamde. Ze boog zich voorover, gaf zijn pik een kus en likte vanaf zijn zware kloten over de geaderde knots. Ze trok zijn voorhuid omlaag en sabbelde op zijn eikel. Zijn hand ging naar haar achterhoofd en hij duwde haar zachtjes omlaag zodat zijn geslacht dieper in haar mond schoof. Ze sabbelde en pijpte hem. Even liet hij haar hoofd los en ze trok terug.

Sandra nam zijn hand, stapte uit de douche en leidde hem naar de slaapkamer. Ze legde hem weer op bed en zei: “Ik wil dat je in mij zit. Jouw pik diep in mijn lichaam” Ze klom op bed en met gespreide benen over hem heen. Ze keek hem straks aan toen ze zijn pik in haar toeliet. “Je bent van MIJ!” kreunde ze terwijl zijn pik steeds dieper in haar gleed. Zijn linker hand ging naar kont, met zijn andere hand omvatte hij haar gevoelige borsten. “We gaan nergens heen!” beaamde Sjoerd hees terwijl hij zijn pik in Sandra’s kutje pompte.

Het werd een geweldig weerzien na een lange reis.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 13445 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie