BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Kamasutra challenge (0: Intro)

Hallo, wij zijn een koppel van 21 (Paul) en 22 (Annemie) jaar oud wat inspiratie wil gaan halen uit de Kamasutra. Allebei niet vies van seks met anderen, maar vooral willen we met elkaar alle posities, jawel, alle posities uitproberen en een soort van cijfer geven om te ontdekken welke wij de geilste, leukste, uitdagendste vinden. We moeten de categorieën nog bedenken, maar toch. Om ons ‘project’ vast te leggen zullen we ieder experiment hier gaan vertellen. Niet alleen als geil verslag voor onszelf, maar ook voor jullie. De Kamasutra wijd breed uit over het huwelijk, de balans en respect tussen man en vrouw, ook massages, elkaar verzorgen, etc, etc. Ook hoe een (uitgebreid) voorspel te doen voordat je gaat neuken. Wij weten nu al dat dat voor ons een grote opgave zal zijn, wij zijn nogal onstuimig en snel in de stemming om te neuken, gewoon platweg neuken. Sorry. Maar goed, we gaan het proberen.

Annemie is een brunette met grote, bruine ogen waar ik in verzuip. 1m69 en 53kg. Haar vader is Hollander, haar moeder Frans. Duidelijk is dat ze die verfijnde bouw heeft van haar moeder. Als ze haar lange haar schudt en mondje tuit terwijl ze me geil aankijkt, krijg ik meteen een stijve, zo geil is ze. Ze heeft daarbij een paar fantastische mooie, ronde tieten, stevig maar niet groot. Door haar vele sporten is ze slank en superlenig, heeft een conditie om U tegen te zeggen. Ze studeert op de VU in Utrecht, laatstejaars. We hebben elkaar jaren geleden leren kennen in een grote sportclub in Amersfoort, waar we letterlijk tegen elkaar liepen, zij mijn 6-pack becommentarieerde waarop we diezelfde middag nog neukend doorbrachten in haar ouderlijk huis. Daarover wellicht meer in een ander verhaal. Ikzelf ben sportsudent en werk ook als sportinstucteur in verschillende clubs. Onderandere in Amersfoort en Utrecht. Ik ben 1m88 en weeg 74kg. Ben dus licht, maar wel atletisch vanwege het vele sporten wat ik doe, net als Annemie.

Ik ben gezegend mag ik wel zeggen met een bovengemiddeld grote lul, van 14 tot 21 cm en waarvan mijn eikel het dikste is, van 11 naar 16 cm in omtrek. Annemie is er gek op, al lijkt ze wat klein ervoor maar ze is een van de weinige vrouwen die ik ken die het heerlijk vindt als ik haar baarmoeder verlegd tijdens een diepe penetratie. Meestal krijg ik van vrouwen klappen als ik dat doe, maar van Annemie niet. Ze vindt het magisch als ik haar paal en voelt zelf met vlakke handen op haar maag, waar mijn eikel helemaal eindigt. Ze komt er ook op klaar, net zoals ik haar ook vrij eenvoudig klaar kan vingeren en beffen. Het is een geile donder. Het liefst doen we het staande, zogenaamde standing cowgirl, waarin ik haar knieën op mijn schouders leg, haar bij haar billen beet heb en gewoon laat zakken op mijn staande pik om de zwaartekracht de rest te laten doen. Heerlijk, helemaal ochtends onder de douche; in onze eigen kleine huurappartementje.
We zijn allebei van jongs af aan opgegroeid in een naturistenfamilie, hebben geen enkele moeite met het bloot zijn en kennen, respecteren heel goed het verschil tussen naturisme versus seks. Ander voordeel is dat we ons nog maar een enkele keer hoeven in te smeren met zonnebrand, door al die jaren kunnen we inmiddels al wel heel wat hebben. Ach, met de komende verhalen leren jullie ons steeds beter kennen denk ik. We hebben er oook voor verkozen alleen nog maar waargebeurde avonturen in te zenden met alleen onze voornamen erin. Alle andere namen zijn vervangingen van de echte luidjes die we ontmoet hebben en gaan hebben.

De Titel en verhaallijn wordt dus simpel. ‘Kamasutra challenge’ met daarna, tussen haakjes het vervolgnummer en enkel woord als toelichting. Ga er maar vanuit dat we minimaal twee standjes per week gaan proberen en eerlijk gezegd, sommige zien er zo ingewikkeld en acrobatisch uit, dat wordt meerdere keren oefenen! Uiteraard, mocht je geïnspireerd raken door ons verslag, stuur een bericht en/of verzoekje voor een bepaald standje, dan ‘doen’ we die wellicht eerder. We weten eigenlijk niet eens hoeveel standjes er zijn… Als richtlijnen gebruiken we verschillende gedownloade documenten, geen apps of anders. Ze staan In ons profiel vermeld, net als onze (top) ‘scores’ die ik (Paul) bijhoud in een spreadsheet en ongetwijfeld zal gaan groeien naarmate we meer en meer standjes afwerken. De eerste drie hebben we afgelopen weekend al gedaan, daarover dus meer in delen 1, 2 en 3. Deze saaie intro is alleen om jullie te vertellen van de start ons project en ook aan te geven dat we veel geile inspiratie gaan halen uit de verhalen van deze site. We melden dat dan ook bij de verschillende schrijvers en lichten dan in het bericht toe waartoe ze ons geïnspireerd hebben, zo weten die wie ze inspireren en wat wij na aanleiding van hun verhaal zelf ondernomen hebben.

Naast de Kamasutra seks-challenge proberen we ook een reeks Tantraseks-lessen en -cursussen die we actief gaan volgen. Ook die zullen we hier in de verhalen beschrijven want het is gebleken dat we elkaar weliswaar steeds langer en intensere kunnen ‘edgen’, maar er nog veel meer te ontdekken is. Voor dat edgen ga ik al heel veel langer en of ik dat nu bij mijzelf deed, masturberend, of ‘onderga’ door een man of vrouw (bi?), edgen is altijd al mijn ding geweest. Ik heb me tot een jaar geleden verhuurd als schandknaap. Maar nu met Annemie, in combinatie met zowel de Kamasutra challenge en Tantraseks, zijn we helemaal in elkaars ban en gaan we nu dus uitproberen hoe lang we ieder standje vol kunnen houden zonder snel, of zelfs meteen al klaar te komen. Al met al dus een heftige mix van seks die we gaan uitproberen.

We hebben ook regels verzonnen die we gaan naleven; Zo mag ieder van ons, tot net voordat we beginnen een ander standje kiezen dan gepland. Wij zijn en blijven dus eerlijk in wat we willen en of gewoon (even of definitief) niet zien zitten. We maken het dus niet ingewikkeld want ieder heeft ook vanaf nu 12 veto-kaarten, om als de een per se wil, de ander die dag kan weigeren. Kijk, we weten geen einddatum van deze challenge, maar 12 vetokaarten leek ons vooralsnog genoeg, tenslotte hebben we nu ook al dagelijks op een of andere wijze, seks. Verder is het zo dat we op ieder moment van de dag, of nacht seks kunnen gaan hebben. Dus ook ‘quickies’ op mijn werk, of tijdens haar studie. We gaan elkaar dus meer te verassen als alleen morgens bij opstaan, of avonds bij slapen gaan. Ook op andere plekken als we gewoon zijn. Iedere kamer van ons appartement hebben we al wel gehad, dus nu ook eens in de auto, het bos, of waar ook. Verder hebben plechtig beloofd met geen anderen seks te hebben als elkaar. Monogaam dus! Ook dat wordt een uitdaging, voor mij maar zeker maar ook voor ‘mijn’ huppelkutje Annemie! We zijn echt benieuwd of het ons lukt om dit vol te blijven houden maar OK, we zijn er altijd al heel open over geweest tegen elkaar. Annemie weet precies wat ik met wie uitvreet en omgekeerd ook. Maar die vorm van inspiratie zal dus verdwijnen. Vandaar ook dat we vanaf nu geile inspiratie gaan zoeken via deze site. Uiteraard hebben we al gemerkt dat hoe meer seks we hebben, hoe vaker we het ook weer willen. Met zo’n challenge zal dat dus alleen nog maar meer worden. Toch?

Als laatste voor deze introductie, jullie zullen het alleen met onze profielfoto moeten doen, meer willen en gaan we niet delen. Dus daarna vragen heeft geen zin.

Onze boekenlijst;
• 50 Kamasutra sekspositions
• Hoopers Kamasutra
• Kama365 Amurate
• Kamasutra 365 London press
• Lance Dane
• Richard Francis

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door PaulplusAnnemie

Hallo, wij zijn een koppel van 21 (Paul) en 22 (Annemie) jaar oud wat inspiratie wil gaan halen uit de Kamasutra. Allebei niet vies van seks met anderen, maar vooral willen we met elkaar alle posities, jawel, alle posities uitproberen en een soort van cijfer geven om te ontdekken welke wij de geilste, leukste, uitdagendste vinden. We moeten de categorieën nog bedenken, maar toch. Om ons ‘project’ vast te leggen zullen we ieder experiment hier gaan vertellen.

Dit verhaal is 6689 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Kamasutra challenge (0: Intro)”

Plaats een reactie