BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Vakantie met vrienden… Deel 1..

Een aantal jaren geleden hadden mijn toenmalige vriendin en ik veel bevriende stelletjes. Er waren altijd bezoekjes over en weer. Maar er was 1 stel waarbij ik meer interesse in de vrouw had dan bij andere stellen. Zij was voor mij erg aantrekkelijk. Ze was mollig, met grote borsten. Mooi buikje en een grote kont. Als ze voorbij liep dan bewoog alles in haar lichaam mee. Borsten die op en neer gingen. Kont die heen en weer wiegde. Een prachtige verschijning. Haar naam was Rianne en hij heette Bas.

Tijdens een barbecue besloten we om met elkaar op vakantie te gaan die zomer, een week of 2 in een huisje. En mijn eerste gedachte was meteen aan haar in bikini of badpak, of misschien dat ik even kon gluren in de badkamer. Van al die gedachten kreeg ik een stijve pik. Ik had het idee dat Rianne mij aankeek en mijn gedachte kon lezen, want ze gaf een vette knipoog naar mij.

Mijn ex was dat ook op gevallen en die avond kregen we ruzie. Wat ik ook probeerde aan haar uit te leggen, ze wilde het niet snappen en verweet mij van alles. Die ruzie ging over in harde en geile goedmaak sex waarbij ik haar meerdere keren vol spoot. De sex was altijd goed, maar we kregen meer en meer ruzie. Een paar maanden later zijn we dan ook uit elkaar gegaan. Daar had ik veel verdriet van en ik belde Rianne om het te vertellen. “Ohhh Arthur, wat ontzettend naar om te horen! Gaat het een beetje?” vroeg ze. “Ja het gaat wel, soms wat minder en soms weer wat beter” antwoordde ik.

We besloten om met zijn drieën te gaan eten. Tijdens het diner spraken we over mijn ex. Ik kreeg van alles te horen waar ik niks van wist. “Dan is het maar goed dat we uit elkaar zijn gegaan” zei ik. Waarop Bas en ik toosten! “Op het hier en en op de vakantie!!” zei hij en we namen een slok rode wijn.
“gaat die nog door?” vroeg ik. “Natuurlijk!” antwoordden zij in koor. En zo geschiedde.
We gingen naar een bungalowpark op de Veluwe en hadden 2 weken geboekt. Het weer was lekker zomers en ze waren veel buiten en in het zwembad. De eerste paar dagen waren ze vooral als gezin met elkaar bezig. En ik genoot daarvan. Ik kwam goed tot rust en vaak ’s avonds in bed kon ik hun horen neuken. Het kreunen van haar was zacht maar voor mij goed hoorbaar. Een keer kwam ik van het toilet en zag hun deur op een kier staan. Ik kon zo naar binnen gluren zag hoe ze op zijn pik zat en hard op en neer ging. Haar borsten stuiterden op en neer en haar kont trilde bij elke stoot. Ik zag hoe hij haar billen uit elkaar trok en hoe zijn pik in haar vagina gleed. Mijn pik werd hard. Ik wreef er over en hij werd harder en harder. Zij draaide zich om en werd nu van achteren geneukt. Ik keek haar recht in de ogen aan en ik schrok. Ik ging gauw naar mijn eigen kamer en had het gevoel dat ik wilde klaar komen. Ik trok mezelf af met haar in mijn gedachten.

De volgende ochtend zat ik aan de koffie toen zij in haar nachtjapon de kamer in kwam. “Goedemorgen lieverd” zei ze en ik antwoordde “goedemorgen” terug. Ze kwam naar me toe gelopen en ik kon prima de contouren van haar lichaam zien in haar licht doorschijnende japon. Haar borsten bewogen lekker heen en weer en haar tepels waren al hard. Haar borsten leken nu nog groter. Ik voelde mijn penis langzaam groeien en ging zo zitten dat ze dat niet kon zien. Ze kwam naast me zitten en we dronken in stilte onze koffie. Niet veel later vroeg ze me of ik nog een bak koffie wilde pakken voor ons. Ik stond op en precies op dat moment schoot mijn half harde penis vooruit bij haar op ooghoogte. Ze schrok een beetje. Gauw liep ik naar de keuken pakte de koffie en liep weer terug. Haar ogen waren gericht op mijn heen en weer bungelend half harde penis. Ik hoorde haar slikken en een beetje kreunen.
“Gaat het wel?” vroeg ik. “J-j-ja hoor” stotterde ze. Ik ging naast haar zitten en deed nu geen moeite meer om mijn steeds harde wordende pik te verbergen.
“Ik moet gaan douchen” zei ze. We stonden op en gaven elkaar een knuffel waarbij ik mijn stijve tegen haar aandrukte. “Ik voel je penis… Heb je genoten van de show van gisterenavond?” vroeg ze me. Ik werd rood en zei dat het erg geil was om te zien. Daarop draaide ze zich op, bukte voorover en ik zag haar kont en zelfs haar schaamlippen.
Met een handkus verdween ze naar de badkamer. En ik draaide me om liep naar mijn eigen kamer en moest stoom afblazen en deed dat door te masturberen.

Op een dag vroeg Rianne aan mij of ik mee ging wandelen en foto’s maken, dat was onze gezamenlijke hobby. “ja graag” zei ik. We pakten onze camera’s en gingen op pad. “Veel plezier” riep Bas en hij gaf haar een tongzoen en een kneep in de borsten. “Bewaar je wat zaad voor mij?” zei ze tegen Bas
Hij kreeg een rode kop en stamelde dat hij zijn zaad voor haar vagina zou bewaren.

Eenmaal buiten vroeg ik aan haar wat ze daar mee bedoelde. Ze zei: “Bas heeft een kleine pik, maar hij denkt dat door veel af te trekken dat die groter wordt. Ik heb hem al een paar keer betrapt toen hij zijn zaad in het doucheputje spoot. Kijk, zijn pik is mooi maar niet groot, als hij bij binnen dringt voel ik het wel maar niet heel goed. Zijn zaad kan ik prima voelen als hij klaar komt.
Ik kreeg de gedachte hoe zij seks hadden. Het beeld van hem met een kleine stijve pik en Rianne die dan met haar benen wijd op bed ligt en haar vagina open spreidt. Het idee gaf me een stijve. En ik voelde een beetje jaloezie. We lieten het onderwerp varen en liepen het bos in.

We zagen veel vogels en insecten, veel mooie planten, bloemen en bomen. We genoten allebei van de natuur en kwamen helemaal tot rust. Op een bankje aten we onze lunch en praatten over relaties en seks. “De seks is wel goed tussen jullie he?” Vroeg ik. “Mwah het gaat. Ik vinger mezelf vaak nog klaar omdat het hem dat niet lukt, maar dat weet hij niet. En zijn pik is niet zo groot als die van jou vermoed ik” zei ze. “We neuken en that’s it….” zei ze een beetje beteuterd. “oh dat is vervelend om te horen lieverd, zal ik met hem praten?” vroeg ik. “nee, doe maar niet, ik denk dat ik van hem. Ga scheiden omdat het al een lange tijd niet meer gaat.” zei ze. “En ik krijg hem maar niet zo ver dat hij er wat voor wilt doen…” Ik zie dat ze het er een beetje moeilijk mee heeft.

We kijken elkaar aan en ik geef haar een knuffel. Onze monden zijn nu heel dicht bij elkaar en ik voel haar adem. Het is vol spanning, een sexuele spanning. Ik leg mijn hand op haar bovenbeen. Er gaat een rilling door haar heen. Ze pakt mijn hand van haar been en schuift deze tussen haar benen en ik wrijf over haar broek en voel het warm worden tussen haar benen. Onze ogen verlaten elkaar niet. Ik hou het niet meer en zoen haar. Zij zoent mee. En al gauw vinden onze tongen elkaar. Ze proeft zo lekker. Mijn pik wordt harder en harder en mijn hand gaat naar haar borst. Ik voel door haar T-shirt de zachte boezem en masseer haar borsten. Haar grote tepels zijn al goed hard en steken mooi naar voren. Haar hand gaat over mijn kruis en ze voelt en knijpt in mijn stijve penis. “Die is lekker groot” ‘ zegt ze. Ik kijk om me heen en rits mijn broek open en doe deze wat naar beneden. Mijn stijve springt eruit en staat fier overeind. Glimmende eikel van het voorvocht. Ze pakt hem en masturbeert me. Mijn hand verdwijnt in haar broek en voel dat ze geen slip aan heeft. Haar venus heuvel voelt heerlijk. Mijn vingers weten snel haar schaamlippen te vinden en ik masseer haar vagina en clitoris. Twee vinden de ingang van haar kut en glijden zo naar binnen. Ze kreunt hard. Ik ga op en neer en vinger haar hard en zacht. Haar clitoris masseer ik en het duurt niet lang of ze komt klaar. We zoenen intens. Tot ze zei_ “Arthur…… Ik wil je grote harde pik in me voelen…”

**** lees verder in deel 2…..

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Nemenis1978

Beste lezers,
Hopelijk hebben jullie veel leesplezier van mijn verhalen. Als je suggesties hebt of voor online contact of vragen, mail me dan op dit adres:
artuhurnaaktgeboren@gmail.com

Ik hoor graag van jullie!

Dit verhaal is 14801 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “Vakantie met vrienden… Deel 1..”

Plaats een reactie