BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een spannende date deel 1 van 2

Vanavond was mijn derde date met Alex. Ik ben van het klassieke daten. De eerste date, samen dineren en praten, eventueel een kus aan het begin en als bedankje. De tweede date, als het goed voelt zoenen en strelen. Misschien ook in de kleding voelen… De derde date ga ik er dan vol voor, als het de eerste dates goed voelde. Je weet wat dat betekent. Ik keek er naar uit. Hij was lang en sterk met donker haar en mooie ogen. Ik wilde zijn handen overal op mijn lichaam voelen. We hadden de vorige keer gezoend en hij had mijn borsten gestreeld, door mijn topje heen. Ik had mijn hand vanaf zijn buik omlaag laten glijden en zijn harde geslacht gevoeld. Ik schrok van het formaat. Verder bleef het bij wat strelen en zoenen. Hij had me keurig thuis gebracht en gezegd dat we snel weer moesten afspreken. Ik was zo geil van deze ervaring dat ik mij achter de voordeur heb gevingerd, en later op de bank nog een keer… Toen ik bek af en voldaan boven kwam heb ik gedoucht en daar nogmaals genoten van zijn, denkbeeldige aanwezigheid, zijn grote handen op mijn lijf. Ik gebruikte mijn dildo om zijn geslacht na te bootsen.

Twee dagen later had ik een appje van hem. Hij stelde een date voor. Een verrassingsdate. Hij gaf aan dat hij mij graag in een jurkje zag en hij had een foto van een mooi linnen pak toegevoegd… Die middag stond ik uren voor mijn kast en spiegel. Jurkje aan, jurkje uit. Eindelijk HET jurkje gevonden en dan de vraag, wel of geen BH. Wat wil ik uitstralen? Wil ik “NEEN MIJ” uitstralen of wil ik gedistingeerde geilheid zijn? Na uren lang dim-dammen met mezelf besloot ik voor een mooi zijden slipje, een gedekt jurkje tot mijn knieën en mooie hakjes. Zachte parfum en lichte make-up om het geheel te completeren.

Tegen half vijf pikte Alex me op, we begroeten elkaar met een zoen. Alex ziet er gewildig uit in zijn pak. Goedkeurend glijden zijn ogen over mijn gezicht, over mijn decolleté naar mijn benen. Hij vertelde me waar we heen gingen. De Echoput bij Apeldoorn. Een geweldig restaurant maar ook een aantal luxe suites… Was een mooie verrassing. Hij vertelde dat hij geen kamer geboekt had omdat alle mooie kamers bezet waren en dat hij twijfelde of ik het wel aandurfde om met hem, daar… “te overnachten. We reden een stukje snelweg en toen hij de provinciale weg opdraaide zei hij: “Ik heb iets voor je in het handschoenenkastje.”

Oh Oh. Het zou toch geen sieraad zijn? Ik hou net zoveel van sieraden als elke andere vrouw, maar dan een paar maanden daten. Een sieraden zie ik snel als een claim… “Jij bent van mij!” zo wil ik mij, nu, nog niet voelen. Ik reageerde schuchter en opende het dashboard kastje voorzichtig. Ik zag twee pakjes liggen. Alex glimlachte. “Kies er een uit.” Er lagen twee geschenkjes prachtig verpakt. De ene was lang, de andere vierkant. Beiden waren te groot om een armband of een ring of zoiets te zijn. Wauw. Ik heb de vierkante eruit gehaald. “Maak maar open.”’ zei hij.

Dat deed ik ook. In het doosje zat een roze elliptisch ding met een kleine inkeping en een soort van 4 centimeter lang stukje. Ik herkende het niet en wist niet wat ik moest zeggen. Hij hield zijn mond dicht. Ik liet het in mijn hand heen en weer rollen. Het gat was te groot om als ring te dienen en te klein om om mijn pols te doen. Ik ontdekte een soort van ruw stukje. Mijn vibo had zo’n vlakje als aan/uit schakelaar. Ik schoot ik de lach en een gniffel ontsnapte mijn mond. Ik wist vrijwel zeer dat het een cockring moest zijn en daarmee het meest rare geschenk dat ik ooit gekregen had. “Eh, bedankt?” stamelde ik. “Zet hem maar aan,” moedigde Alex me aan. Ik drukte zacht op het ruwe deel. Het roze ding begon zachtjes te trillen en een zachte luchtstroom uit de inkeping te blazen. Ik snapte niet precies hoe dat moest werken.

Alex lachte weer. “Het is een teaser voor jou… Je doet dat korte stukje in je schede en het open deel bij je clit. Durf je het aan?” Ik twijfelde maar besloot het cadeau aan te nemen. “Ik wil dat je stop op de carpoolplaats en uitstapt. Dan zal ik het speeltje aanbrengen.”

Enige minuten later zette hij zijn auto stil op het uiterste puntje van de carpoolplaats zette zachte muziek aan en stapte uit.

Ik zag dat hij een meter of wat wegliep en met zijn rug naar de auto bleef staan. Ik trok mijn jurkje een stukje omhoog en trok mijn slipje omlaag. Ik liet mijn vingers over mijn lipjes gaan. Dat ik nat was had ik wel verwacht, maar zo nat. Ik wierp een blik op Alex vanuit mijn ooghoeken om te zien of hij naar mij keek. Hij stond nog met zijn rug naar mij toe. Ik drukte op het knopje. Het ledje ging van rood naar groen. Ik duwde het uiteinde tussen mijn lipjes en het kopje bij mijn clit. Ik slaakte een zucht toen ik een zucht koele lucht tegen mijn clitje voelde. Dit gaf een aangenaam gevoel ging door mijn hele lichaam. Het gevoel was niet gelijk aan dat van een vibo of een dildo Intenser. Van een goede, natuurgetrouwe vibo, je weet wel mooi dik, hard en lang met eikel en aderen kom ik soms binnen een paar minuten klaar. Het gevoel dat ik voelde deed me denken aan het liggen bij een open raam met een zacht briesje op mijn naakte poes. Of… die keer dat ik zonder slipjes op de fiets zat. Het ding, en het idee dat Alex het kon besturen begon me op te winden. Ik bewoog het langzaam op en neer terwijl ik voelde dat ik natter werd.

Ik keek naar Alex en riep hem. Hij stapte in en keek mij aan. “Mag ik…” ik knikte van Ja. Hij pakte zijn GSM en rommelde wat. Hij keek mij strak aan toe hij op het schermpje tikte. Ik voelde een zachte trilling, daar diep beneden. Zijn ogen waren nog steeds op zijn GSM gericht. Ik voelde me een beetje brutaler, wetende dat hij niet naar me staarde. Hij startte de auto we we draaiden de weg op richting De Echoput. Ik gleed een beetje naar beneden en spreidde mijn benen. Mijn rechterhand ging onder mijn jurkje en gleed over het kruis van mijn slipje. Daar streelde ik eerste mijn lipjes en toen het kopje van het speeltje. Ik kreunde zacht, wat voelde dat goed. Opnieuw slaakte ik een zachte kreun.

Ik voelde Alexs ogen op me gericht. “Mag ik je aanraken?” vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd en duwde het roze ding naar beneden om het nat te maken. Ik bracht het terug en liet het mijn klit knuffelen. Nat en trillend van de koele lucht waardoor het bijna perfect was, vergat ik dat ik naast Alex zat en genoot. Zijn hand ging naar de telefoon die in de dashboardmount stond. De trillingen werden iets intenser, de lucht langs mijn clitje warmen. Ik bewoog het speeltje op en neer en in kleine cirkels. Ik drukte het kopje tegen mezelf om de trillingen langs mijn meest gevoelige plekken te voelen.

Ik weet niet hoeveel kilometer er verstreken terwijl ik daar zat te genieten van mijn geschenk, maar ik wilde klaarkomen. We sloegen links af en gingen de provinciale weg af. Gevolgd door nog een bocht en we draaiden een parkeerplaats op. Ik keek hem aan en zag dat hij aan zijn broek zat je sjorren. Behendig haalde Alex zijn pik uit zijn pantalon. Wat een prachtige lul heeft die gozer! Hij begint er zachtjes zijn hand over heen en weer te schuiven. “Beloof je voorzichtig te doen?” Ik vroeg hem, hij keek mij niet begrijpend aan.

Ik maakte mijn veiligheidsgordel los en leunde over de middenconsole van de auto. Met één hand hield ik het roze speeltje nog steeds tegen mijn clit en met de andere pakte ik Alexs enorme pik vast en legde mijn lippen rond zijn eikel. Ik draaide mijn tong op het hoofd om het goed en nat te krijgen. Daarna werkte ik me langzaam naar beneden en nam steeds meer van zijn geslacht in mijn mond. Nu was het zijn beurt om te kreunen. Terwijl ik met mijn rechterhand het speeltje zachtjes heen en weer liet glijden speelde ik met mijn andere hand met zijn machtige ballen. Hij liet, elektrisch zijn stoelleuning een stukje achterover zakken en gaf mij daarmee meer ruimte. Ik hoorde wat geluid en keek op om te zien wat er buiten gebeurde. Twee dames te paard galoppeerden voorbij.

Ik maakte Alexs veiligheidsgordel los en hij draaide zich verder bij zodat ik nog meer van zijn geslacht in mijn mond kon krijgen. We kwamen allebei snel dichterbij een orgasme. Zijn voorvocht was zoet en warm. Hij verhoogde de snelheid van het speeltje terwijl ik mijn mond sneller op en neer bewoog over Alexs pik. Zijn pik was glad en keihard. Ik wilde hem in mij, maar er was nu geen tijd voor. Ons diner zou om 19:30 starten. In mijn ooghoek zag ik een klokje. 19:10.

Ik voelde zijn pik spannen, net toen ik voelde dat mijn schede begon samen te trekken. Hij kwam klaar en steunde luid en diep terwijl hij zijn zaad in mijn mond loosde. Mijn orgasme was heftig en lang. En lekker! Hij kwam en spoot meerdere stralen zaad in mijn mond. Ik slikte het allemaal door, en bleef nog even zo liggen. Zijn pik in mijn mond, mijn hand tussen mijn eigen benen. Na een paar minuten zette ik speeltje uit en ging rechtop zitten. Alex glimlachte naar me.

“Zo’n orgasme is genoeg om de doden wakker te maken,” zei hij en kuste me toen. Hij streelde mijn wang en zei… Straks na het diner het andere pakketje proberen?

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 8217 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Een spannende date deel 1 van 2”

Plaats een reactie