BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Voetbalmoeder

Simone speelt graag balspelletjesWat een mooie vrouw! Dat waren mijn eerste gedachte toen Dirk, de coördinator van de plaatselijke voetbalvereniging, kwam aanlopen met een nieuwe pupil en zijn moeder.

Sinds kort ben ik ( Pedro) trainer van een jeugdteam. De vorige trainer is ermee gestopt en Dirk heeft mij zover gekregen om dit team 2 keer in de week te trainen en om op zaterdag de coaching te doen.
Het zijn jongens en een enkel meisje die niet overlopen van het talent, maar wel veel plezier beleven aan het voetballen.

‘Hé Pedro, dit zijn Joost en zijn moeder Simone. Joost wil een keer meedoen met een training om te kijken of voetballen iets voor hem is’ zegt Dirk.

‘Leuk’ zeg ik en geef Joost een boks en zeg dat hij maar mee moet doen met het warming up spel” Wie een doelpunt maakt is keeper” , waar ik altijd de training mee begin.
Als hij door de andere jongens en meiden opgenomen is in het spel, loop ik naar Simone. Een mooie vrouw om te zien! Schitterende bruine ogen, een stralende lach, bruine krullen en een fantastisch lichaam!! Dat kon ik in die korte tijd wel zien.

Omdat het zonnig lente weer is loopt Simone in een strakke spijkerbroek, die haar heerlijke kont goed accentueert, een t-shirt , waardoor haar kleine borsten met puntige tepels goed te zien zijn, en open schoenen , waardoor haar gelakte teennagels zichtbaar zijn.

‘Hoi, ik ben Pedro. De trainer en leider van deze leuke groep kids’ zeg ik met een brede glimlach.
Een beetje verlegen ( of is dat gespeeld) steekt ze haar hand uit.
‘Hoi Pedro, ik ben Simone maar dat had je al gehoord’.
De hand van Simone voelt teder als ik hem in de mijne voel…..
‘Joost vond het super spannend om hier naartoe te gaan, maar als ik hem al zo bezig zie is die spanning al verdwenen’ gaat Simone verder.
‘Vind jij het goed als ik blijf kijken’?vraagt ze met een glimlach waarvan ik bijna smelt.

‘Hoe kan ik zo’n mooie vrouw iets weigeren’,denk ik en geef haar aan dat ze het zichzelf maar gemakkelijk moet maken in het gras. ‘Simone, mag ik je telefoonnummer hebben? Dan kan ik morgen contact met je opnemen over hoe Joost het heeft gehad en of hij vaker wil komen’, vraag ik snel.
Met een lieve glimlach en een twinkeling in haar ogen geeft ze me haar nummer. Snel sla ik hem op en bel haar. Om te “checken” of ze haar echte nummer heeft gegeven… Mijn hart maakt een sprongetje als ik haar telefoon hoor overgaan.
‘ Zo, dan heb je mijn nummer ook meteen’ zeg ik met een warm gevoel in mijn lijf. ‘Dank je’ zegt Simone met een stoute knipoog!

Met mijn gedachte bij wat ik allemaal zou willen doen met Simone als ik de kans zou krijgen, start ik , met een half harde lul in mijn trainingsbroek met de training.

De jongens en meisjes doen de eerste oefening heel goed hun best. Het loopt meteen erg lekker. Mijn gedachte gaat al snel weer naar Simone. Net op het moment dat ik fantaseer over hoe ik haar clitoris verwen met mijn tong, hoor ik een geluidje uit mijn broekzak komen.

-Ziet er goed uit, trainer! Ook de oefening… Ik ben er heet van geworden….. S.-

Bijna laat ik mijn telefoon uit mijn handen vallen. Lees ik het goed?
Voorzichtig draai ik mijn hoofd naar de kant waar Simone zit.
Ondeugend en sensueel bijtend op haar onderlip kijkt ze mijn kant op.

Mijn half harde lul wordt met schokjes harder en harder. En volgens mij heeft Simone dat ook door. Met haar handen wrijft ze door haar haren, waarbij ze haar rug recht. Hierdoor priemen haar tepels nog meer door haar shirt. FUCK.., wat zou ik nu graag mijn handen onder haar shirt steken, haar kleine stevige borsten vastpakken en haar tepels door mijn vingers laten rollen.
Plotseling hoor ik mijn naam roepen en schrik op uit mijn fantasie. ‘Pedro, roept Tom, er is een bal over het hek gegaan. Hij ligt in de struiken!’
‘Laat hem nog maar even liggen, ik pak hem straks wel’ roep ik terug.

Dit is het moment om de volgende oefening te gaan doen. Afwerken op het doel.
Ook deze oefening loopt lekker. De ene na de andere bal vliegt het doel in…. Enthousiast blijf ik de kids aanmoedigen.
Weer een geluidje uit mijn broekzak. Uit mijn ooghoek zie ik dat Simone op haar buik in het gras is gaan liggen en me uitdagend aankijkt. Nonchalant pak ik mijn telefoon uit mijn broekzak. Daarbij wrijf ik even over mijn harde paal. Wat zou ik die graag tergend langzaam bij Simone naar binnen willen schuiven, terwijl mijn handen haar lichaam verkennen…. Met die gedachte open ik het bericht.

– Ben benieuwd of de trainer ook zo goed is in scoren… Ik help je straks wel de bal te zoeken in de bosjes….. S –

Ik lees het berichtje nog een paar keer. Zal ik antwoorden of doe ik het niet? Ik besluit om het niet te doen. Wel stop ik het afwerken op het doel en ga een afsluitende partijvorm doen. Snel maak ik twee partijen, maak een veldje, deel de hesjes uit en start de partij.
Ik kies die kant van het veld zodat ik goed het spel in de gaten kan houden, maar nog belangrijker…… Ook Simone! Ze geniet zichtbaar van het lekker weer. Af en toe doet ze haar hoofd naar achteren om met haar ogen dicht de zonnestralen op haar gezichtje te laten stralen. Telkens als ze dat doet steekt ze haar lekkere borsten met goed zichtbare tepels naar voren.
Als ik weer even haar kant op kijk zit haar rechterhand onder haar shirt. Zie ik het nou goed? Heeft ze haar linker borst vast en masseert ze deze zachtjes? Of gaat mijn fantasie met me op de loop?
Nee! Ik zie het uitstekend. Simone speelt met haar tepel en borst en kijkt mij daarbij geil aan…. Langzaam gaat haar linkerhand over de binnenkant van haar been richting haar kruis. Tergend langzaam, maar zeer doelbewust kruipen haar vingers naar waar ik vermoed dat haar clit ongeveer moet zijn… Weer gooit ze haar hoofd achteruit, en tikt met haar wijsvinger een paar keer op haar kruis. Alsof ze wil aangeven; deze verlangt ergens naar!! Mijn pik is inmiddels zo hard geworden en mijn ballen lijken op ontploffen te staan. Wat doet deze mooie vrouw met me, zonder dat er fysiek contact is??

Weer komt er een geluidje uit mijn broekzak. Snel kijk ik…

– Is het al tijd voor een andere oefening? Eentje waar ik aan mee kan doen? S –

Ik kijk snel hoe laat het is en zie dat de training bijna is afgelopen. ‘Winnende goal’ roep ik. Op hetzelfde moment staat Simone op en loopt richting de plek waar de bal over het hek is gegaan. Ze roept naar Joost dat hij na afloop naar de kantine moet gaan en daar op haar moet wachten!.
Al snel wordt er gescoord en is de training afgelopen. Ik zeg tegen de jongens en meiden dat ze de overige spullen mee terug moeten nemen naar het clubhuis en dat ik de bal ga pakken. Heel snel zijn alle spullen verzameld en lopen ze ermee naar het clubhuis.

Mijn hart slaat sneller dan anders en mijn lichaam staat op exploderen van mijn eigen geilheid. Met een stevige pas loop ik ook richting de verdwenen bal. Als ik door het deurtje van het hek stap, kijk ik of ik ergens de bal zie liggen of nog beter…..Simone ergens zie. Geen van beiden is het geval.
Voorzichtig, om niet te vallen over uitstekende takken en te prikken aan doornen, baan ik mij een weg door de bosjes. Plotseling hoor ik een takje knappen en zie de prachtige verschijning van Simone iets verderop. Zo te zien heeft ze de bal gevonden en houdt ze deze achter haar rug. Zachtjes hoor ik haar zeggen:’ kom hem maar halen trainertje’ En haar ondeugende blik maakt me nieuwsgierig. Waarom is ze verder de struiken ingelopen?

Zodra ik vlak bij haar ben gooit ze de bal omhoog. Uit reflex til ik mijn armen omhoog en vang de bal. Op hetzelfde moment gaat Simone snel door haar knieën en trekt in één vloeiende beweging zowel mijn trainingsbroek als mijn boxer naar beneden… Net zo snel pakt ze met één hand mijn halfstijve lul vast.

‘Hmmmmmmm, die voelt lekker’, zegt ze hees. ‘Eens proberen hoe hij smaakt’. Als versteend sta ik met de bal nog hoog boven mijn hoofd te kijken wat er zich ineens allemaal afspeelt daar beneden. De aanraking van Simone haar hand om mijn lul is teder en zacht. Heel subtiel schuift ze de huid over mijn eikel en terug. Oehhhhhhhfff wat is dat een zalig gevoel!
Simone laat er geen gras over groeien en opent haar lippen. Haar gezicht gaat richting mijn knetterharde lul. Met haar tong likt ze het voorvocht van mijn glimmende eikel.
‘Hier wil ik meer van proeven’ hoor ik haar nog zachtjes fluisteren. Mijn hele lul gaat in en uit haar mondje. Haar andere hand legt ze op mijn bil. Terwijl ze aan mijn eikel likt en zuigt, voel ik haar vinger door mijn bilspleet gaan. Heel even stopt ze met pijpen. Haar vinger die door mijn bilspleet ging stopt ze nu even in haar mond om hem te bevochtigen. Haar geile glinsterende bruine ogen en haar sexy glimlach verraden wat ze gaat doen….
Haar natte vinger gaat richting mijn anus en met een beetje druk glijdt hij naar binnen. GODVERDOMME wat een heerlijk gevoel!!! Meteen zuigt ze mijn harde paal weer naar binnen. Alsof ze nooit anders doet zuigt ze aan mijn pik. Het tempo waarin ze haar mond over mijn lul beweegt is niet te beschrijven! In het zelfde tempo neukt ze mijn sterretje met haar vinger….. ‘FUCKING HELL’ denk ik, ‘dit hou ik nooit lang vol!’.
Dat blijkt inderdaad zo te zijn, want na enkele momenten krijg ik een ontlading die ik nog nooit heb gehad. Mijn tenen krommen in mijn schoenen, mijn sluitspier trekt samen wat door haar vinger in mijn anus een heerlijke belevenis is en ik spuit mijn kloppende ballen leeg in haar mond. Straal na straal schiet uit mijn pik en gelukzalig neemt ze alles in haar mond. Simone haalt tergend langzaam haar vinger uit mijn kont en laat mijn inmiddels uitgespoten pik uit haar mond los.

Voorzichtig staat ze op en brengt haar hoofd richting de mijne. Als vanzelf gaat mijn mond naar de hare. Wat volgt is de meest bijzondere en passievolle kus die ik ooit heb mogen beleven. Ik proef mijn eigen zaad voor het eerst, ik proef Simone voor het eerst… Wat een intense combinatie. Enkele momenten blijven we met onze tongen zachtjes draaien. Ze geeft wat meer van mijn sperma in mijn mond en stopt dan met zoenen.
Geheel onverwacht stopt ze haar vinger, die kort daarvoor in mijn kontje zat, in mijn mond. Weer een nieuwe smaak die mijn papillen te verwerken krijgen. Even zuig ik op haar vinger. Dan trekt ze hem terug en stopt hem in haar eigen mond…
‘En nu doorslikken, trainertje’ zegt ze met een stoute blik terwijl ze mijn boxer en trainingsbroek weer omhoog trekt. ‘We moeten de bal nog terugbrengen en kunnen geen eeuwigheid wegblijven!’
Gewillig zoals ik de afgelopen minuten heb ondergaan, voer ik uit wat ze zegt. Met een ondefinieerbare smaak in mijn mond en een heerlijk ontspannen gevoel in mijn lijf, lopen we weer terug.

Joost zit keurig met een bekertje ranja voor zich te wachten in de kantine. ‘Hebben jullie hem gevonden’? vraagt hij als we binnen komen.
‘We hebben gevonden wat we wilden’ antwoord Simone terwijl ze hem een aai over zijn bol geeft.
‘Heb jij net zo genoten als ik’? vraagt ze aan hem terwijl ze mij verleidelijk aankijkt.
‘ZEKER!!!’ komt er uit twee monden tegelijk.
‘Dus je wilt wel vaker voetballen?’ is de vraag die ze aan Joost stelt.
‘Als Pedro en jij het goed vinden, wil ik graag vaker meedoen’ antwoord hij vrolijk.
‘Wat mij betreft ben jij een aanwinst voor het team, dus als je moeder het niet vervelend vind dat ze vaker op het voetbalveld moet zijn… ben je welkom’! antwoord ik Joost.
Simone likt langs haar lippen en zegt met een grote glimlach:’ De volgende keer kom ook ik graag…..’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 22651 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “Voetbalmoeder”

Plaats een reactie