BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Abigail (3) Mette

Mette wil snel hele geile seksMijn eerste vakantie met de Drentse bosnimf stond voor de deur. Ruim drie weken zou hij Abigail niet zien en daarom verbleef ‘Abigeil’ de laatste week voor zijn vakantie dag en nacht bij hem. Ze dacht dat ze moeilijk drie weken zonder hem zou kunnen en wilde daarom voldoende bijgetankt zijn voordat hij overmorgen zou vertrekken. Haar kutje draaide overuren en hij kwam de laatste dagen steeds met slaaptekort op zijn werk vanwege de nachtelijke sexercities. De morgen nadat zij het bed voorlopig voor het laatst als liefdesnest hadden benut draaide ze -zoals altijd naakt- nog de beddenwas en haar eigen wasje. Op het moment dat hij vertelde dat de bosnimf appte dat ze naar hem onderweg was pakte hij haar op, sleurde haar mee naar de hangmat, kuste en neukte zijn laatste zaad in haar schoot tot vlak voor het moment dat de Drentse bosnimf de oprit opreed. Precies op tijd deed Abigail keurig gekleed de voordeur voor haar open. ‘Welkom mevrouw, ik ga zo weg hoor, alles is weer keurig netjes’. Van onze geile neukweek samen dacht ze er achteraan. Ze complimenteerde de Afrikaanse, ze was er trots op dat zij alles zo goed bij mij onderhield. Dat zij ondertussen en tussendoor ook mijn seksuele drive onderhield, heeft ze nooit geweten of vermoed.

Samen zouden we door Scandinavie reizen, zo was het plan, we hadden de hele route vooraf gepland met overnachtingen. Aangekomen in Oslo, onze eerste stop, liepen we in de kunstenaarswijk en troffen daar een boutique met kleding. De Drentse bosnimf werd gelokt door wat ze in de etalage zag, ik door de Syrene die achter de balie lonkte en lokte.

Mette, de eigenaar van de boutique, kwam uit de buurt van Tromsø, een stad die in de winter vooral gemarkeerd wordt door vele uren donker overwinteren. Ouder dan 25 was ze niet, wel de eigenares van een kledingboutique in Oslo. Geil en wellustig was ze zeker ook. Ze hyperde dat het een lieve lust was, ze etaleerde zo in alle talen hoe vrijpostig en vrijlustig ze was.

De kleding in haar boutique had ze ingekocht in India waar ze ruim een jaar gereisd, geliefd en geleefd had. Mette deed haar best om mijn reisgenote, de Drentse bosnimf, de kleedkamer in te krijgen en daar te houden. Niet alleen om haar mooie kleren te verkopen, dat was een goeie bijvangst zo bleek al snel, maar het was haar er vooral om te doen om te sjansen, mij te versieren en te laten merken dat haar kutje nat was en het liefst vandaag nog goed genomen moest worden. Het liefst door mij. Ze schonk me thee, mij wel, alsof ze daarmee wilde symboliseren dat de Drentse bosnimf in de kleedkamer ook tussen haar benen droog kon blijven, maar dat zij en ik over vocht in overvloed beschikten of konden beschikken. Ze wees me de gemakkelijke bank. Toen ik zat bukte ze voor me zodat ik in haar blouse haar borsten, los in de tas, kon zien en keuren (goedgekeurd!) en de thee een plekje op het tafeltje half naast de bank kon krijgen. Daarna plofte ze in haar exotische kleding naast me.

Natuurlijk was mijn stijve Mette niet ontgaan, integendeel ze keek er met wijd open ogen naar alsof ze daar recht op had na mijn positieve borstenkeuring en alsof ze op voorhand al aan het passen en meten was hoe een eventuele penetratie zou uitpakken. Ze vroeg ondertussen honderduit over míjn reis naar India. Ze had nauwelijks aandacht voor haar die de kleedkamer uitkwam en ze probeerde haar daar zo snel en lang mogelijk weer in te krijgen met een nieuwe voorraad exotische kleedjes, truitjes, broeken, jurkjes. Teruggekomen van die aandacht plofte ze iets te enthousiast in de makkelijke bank, zakte onderuit, raakte licht uit balans zo leek het. In elk geval toucheerde ze mijn broek, en wel heel toevallig glijdend langs en grijpend aan de stijve in mijn dunne zomerbroek. Geen sorry of ach jee wat onhandig van me, integendeel, een zacht grommend en instemmend geluid (‘wow, I like this one’) verliet haar keel. Ze legde haar handen daarna in haar eigen kruis.

Ze vertelde dat ze vrijer was geworden in de loop der jaren en dat haar wereld was vergroot door India; ‘nooit meer’ gaat ze terug naar het noorden. Ja, haar ouders bezoeken dat wel, maar er zelf wonen… Ook Oslo was haar eigenlijk te klein geworden.

Mijn vingers streelden haar heupen toen zij in Delhi was, ik voelde haar borsten toen ze bij de tempel in Accra wachtte op de zonsondergang, haar dijen kregen zichtbaar kippenvel toen ik vertelde over het rurale leven in Ladakh, ik streelde haar billen in de straten van Dharamsala en ik zag haar kutje onder haar jurkje te voorschijn komen toen zij op audientie bij de Dalai Lama was en hem een hand gaf.

Toen hij haar voorhoofd kuste voelde ik hoe ongelooflijk nat ze was en leek ze wel klaar te komen van mijn vingers die over haar schaamlippen streelden. Haar ‘ooohhh’ en ‘lekker’ ‘ik heb trek in meer’ moet in de kleedkamer te horen en te begrijpen zijn geweest… Dit ging niet over de thee.

Minuten lang zo leek het wel lag mijn hand achterlangs onder haar billen, ook als de Drentse bosnimf even de kleedkamer uitkwam om te laten zien hoe haar outfit stond. Was ze weer in de kleedkamer dan streelde ze mijn paal en onderwijl keek ik oplettend naar de kleedkamer waar de Drentse bosnimf in tegenstelling tot Mette wél en op dat moment alleen maar een slipje droeg.

De Noorse fluisterde in mijn oor een vunzig plan, stopte subtiel haar kaartje in mijn broekzak en voelde daarbij goed door en raakte mijn opgewonden eikel. Ze wilde me. Vanavond en vannacht. Ik wilde haar best langer. Toen het kaartje in mijn broekzak zat en mijn eigen zak op klappen stond, sprong ze op, hyperde door, meldde mijn vriendin dat ze voor haar vanavond en morgen een exclusief arrangement voor nog één persoon had: een beautyfarm. De plek was vrijgekomen, al betaald, dus ze kon er gratis en voor niks naar toe. Er was alleen een nadeel: het was alléén toegankelijk voor vrouwen…
Mette raakte haar heupen aan, hielp haar met de kleren en wist haar te verleiden het truitje en de broek te kopen die haar goed pasten, en eigenlijk heel verleidelijk stonden, ware het niet dat ik op dat moment ubergeil van Mette was. Ik kreeg en nam de kans niet te reageren op Mette’s aanbod, stond versteld van deze onverwachte move en kreeg te horen waar ik de Drentse bosnimf de volgende dag om 5 uur op kon halen. Om vijf uur moest ze zich melden bij de boutique.

De genodigde keek me aan, vroeg me of ik het erg zou vinden als zij… die nacht… iets exclusiefs ging doen. Hoopte ze misschien op mijn tegenwerpingen, voelde ze zich toch vooral bezwaard over haar droomarrangement. Ik droomde reeds mijn eigen droomarrangement en schudde mijn hoofd: nee joh, ga lekker en geniet er volop van.

Wat ik dan ga doen, wilde ze weten. Ik rook Mette’s kut nog aan mijn vingers, voelde mijn hunkering en vertelde haar -vilein- over de hotelkamer waar een boek wachtte en waar ik de planning voor de komende vakantieweken nog eens goed door wilde nemen.

Of ze blond was en mijn stijve niet opmerkte, Mette’s natte kut niet rook ik weet het niet maar ze ging ondanks haar soberheid voor het beautyarrangement, vroeg nogmaals of ik het echt niet erg vind van haar arrangement en ze hoopt dat ik ook een hele fijne avond heb. Ik zei nog, een beetje te gemaakt pruilend, dat dat wel lukken zal en verlangde vurig naar míjn eroarrangement.

Om vijf uur staat Mette klaar. Kleurig, fleurig, geurig, exotisch, erotisch, onrustig, wellustig.

Ze stapt de auto in, achterin, en enthousiast en hyper meldt ze dat ze de weg zal wijzen waar de Drentse bosnimf naar toe moet. Die wordt ter plaatse door ons uitgelaten en met 7 andere vrouwen in een beautypalace ontvangen, waar de hele groep wordt ondergedompeld in luxe, verwennerij en verzorging.

Mette kan niet wachten en als we wegrijden draait ze zich half naar me toe, ze geilbekt, en wil al met me zoenen nog voor we de hoek om zijn. Haar huis en haar opgemaakte sponde liggen slechts vijf minuten verwijderd van de boutique en binnen aangekomen geurt er al heerlijk eten uit de oven ons tegemoet.

Ze springt, ze klimt in me, jong ding dat verleidt. Ze duwt me op het bed, ritst mijn broek open, trekt die uit, ook mijn slip, keurt mijn geslacht met haar vingers en haar mond en werpt me na een paar minuten ruim nadat ik in haar mond gespoten heb een makkelijke broek toe, zonder slip dus. Zij heeft haar aperitief genuttigd lacht ze naar me.

Als ze terug komt uit de keuken met wijn, noten en kaas ruik ik haar overduidelijk; Venus walmt me tegemoet. Haar handen kan ze niet thuis houden, ze legt ze om mijn hals, haar borsten drukte ze tegen de mijne, haar venusheuvel begroet mijn kruis. Ze had al drie maanden geen seks meer gehad, nou ja wel met zichzelf natuurlijk, maar was er heftig aan toe dat ze weer eens goed geneukt zou worden, en ze ‘zat net helemaal goed in haar cyclus’. Ze zei het maar recht voor haar raap. Haar hele lijf en ook haar hele huis stonden tot mijn beschikking, alsof ik de meest bizarre plaatsen en attributen in huis uit kon kiezen om haar seksuele status weer up to date te brengen.

In haar huis stond een -‘door vader gemaakt’- Hobbel-eland, robuster en groter dan de minivariant die velen van ons wel uit de IKEA collectie kennen. Een ander opvallend verschil daarmee was dat deze Hobbel-eland was voorzien van een kleine houten staafje die bedoeld was om de berijder op zijn plaats te houden maar die in mijn fantasie perfect gebruik kon worden om een jonge vrouw als berijder van de Hobbeleland tot een orgasme te brengen. Mette bevestigde mijn fantasie; ze had al menig orgasme op deze Eland opgewekt, juist door het houten staafje. Ze was haar vader om die reden dankbaar met zijn ontwerp en precies daarom was deze eland met haar van Tromsø naar Oslo verhuisd. Een knobbeltje of knopje dat ter verfraaiing of ter afwerking boven op de houten staaf zat versterkte niet alleen de fantasie maar intensiveerde ook mijn kijk op Mette’s orgastisch Eland-hobbelen.

Ik ging op de bank zitten en nodigde haar uit om de Eland te berijden. Ik wilde wel eens zien hoe zij in haar T shirt en haar blote billen het Hobbel-eland beklom en bereed. Al rijdend kon ze niet ophouden om mij duidelijk te maken hoe dankbaar zij haar vader was voor dit ontwerp, waarvan ze wel begreep dat de IKEA variant het door haar zo geliefde -zoals ze dat noemde- masturbatiepaaltje miste. Ooit had ze haar vader naar de functie van het stokje gevraagd, het was ’puur functioneel’ had hij gezegd. Ook toen hij haar als 17 jarige op een middag zag samensmelten met de door hem gefabriceerde eland en zo van hem een multiple orgasme ontving herhaalde hij op haar expliciete vraag of hij het hier voor bedoeld had slechts met de woorden ‘puur functioneel’. Dat hij wel degelijk een vooruitziende blik had gehad en bij het ontwerpen van de Eland ook aan de latere bevrediging van haar klitje had gedacht hoorde zij toen ze bij hem motiveerde waarom de Eland met haar meeverhuisde. De twee bezaten zo vertelde ze hem toen en mij nu al jaren een symbiotische relatie, vooral in tijden dat haar schoot mannelijk vlees ontbrerde. Voor mij voegde zij op de rug van de Eland een in mijn ogen nieuwe dimensie aan de auto-erotiek toe. Terwijl Mette steeds meer in vervoering raakte stond ik van de bank op en liep om de Hobbel-eland heen waarbij ze mij met haar ogen nauwgezet ter hoogte van mijn geslacht volgde. Na een tweede ronde om de Eland en zijn berijder ontdeed ik mij van mijn joggingbroek en streelde toen ik haar genotsknop proportioneel zag zwellen mijn eigen geslacht, wat wellustige oerkreten uit haar binnenste opriep. Ik ging boven de Eland staan met mijn geslacht binnen bereik van Mette’s mond en zij mij en mijn lul zuigend meenam in de bewegingen van haar kut en van de Eland. Die middag ontving de Eland voor het eerst naast haar kutvocht klodders vers zaad. Ze verzekerde me dat ‘far’ destijds te ver van de Eland af stond toen hij naar haar keek. Ze was zo in haar spel opgegaan toen dat ze niet gezien had dat hij zich op haar afgetrokken had. De prelude van ons geile spel was ten einde. Tijd voor een glas wijn en de ovenschotel. Mette smeerde nog wat zaad en kutvocht over de ovenschotel voordat we daarvan gingen eten.

Na de koffie haalde ik met Mette een matras, een laken en twee kussens uit de slaapkamer en we legden dat op de vloer. Daar, tussen kaarsjes (maar het werd slechts schemerdonker in die tijd in Oslo), wijn en Netflix, kusten we en verbleef ik uren diep in de schoot van Mette, waarbij we in een permanente staat van geilheid, pre-orgasme vertoefden en onze lichamen de halve, hele avond en nacht samensmolten.

De volgende ochtend half negen na een doorwaakte en doorweekte nacht van veel en tantrisch minnen en weing slapen moet ik kiezen hoe de rest van de vakantie er uit gaat zien en deel Mette mee dat haar boutique aan 3 weken zomervakantie gaat doen. Alle overnachtingen zijn geregeld, kleding moet ze dan wel in een uurtje bij elkaar gesprokkeld hebben, tandenborstel, make-up, kam, alles, zijzelf. Ze aarzelt geen moment, vraagt niet naar de gevolgen voor de Drentse bosnimf, reisgenote-lief-tot-vanmorgen en zoent mijn lippen, likt mijn paal, ‘hhmm die ruikt en smaakt naar mij’, gooit kleren in een grote tas achter in de auto en roept ‘rijden’ nog voor ik daar klaar voor ben. Beide weten we dat ons avontuur zal eindigen bij mijn vertrek uit Noorwegen, tot we bij het Akershus aankomen waar ik de Drentse bosnimf weer op ga pikken. Tot zolang zullen we waar mogelijk de liefde consumeren.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 10462 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie