BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Voor het eerst met een blanke vrouw.

Dit is het verhaal van mijn fantasie over seks met een blanke vrouw. Mijn naam is Marcus, en ik ben zwart. Pikzwart. Oorspronkelijk kom ik uit Ghana. Mijn ouders hebben me traditioneel opgevoed, en hoewel wij ons altijd hebben aangepast aan de Nederlandse regels, ben ik toch vrij beschermd in de Ghanese gemeenschap opgegroeid. Het was voorbestemd, dat ik met een meisje uit mijn eigen cultuur zou trouwen, en dat gebeurde dan ook al toen ik twintig was, inmiddels twaalf jaar geleden. Toch heb ik al jaren de fantasie, om te neuken met een blanke vrouw, liefst een stuk ouder dan ik. En wie weet, wordt die fantasie ooit nog eens waarheid. Ik schrijf dit verhaal dan ook voor jou. Waar we elkaar van kennen doet er niet zo toe. Misschien hebben we elkaar al vaak ontmoet, zonder dat we het wisten. Op straat, in een winkel, op mijn werk. Het komt wel vaker voor, dat ik door blanke vrouwen wordt bekeken. En eerlijk, ik weet nooit of het dan is omdat ze bang voor me zijn, of dat ze zich tot me aangetrokken voelen, of omdat ik zwart ben. Ik weet in elk geval dat er blanke vrouwen zijn, die er over fantaseren om een keertje met een neger te neuken. Of het nu spannend is vanwege het taboe dat er op rust, vanwege het contrast in huidskleur, of vanwege het feit dat zwarte mannen een grotere lul hebben dan blanke mannen. Ik snap het ergens wel.

En hoe het ook precies zit bij jou, het lot heeft ons bij elkaar gebracht. Ik weet niet veel van je. Wel dat je tot nu toe een braaf leven hebt geleid. En dat je jezelf goed verzorgt. De ring aan je vinger, doet me vermoeden dat je getrouwd bent. Ik hoef het niet te weten. Ik verlang naar je blanke lichaam, net zoals jij naar mij. Dat is ook het enige dat er toe doet, nu we eindelijk samen zijn. We hebben wat gemaild. Heen en weer. Je stuurde me een foto van jezelf, en je vertelde me dat je al jaren stiekem de fantasie hebt om een keer met een groot geschapen neger te neuken, die dan zijn enorme grote en dikke lul in jouw kutje stoot. Dat je nat wordt, bij de gedachte aan een dikke zwarte lul die je kutje helemaal opvult. En nu heb je besloten om voor jezelf te kiezen, en je droom waar te maken. Hier zijn we dan. Eindelijk samen. In het begin is het wat onwennig. We weten beiden waar we voor komen, en dat maakt het ook wat ongemakkelijk. Ik zie hoe je me bekijkt. Je volgt me naar onze hotelkamer, en als de deur dicht is, kijk je me uitdagend aan. Ik pak je blanke hand in de mijne, en kijk je diep in je ogen. Je ogen verraden hoe verschrikkelijk geil je bent. Ook al ben je misschien wel twintig jaar ouder dan ik, ik zie aan je, dat jij het ook spannend vindt. Ik wil je zo graag naakt zien. Dat vertel ik je. Ik zeg je hoe enorm je me opwindt, en ik sla mijn armen om je heen. Ik voel hoe je je ontspant. Alsof je eindelijk durft toe te geven, dat dit is wat je wilt. Ondertussen druk ik je lichaam tegen me aan. De enorme bobbel in mijn broek ontgaat je niet. “Hmmm,” is het enige dat je zegt, en ik merk hoe je je lichaam nog dichter tegen het mijne aandrukt.

Even later tongen we elkaar voor het eerst. Zachtjes bijt ik in je lip, en even later cirkelen onze tongen om elkaar heen. Ik hoor je zachtjes kreunen. Ondertussen ga ik met mijn handen door je haar. Het ruikt zo anders dan ik gewend ben, en het windt me verschrikkelijk op. Ik voel je handen op mijn borstkas. Langzaam zakken ze naar beneden. Niet veel later wrijf je over mijn kruis, en ineens merk ik dat je schrikt. Heel even zie ik angst in je ogen, als je voelt hoe groot ik geschapen ben. Dan slaat het om naar pure lust. Ik laat mijn handen over je borsten glijden, en knijp er zachtjes in. Als ik mijn handen verder laat zakken, stop je met tongen, en doe je een stap naar achteren op je hoge hakken. Je loopt naar het bed, en zegt me dat je eerst alleen wilt kijken. Dan begin je je uit te kleden. Je ritst je lange laarzen los, trekt je blouse uit, stapt dan uit je rokje, en staat in opwindende lingerie compleet met een jarretellegordel en nylons voor me. Mijn lul wordt nog harder. “Nu jij,” zeg je met hese stem. Ik doe wat je zegt. Langzaam knoop ik mijn shirt los. Dan doe ik mijn schoenen uit, en tenslotte laat ik mijn broek zakken. Ik zie hoe je je lippen likt, als je naar mijn boxer kijkt. Die laat weinig te raden over. “Uit!” is alles wat je zegt. Terwijl ik je recht in de ogen blijf kijken, laat ik hem zakken. Mijn opgezwollen lul hangt half hard tussen mijn benen. Mijn lul is ruim dertig centimeter lang, met een enorme paarse eikel. Ik volg je blik omlaag. “Jezus wat ben je groot!” is alles wat je uitbrengt.

Je stapt nu op me af, en gaat op je knieën voor me zitten. Voorzichtig pak je mijn lul beet, en ik zal nooit vergeten hoe geil het er uit ziet, om jouw blanke hand op mijn zwarte lul te zien. Je vingers komen er niet omheen. Dan open je je mond, en ik zie van bovenaf hoe je mijn dikke eikel begint te likken. Je pijpt me als een pornoster. Met je speeksel maak je mijn lul nat, en met twee handen trek je mijn lul af, terwijl je met je tong mijn eikel beroert. Dit laat me niet onberoerd. Al gauw heb ik een volledige erectie van dertig centimeter. Je kijkt me geil aan, en ik zie dat je mijn lul in je kutje wilt hebben. Je staat op, en we tongen elkaar weer. Ondertussen blijf je met mijn lul spelen. Nu is het mijn beurt om jouw lichaam te onderzoeken. Ik laat mijn grote zwarte handen over je blanke lijf glijden, en vind al gauw de sluiting van je Bh’tje met halve cups, waar jouw harde tepels boven uit steken. Niet veel later ligt die op de grond. Ik kneed je volle borsten, lik aan je harde tepels, en geniet keer op keer van het beeld van mijn donkere handen op jouw blanke lijf. Dan glijd ik met mijn vingers in je string. Ik voel meteen hoe nat je bent. Je bent letterlijk drijfnat, en ik laat zonder moeite drie vingers bij je naar binnen glijden. Je kreunt. “Neuk me, neuk me nu!” zeg je, en je laat je achterover op het bed vallen.

Ik buig voorover, en laat mijn handen over je borsten naar beneden glijden. Dan trek ik met één ruk je string naar beneden, en laat het op de grond vallen. Daar lig je dan. Op je rug. Je haren door elkaar. Je in nylons gehulde benen licht gespreid. Je kutje drijfnat van je kutgeil. Ik kom tussen je benen, en laat mijn enorme eikel voorzichtig over je kutje glijden. Je gezwollen schaamlippen staan al wijd open, zo geil ben je. Je wilt nu nog maar één ding, en dat ga ik je geven. Je wilt geneukt worden. Je wilt mijn enorme zwarte lul in jouw kutje hebben! Je wilt dat ik in jouw kutje klaarkom! Met je hand pak je mijn lul beet, en je probeert om mijn grote eikel een stukje naar binnen te duwen. Ik zie dat het te veel is voor je. Je houdt echter niet op, blijft het proberen, en langzaam lukt het om mijn eikel naar binnen te laten glijden. Je kreunt. Ik weet niet of het alleen van genot is, maar je weet van geen ophouden. Vooraf had je het trouwens over condooms. Je eiste dat ik een condoom zou gebruiken. Nu kan het je niet meer schelen. Je wilt nog maar een ding. Je wilt geneukt worden door een enorme zwarte lul, en dat ga je krijgen.

Je kreunt steeds harder. En terwijl ik voorzichtig begin te bewegen, zie ik hoe mijn lul al glinstert van jouw kutvocht. Steeds meer vul ik je kutje op. Met elke voorzichtige stoot van mijn lul naar voren, glijd ik een stukje dieper in je kutje. Het voelt geweldig. Zo warm, zo vochtig. Zo geil. Je kutje wordt beetje bij beetje opgerekt door mijn lul. Het is een prachtig gezicht, om te zien hoe je blanke gezwollen schaamlippen me als het ware beethouden. Elke keer dat ik mijn lul in je kutje stoot, lijken ze zich om mijn lul te sluiten, elke keer dat ik mij terugtrek, komen ze een stuk mee naar buiten. Wat een geil gezicht! Even later begin je aan mijn lul te wennen, want met je handen pak je mijn schouders beet, en je trekt me over je heen. Dat is voor mij het teken, om mijn lul nog een stuk verder in je kutje te duwen, en je kreunt van genot. De lakens zijn ondertussen drijfnat geworden, maar dat deert ons niet. Al na een paar minuten kom je gillend klaar, en ik neuk je naar nog twee hoogtepunten, als je me smeekt om even rust te nemen.

Je pakt een flesje water, en komt naast me liggen. Ik voel hoe je zachte blanke handen over mijn borstkas glijden. Wat een heerlijk gezicht, het contrast van jouw blanke lijf, naast het mijne. Je speelt met mijn harde lul, die nog glimt van het kutvocht. Het is alsof je niet kunt geloven, dat de lul van een man zo lang hard kan blijven. Je klimt over me heen, draait je om, en begint me te pijpen, terwijl je open geneukte kut boven mijn mond hangt. Ik lik je voorzichtig, en proef mijn eigen vocht vermengd met het jouwe. Wat ruik je toch zalig. En wat proeft je blanke kutje heerlijk zoet. Niet veel later draai je je weer om, en ditmaal hurk je boven mijn lul. Met één hand pak je mijn lul beet, met de andere houd je de schaamlippen van je kutje open. Even streel je over je klit met mijn eikel. Dan laat je je heel langzaam op mijn lul zakken. Ik zie dat je het er zwaar mee hebt. Een mix van pijn en genot is op je gezicht af te lezen. Maar ondertussen heb je weer die geile blik in je ogen. Die blik van puur verlangen. Alsof dit het enige is dat er nog toe doet. Alsof je nooit meer iets anders wilt dan dit. Je buigt voorover en tongt me vurig. Ondertussen beweeg je je onderlijf heen en weer, en langzaam zak je steeds een stukje verder, totdat je mijn hele lul in je kutje hebt opgenomen. Dan begin je me te berijden als een getrainde amazone.

Ondertussen heb ik je borsten beetgepakt, en ik speel er mee. Het ziet er zo geil uit, om je grote blanke borsten in mijn zwarte handen te houden. Met mijn vingers beroer ik je tepels, die keihard worden. Ondertussen blijf je maar bewegen, en als je voor de vierde keer klaarkomt, is dat zo heftig dat het kutvocht van je kutje over mijn buik druipt. Je laat je voorover op me zakken. Ik houd je stevig vast, en fluister in je oor dat ik nog nooit zo lekker geneukt ben. Als je weer bijgekomen bent, laat je mijn nog stijve lul uit je kutje glijden. Hij zit onder het kutvocht. Je tongt en likt me. Dan ga je op je rug liggen. “Ik wil dat je mijn kutje volspuit!” is alles wat je dan zegt. Terwijl ik boven je kom, en mijn eikel voor je openstaande schaamlippen plaats, kijk je me geil in mijn ogen. Ze smeken me bijna. “Please, fluister je. Ik wil alleen maar jou. Neuk me.” Ik laat het me niet nog een keer zeggen. In één vloeiende beweging, druk ik mijn eikel tussen je schaamlippen door naar binnen, en ik laat mijn lul voor de volle lengte naar binnen glijden. Je kreunt. Misschien doe ik je pijn, maar ik hoor je zeggen “Oh ja! Neuk me. Meer!” Ik voer mijn bewegingen op, en al gauw kom je voor de vijfde keer klaar. Dan is het moment aangebroken dat ik ook ga klaarkomen. Het lijkt alsof het uit mijn tenen komt, als ik schreeuwend diep in je kutje klaarkom. Zo heftig heb ik het nog nooit meegemaakt. Ik voel hoe je kutje helemaal wordt gevuld met straal na straal van mijn sperma. Dan val ik uitgeteld neer bovenop je.

Je streelt me over mijn rug. Langzaam kom ik weer bij zinnen. “Je bent fantastisch, fluister je in mijn oor. Dit had ik jaren geleden moeten doen.” Ik kan alleen maar grijnzen. Als ik even later mijn lul terugtrek, zie ik hoe mijn sperma uit je kutje druipt. Je kijkt me aan, nog steeds geil. Dan pak je mijn lul vast, en even later sluiten jouw lippen zich over mijn eikel. Je begint te zuigen. Je begint me te pijpen. Ik kijk je vragend aan. “Ik wil dat je klaarkomt in mijn mond. Ik wil jouw sperma in mijn mond hebben.” Het duurt maar even. Ik kom klaar in een blanke mond. Rode lippen die stevig op mijn lul zuigen. Ik spuit voor de tweede keer, maar nu in haar mond. Ze slikt alles door, er gaat geen druppel sperma verloren. Ze laat me los, en gaat naast me liggen. “Snel, pak mijn string voor me,” vraag je me opeens. Ik kijk je vragend aan. “Wil je niet douchen?” Je schudt je hoofd. Terwijl je op je rug liggend je string aandoet, zeg je: “Mijn man denkt dat ik met een vriendin aan het winkelen ben. Als ik zo thuiskom ga ik hem de verrassing van zijn leven geven. Hij moet mijn kutje likken, anders neuk ik nooit meer met hem.” Ik stel maar geen vragen meer. Je kleedt je aan, geeft me nog een tongzoen, en zegt me, dat je me dat je over twee uur terug bent. Dan stap je de kamer uit, en ik blijf alleen achter, om op krachten te komen voor de volgende ronde…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8627 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Voor het eerst met een blanke vrouw.”

Plaats een reactie