BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Nylons en naaldhakken.

De eerste keer dat ik me herinner, is dat toen een vriendin van mijn moeder naar het huis was gekomen, om haar een permanent kapsel te geven. Ze was achter in de twintig, vrijgezel, gemiddeld postuur, een paar lange sexy benen, rode volle mond, en ik was geil en in een constante staat van seksuele opwinding. Ze bleef naar me glimlachen, en over haar lippen likken, terwijl ze mijn moeder een permanent gaf. Ik denk dat het kwam, omdat ik bleef staren naar haar sexy benen met vet hoge hakken. Ze droeg een zeer nauwsluitende rode trui, zwarte strakke rok, zwarte nylonkousen en ivoorkleurige naaldhakken. Karin wist dat ze mij als een vast publiek had, en verplaatste haar gewicht van de ene naaldhak naar de andere, ondertussen de krulspelden in mijn moeders haar rolde, terwijl ze heel goed wist, dat ik elke beweging van haar gadesloeg. Ik probeerde tv te kijken, maar mijn ogen bleven gespannen in de richting van de opwindende, sexy vrouw in de andere kamer. Karin bleef van tijd tot tijd haar gewicht verplaatsen, wetende dat haar dij daarbij haar rok omhoog duwde, om steeds meer van haar nylon boord en jarretelles te laten zien. Ze vond het leuk, om me te plagen met het uitzicht op haar met nylon beklede been, om nog maar te zwijgen van de stijve lul in mijn broek die ze zag. Ze wist dat ik naar haar keek, en ze werd steeds brutaler, door voorover te buigen, om opzettelijk neergevallen krulspelden op te pakken, en me meer van haar ronde, gladde kont, zwarte nylon boorden en jarretelles te laten zien. Ze zou haar gewicht verplaatsen, en haar naaldhak op de grond laten vallen, hem dan uitdagend weer aantrekken, en naar de andere voet verplaatsen voor een herhaling. Toen de pauze kwam, liep ze langzaam heen en weer.

Toen de pauze kwam, liep ze langzaam naar buiten, en plaagde me, door langzaam langs me te lopen, en naar de badkamer te gaan, waar ze de deur met opzet open liet staan. Vervolgens plaatste ze haar met nylon beklede voet op de stoel, tilde haar rok op, trok haar zwarte nylons recht, en spande de jarretelles. Toen het tijd was om te vertrekken, vroeg ze me om wat van haar schoonheidsartikelen naar de auto te dragen. Ze stapte langzaam in de auto, en liet me veel meer van haar blootliggende, sexy nylon benen en naaldhakken zien, terwijl ze de hele tijd wist dat ik, zodra ze wegging, het huis in zou rennen en me zou aftrekken, terwijl ik droomde van haar naaldhakken, nylons en benen. Ze trok haar rok nog een paar centimeter omhoog, keek me aan, en vroeg of ik misschien zin had om naar haar huis te komen, en haar te helpen om dan s ’avonds wat spullen te verplaatsen. Ik kwam recht voor haar staan, ze keek naar de natte plek op mijn broek, likte haar rode lippen, kneep haar benen tegen elkaar, knipoogde en bedankte me voor het compliment. Ik kwam die avond bij haar huis aan, en ze begroette me bij de deur in een strak om haar lij zittende, laag uitgesneden, rood jurkje, die tot net boven haar knieën van zwarte nylons kwam, zwarte naaldhakken van twaalf centimeter, en natte felrode lippenstift. Mijn lul kwam onmiddellijk overeind, terwijl ze glimlachte, en haar rode lippen likte, heel goed wetende dat ze me volledig in haar macht had. Ze nodigde me uit om binnen te komen, en terwijl ik haar volgde naar de woonkamer, zwaaide ze met haar heupen heen en weer, lopend op die vet geile naaldhakken. Ze wist dat ik elk moment om in mijn broek klaar te komen, terwijl ik elke beweging van haar gadesloeg. Ik ging op de bank zitten, en zij ging in een stoel tegenover me zitten, en sloeg haar benen verschillende keren over elkaar, om me een goed zicht te geven op de boord van haar zwarte nylons en de jarretelles.

We wisselden koetjes en kalfjes uit, maar toen stond ze langzaam op, liep regelrecht naar me toe, tilde haar voet op om die voor me op de tafel te zetten, trok haar jurkje omhoog, en streek haar nylonkousen glad, terwijl ze me recht in het gezicht aankeek, en haar rode lippen likte. Toen ze klaar was met het gladstrijken van beide zwarte nylonbenen, ging naast me zitten, trok haar jurkje omhoog tot aan haar jarretelles, en vroeg of ik haar nylonbenen en de jarretelles wilde voelen. Ik voelde het nylon materiaal onder mijn hand, terwijl ik langzaam over haar been wreef, en wenste dat dit moment nooit zou eindigen. Ze stond toen op, liep een paar meter verder, trok haar jurkje op tot halverwege haar dij, draaide in een volledige cirkel, en vroeg of ik het uitzicht leuk vond. Ze liep weer naar me toe, bracht haar zwarte naaldhak naar mijn lul, en verplaatste haar gewicht, totdat ze met de teen van haar naaldhak over mijn nu superharde lul wreef. Ze vertelde me dat ze me naar haar benen en naaldhakken had zien kijken, en me wilde laten weten dat ik alles kon doen wat in me opkwam. Karin vertelde me, dat ze ervan hield om sexy kleding en naaldhakken te dragen. Ze bewoog haar zwarte suède pump over mijn harde lul, en vroeg me om haar jurkje hoger te doen, zodat ik haar jarretelles kon zien, en hief haar naaldhak naar mijn lul, en verplaatste haar gewicht, totdat ze het topje van haar hak over mijn nu superharde lul wreef. Ze vertelde me dat ze me naar haar benen en hoge hakken had zien kijken en me wilde laten weten dat ik alles kon doen wat in me opkwam. Karen vertelde me dat ze ervan hield om sexy kleding en schoenen met hoge hakken te dragen. Karen bewoog haar zwarte suède schoen met hoge hakken over mijn harde lul en vroeg me om haar jurk hoger te doen, zodat ik haar jarretelles kon zien en… de boord van haar nylons en haar kletsnatte slipje.

Ze hief haar zwarte suède puntige schoen met hoge hakken naar mijn pik en verplaatste haar gewicht totdat ze de teen van haar hoge hak over mijn nu superharde lul wreef. Ze knielde toen voor me neer, deed mijn broek uit, en maakte een afdruk met rode lippenstift op mijn onderbroek, waar de natte plek van het voorvocht zat. Vervolgens zoende ze de plek opnieuw met een beetje meer druk, en liet weer een afdruk met rode lippen achter. Ze haalde toen mijn harde lul uit mijn onderbroek, en begon eraan te zuigen, van onder naar boven te likken, de eikel te verzwelgen met haar rode lippen, en haar hoofd op en neer te bewegen, alsof er geen einde aan kwam. Terwijl ze mijn harde lul pijpte, kroop ze op de bank, terwijl ze haar jurkje over haar gladde sexy kont trok, terwijl ze mijn hand naar haar met een zwarte sexy BH bedekte rijpe borsten leidde. Het gevoel van haar sexy lingerie maakte mijn lul alleen maar harder. Ze pijpte me harder, terwijl ik haar borsten door haar sexy zwarte BH voelde; toen stond ze voor me op, en maakte plagerig haar BH los, ging zitten, en legde mijn hand op haar grote verrukkelijke blote borsten. Haar borsten waren vol, en haar tepels werden hard, terwijl ik ermee speelde. Ze ging toen schrijlings op mijn lul zitten, en trok haar zwarte zijden slipje opzij, voordat ze het tussen de plooien van haar natte kutje plaatste, terwijl ze mijn handen op haar sexy kont legde, en een verrukkelijke borst naar mijn mond leidde. Ik zoog op haar tepels, terwijl ze die aan mij gaf, en ze tegelijkertijd haar kutje heen en weer wreef over mijn harde lul. Ze had een afdruk van rode lippen op mijn lul achtergelaten, en terwijl ze zich van me af liet glijden, pakte ze over de bank naar haar rode lippenstift op het tafeltje, stiftte haar lippen opnieuw, en ging naast me op de bank liggen.

Opnieuw plaatste ze haar rode lippen over mijn lul, en bewoog haar hoofd op en neer over mijn op het punt van klaarkomende gezwollen lul. Ze bewoog mijn hand naar haar gladde kont, en toen naar haar natte kutje. Mijn vinger vond de opening in haar kutje, en ze moedigde me aan om haar hete, natte kutje te verkennen. Ik kwam toen klaar in haar natte mond, terwijl ze elke druppel doorslikte. Ze ging toen naar het einde van de bank, spreidde haar nylonbenen, pakte mijn hoofd vast, en drukte het op haar hete, natte kutje. Ze leerde me hoe ik haar kutje door haar zwarte slipje heen moest likken, en mijn tong over het sexy materiaal moest bewegen. Ze tilde haar nylonbenen op, deed haar slipje uit, en klemde haar nylonbenen en haar naaldhakken om mijn lichaam, terwijl ik mijn harde tong over haar kutje werkte. Binnen een paar minuten kwam ze klaar, en kon ik haar zoete, hete kutsap proeven. Toen ze een beetje tot rust was gekomen, instrueerde ze me, om achterover op de bank te leunen, en ze verplaatste zich zodanig dat ze mijn nu weer hard wordende lul kon masseren met haar naaldhakken. Het gevoel van haar naaldhakken tegen mijn lul, wond me ontzettend op, en binnen enkele minuten explodeerde mijn lul in een spermaspuitend orgasme, waarbij het grootste deel van mijn sperma op haar zwarte nylonkousen en naaldhakken terecht kwam. Ze lachte geil, en likte haar rode lippen, want dit was nog maar het begin van wat een geweldige vriendschap zou worden. Ze vertelde me dat ze veel hoge hakken en sexy kleding had, die ze heel graag voor me wilde showen en dragen, om nog maar te zwijgen van nog meer rode lippenstift. Het was niet alleen een leerzame, maar vooral een geile avond geworden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Max55

Ik ben een oudere jongere, die kan genieten van mooie, en tekstueel goed geschreven verhalen. Ik ben een liefhebber van alles dat een meisje of een vrouw mooier kan maken. Dat verwerk ik in mijn verhalen.

Dit verhaal is 9681 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Nylons en naaldhakken.”

Plaats een reactie