BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wandeling met onwijze afloop

Het is maandagochtend ben net wakker na een zware avonddienst op de spoedeisende hulp, weer een auto ongeluk waarbij de bestuurder het leven verliest tegen een boom, alle herinneringen komen weer boven omdat wij het zelfde hebben meegemaakt.
Mijn vriend reed zijn auto ook plat tegen een boom bij het laten zien hoe hard zijn Golf GTI kon.

Zit in een strak broekje op het balkon toples van de zon te genieten, hoef geen thee dus neem een fles en schenk me een borrel in, na drie achter over getikt te hebben bak ik een omelet als middageten en kan het weekend niet uit mijn hoofd zetten.

Bel met een vriendin of ze zin heeft in iets maar druk druk druk hoor ik en het advies luid, meid ga een stuk wandelen of laat je weer eens heerlijk uit elkaar reten door 1 uit de flat woont vast wel wat lekkers, kijk na een tijdje even naar beneden naar de parkeerplaats om te zien of Paul zijn bus er staat maar die is werken natuurlijk.
Zit nog een hele tijd voor me uit te kijken over de weilanden en besluit het maar te gaan doen, trek een shirtje aan doe er niks onder het is me ervoor te warm, dus alleen in mijn strakke fitness short en shirtje spring ik niet veel later op de fiets.
Fiets lekker een eind weg als ik in Amen aankom, weet van horen zeggen dat daar een wandelroute is die mooi moet zijn, zeven uur stap ik van de fiets die ik bij het cafe neerzet en wandel de route, loop de verkeerde kant op dan is het mooist aan het eind is me eens verteld dus begin bij paaltje tien.

Loop een stukje als ik twee vrouwen tegen kom en hen groet, weet je wat we zien vraagt een van de dames, ik kijk rond en zie niets bijzonders, wat zien jullie vraag ik allemaal best keurig, we zien alles zegt ze wijst dan naar mijn kruis om voorover te bukken en mijn volle doos zichtbaar is.
De stof is tussen mijn lippen gaan zitten en dan de contouren goed zien dus trek het er uit en bedank ze voor hun hulp om door te lopen, waarom weet ik niet maar toen ik omlaag keer en die doos van me zag ging er ineens een heerlijke tintelig door mijn lijf, mijn tepels priemen in de stof en streel er heel even overheen en voel hoe lekker dit is en wat is het alweer lang geleden.

Als ik weer mensen aan zie komen trek ik de stof weer tussen mijn lippen weg maar zie de man die naast zijn vrouw loopt duidelijk naar mijn lekkere kut kijken.
Weer die lekkere tinteling door mijn lijf en weer drukken die tepels van me de stof een stukje omhoog maar kan nu even er niet over heen wrijven er komen weer mensen aan.
Ze groeten me maar de ogen van de vrij jonge meisjes priemen tussen mijn benen en het voelt alsof ik wat nat word, kijk omlaag en zie dat de stof weer vol tussen mijn lippen zit en kan er nu heel even staand tegen een landhek over heen strelen, Jezus wat is dit lekker, vinger me haast nooit vind er niet veel aan maar nu is het wel erg lekker maar hoor weer mensen praten dus trek de stof er weer tussen uit maar mijn tepels kan ik niet verbergen die staan als twee torentjes vooruit.

Loop het laatste stuk van het eerste rondje helemaal alleen, alleen is hier zo betrekkelijk rond me hoor ik honderden vogels zie ook best veel maar die verklappen niks over wat ik loop te doen, als op op de verharde weg ben aangekomen moet ik een grasland over en iets zegt me niet doen.
Sta even te kijken er is niks te zien maar mijn gevoel zegt terug naar het begin, loop maar naar de kruising om dan te starten waar de start is om heerlijk door de natuur te wandelen.
Langs de Amer zo heet het stroompje volgens mij om dan links te gaan langs een sneller stromend stroompje te lopen.
Het geluid van het water doet me dat ik moet plassen, kijk even rond zie niemand dus broek omlaag en heerlijk met je blote kont in het hoge gras lekker je blaas legen, na een diep zucht ga is staan schud de laatste druppel van mijn lippen en trek mijn broekje weer aan.
Het stroompje meandert zo mooi door de natuur dat ik er echt rustig van word, als er een bankje staat waar je over het grasland kan kijken neem ik even plaats en verneem dan pas dat ik een droge mond heb, kijk wat rond om dan twee reeën tegen de boswal te zien staan.
Zit er een tijdje naar te kijken en mijn kutje schreeuwt om wat aandacht dus kijk even rond zie niks en schuif mijn hand heel even over mijn doosje heen.
Zak wat onderuit spreid mijn benen een ietsje om nog even rond te kijken en schuif mijn hand mijn broekje in, wat is deze aanraking lekker, met twee vingers heel langzaam rond mijn klitje strelen wat kon mijn vriend me zo onwijs geil maken.

Sluit mijn ogen streel heel langzaam en denk hoe mijn vriend me op zulke plekken heerlijk bikkelhard zou nemen, een vinger glijd langzaam tussen mijn inmiddels drijfnatte kut om dan een hond vlakbij te horen, snel mijn hand uit mijn broekje en lik onbewust even aan mijn vingers.
Proef kut en het is een beetje vocht om de man die met de loslopende hond die gelijk in mijn kruis duikt te groeten en vraag of hij hem bij hem wil houden, och hij doet niks hoor geeft hij aan, als de man een eind verder is drukt steeds die neus tegen mijn kut wat best lekker is maar roep neem die hond mee man.

Hoor een fluitje en zie de hond niet meer terug dus sta op en wandel verder, niet eens veel verderop moet ik over een brugje maar zie daar een man zitten, camera op statief en een verrekijker voor 1 oog op statief.
Trek snel even als hij een verrekijker aan zijn ogen zet de broek tussen mijn lippen weg om dan het brugje op te lopen, groet de man die me wenkt en zegt heb een mooi filmpje gemaakt moet je even kijken, nou ik bedank er voor ondanks dat hij er best niet verkeerd uitziet.
Je word er niet blij van als je collega’s hem zien hoor dus kijk maar even, kijk hem aan zo van man waar heb je het over, jij speelt de hoofdrol kom maar even kijken dan wis ik hem maar als je niet kijkt deel ik hem.

Hij kijkt best vriendelijk maar ook heel overtuigend van zichzelf en klopt naast hem op het bankje, ga een eindje van hem af zitten en vraag wat er zo interessant is, zie je die twee reeën vraagt hij wijzend naar recht vlak aan het bos.
Ja zie ze heb ze net ook al gezien, volgens mij zat je daar op dat bankje en wijst schuin naar links, uhhh ja daar zat ik, en dit deed je verteld hij dan heel rustig.
Pakt een filmcamera naast zich weg en opent het schermpje om me de twee reeën te laten zien, dit is een mooi plaatje maar let op wat er zo gebeurt, de camera gaat naar links om me zelf op beeld te zien zitten.
Hij zoomt in op mijn gezicht die er vermoeid uitziet, dan word het beeld even groter mijn hoofd en mijn buik staan op beeld om dan in te zoomen op mijn borsten die zich duidelijk aftekenen in mijn shirt, is dit het vraag ik en hij kijkt me met open ogen aan en meld dat voor hem het mooiste nog komt en eventueel voor de kijkers.

Kijk weer naar het schermpje en weet wel ongeveer wat ik ga zien, jawel al snel zakt mijn hand tussen mijn benen dan mijn hand mijn broekje in maar dat ik zo wegzakte in dit spel wist ik niet, zie tussen mijn benen hoe ik daar aan het graven ben, mijn gezicht die hij nog even ingezoomd heeft spreekt boekdelen.
Hoofd achterover ogen dicht bijtend op mijn onderlip om dan weer vol in beeld mijn vingers tussen mijn benen te zien worstelen, als hij dan weer me helemaal in beeld zet zie ik dat mijn vrije hand met twee vingers mijn tepel door de stof heen masseert, heb zelden een pornofilm gekeken maar hier word ik drijfnat van en schaam me gelijk hartstikke dood.

Zie wat later hoe ik aan mijn vingers ruik en diep echt genietend af lip en diep in mijn mond neem, dan komt die hond in beeld die tussen mijn benen aan het ravotten is en mijn gezicht zegt wat lekker maar ook stop ermee, dan gaat het filmpje op zwart hij kijkt me aan en vraagt heeft het je opgewonden.
Mijn kut is zo nat zeg niet dat hij lekt maar hij tintelt helemaal en ja hij is wel erg nat, mijn tepels staan als twee torentjes vooruit door de stof heen duidelijk zichtbaar, kijk hem aan en zeg zo kan je overal wel geil van moeten worden doet het jou wat.

Hij doet zijn jasje van zijn schoot en vraagt me te kijken wat het hem doet, kijk naar zijn schoot en zie een geheel kaal geschoren pik krom omhoog staan, wouw wat een kromme zeg ik gelijk, die wil een beetje verwent worden als tegemoetkoming voor de mislopende inkomsten.
Snap hem gelijk maar mijn lijf zegt pak wat je pakken kan, kijk hem aan mijn hand gaat als vanzelf naar die kromme pik van hem en begin hem langzaam af te trekken, elkaar aankijkend vraagt hij hoe ik heet, Laura zeg ik en jij, zeg maar Pieter geeft hij aan wat me gelijk duidelijk is dat het een fake naam is verdomme waarom heb ik dat niet gedaan.

Zijn hand voel ik op mijn achterhoofd en ga mee met de hand die mijn hoofd omlaag drukt, zie de blootliggende eikel op me afkomen dus open mijn mond en slik het ding, mijn hand begint wat sneller aan die pik te trekken en zuig me er vast op.
Voel een hand over mijn rug omlaag gaan en gelijk mijn broekje in glijden, duurt maar heel even of voel dat hij in mijn bil knijpt, wat een heerlijke billen heb je die zie je niet vaak zo mooi.
Hoe lang is het geleden dat ik een complimentje kreeg gaat er door me heen en bijt me nog beter en dieper vast op die kromme blanke staaf.
Die hand gaat over mijn billen heen verder tussen mijn benen om niet veel later een vinger naar binnen te voelen glijden, een kruintje kan ik niet onderdrukken en helemaal niet als er ook nog een tweede in gaat, master die ballen van hem in mijn hand en pijp zoals ik nog nooit een man gepijpt heb.
De hand gaat uit mijn broek neemt gelijk het shirtje mee omhoog en haal even die pik uit mijn mond als het shirtje helemaal uitgaat, waarom ik het doe weet ik niet maar trek hem in zijn nek naar me toe en begin hem daar een eind te bekken, hij doet goed mee toont heerlijk en ben inmiddels over de top geil.
Onze monden komen even van elkaar en hijg en kreun hem toe dat ik geneukt wil worden, heb geen condooms bij me geeft hij aan sorry doe het graag ,aar dan weet je het, heb al drie jaar geen pik in me gehad en mijn gevoel zegt dat jij ook al tijden niks geneukt hebt.

Hij kust me we vallen weer op elkaar aan en voel dan mijn broekje wat omlaag gaan, kom los van hem kijk snel even rond om dan te zien dat het al duister begint te worden, stroop het broekje van mijn kont en ga boven die kromme pik staan.
Zijn handen hebben mijn beide borsten en tepels vast, hij kijkt alsof dit de eerste keer is zo en dan ja dan voel ik hem zo enorm lekker in me gaan, voel mijn kutje heerlijk opgerekt worden om dan zijn pik tegen de voorkant te voelen gaan.
Sla mijn armen om zijn nek begin hem te zoenen en wip gelijk die pik van hem op en neer, als onze monden los komen kijken we elkaar diep in de ogen, geef hem een klein kusje en vraag hem of hij me van achter wil pakken ben zo ongelofelijk geil.
Krijg een klein kusje en hoor hem zeggen dat mijn wens in vervulling kan gaan, langzaam stap ik van die harde kromme pik af ga achter het bankje staan met mijn ellebogen op de rugleuning om hem met die pik vooruit en broek om de enkels achter me te zien gaan, even aait hij mijn billen dan voel ik zijn eikel tegen mijn openstaande kut aan en druk naar achter.

Zijn pik schiet hierdoor gelijk helemaal in me om even met opnemend zijn pik zo diep in me te voelen, is dit vrijwillig vraagt een vrouw die vlak voor me staat ineens, ja ben zo geil je mag meedoen maar ik eerst, nee dank je wel zegt de vrouw op leeftijd en blijft nog even op een afstandje staan kijken.
Zie dat ze een eindje verderop duidelijk haar hand in haar broek heeft dus wenk haar maar dan loopt ze door en weg is ze, Pieter neukt me zo lekker diep van achter dat ik zelf met mijn tepels speel, verwen je klitje wil dat je klaarkomt fluistert hij in mijn oor.
Breng een hand tussen mijn benen voel hem een tepel pakken en me neukt op een manier die ik niet ken, niet snel even de sperma in me spuiten nee dit is gewoon zo lekker, ik streel mijn klit voel zijn ballen tegen mijn hand aan komen dit is zo onwijs lekker.
Voel mijn knieën knikken geef aan dat ik zo kom waarop ik hem hoor zeggen laten we tegelijk komen, ben nog nooit tegelijk klaar gekomen dus dit zal een wens zijn gaat er door me heen, hij begint me harder en dieper te neuken gromt als een beer die op springen staat en dan voel ik als hij zijn pik haast in mijn baarmoeder perst de straal sperma voor het eerst van mijn leven als een tuinslang in me gespoten worden.
Mijn kut trekt samen hoor hem zeggen wat knijp je hard aan en dan trekken al mijn spieren samen geef een gil brul hijg kreun weet het allemaal niet meer maar dit is zo overweldigend lekker dat ik door mijn knieën zak tot ik op de grind lig.
Zijn pik nog steeds in me die met kleine stootjes straaltje na straaltje voel komen om in zijn armen een tijdje te blijven liggen tot die heerlijke pik uit me glijd.

Ik draai naar hem toe kus hem en geef aan dat het super was, komt omdat jij zo’n verschrikkelijke mooie en lekkere strakke vrouw bent, jonge dame zeg ik nog maar 27, ik ben 35 zegt hij en nog steeds singel maar als jij eens per week zo lief voor me bent wil ik je blijven ontmoeten.
Waar we woon je vraag ik uit belangstelling, Den Haag zegt hij maar overnacht hier vlakbij op Diana Heide, wat dan vraagt hij wil je een nacht bij me slapen, of jij bij mij heb een leuk flatje super goed bed slaapt vast beter dan die caravan van je.

Hij kust me en vraagt of ik het meen, tuurlijk wil deze hete en super goed neukende man nog wel even in me voelen wat later op de avond, het is haast nacht grapt hij maar ga graag met je mee.
We kleden ons aan de vrouw blijkt nog een tijd te hebben staan kijken geeft hij aan en is volgens hem ook klaargekomen.
Had je moeten filmen grap ik misschien had ze mee willen doen, we kussen nog even en dan word het koud dus kleden ons aan om samen naar mijn fiets te lopen, die van hem staat er ook in de buurt dan pikken we die op en fietsen we door het donker en best wel frisse avond naar mijn flat.

In de lift zet hij zijn tas op de grond slaat zijn armen om me heen en meld dat hij me hier graag wil namen, dat doen we maar even niet zeg ik straks boven het beste bed van de stad, als we mijn flat in stappen trekken we eerst een pilsje los om die gelijk naar binnen te laten lopen zoveel dorst heb ik.
Dan voel ik hoe vies en koud ik ben dus vraag of we even gaan douchen, samen naakt tegen elkaar aan groeit die pik van hem alweer, plaag hem even door zachtjes met zijn pik te spelen en vraag of hij weet hoe ik smaak.
Trek twee vingers door mijn spleet druk die in zijn mond en laat mijn vingers aflikken, lekker vraag ik waarop hij aangeeft dat het naar meer smaakt, we kussen nog even drogen elkaar af om naakt de slaapkamer in te rennen.
Daar duikt hij naast me we kussen een tijdje en dan zakt hij al kussend omlaag tot hij zich vastbijt tussen mijn benen die wel erg wijd liggen zoveel zin heb ik.

Hij zuigt zich vast op mijn kut likt super mijn klit zijn tong likt zelfs mijn kut uit en dan geef ik aan dat ik standje 69 wil, hij draait zonder zijn mond van mijn kut te halen om dan die pik van hem voor mijn ogen op te zien doemen.
Ik zuig zijn pik hij neukt mijn mond, zijn vingers hebben mijn drijfnatte kut ook gevonden en weet me al likkend zuigend en vingerend voor de tweede maal een orgasme te bezorgen, lig nog bij te komen als ik die pik van hem in me voel komen.
Is hij nu dikker dan vanavond man wat voelt dit onwijs lekker die jonge heer van hem in me te voelen stoten, mijn knieën drukt hij naast mijn hoofd neukt me nu als een wilde beer volgens mij en gaat helemaal tot aan het gaatje, als zijn duim dan tegen mijn klit aandrukt kom ik voor de derde maal klaar, het voelt alsof er een stroompje geil uit me loopt maar voel hem dan ook gelijk weer zijn ballen in me ontladen.
Met kracht spuit hij de sperma mijn baarmoeder in dat kan niet anders en lig te shaken hijgen en kreunen als een wild beest die aan het eind is maar wat kom ik onmens lekker klaar.
Hij gaat op me liggen zijn pik nog heerlijk diep in me met van die kleine stootjes om dan langzaam uit me te gaan.

We kruipen tegen elkaar aan nog een kusje om dan het dekbed over ons heen te trekken en we een heerlijk nachtrust hebben en de dag erna nog super geneukt gebeft gepijpt echt we hebben elkaar tot het randje gebracht.

In januari 2022 ben ik bij hem in getrokken en nu januari 2023 ben ik drie maand zwanger van hem en zo onwijs geil dat hij me wel drie keer op een dag moet pakken anders loop ik naar het bos heb ik hem beloofd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 11712 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

4 gedachten over “Wandeling met onwijze afloop”

  1. De punten en komma’s staan er nu maar nog wat vreemde uitdrukkingen zoals : ik verneem dat ik een droge mond heb. Ik bemerk dat ik een droge mond heb is de juiste uitdrukking.

    Het verhaal op zich is heel mooi, nu nog goed nalezen als je een vervolg wil schrijven

Plaats een reactie