BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (3)

In de vorige delen heb ik vertelt hoe ik Steffie een bewoonster van een appartement in onze blok, op een eigenaardige manier leerde kennen en een heerlijke neukpartij had met haar.
Een paar dagen later kwamen wij elkaar tegen in de parkeergarage, zij vertrok met de wagen naar het werk terwijl ik op inspectie ronde was. Zij draaide haar raam open en gaf mij een briefje met haar telefoonnummer. Ik keek haar aan en zij zei “het was lekker Juul, ik denk dat ik geen escort meer nodig heb?” Ik toetste haar nummer in op mijn mobiel en belde haar. Zij keek mij aan terwijl ik antwoordde “zo heb je mijn nummer ook, bel maar als de nood hoog is, lieverd”. Zij wenkte mij korter bij en trok mijn hoofd in de auto, zette haar lippen op de mijne en gaf mij een heerlijk tongkus “een voorproefje” zie ze en vertrok.
’s Avonds trilde mijn mobiel en kreeg ik een bericht binnen van Steffie. “Sorry maar ik heb een natte plek ik mijn berging, heb je even tijd om te komen kijken?” “Natuurlijk, waar ben je op dit ogenblik” stuurde ik terug? “Mijn berging” stond even later op mijn mobiel. Ik vertelde mijn vrouw dat ik bij Steffie moest gaan kijken naar een natte plek. Zij grinnikte en antwoordde “die zal alleen maar groter worden als jij in de buurt komt”.

Ik vertrok naar kelder en naar de berging van Steffie. Daar aangekomen was haar deur dicht. Ik klopte op de deur maar kreeg geen geluid terug. Ik probeerde of de deur los was, ja hoor die ging gewoon open. Er brandde licht en toen ik de berging binnen stapte, hoorde ik Steffie zeggen deur terug dicht doen Juul. Steffie zat achter de deur op een stoel, helemaal naakt met haar benen wijd. Zij zat een beetje onderuit gezakt en was haar kut aan het strelen. Terwijl ze met een andere hand aan haar grote spenen aan het draaien was. Wat een geil zicht, ik genoot van dit sletje dat zich zelf zo aan het opgeilen was. Mijn lul reageerde hier ook op en werd goed zichtbaar in mijn broek. Steffie keek mij geil aan en ging met een vinger in haar gleufje, “hier een nat plekje” zei ze met een schorre stem. “Mmmmmmm… oh my god, Juul ik sta zo geil, ik ben geil van jou en wil je lul…”. Ik bleef op een afstand staan en opende mijn broek om mijn lul uit zijn benarde situatie te halen. Toen hij de vrijheid kreeg sprong hij naar voor. Verdorie wat geilde dit sletje mij op. Langzaam ging ik op en neer over mijn. Steffie hield mij in de gaten en sopte met de vinger in haar kut, terwijl haar andere hand ondertussen naar haar klitje was afgedaald. “Ooooh Juul, kom neuk dit sletje …. Ooooh geil man …. Geil” murmelde Steffie. “Lekker sletje die vinger in je kutje?” vroeg ik.

“Ooooh Juul kom lieverd verwen dit sletje… kom …. Kom…. Help dit sletje ….” Was haar antwoord. Oh god wat was ik geil van haar geworden, ik kon het niet meer houden en ging op mijn knieën zitten. Ik wilde … ik moest dat kutje proeven, ik wilde haar diep neuken met mijn tong. Toen ik mijn tong tegen haar klitje liet gaan, sidderde Steffie en liet een geile kreun horen. Zij pakte mijn hoofd vast en trok mij helemaal tegen haar geile kut aan. “Oooh …. Hhhh… hhhhhh… lekkere vent …. Ga door …. Ga door” kreunde zij. Terwijl ik haar klitje zoog en mijn tanden af en toe in haar geile knobbel zette, stak ik een vinger in haar kut en op zoek naar haar Gspot. Ongelooflijk drijfnat was haar poes het sap droop van mijn vingers af. Ik stak nog een tweede en derde vinger in haar drijfnatte gleuf. Steffie kreunde dat het een lieve lust was, haar kermen ging over in een dierlijke grom en met een vochtexplosie kwam zij klaar in mijn gezicht. Heerlijk sapje heeft dit sletje, ik slobberde verder aan haar kut en Steffie bleef maar trillen. Haar lichaam maakte spastische bewegingen tot zij opeens stil viel. Zij was het noorden kwijt en ik stopte met vingeren en likken om haar terug bij haar positieven te laten komen.
Toen zij een beetje bij haar positieven kwam grinnikte ik en zei lachend “ik heb het natte plekje gevonden maar het probleem is alleen maar groter geworden. “ Steffie keek mij zwoel aan en zei “ja ik denk dat wij er een stop moeten insteken”.

Zij zette zich wat rechter en reikte naar mijn stijve lul “ ik denk dat deze stop wel groot genoeg zal zijn”. Zij trok mij omhoog aan mijn lul en nam mijn lul in haar mond. Heerlijk hoe dit sletje met haar mond kon werken. Ik werd alleen maar harder van dit geile pijpmondje. Zij voelde de siddering door mijn lul heen gaan, liet mijn lul uit haar mond glijden en stond recht. “Tijd om het lek te dichten” zei Steffie. Zij ging met haar knieën op de stoel zitten en stak haar geile kont naar achter. “Kom geile bok tijd om die stop te gebruiken”. Ik ging achter haar staan en stak mijn paal in haar geile natte kut, stootte ineens heel de lengte in haar neukgrot. Steffie liet een zware zucht horen maar moedigde mij aan “Jaaaa …. Jaaaa geile beer, neuk dit sletje, pomp haar vol … neuk mij hard.” Kreunde zij. Ik begon haar op een hoog tempo te neuken en hoorde het soppende geluid van haar natte kut. Terwijl ik haar neukte in haar kletsnatte geile kut, stak ik mijn duim in haar kontgaatje. Zij kreunde nog wat harder en genoot zichtbaar van deze bijkomende stimulans in haar kont. Ik bonkte in haar kut en telkens sloegen mijn ballen tegen haar kutlippen. Ik voelde dat zij ondertussen haar knobbeltje aan het wrijven was en plots zonder waarschuwing kwam er golf extra geil uit haar kut. Mijn lul glibberde van haar natte poes. Ik trok mijn lul uit haar kut en stootte door in haar aars. Mijn lul gleed gemakkelij voorbij haar kringspier en schoof helemaal in haar. Zij kon dit blijkbaar wel hebben want bleef maar kreunen en happen naar lucht “Neuk…. Neuk …. Neuk die kont” hoorde ik haar kreunen. “Lekker …. Hmmmmm…. Hmmmm… harder … dieper” kwam er uit haar mond. Ik neukte in een hard en strak tempo door toen er een nieuwe golf van geil uit haar kut spoot. Het sletje kwam weer klaar en spande daardoor haar kont nog sterker aan. Dit was te veel voor mijn lul en met een laatste diepe stoot kwam ik klaar diep in haar kont. Ik bleef rustig nu een beetje in haar schuiven en spoot de laatste golven geil in haar. Beiden waren wij uitgeput en bleven zo even tegen elkaar hangen.

“Verdomme Juul wat was dit geil, alleen hebben wij er een boeltje van gemaakt” hoorde ik Steffie zeggen. Zij deed moeite om recht te komen dus trok ik mijn lul uit haar kont en stond zelf ook recht. Het zaad drupte uit haar opengerekte kont op de grond. Zij stak haar hand onder haar kont om het geil op te vangen. Toen het meeste uit haar kont was gedrupt, bracht zij haar palm naar haar mond en begon met haar tong het sperma op te likken. Wat een geil zicht was dit, mijn lul reageerde met schokjes omhoog. Toen zij dit zag lachtte zij en zei “mag ik nog even van de bron proeven?” Zij ging op haar knieën zitten en stak mijn lul in haar mond en begon mij heftig te pijpen. Heerlijk draaide zij met haar tong rond de kop van mijn lul, dan pijte zij weer diep en dan weer oppervlakkig. Heerlijke pijpbeurt was dit, plots stak zij een vinger in mijn kont en vingerde mijn kont diep bij elke beweging mijn prostaat stimulerend. Dit kon ik niet lang meer volhouden en waarschuwde Steffie dat ik ging komen. Zij keek mij aan met haar zwoele ogen en pijpte verder. Met een zware kreun kwam ik klaar en schoot mijn zaad in haar mondje, zij bleef maar zuigen en likken tot het laatste drupje uit mijn lul was gekomen. “MMmmm rechtstreeks van de bron is toch nog lekkerder” lachtte zij. Zij stond recht en kwam korter bij en gaf mij een tongzoen. Lekker mijn eigen zaad proeven in haar mond. Wij stopten onze kus en begonnen op te ruimen. De natte vloer kuisten wij op met wat keukenrol die zij daar staan had. Wij kleedden ons aan en na nog een laatste zoen en knuffel gingen wij de berging uit.

Toen wij de berging uitkwamen zagen wij onze buurvrouw Zeva staan. Die keek ons aan met een rare blik. Wij groetten haar en gingen elk naar ons eigen appartement. Later dacht ik aan Zeva en of zij eventueel iets zou gehoord hebben want stil waren wij zeker niet geweest.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9497 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Wat me nu toch overkwam? (3)”

Plaats een reactie