BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De oude buurman

Dit verhaal is 100% waargebeurd en mijn 1e man/man ervaring
Ik ben nu 63 en wil jullie mee laten genieten met mijn 1e man/man ervaring op sexgebied. Ik ben bi en een bolle top. En dit speelt zich af in 1978 ik was toen 19.
Ik had al wel wat ervaring met meisjes maar tot meer dan vingeren was het nooit gekomen.
Ik kwam veel in een jongerencentrum dat was een boederij met daarnaast een woonhuis waar een man van in de 60 inwoonde.
Ik was 19 en de hele dag chronisch geil haha, ik ook had ik wel eens fantasie hoe het zou zijn om met een man te vrijen.
Een vriend van mij die ook in het jongerencentum kwam had mij verteld dat de oude buurman van het centrum hem toen hij buiten stond eens gevraagd had om bij hem gezellig wat te komen drinken, hij valt volgens mij op jongens had deze vriend mij verteld en deze moest daar niets van hebben.
Mijn interesse was gewekt en een week later het was een warme vrijdag avond in juli stond ik metbeen groepje jongens in meiden buiten boor het jongerencentrum en kwam de buurman naar buiten om zijn hondje uit te laten.

Toen hij op het grasveld voor het jongerencentrum liep ging ik naar hem toe en aaide zijn hond die blij tegen mij opsprong.
Wat een lieverd zei ik, ja was zijn antwoordt hij vind jou leuk en ook lief bent je zo leuk en lief als je er uit ziet?
Hierbij keek hij mij in mijn ogen en ik voelde gelijk een vreemd soort sexuele spanning tussen ons opbloeien.
Ik werd verlegen en werd rood en sloeg mijn ogen toe. Je komt hier vaker he want ik zie geregeld hier staan, ja dat klopt was mijn antwoordt. En u woont hier naast?!ja dat klopt zei hij, ok dan woont u en uw vrouw mooi hier gooite ik een visje uit want ik wist dat hij alleen woonte.
Nee ik woon alleen want mijn vrouw is 4 jaar geleden overleden en ik ben weduwnaar, ok en geen andere vrouw meer was mijn vraag? Want alleen is ook zo eenzaam lijkt mij?
Nee dank je zei hij ik val nu meer op jongens. Kassa dacht ik hihi
Wil je misschien zo een cola of biertje bij mij gezellig binnen vroeg hij?
Ja dat lijkt mij wel lekker antwoorden ik.

Beiden wisten we ongevraagd van elkaar dat we erg in elkaar geïnteresseerd waren.
Ik ga nu naar binnen en laat de voordeur op een kier en als dadelijk je maatjes naar binnen zijn in het centrum kom dan zonder dat ze je zien bij me binnen … dan krijgen we geen praatjes en kunnen samen gezellig kletsen en ik zet een video filmpje op.
Ik heb een kwartiertje gewacht en toen iedereen naar binnen was liep ik het pad op naar zijn voordeur die inderdaad op een kiertje stond toen ik zijn kamer in kwam had hij al zijn gordijnen dicht gedaan,
Dit is knusser zo met zijn twee was zijn antwoord ik zal me even voor stellen ik ben Henk. Ik ben Rene antwoordde ik. Wat wil je drinken? Doe maar een cola en hij schonk een cola in. Zal ik een film opzetten?

Ja leuk zei ik en hij liep naar de video je bent toch boven de 18 Rene dus deze film mag best wel?
Hij zette een sexfilm op waarin een oudere man aan het vrijen was met een jongere jongen en de senior ging op zijn knieen en pijpte de jongen diep deze liet merken dat hij dit erg lekker vond.
Ik zat op de bank naast henk en kreeg en stijve en mijn hoofd werd rood … geil he zei Henk en we keken elkaar aan en voor het eerst voelde ik een mannenmond op mijn mond en ook nog wel van een man die mijn opa had kunnen zijn… ik werd gek van geilheid en mijn tong ging bij hem naar binnen mmmm hij wist wat hij deed en ritste mijn gulp open en had snel mijn harde stijve pik van 18×5 in zijn hand. Ooo wat een lekkere dikke pik heb jij Rene.
En hij zakte in mijn schoot en zoog mijn pik naar binnen. Voor het eerst van mijn leven werd ik gepijpt… en nog wel door een opa.. en ik wist dit wil ik veel vaker…

De film en de mond van Henk hadden mij zo geil gemaakt dat ik te snel mijn stralen zaad in zijn mond spoot.
Hij slikte zo veel mogelijk door.hij kwam omhoog en kuste mij waarbij ik zijn tong en mijn eigen zaad proefde. We zijn naar boven gegaan en kleden elkaar uit… het voelde natuurlijk en vertrouwd en in elkaars armen werd er hartstochtelijk gekust en lag hij mij neer op bed en kroop achterstevoren over mij heen en begon mij weer te pijpen en mijn ballen te likken ik had weer snel en harde en kreunde dat het een feest was. Zijn pik die kleine en dunner was dan mijn pik lag voor mijn mond… en voor het eerst proefde ik een pik..en ik vond het heerlijk om te zuigen terwijl ik ook gezogen werd.
Beiden lagen we te genieten toen stopte Henk en vroeg hij of ik al eens geneukt had… ik schudde van nee…

Hij pakte uit een nachtkastje een potje vaseline en smeerde die over sijn ster. En over de kop van mijn dikke pik…hij ging op het randje van het bed op zijn knieen zitten en zei… kom op jonge stier van mij neuk me ik ging achter hem staan en duwde mijn eikel tegen zijn ster aan en duwde door.hij slaakte een gil … ooo man wat heb jij een dikke pik… hij doet pijn.. ik schrok en wilde mij terugtrekken… nee ga door ik wil het ik wil jou… neuk mij maak mij jou slet… dat was het teken voor mij om mijn pik in een keer naar binnen te stoten en weer vlak voor mijn eikel terug te trekken en zo keer op keer steeds harder en krachtiger te herhalen… hij was zo lekker krap mijn pik werd door zijn spieren gemolken en ik kon het verassend lang volhouden na ongeveer 15 minuten werd het me te veel en spoot ik hem vol met mijn hete zaad ik kreunde en hijgde en we waren lagen beiden uitgeput naast elkaar. Vanaf nu ben ik van jou Rene als je wilt.niemand mag het weten maar als je vaker wilt en discreet blijft ben ik jou geile sletje… zijn mond vond mijn mond en we vielen beiden uitgeput in een korte slaap van een half uurtje..
Toen ik wakker werd was het 12 uur snachts en zijn we gaan douchen… daar heeft hij mij voor de 3e keer die avond pijpend klaargemaakt en ben ik naar huis gegaan.Henk is 6 jaar mijn geheime slet geweest. Niemand wist dat ik bi was. Ik ging zo 2 a 3 keer per week naar hem toe ik was de top en hij mijn bottom. Dit is nu ruim 40 jaar geleden… nu ben ik in de 60 en nog steeds bi en top.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 10021 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

3 gedachten over “De oude buurman”

Plaats een reactie