BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Ontmoeting twee ouderen

Het mooie weer was de aanleiding om een eindje op mijn gewone fiets een tochtje te gaan maken.
Uiteraard de bossen in de omgeving. Er waren meer mensen op dit idee gekomen. Op het fietspad haalde een wielrennersclub me in. Wel beleefd met een belletje vooraf en een tikje op mijn schouder aan het eind.
Veel Jumbo shirtjes en en spannende wielrenners outfit.

Ik besloot vanwege de drukte maar rechtsaf te slaan naar het dichtstbijzijnde bospad. Hier was het bijna stil en…. een eindje verder het eerste bankje.
Het meegebrachte appeltje moest er aan geloven. Lekker. Daar kwam nog een oudere man op de fiets, ook zonder trapondersteuning. Hij stopte en vroeg of hij mocht aanschuiven. Ik zei:”Altijd plaats voor een gewone fietser.”Ja, ik doe ook nog gewoon” vulde hij aan.
We stelden ons aan elkaar voor, en alle twee Jan!

We begonnen een nietszeggend gesprekje. Jan, mijn buurman zei: “Het fietsen gaat nog goed, andere verrichtingen minder. En hij legde zijn hand even op mijn been, iets te lang! Ik legde mijn hand op zijn been en liet hem daar even. De hand van Jan kwam terug naar mijn been.We keken elkaar aan en begonnen als vanzelf het been van de ander zachtjes te strelen.
We keken elkaar aan en ik likte langzaam mijn lippen. Hij opende zijn mond en liet zijn tong ronddraaien
Mijn hand ging langzaam wrijvend naar boven.
“Ik woon aan het eind van dit bospad, heb je onder andere zin in een kopje thee ? “Met iets erbij, “vroeg ik. Hij lachte en zei: “Je hebt het begrepen”
We liepen achterom en gingen bij de keuken naar binnen. Ik woon hier alleen, dus we hebben de ruimte.

In de huiskamer aangekomen pakten we elkaar vast en begonnen te tongen. Heerlijk. Ondertussen dwaalden onze handen over elkaars lichamen. “Ja”, zei Jan, Ik geniet veel maar echt potent ben ik niet meer.” “Bij mij is dat net zo.” “Kom mee”, zei Jan ,”dan gaan we naar boven.”
Boven aangekomen op zijn slaapkamer, begonnen we ons snel uit te kleden. Naakt gingen we verder waar we mee bezig waren. Jan duwde mijn hoofd naar zijn tepels en ik begreep zijn begeerte. Zachtjes bijtend verwende ik zijn tepels, terwijl Jan mijn lul in zijn handen nam..Jan duwde mij richting zijn bed en daar gingen we verder. Ik draaide me de andere kant op en vervolgde in standje 69. Heerlijk begonnen we elkaar te pijpen. Ik nam zijn hele zak in mijn mond en Jan zoog heerlijk aan mijn pik.

We gingen verder onderzoeken wat we lekker vonden, zachtjes bijten, naar boven kruipen om hevig te tongen. Daarna al sabbelend en bijtend naar elkaars lul. om die onderhanden te nemen. Al pijpend begonnen we toch klaar te komen op een softe manier. Tenslotte trokken we onszelf klaar.

Weer beneden dronken we nog onze koude thee op. We wisselden elkaars e-mailadressen uit en besloten contact te houden Helaas ging Jan eerst voor langere tijd naar familie in het buitenland. Maar hij zou terug weer contact met me opnemen. Maar hij overwintert in Portugal. Helaas! Dus even zonder mijn nieuwe bedgenoot.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9484 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Ontmoeting twee ouderen”

Plaats een reactie