BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Horny Cops deel 1

Het was een rustige dienst zo ver toen Jack en Kees de dienstwagen in een verlaten hoek van een industrieterrein parkeerde voor een rookpauze. Tegen de regels maar wie zou ze daar betrappen? Ze rookte ieder een peuk zonder veel te zeggen. Wat zit jij verdomme de hele tijd op je mobiel te loeren maat? Vroeg Jack geirrirteerd. Ohh niks eigenlijk , antwoorde Kees een beetje onverschillig. Maar nog geen 2 minuten later had hij t ding weer in zn handen. Niks bijzonders , siste Jack en voor Kees kon reageren had Jack de mob uit zn handen gepakt. Hij probeerde het terug te pakken maar Jack was te sterk. Noem dat maar niks vriend, zei Jack met ongeloof in zn stem. Jij zit hier te spioneren op iemands slaapkamer .

Jack keek Kees vragend aan. What the fuck??? Kees had een kop als een boei. Dat is niet wat je denkt, stotterde hij. Leg uit! Jack had nog steeds de mob en keek van t scherm naar Kees en weer terug. Kees zat te zuchten en te zweten. Okay, okay zei hij uiteindelijk, we zijn al zo lang partners, ik kan jou wel vertrouwen. Het zit zo , ging Kees verder, mijn vrouw vond best vaak sperma vlekken op het kussen van onze zoon, Ton. Ja en? Reageerde Jack. Alsof jij je nooit aftrok op die leeftijd. Jaaa, ging Kees weer verder, maar elke dag….. Jack moest lachen, ik soms wel 3x per dag toen. Maar op t kussen?? vroeg Kees . Anyway, ga verder moedigde Jack hem aan. Nou ja, ik wilde het mijne ervan weten. Heb twee spycams van het buro meegenomen en op zn kamer verstopt.

Vuile flikker, bracht Jack verbaasd uit. En? Hoe bedoel je, en? Nou waar ben je achter gekomen, wat heb je gezien? Kees zuchtte diep en moest even slikken. Nou ja in het begin alleen dat hij best wel vaak masturbeerde, begon Kees . En direct wist hij dat hij teveel had gezegd. In het begin??? Herhaalde Jack, in het begin? Dus je gluurt al een tijdje, stelde Jack vast. Wat vind je vrouw daarvan? Uhhh die weet t niet. Kees zat nu echt te zweten. Jack was inmiddels knap nieuwsgierig geworden. Het idee was best geil eigenlijk maar zou ie nooit toegeven natuurlijk. En verder, wat zag je nog meer? Dat hij zgzf ijte, mompelde Kees. Dat hij wat? vroeg Jack. Zichzelf pijpte, zei Kees nu duidelijker. Shit gast, zei Jack , meen je dat? En jij keek er stiekem naar? Jack zag t bijna voor zich. En hij zag dat Kees zelf ook opgewonden was door het vertellen van wat hij had gezien. Kees had een duidelijke bobbel achter zn gulp nu. Jack gleed met zn hand over Kees kruis. Kneep even zacht in de half stijve lul.

He, rot op idioot, ik ben geen homo. bracht Kees verontwaardig uit en duwde Jack weg. Jack moet lachen, volgens mij ben je op zn minst bi vriend! En, ging Jack verder, volgens mij heb jij lekker zitten rukken toen je naar je zoonlief keek. Weer liet Jack zn hand over het kruis van Kees uniformbroek glijden. Nou uhh, volgens mij vind jij het idee ook niet vies, bracht Kees uit en kneep even in de eveneens half harde paal van Jack. Nou zeg, die van jou is wel een lekkere dikke man! zei hij vol bewondering. Kees voelde hoe Jacks lul snel tot leven kwam en nu een heuse tent in zn broek had gevormd. Jack zat ook niet stil, zijn hand zat door de broek heen om Kees zn ballen. Nou jij hebt wel een zware zak zeg, zei hij glimlachend, tijd om wat te ontladen lijkt mij. En hij vervolgde half fluisterend, of durf je dat niet?

Toen werden ze opgeschrokken door geluid op de mobiel, geluid op de kamer van Kees zn zoon, Ton. De mannen zaten weer rechtop, dicht tegen elkaar naar het scherm te staren. Ton had in no time zn kleren uit en lag nu in alleen zn onderbroekje op bed, tablet naast zich. Jack floot tussen zn tanden door. Lekker joch hoor. Niet te gespierd maar zeker niet spillebeen, geen haartje op zn lijf. Een echte lekkere twink. Kees zei niks, die wachtte in spanning op wat zou komen. Hij kende de routine een beetje maar hield wijselijk zn mond. Ton lag nu met de tablet op zn buik en met een hand zn ballen te kneden door zn short heen. Hij lag duidelijk te genieten. Zijn lul begon al aardig af te tekenen . Toen, opeens trok hij in 1 ruk zn short uit. Een lange slanke lul sprong omhoog, wees recht naar t plafond. Beide mannen slaakten een zucht van opwinding. Wauw, zuchtte Jack, wat een lekker stuk meat. En ook zn ballen helemaal kaal geschoren. Man die gozer is echt te geil…

Ton nam zn pik in zn vuist en langzaam trok hij zn eikel bloot. Kijk die helm eens glimmen van zn voorvocht, hijgde Kees. Dit is voor mij altijd een echt hoogte puntje hoor. Ton had nu de tablet naast zich neergelegd om met twee handen zijn ballen en lul te kunnen verwennen. Telkens als zijn natte eikel uit zn vuist te voorschijn kwam zuchtte Kees geil. Volgens mijn zou jij die wel s willen proeven gast, zei Jack hijgend tegen Kees. Kees staarde alleen maar naar de lul van zn zoon en knikte langzaam van ja. Jack nam Kees s hand en legde die op zn nu keiharde lul. Kees begon automatisch te strelen en kneden. Ton lag nu gewoon keihard tegen zn vuist op te rijden. Zijn kop rood, net als zijn onbehaarde torso die ook rood was aangelopen van de opwinding. Ton toverde van onder zn kussen twee klemmetjes. Papierklemmetjes. Hij kneep even in zn tepels om er vervolgens een klem op te zetten. Zijn lul reageerde direct en leek dikker te worden. De mannen zaten ademloos te kijken. Kees zijn hand nog door de broek heen om de lul van Jack.

Jack zat, als een soort reactie op Ton, te frunniken en trekken aan de tepels van Kees. Zwaar ademend zaten ze zo in de politiewagen elkaar gek te maken. Hun ogen strak gericht op t scherm waar de jonge Ton zijn kale zak en ranke pik aan het insmeren was. Een glimmende paal op t scherm waar steeds de rood/paarse opgezwollen natte eikel uit te voorschijn kwam. In steeds rapper tempo. Jacks hand zat intussen onder Kees zn shirt en speelde met diens tepel, streelde zn torso en buik. Aangemoedigd door het geile teasen , het zien van de heerlijke frisse pik van zijn zoon en de harde bobbel in jacks broek, bevrijde Kees de hete paal van zijn collega uit zn strakke broek. Het gevoel van de warme kloppende neuk worst in zijn hand gaven Kees een extra opwindende kick. Met lange halen begon hij Jack af te trekken. Op beeld zagen ze nu hoe Ton zijn benen wijd had gespreid en met veel olie zijn nu rode zak masseerde en steeds even vingers door zn bilspleet liet glijden. Wat een heerlijke lul, zuchtte Jack. Hij deed Kees zn riem los en trok zn broek tot aan zijn knieen. Kees liet Jack begaan . Maar al te graag, hij was verdomd geil nu.

Jack boog verder de bijrijders kant op en omvatte de dikke vette pik van zijn maat met de ene hand en woog de ballen in zn andere hand. Fuck wat een heerlijk geil gevoel iemands lul in je hand te hebben. Iemands ballen te voelen. Hun aandacht werd weer getrokken naar de slaapkamer van de schooljongen . Ton kreunde luid van genot, met zn benen wijd, knieen omhoog, vingerde hij zijn jongenskutje. Twee vingers gleden in en uit zijn kontje. Intussen bleef zijn andere hand zijn blanke pik ritmisch aftrekken. Wat een verdomd lekker kontje heeft die gozer. Jij hebt een geile zoon gast, hijgde Jack. Zijn hand kneedend op en neer de stam van Kees zn doorbloede lul. Kees genoot van wat hij zag en van de met dikke aderen doorlopen genotsstaaf in zn hand. Die geile reet heeft ie vast van zn vader, zei Jack hees. En zonder waarschuwing stak hij een vinger in Kees zn bruine gaatje. Kees schrok. Even pijn maar de sensatie was ongekend.

Jack begon langzame neukbewegingen te maken in zn reet en fuck wat lekker. Automatisch ging Kees door met het steeds sneller en harder rukken aan de pik van Jack. Wat was het lekker die door zn hand te voelen glijden. Kees lag zwaar ademend achterover in zn stoel. Ogen dicht . Benen wijd. Fuck, wat deed Jack? Kees voelde zijn fuckhole gevuld. Wat Jack deed was mindblowing. Was dat zn prostaat? Hij wist t niet. Hij wist wel dat dit gekmakend lekker was en nooit mocht stoppen. Jack keek ook al lang niet meer naar Ton. Hij genoot intens van het geile spel. Hij vingerneukte de stoere grote agent Kees. Kees reed gewoon op 2 vingers in zn kont. De dikke lul van Kees neukte Jacks vuist. Dit werd Jack echt te veel. Het was alsof zijn hele lijf onder stroom stond toen Jack zichzelf en Kees onderspoot. Kees voelde hoe Jack begon te schokken en hoe zijn lul pulserend sperma begon te spuiten. Hij voelde hoe Jacks warme geil over zn hand stroomde. Het duwde hem dichter bij t randje. Fucking geile beer jij, gromde Jack. Toen begonnen de ballen van Kees te borrelen. Jacks hand strak om zijn lul , Jacks vingers die in zn hol vingerden en zo zn prostaat masseerden. Het werd even zwart voor zn ogen. Toen gulpte het sperma uit zn pik. Spoot gewoon in zn eigen gezicht. Elke cel in zn body leek te exploderen. En toen zag hij sterretjes. Dit was klaarkomen. Dit was een fucking echt orgasme , dacht hij. Zo lagen ze bij te komen in hun stoel. Ieder best wel verbaasd over wat er net was gebeurd. Ze werden weer in de echte wereld teruggebracht door een oproep vanuit het hoofdbureau. Shit, ze moesten snel weer agent worden en als een speer naar een opdracht….

2 dagen later…..
Shit wat goed, riep Kees in de portofoon . Jack, zei hij met een happy face, team 584 is er al. Wij mogen naar huis. Het is pas 20.00uur man, heerlijk toch! Jack was zichtbaar ook blij. Bijna 2 uur eerder klaar. Hij reed de dienstwagen met hoge snelheid terug naar het bureau. Hij zat ergens op te broeden maar wist nog niet hoe hij dit moest aanpakken. Net voor ze uit de wagen stapten vroeg hij; Kees, nu we wat eerder klaar zijn, kan jij mij effe snel helpen nog? Uhhh ja uiteraard, antwoorde Kees, jij helpt mij zo vaak. Wat moet er gebeuren? Beetje moeilijk uitleggen, moet je gewoon effe zien. Rij maar met mij mee, dan breng ik je zo wel thuis. Zo liepen ze even later bij Jack thuis binnen. Gezellig plekje, zei Kees en keek naar de grote tv , de zithoek, zeg maar rustig lighoek. En de mooie foto’s aan de muur. Waar is Janette? Vroeg Kees oh, mijn vrouw is naar schouwburg met haar moeder. Die zijn pas laat terug hood. Laat maar zien, dan klaren we de klus effe. Geen haast toch, zei Jack, ik pak effe een biertje en dan leg ik t uit.

Kees begon zich toch wat ongemakkelijk te voelen. Beetje raar verhaal dit, dacht hij. Was ik maar naar huis gegaan. Jack kwam terug met 2 Heineken. Hij had zijn uniform verruilt voor een joggingbroek en een tanktop. Zijn gespierde body en behaarde borstkast kwam er goed in uit. Met de gedachte van eerder die week, moest Kees even slikken. Jack ging naast Kees zitten. Op een lekkere twink, zei hij lachend en hief zijn flesje. Kees had het nu benauwd. Weet je , begin hij, het was achteraf niet zo handig van me dat met je te delen. Hij bracht het hakkelend uit. Beter dat we t vergeten denk ik Jack, echt beter. Jack keek hem eerst vol ongeloof aan. Toen veranderende zijn blik en vroeg slijmerig, bijna lief zelfs: maar Kees, lekkere vent, nu we hier toch samen zitten, kunnen we nog 1 keertje een kijkje nemen op die geile zoon zn kamer?

Jacks hand gleed over Kees zn been. Kees zat duidelijk in tweestrijd. Jacks hand gleed hoger. Hij kneep zacht in de nog slappe lul van Kees door zn broek heen. Kees liet zn hoofd achterover vallen. Klootzak, schelde hij, we zijn allebei getrouwd, dit slaat nergens op. Dit kan niet. Jack nam Kees zn hand in legde die op zijn al gezwollen fallus. Ga jij mij zeggen dat t niet lekker was woensdag? Vroeg hij dwingend. Ga je mij zeggen dat je niet meer naar je zoon hebt gekeken en lekker gemasturbeerd? Ging Jack verder. Kees werd totaal verrast toen Jack zijn grote hand in zn nek legde en hem naar zich toe trok. Jacks lippen op zijn lippen. Jacks tong drong zijn mond in op zoek naar Kees zn tong. Een wild tong gevecht was t gevolg. Jack knoopte Kees zn shirt open. Kees liet zijn vingers al door de borsthaar van Jack dwalen. Trok gemeen aan zn tepels. Jack verbrak de french kiss maar liet Kees zn hoofd niet los. In plaats daarvan duwde hij het gezicht van Kees tegen zijn nu blote bovenlijf. Kees snoof de musk lucht diep op. Zijn tong zocht en vond een tepel. Gulzig zoog hij die op. Alsof hij melk verwachtte. Jack werd gek van geilheid en het gevoel van macht dat hij leek te hebben. Hij leidde Kees zn hongerige mond naar zijn andere tepel. Het was zo goed, hij zou bijna klaarkomen. Hij trok Kees zuigende mond van zn tepel.

Kees bleef likken aan de spijkerharde knop. Fuck wat lekker om je neus, je gezicht, je tong door de kroesende haartjes over dat sidderend hete lijf te laten gaan, dacht Kees. Met lange halen nu likte hij van de tepel tot in de oksel. Jack kreeg letterlijk kippenvel van genot. Toen nam hij het hoofd van Kees met beide handen vast. Keek hem indringend aan, ik wil die sexy twink van jou weer zien. De jonge jongens pik. Zijn heerlijke kont. Jack gaf Kees weer een diepe tong beurt. Speeksel over een weer. Zijn tong gleed over het gezicht van Kees naar zn oor. Deel hem nog 1x met me vriend. Ik wil dat hij me nog 1x laat klaarkomen als een idioot. Hijgde Jack. Intussen had hij de stijve pik van Kees bevrijd en nu hij voelde hoe Kees tegen zijn hand op reed wist hij dat hij die hoer van een schoolbitch weer zou zien rukken vanavond .

Jack zat naasyt Kees en met twee handen zat hij Kees aan zn tepels te teasen. Zwaar ademend en met wat trillende handen had Kees nu de spy-cam-app aangezet. Chromecast op de tv, zei Jack. Kunnen we mooi groot beeld kijken. En ze hadden geluk: op het 102cm brede beeld lag Kees zn zoon al helemaal naakt met zn mooie slanke pik en roze zak te spelen. Een tube glijmiddel naast m. Hijgend lag hij zn kont te vingeren met 2 vingers tegelijk. Terwijl hun handen nog steeds over elkaars lijf gingen zaten de beide agenten nu gekluisterd aan het scherm. Wat een lekkere twink, zei Jack hees, ik ben geen homo maar die gozer zou ik zo neuken. Wat jij Kees? Kijk, zei Kees en wees naar t scherm waar de zichzelf kontneukende schooljongen nu zover was dubbelgevouwen dat hij zijn eigen eikel kon likken. Dat, dat wil ik voor hem doen, klonk het schor uit Kess zn mond. Ik zou mn eigen zoon pijpen, echt wel.

En terwijl Jack zn ogen niet van het scherm kon houden zag hij hoe Ton zn eikel likte, langs de rand van de helm gleed en toen opeens zijn eigen lul in zn mond zoog. Er volgde een heuse pijpbeurt. Kees keek al niet meer naar het scherm. Hij lag inmiddels op de bank, centimeters van de dikke neukstaaf van zn collega. Zou hij? Durfde hij? Zou Jack kwaad worden? Hmm hij zat al de hele tijd die lul van zn maat af te trekken dus dit kon ook vast wel. Kees wilde het verdomme gewoon. En met dat likte hij de druppels voorvocht van de eikel van Jack. Zijn tong liet een nat spoor achter van de eikel tot over zn ballen weer terug. Toen sloten zijn lippen zich om de grote paarse paddenstoel. En direct begon Jack te stoten. Kees werd hier zooo geil van. En Jack verloor het ook. Hij sloeg met vlakke hand op de kont van Kees, felrode plekken achterlatend op zn billen. Toen liet hij zn duim in het kleine neuksterretje van Kees verdwijnen. Kees vond het wauw en begon wild tegen de duim op te rijden. Shhhhit, Kees, werkt jouw vrouw nog steeds bij de FedEx? Kees had zn mond vol, begreep de vraag niet mompelde van ja. Kees, heeft jouw vrouw kort blond haar, beetje mollig met lekkere grote tieten en ronde kont en draagt ze grote rode oorbellen? WTF wil je nou, vraagt Kees geïrriteerd. Wat heeft mijn vrouw hier mee te maken klojo? Jack zei niks, hij wees naar het scherm.
Kees was stomverbaasd wat hij op t scherm zag….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door xfrans

Hi, ik ben Frans, 60 plusser met veelzijdige interesse. Ik geniet van de verhalen hier. Veel meer dan van een pornofilm. Soms probeer ik ook wat te schrijven. Meestal een ervaring met veel fantasie aangevuld. Enjoy. Xfrans@gmail.com

Dit verhaal is 8191 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Horny Cops deel 1”

Plaats een reactie