BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

In de schuur 2

Ik ben al sinds jong geïnteresseerd in sex met jongens / mannen. Al op jonge leeftijd had ik mijn eerste ervaringen maar ondanks dat heb ook altijd vriendinnen gehad. Ben nu ook getrouwd maar regelmatig heb ik nog dates met mannen. Ik ben zelf licht onderdanig ingesteld, draag wel eens lingerie en pijp graag. Het lijkt me leuk mijn ervaringen te delen op de site.

In mijn verhaal ‘In de schuur 1’ vertelde ik over een man die ik had ontmoet via een chatsite. Na wat uitwisselen van foto’s van onze vrouwen maar vooral van onszelf ontving ik hem in mijn schuur en pijpte hem klaar met alleen een slipje van mijn vrouw aan. Dit verhaal is een vervolg, ik heb dezelfde man namelijk een week of twee later weer ontmoet. Titel van dit verhaal is ‘In de schuur 2’ maar de actie speelt zich dit keer echter ergens anders af.
We hadden de eerste ontmoeting emailadressen uitgewisseld dus contact hoefde niet meer via een chat te lopen. Het was op een mooie zomerse maandagochtend, ik was aan het werk op mijn thuiskantoor. toen ik een mail van hem ontving met een foto als attachment. De foto toonde zijn naakte onderlichaam met een lul die duidelijk wat aandacht nodig had, keihard met een prachtige glimmende kop erop. In de mail stond alleen maar het woord ‘Zin?’. Mmm het water liep in mijn mond want ik herinnerde me hoe ik me de eerste keer had vermaakt in de schuur. Probleem was alleen dat het nu overdag was, mijn vrouw was thuis dus ontvangen kon sowieso niet.

Ik schreef terug, ‘Heel veel zin, maar kan nu niet ontvangen!’. Ondertussen was ik natuurlijk super geil geworden en mijn pik zat flink te knellen in mijn broek. Gelukkig antwoordde hij heel snel met de opmerking dat als het niet in de schuur kon hij wel een plek wist. Mmmm dat zag ik wel zitten, ik kon wel een excuus verzinnen om er even tussenuit te knijpen.Ik vroeg hem waar we dan af konden spreken en hij mailde al snel terug dat hij over 30 minuten op de carpoolstrook zou staan bij mij in de buurt. Zo gezegd zo gedaan, afspraak gemaakt en mijn geilheid liep op tot een maximum!
Ik vertelde mijn vrouw dat ik even met een collega af had gesproken om wat te overleggen, dat gebeurde wel vaker dus dat wekte geen argwaan. Ik pakte mijn laptop in en vertrok richting de carpoolstrook. Ik was wat vroeg en parkeerde zover mogelijk in de hoek. De man, ik weet zijn naam zelf nu nog niet) had gezegd dat hij in een blauwe Opel bus zou komen. Het was warm dus ik wachtte naast mijn auto, ik besefte me nu pas dat we nu ook elkaars gezicht voor het eerst zouden zien aangezien we de eerste keer beide ons gezicht hadden bedekt. De spanning liep op, ik stond daar ik een shirt en korte broek, een broek die enorm knelde.

Gelukkig zag ik na een minuut of 10 een blauwe bus de snelweg afkomen, het was een Opel. De bus draaide de carpoolstrook op, de man zag mij staan en hij parkeerde zijn bus naast mijn auto, hierdoor stond ik nu redelijk uit het zicht. De man stapte uit en ik zag nu dus voor het eerste zijn gezicht. Wel raar want ik had zijn lul diep in mijn mond gehad, zijn sperma geslikt en twee van zijn vingers in mijn kont gehad, maar wist niet hoe hij eruit zag!. Het was een man van een jaar of 40, niet bijzonder knap, gewoon een gemiddelde man, niets mis mee. We wisten ook beide dat het niet om ons gezicht ging, het ging om zijn pik en mijn mond!

Ik had niet het idee dat iemand ons kon zien en ik was zo geil, mijn broek knelde enorm. Ik besloot mijn broek los te maken en haalde mijn pik eruit, pfff dat luchtte op. De man stapte naar mij toe en nam mijn pik in zijn hand, hij kneedde mijn eikel en dat gaf me een heerlijk gevoel! Terwijl hij met mijn pik bezig was knoopte ik zijn korte broek los en haalde zijn pik tevoorschijn. Zijn staaf was al op volle sterkte, ik strok hem zachtje af waardoor er wat voorvocht uit druppelde. Ik masseerde het vocht over zijn eikel heen, iets wat hij kon waarderen want hij begon wat harder in mijn pik te knijpen. De man boog richting mijn oor en fluisterde: ‘Pijpen! Ik heb maar 10 minuten dus aan het werk slet! ’.
Ik voelde mijn benen week worden en zakte op mijn hurken. Zijn glimmende eikel danste voor mijn lippen, ik stak mijn tong uit en likte aan zijn eikel, ik proefde het voorvocht mmm. De man plaatste een hand op mijn hoofd en ik kwam helemaal in de mood. Ik nam zijn pik tussen mijn lippen en zoog hem diep naar binnen tot ik hem tegen mijn huig voelde waarna ik mijn hoofd weer terug haalde totdat ik zijn eikel weer tussen mijn lippen had. Dit deed ik een aantal keer maar de man wilde duidelijk meer.

Hij legde nog een hand op mijn hoofd en begon zijn pik in mijn mond te stoten. Ik herinnerde me nog van de eerste keer dat hij redelijk dominant was en dat liet hij nu weer zien. Hij had me stevig vast en gebruik mijn mond nu als kut, met lange diepe halen duwde hij zijn pik langs mijn huig in mijn keel. Dit was zo lekker! Ik voelde zijn ballen soms tegen mijn kin aan tikken. Ik zat inmiddels als een gek aan mijn pik te trekken, ik was al de hele ochtend geil dus als snel kwam ik klaar over mijn handen heen.. De man begon nu nog steviger te stoten en na een laatste diepe stoot kwam hij klaar. Zijn eerste lading ging rechtstreeks in mijn keel maar daarna spoot hij nog twee ladingen in mijn mond die ik snel doorslikte.
Net als vorige keer liet ik zijn pik nog even tussen mijn lippen rusten tot ik hem slap voelde worden. Ik gaf en nog een lik aan en kwam omhoog. ‘Doekje nodig voor je handen?’ vroeg de man. Ik keek hem in zijn ogen aan, bracht mijn hand, die helemaal onder mijn eigen sperma zat naar mijn mond en likte alle eraf. Ik zag de man dromerig naar mij kijken en hij zei: ‘Jij bent echt een slet!’.

Na dit mooie compliment namen we afscheid en beloofde dit snel nog een keer over te doen. De man vroeg me nog wel of ik het ook wel eens met een groep had gedaan. Ik ontkende dit maar vertelde dat dit wel iets was wat ik nog eens wilde proberen. ‘Ik neem contact met je op’ zei hij. Ik vertel later of hij dit ook heeft gedaan en wat er is gebeurd.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Multibiman

Ik ben getrouwde bi man die zo nu en dan behoefte heeft aan een avontuurtje. Ik ben licht onderdanig en vind het enorm geil om te dienen en te pijpen. Ik vind het leuk om over deze ontmoetingen verhaaltjes te schrijven, hoop dat jij als lezer dat ook lekker vindt.

Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten of eens wilt chatten of mailen! (multibiman2@gmail.com)

Dit verhaal is 7975 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “In de schuur 2”

Plaats een reactie