BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De hoofdprijs 5

De hoofdprijs 5

Het was een geweldige avond geweest. Na de perverse seks in Jeanette’s dierenasiel hadden we gegeten bij kaarslicht en voor het slapen gaan nog een snelle wip gemaakt waarbij ik haar gastvrije kut weer had vol gespoten. Ik was helemaal niet afkerig van de behaarde driehoek tussen haar benen, vond het zelfs lekker kriebelen tegen mijn kale pik. Ze liet wel veel natte plekken achter in bed. Nou ja, ik was gek op haar vocht, het kon me verder weinig schelen.
Een nieuwe dag was aangebroken, we lagen wat te knuffelen toen haar mobiel afging. Het was haar dochter die de ochtenddienst deed in het asiel.
“Hoi Ylonka.. eh jaa.. o shit.. o mijn god, niet aan gedacht.. nou ja, heb je hem alvast gezien.”
Ik keek haar aan, er was iets niet in orde, wat kon het zijn? Toen ze haar mobiel weglegde zag ik de vreemde gloed in haar gezicht.
“Problemen?”, vroeg ik.
“Hm.. misschien..”, zei ze cryptisch, terwijl ze nadacht over wat haar te doen stond.
“Okee, je komt het toch ooit te weten”, zei ze toen, en begon een verhaal te vertellen waar mijn hart van ging kloppen en mijn pik van steigeren.

“In het asiel hangen camera’s, voor de beveiliging. Je kan niet weten tenslotte. Mijn dochter belt me net op zoals je wel hoorde, ze kwam mijn kapotte nylons tegen in de prullebak. Omdat ze wist dat ik daar met jou had afgesproken, had ze meteen door wat er gebeurd was. Ze kon haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en heeft de camerabeelden van gisteravond teruggezien..”
“Heeft ze ons bezig gezien in het hondenhok? O nee toch!”, riep ik uit, in lichte paniek.
“Ze heeft alles kunnen meebeleven, ik had beter moeten nadenken.. stom.”
“Je dochter is me wel een bemoeizuchtig typje.. en nu?”, wilde ik weten.
“Nu wordt het tijd dat ik je iets meer over Ylonka ga vertellen”, zei ze veelbetekenend.
“Mijn dochter en ik heb hebben een nogal bijzondere band. Het is begonnen toen ik jaren geleden op een avond naar het asiel was gegaan. Er was een zieke hond die ik nog moest verzorgen en er was een andere hond, ehm.. waar ik erg geil op was. Een hond zoals Yogi, snap je? Ik ben bij die hond in het hok gekropen om..”
“Toe maar, vertel maar, ik kijk nergens meer van op”, zei ik.
“..om met hem seks te hebben. Dus niet alleen hem te masturberen of pijpen maar om me door hem te laten dekken..”
Ze keek me onzeker aan. Ik had al zo’n vermoeden dat ze zich door honden liet neuken maar allebei hadden we het onderwerp vermeden. Ik moest glimlachen en zei dat ze maar gewoon verder moest vertellen. Daarbij wees ik naar mijn pik die keihard omhoog wees.
Ze streelde me teder langs mijn ballen en zuchtte diep.
“Mijn verhaal is nog niet af, luister. Het gebeurde op die avond dat bij mij thuis, waar Ylonka huiswerk zat te maken, iemand van het ziekenhuis belde dat mijn moeder, haar oma dus, in het ziekenhuis was opgenomen na een val van de trap. Ik was zelf vergeten mijn Nokiaatje mee te nemen, die lag ergens in de hoek met een lege batterij, vandaar dat ze bij Ylonka uitkwamen. Toen heeft ze in haar opwinding de fiets gepakt en is naar het asiel gereden om mij te waarschuwen.”
“En toen zag ze jou daar bezig met die hond..”, vulde ik in, “wat een schok voor haar, eerst haar oma in het ziekenhuis en dan haar moeder naakt in een hondenhok..”
“Ik zat op de knieen, Frisco – zo heette die hond, ik zal het nooit vergeten – zat achterop me te raggen, zijn pik diep in mijn kut. Als een perverse slet liet ik me pakken en keek beschaamd op naar de beteuterde Ylonka. Smoesjes hadden geen zin, ik was op heterdaad betrapt. Maar het gekste komt nog: ze begon niet te schreeuwen of te schelden, ze vergat zelfs het nieuws over oma te melden. Het enige wat ze vroeg was: ‘Is dat lekker mam?’ Ik wist niet wat ik moest zeggen.”
Ik floot zachtjes tussen mijn tanden terwijl ik aandachtig luisterde.
“En toen?”, wilde ik weten.
“Toen.. heb ik haar eerlijk verteld dat ik al vanaf mijn puberjaren geinteresseerd was in dierenseks. Dat ik het gewoon eens wilde proberen en dat van het een het ander gekomen was. En dat ik het inmiddels lekker vond om een flinke hondenpenis in mijn spleet te voelen. Tenslotte waren haar vader en ik al jaren uit elkaar. Ik stond droog wat mannen betreft. De honden in het asiel hadden die leegte gevuld.”
“En je kut dus ook..”, grijnsde ik en kneep stevig in mijn ochtenderectie die maar niet wegging.
“Je zult me wel een verdorven moeder vinden”, zuchtte Jeanette en kroop beschaamd weg onder het dekbed, richting mijn kruis waar ze aan mijn eikel begon te likken.
“Uhm..”, kreunde ik, “ja, heel verdorven.. zeker. Passen wij daarom zo goed bij elkaar?”
Ik gooide het dekbed open en genoot van de aanblik. Haar rijpe gezicht met het verwarde haar, haar lippen rond mijn dikke staaf, likkend, pijpend, mijn ballen zuigend. Ik liet me achterover in het kussen zakken en zag in gedachten moeder en dochter in het asiel.. zo geil.
“Was dat het eind van het sprookje?”, vroeg ik. Ik had het idee van niet.
Jeanette liet mijn pik uit haar mond glijden en likkend aan de eikel alsof het een lolly was, zei ze: “Nee, het gaat verder.”
Ze kroop tegen mijn borst omhoog, drukte haar tieten lekker tegen me aan en lag nu zo, dat ze me niet hoefde aan te kijken.
“Ylonka wilde alles weten, hoe ik de reu zover kreeg dat hij geil werd en me besprong, of het niet zeer deed, of ik hem ook likte, of hij in mij klaarkwam, of je dan zwanger kon worden.. alles! Ik heb haar zo goed mogelijk alles uitgelegd en het eind van het liedje was, dat ze me vroeg wat ik er van zou vinden als zij het ook eens probeerde. Ik wist niet wat ik daarop moest zeggen, ik kon moeilijk verbieden wat ikzelf op haar leeftijd ook gedaan had. Maar ik was bezorgd, zoals moeders dat zijn. Dat de hond niet goed zou reageren, dat het pijn zou doen, dat ze in paniek zou raken als de knoop van de hondenpik eenmaal in haar zat. Precies op dat moment was de pik van de reu op mijn rug voldoende geslonken en gleed uit me. Ik kon haar meteen laten zien over wat voor afmetingen we het hadden. Ze knielde naast me en betastte voor het eerst de pik van een grote, volwassen reu.”

Ik worstelde met mijn stijve lul, ik lag achterover te rukken met Jeanette in mijn armen en hoopte dat ik maar snel zou klaarkomen. Ze zakte naar mijn edele delen, stak haar tong uit en likte onderlangs mijn eikel. Mijn ballen lagen te schudden in mijn zak, ze dook erop met haar tong, likte ze en nam ze in haar mond.
“O Jeanne.. lekker..”, hijgde ik.
Het beeld van moeder en dochter die een hondenpik vasthouden had me in de greep. Ik voelde hoe Jeanette haar handen in mijn knieholtes zette en ze omhoog duwde. Ze sabbelde nog steeds aan mijn ballen maar duwde ondertussen mijn benen naar achteren, ik kwam met mijn kontgat compleet te kijk liggen. Wat was ze van plan? Ik kon het niet zien, haar hoofd verdween naar onderen. Haar tong roerde onder tegen mijn ballen aan en likte mijn perineum. Nooit geweten dat dat zo’n gevoelig plekje is, zo erotisch bedoel ik. Ik trok mijn knieen zo vermogelijk naar achteren en toen deed ze iets wat ik niet verwacht had. Ze likte met haar tong tegen mijn ster.
“Jezus..”, gromde ik.
Het voelde gek en het voelde goed. Maar was dit niet vies? Zij vond van niet in elk geval, ze begon met lange en stevige halen mijn aars te likken. Ik kneep de ogen dicht, mezelf met twee vingers aftrekkend. Steeds luider werd het geslobber dat vantussen mijn billen klonk, ze liet heel wat speeksel lopen terwijl haar tongpunt zich toegang probeerde te verschaffen tot mijn bruine holletje. Ik kneep mijn kont angstvallig samen. Maar haar tong was zo dwingend dat ik die reflex weer liet varen. Ik ontspande en genoot steeds meer van haar uitbundige geslurp en gelik. Tot ik het niet meer hield, wild begon te rukken en luidkeels riep: “IK GA SPUITEN! Ik ga spui..hui.. hui..”
Verder kwam ik niet, het sperma vloog bij het eerste salvo een meter de lucht in. Jeanette keek omhoog terwijl de kwak in haar gezicht spatte en hongerig stortte ze zich op het volgende schot. Het witte zaad spatte tegen haar lippen omhoog en langs haar neus. Gulzig likte ze het op, terwijl schot nummer drie over haar wang schoot. Een dikke straal wit stroperig sperma bleef kleven terwijl kleinere porties zich er omheen verzamelden. Ze sabbelde al die tijd aan de zijkant van mijn paal het lekkende zaad op de gezwollen aders af. Toen ik klaar was met ejaculeren drukte ze mijn hele pik zo diep mogelijk in haar keel. Ze gorgelde, stikte er zowat in. Ik had tranen in de ogen, het was zo heftig geweest. Met een vinger lepelde ik een klodder sperma van haar wang en bood ‘m aan. Ze zoog hem schoon en slikte het zaad door. Daarna likte ze alles schoon, mijn pik, mijn ballen, haar hand. Tevreden keek ze me aan en likte haar lippen af.
“Weet je waarom ik gescheiden ben?”, zei ze, “mijn man kwam erachter dat ik het met honden deed. Hij noemde me een vieze slet en wilde me nooit meer zien.”
“Dat zal ons niet overkomen”, zei ik en ik trok haar gezicht naar de mijne.
Ik nam haar laatste schuldgevoel weg door haar vol op de mond te kussen. Mijn tong roerde rond in haar mond waar ik de smaak van mijn eigen zaad tegenkwam.
“Nee”, zei ze opgelucht, “dat zal ons niet overkomen.” “Ik neem je zoals je bent lieve schat, jouw geile neigingen staan niet zo ver van de mijne af”, zei ik, “alleen ken jij jezelf beter dan ik mezelf ken. Ik wil nog veel meer ontdekken. Met jou kan dat.”
“Zeker”, zei ze, “maar mijn verhaal is nog af.”

Ze ging verder: “Nadat Ylonka mij betrapt had heb ik haar met Frisco’s grote, stijve hondenpik kennis laten maken. Voorzichtig hield ze hem vast ik haar handje. Ik liet haar zien hoe ze hem kon strelen en opgeilen tot ook zijn bulbus naar buiten kwam. Ze kon niet stoppen met het geile spelletje en bekende dat het haar verschrikkelijk opwond. Ik zei haar dat we misschien wel uit hetzelfde hout gesneden waren, zij en ik, allebei gek op dierenseks. Maar dat ze de tijd moest nemen om te zien of het iets voor haar was. Ze vroeg of het vies was om hem (die hondenpik) in je mond te doen. Ze had al een keer een vriendje gepijpt en vond het wel lekker. Ik hield de reu op zijn plek terwijl mijn dochter achter hem kroop en zijn spuitende pik begon te likken. Het voorgeil was alvast lekker, zei ze. Aarzelend stopte ze het puntje tussen haar lippen en begon te zuigen. Steeds verder verdween de rode hondenpik in haar mond. Haar lippen gleden soepel langs de dikke schacht, haar tong likte er omheen en lepelde het sap op. Ze was zelfs in staat hem tot aan de knoop in haar keel te proppen. Dat kon ik niet toen ik zestien, zeventien was. Al met al was de bizarre situatie ontstaan dat ik naakt en met een lekkende kut naar mijn eigen dochter zat te kijken die een hondenpik pijpte. Ik was bang dat dit enorme moeilijkheden zou opleveren. Als zoiets naar buiten komt, kun je je handeltje wel opdoeken.”
“En?”, vroeg ik.
“Is nooit gebeurd. Zelfs mijn ex heeft gezwegen over wat hij wist, en hij weet nog steeds niet dat zijn eigen dochter ook aan dierenseks verslaafd is.”
“Verslaafd?”, zei ik verrast.
“Zo mag je het wel noemen. Als je bedenkt dat Ylonka net zo’n liefhebber is geworden als ik.” “Dus.. dat telefoontje van zonet was geen complete shock”, opperde ik.
“Alleen het feit dat ze jou daar ook bezig heeft gezien, dat had niet gemoeten. Ik wilde jou er niet in betrekken. Maar ze weet nu dat jij die maffe dierenliefde met mij deelt.”
“En ik heb haar nog niet eens ontmoet”, grijnsde ik schaapachtig.
“Misschien moeten we dat maar eens doen dan”, zuchtte ze, “als je tenminste nog zin hebt.”
Ik had geen tijd nodig om te reageren. Op een foto had ze me al laten zien wie Ylonka was en haar kleindochter Margriet kende ik ook van een plaatje. Het waren knappe dames, stuk voor stuk. Ik kon ze niet ontlopen als ik met Jeanette verder wilde. Ik was benieuwd naar de gelijkenis met de vrouw in mijn armen.
“Laat maar komen dan!”, lachte ik.
Opgelucht viel Jeanette me om de nek.

De week daarop zou het gebeuren. Jeanette had haar dochter inmiddels verteld dat ik wist dat zij wist.. etcetera. Toch zou het best een spannende eerste kennismaking worden. Ik was tenslotte door haar gespot op camerabeelden terwijl ik haar moeder neukte in het bijzijn van twee neukende honden, ga er maar aan staan. Ylonka had een moment gekozen dat Margriet, haar dochter, naar een schoolkamp was. De hele week had ze het rijk alleen want net als Jeanette was ze een gescheiden moeder. We hadden afgesproken bij mij thuis, ik had aangeboden voor het eten te zorgen. Jeanette had haar dochter verteld hoe idyllisch ik woonde, zo’n beetje in het bos en dat wilde ze heel graag zien. Verder was mijn boerderijtje ruimer dan hun flatjes en had ik een logeerkamer, mocht het laat worden na teveel wijn. Ik ruimde het huis op en stak op tijd de open haard aan.

Om zes uur waren ze klaar in het asiel en stonden ze met z’n tweeen voor de deur. Ik deed open en wist even niet wat ik zag: twee bijna identieke gezichten. Ylonka was een halve kop kleiner en maakte een meisjesachtige indruk. Ze was heel casual gekleed – sneakers, legging, baseballjack – maar ze leek sprekend op haar moeder, maar dan met halflang haar dat geknipt was in een pony. De begroeting was hartelijk, ik gaf de moeder een kus, de dochter een hand en had het ineens moeilijk met het leeftijdsverschil. Waarom was ik ook alweer op een oudere vrouw gevallen en niet op iemand van mijn eigen generatie zoals Ylonka, al was die nog altijd zes jaar ouder dan ik? Misschien was het allemaal gewoon toeval, mijn winst in de loterij, mijn keuze voor Yogi, mijn liefde voor Jeanette..
Yogi stoof trouwens als een gek om ons drieen heen, hij rook alleen maar bekende luchtjes. Ik was vergeten dat Ylonka hem natuurlijk ook kende uit de tijd dat hij in het asiel had gezeten. Misschien had zij ook wel seks met hem gehad.

Affijn, toen we even later aan de meegebrachte wijn zaten, vertelde ze dat ze blij was dat haar moeder een nieuwe liefde gevonden had.
“En nog zo’n leuke jonge vent ook”, zei ze er met een knipoog achteraan.
“En nog rijk ook”, zei ik grinnikend.
“Hij heeft de hoofdprijs gewonnen in de loterij”, lachte Jeanette “en ik de hoofdprijs in de liefde.”
Verliefd keken we elkaar aan. Jeanette zat naast me op de bank, we pakten elkaars handen gevolgd door een tedere kus op de lippen. Het leek wel een verlovingsritueeltje. Ylonka keek glunderend naar het prille geluk tegenover haar. Ze herinnerde zich haar jeugd als een kind van gescheiden ouders, met een alleenstaande moeder en een vader die een nieuw gezin stichtte.
“Ik had wel een avontuurtje, af en toe”, zei Jeanette “maar dat duurde nooit lang.”
“Ze waren allemaal te oud, haha”, schaterde Ylonka.
“Nee, ze waren bekrompen”, antwoordde Jeanette met een dikke grijns.
Moeder en dochter waren niet bang de dingen bij de naam te noemen, dat beviel me wel.
“En jij Sjors.. viel jij altijd al op oudere vrouwen?”, wilde Ylonka weten.
Ze was inderdaad een erg nieuwsgierig type, maar ze vroeg het met een grappig, bijna kinderlijk gezicht, ik had geen zin om moeilijk te doen. Ik vertelde haar dat mijn leven nogal veranderd was sinds ik miljonair was.
“Daarvoor was ik een alleenstaande man, zonder stabiele relatie of uitzicht op liefde”, zei ik plechtig. “Niet dat geld gelukkig maakt, maar het bood me de kans op een herstart. In een ander huis op een andere plek lijkt het wel of ik ook een ander mens ben geworden. Maar nee, ik heb nooit iets met een andere oudere vrouw gehad.”

Er werd gebeld, het was de catering. Ik had eten besteld, dat leek me wel handig voor deze gelegenheid. We gingen aan tafel waar alles uitgespreid werd. Jeanette stak kaarsjes aan wat voor een intieme sfeer zorgde. Er zou ongetwijfeld nog gesproken worden over het ‘incident’ in het asiel waar Ylonka getuige van was geweest.
Het eten smaakte voortreffelijk en een tweede fles wijn werd open getrokken. Moeder en dochter waren op elkaar ingespeeld, dat kon je merken aan de snedige opmerkingen. Dat moest ook wel als je samen een dierenasiel runt.
Ylonka vertelde over haar scheiding: “Ik werkte in die tijd in een fotozaak, werd verliefd op een collega en raakte zwanger van Margriet. Die vent bleek geen blijvertje, kon het niet aan. Ik heb mijn kind opgevoed samen met mama, zonder haar had ik het niet gered.”
“Gaat Margriet ook in het familiebedrijf werken?”, vroeg ik.
“In het asiel bedoel je? Ja, ze helpt af en toe mee. Maar ze heeft haar school, haar vriendinnen, haar sport, je kent het wel”, antwoordde Ylonka. “En ze is gek op Snapper, onze hond. Die vertrouw ik helemaal aan haar toe.”
Drie generaties gek op honden, ik fantaseerde er een beetje op los en voelde mijn pik stijf worden. Gelukkig zaten we aan tafel en kon Ylonka dat niet zien.

Yogi had zich heel lang koest gehouden maar toen we klaar waren met de maaltijd, ging hij zich er ook mee bemoeien. Eerst stond hij langdurig bij Jeanette om aandacht te bedelen, daarna was Ylonka aan de beurt.
“Ik heb je gemist jongen”, zei ze terwijl haar handen zijn kop streelden, “heb je mij ook gemist?”
Haar moeder reageerde meteen: “Nou kijk maar ‘es onder zijn buik.. hij mist je heel erg.”
Die was raak. Ylonka keek onder zijn buik en zag de rode stift tussen zijn achterpoten.
“Ja!, zo ken ik je weer”, grijnsde ze en drukte een dikke zoen op zijn neus.
Yogi wilde meer dan alleen een zoen, dat maakte hij meteen duidelijk. Hij sprong op en landde met de voorpoten op Ylonka’s schoot. Zijn tong schoot uit en raakte haar op de neus.
“Hee.. kalm aan gekkie, ik ben hier te gast hoor”, giechelde ze.
Jeanette en ik keken elkaar aan. We zagen dat Yogi’s pik tien centimeter uit zijn schacht stak en over haar legging schuurde.
“O god, ga maar af Yogi.. AF!”, glimlachte Ylonka ongemakkelijk terwijl haar hand probeerde de natte plek op haar knie weg te poetsen.
Yogi luisterde en stond weer met vier poten op de grond. Zijn tong hing uit zijn bek, kwijl droop op de vloer. Zijn pik spoot een straaltje vocht over de planken.
“Eh, Sjors..”, zei Ylonka “hij gaat je vloer nat maken hoor.”
“Geeft niks Ylonka”, zei ik, “het kan geen kwaad.. ik ben eraan gewend.. ik veeg het straks wel op.”
Het was of de woorden niet meer tot Ylonka doordrongen. Ze keek haar moeder aan en dan weer naar Yogi die hijgend voor haar stond te wachten. Zijn voorvocht spritste nu in lange stralen over de vloer. Hij was geil, hij wilde een teefje dekken.
“Hoe is jouw interesse in honden eigenlijk begonnen?”, vroeg ze mij om tijd te winnen.
Ik antwoordde met schorre stem: “Ik had als kind een Labrador waar ik veel van hield. Toen ik Yogi zag wist ik dat ik weer zo’n vriend wilde.”
“Had je niet door wat een oversekst geval hij was?”
“Zeker wel, je moeder heeft me dat meteen verteld. Ik zal je eerlijk zeggen: ik werd aangetrokken door zijn pik die uit zijn buik stak. Maar waarom weet ik niet. Ik heb nooit eerder zoiets gevoeld voor een dier.”
“Maar nu wel?”
“Uhm.. ja, je moeder heeft me geholpen om.. er voor open te staan, om mijn diepere lusten aan te boren, zoiets.”
“Gelukkig, dan kunnen we daar als verstandige mensen over praten”, zei ze en keek me aan.
Ze had geen groene ogen zoals haar moeder maar grote bruine. Rond haar mooie lippen speelde een ondeugend lachje. Ze begon me uit te horen.
“Mama heeft me verteld dat jij Yogi helpt.. dat je hem aftrekt.”
Als ze me uit de tent wilde lokken had ze beet, het kon me niks schelen.
“Ja”, zei ik resoluut, “en ik heb hem ook gepijpt.”
“Dat hoor je niet vaak, mannen die dat geil vinden.. vond je zijn zaad niet smerig?”
“De eerste keer was het in mijn keel verdwenen voor ik er erg in had. Daarna vond ik het niet meer vies. En toen je moeder een demonstratie gaf.. begon ik het zelfs lekker te vinden.”
“Heel apart, he mam? Een vent die van hondenzaad houdt.. je hebt het wel getroffen.” Jeanette mengde zich in het gesprek: “Ik spreek voor mezelf als ik zeg dat ik het lastiger vind om van een man te houden dan van een dier. Maar Sjors is geen doorsnee man.. en daarom voel ik me fijn bij hem.”
“Voor mij geldt dat net zo”, zei ik, “ik vond het altijd lastig om met iemand een relatie aan te gaan, voelde me nooit op mijn gemak. Met een dier is alles simpeler. Omdat je moeder het niet raar vond dat ik Yogi had afgetrokken, vertrouwde ik haar. Ze wees me niet af, maar accepteerde me.”
“Mooi gezegd”, zei Ylonka, en ik zag aan haar lichaamshouding dat ze ontspande. “Ik denk dat het bij mij ook zoiets is geweest. Mijn eerste liefde liep op niks uit, ik was teleurgesteld in mannen maar verlangde hevig naar seks. Zo kwam ik via een toevallige omweg bij de dierenliefde.” “Je bedoeld die avond dat jij je moeder betrapte? Ze heeft het me verteld. Een heel bijzonder verhaal”, zei ik.
“Je werd er flink geil van!”, kwam Jeanette tussendoor.
We moesten lachen om die opmerking.
“Klopt lieverd, het idee dat jullie samen met een hondenpik speelden was waanzinnig geil.”
Het hoge woord was er nu wel uit, we werden alle drie geil van dierenseks.
“Dus als ik Yogi even lekker rond zijn dikke snikkel aai vinden jullie dat niet raar?”, zei Ylonka, en ze pakte hem bij zijn flaporen.
Hij zat nog steeds voor haar, spoot zaad over de vloer en slaakte een ingehouden woef als zijn naam viel. Alsof hij doorhad dat het nu over hem ging sprong hij weer omhoog, plantte zijn voorpoten op Ylonka’s schoot en likte haar vol in het gezicht. Ze lachte, sputterde tegen, draaide haar hoofd weg en opende dan ineens haar mond uitdagend, met de tong eruit, alsof ze zeggen wilde: ‘Geef me nog een kusje!’ Weer sloeg zijn tong in haar gezicht, dit keer raakte hij haar tong. Mijn pik zat hard in mijn broek, ik frunnikte eraan om hem goed te leggen. Ylonka’s gezicht glom van zijn speeksel, zou zijn hondenadem haar niet tegenstaan? Blijkbaar niet want ze deed weer haar mond open, de tong eruit en dit keer schoot Yogi’s tong echt in haar mond..
“Wauw..”, kreunde ik en keek naar Jeanette.
Die zat te trillen op haar stoel, haar open flitsten van haar dochter naar mij, onzeker over mijn reactie. Haar dochter was bezig om onder Yogi’s buik zijn penis te strelen. Misschien was het de wijn die haar overmoedig maakte, ze had wel lef om bij onze eerste kennismaking meteen tot actie over te gaan. Jeanette stond op en trok me mee naar de bank waar we neerploften. Op drie meter afstand zat Ylonka nog aan tafel met de grote hond op haar schoot. Wij waren haar publiek.
“Jaa.. lieve schat ben je.. oh wat een lekker dier..”, prevelde ze in zijn hondenoor.
Steeds opnieuw lapte Yogi’s lange tong in haar gezicht terwijl zij z’n pik masseerde. Dat de hondenkwijl langs haar wangen droop scheen haar niet te deren. Ze omhelsde en knuffelde hem alsof hij haar natuurlijke minnaar was. Jeanette en ik keken geboeid naar haar dochters perverse handelingen. Ondertussen had ze mijn gulp open geritst en haar hand naar binnen gestoken om met mijn stijve paal te kunnen spelen. Onze lippen gleden op elkaar en we tongden. Daarna keken we weer naar Ylonka. Ze was van de stoel op de grond gaan zitten en pakte Yogi bij zijn groeiende pik. Het leek of ze niet besefte dat wij een paar meter verderop zaten te kijken, ze was in haar element. Ze knuffelde hem met haar gezicht in zijn nek, woordjes mompelend en steeds zijn onderbuik en pook strelend.
Ineens draaide ze zich naar ons en vroeg: “Heb jij sokjes bij je mama?”
Ik snapte niet wat ze bedoelde maar Jeanette des te beter. Ze zei dat ze in haar tas zaten die aan de stoel hing. Ylonka kon er net bij terwijl ze Yogi bleef strelen, grabbelde in de tas en haalde er een bolletje textiel uit. Het bleken inderdaad twee sokjes te zijn die ze geroutineerd rond Yogi’s voorpoten wikkelde. Daarna draaide ze zich bliksemsnel om, zat op haar knieen en trok haar legging over haar billen naar beneden.
“Op!”, zei ze.
Hij begreep het. ‘Op’ betekende op de rug van het teefje springen. Hij zette zich af en zijn zware lijf bonkte achterop het tengere lichaam van het mensenteefje. Zijn heupen begonnen woest te bokken, hij probeerde zijn pik bij Ylonka binnen te brengen.
Jeanette had mijn pik uit mijn broek getrokken, hij was erg hard. Ik had mijn hand bij haar sweater ingestoken en streelde haar borsten. Zo keken we gebiologeerd naar een vrouw en een hond. Het lukte Yogi niet in een keer, hoe goed Ylonkla ook probeerde om zijn flitsende snikkel te grijpen en voor het gaatje te leggen. Ze keek onze kant op maar wilde ons niet storen. Jeanette fluisterde in mijn oor dat ze haar dochter even helpen moest. Vond ik dat goed? Natuurlijk. Het was een goed moment om alles van dichtbij te zien. Ylonka leek zich in het geheel niet te schamen voor haar pose, met haar billen bloot. Ze wachtte af tot Jeanette de hond in stelling had gebracht, zij en haar moeder waren een team. Jeanette riep ‘op’ en Yogi’s harige hondenlijf landde achterop Ylonka’s gladde ronde kontje. Ik kon helaas haar kutje niet zien. Mijn pik, die ik even had opgeborgen maar die onverminderd stijf bleef, trok ik weer uit mijn broek. Ik had zin om te masturberen bij dit bijzondere tafereel. Jeanette had het te druk met helpen, ze zat achter Yogi en hield hem op zijn plek terwijl Ylonka bezig was zijn pik voor haar gleuf te duwen.
“Jaahhh”, kreunde ze, en ik wist dat hij er in zat.
Yogi begon in een razend tempo te stoten, Ylonka gillend onder hem. Ze wist dat mijn buren ongeveer vijfhonderd meter verderop woonden, ze kon zich uitleven. Zijn voorpoten zaten rond haar middel geklemd, zijn kop lag in haar nek, het paste precies.
“Wooow wat kan jij neuken!!”, riep ze, terwijl haar lijf schudde onder het geweld.
Ik was bezorgd dat dit fout zou gaan en dat het pijn zou doen, maar de twee vrouwen waren zo ervaren dat ik me afzijdig hield. Wat een waanzinnige neuker was die hond van mij! Ademloos keek ik toe hoe hij zijn teefje in bezit nam en haar afragde. Jeanette hoefde niet meer te helpen, alles ging nu vanzelf.
Ze kroop naar mij toe, drukte een natte zoen op mijn lippen en zei: “Wil je mij ook zo neuken?”
Wat een geil idee. Ze ging naast Ylonka zitten, op handen en knieen en lachtte naar haar dochter die met een verward gezicht een poging deed terug te lachen. Mijn handen grepen naar Jeanette’s boord, maakten knoop en rits open en trokken haar broek en slipje in een ruk van haar gat. Ja, haar kont was breder dan die van haar dochter bedacht ik, terwijl ik mijn pik tussen haar blanke kadetten zette op zoek naar haar gleuf. Dat ging me sneller af dan Yogi. Haar natte pruim hing uitdagend open, mijn eikel gleed tussen haar schaamlippen en vond zijn weg diep in de warme, natte tunnel. Het geil sopte tegen mijn schaambeen terwijl ik haar met felle stoten begon te neuken. Maar toen ik opzij keek, zag ik dat Yogi’s tempo twee keer hoger lag. Ik versnelde mijn bewegingen maar helaas, een mens is nou eenmaal anders gebouwd dan een hond. Dus neukte ik gewoon zo hard ik kon, en aan Jeanette’s gekreun te horen deed ik het goed. Nu zag ik dat Ylonka breeduit naar haar moeder lachte. De aanblik van het neukende koppel – nu niet op camerabeelden maar live voor haar neus – deed haar goed.
“Goed zo mam!”, riep ze, “laat je maar lekker neuken!”
Zelf lag ze aan stuk te kreunen onder het tomeloze gestamp van Yogi, die af en toe even stil hield omdat hij buiten adem raakte. Dan lag Ylonka met haar kontje te draaien, alsof ze zijn pik nog dieper in haar kut wilde schroeven. Haar gezicht was rood aangelopen. Geen wonder, ze had haar sweatshirt nog aan en ik had pas nog nieuw hout in de open haard gelegd. Zelf had ik het zweet op de rug staan.
“Time out!”, hijgde ik, “ik moet eerst mijn kleren uitdoen.”
“Gelijk heb je, ik stik ook zowat..”, kreunde Jeanette.
Ik gleed uit haar kut, een golf aan nattigheid meetrekkend, en begon al mijn kleren uit te doen. Jeanette vroeg of Yogi met zijn knoop al vast zat. Nee, hij was nog niet zover. Jeanette wenkte me om te komen kijken hoe hij uit haar dochter zou gaan. Ylonka kwam langzaam met haar bovenlichaam omhoog, nerveus trappelend met de achterpoten liet Yogi zich van zijn teefje glijden. Ylonka had wel door dat haar moeder mij iets wilde laten zien, ze hield haar hand voor haar kutje.
“Toe maar Ylon”, zei ze, nadat Yogi weg was.
Ze nam haar hand weg en ik keek recht in haar kaal geschoren kutje: twee dik gezwollen schaamlippen met daarboven haar prachtige ronde billen. De aanblik was al geil, maar het werd nog beter toen haar spleet begon te lekken. Het hondengeil liep in een lange stroom langs haar dijen en op de vloer.
“Hm, lekker.. hij heeft weer veel gespoten!”, lachte Jeanette goedkeurend.
“Mijn kut klotst van het geil mam”, kreunde Ylonka terwijl ze zich schaamteloos begon te vingeren.
Misschien wond het haar op dat er een man bij was die toekeek.
“En Sjors?”, vroeg ze me, haar bruine ogen wijd open gesperd, “vind je het geil?” “Kijk dan”, zei ik, en op mijn knieen gleed ik een beetje haar kant op, terwijl ik hard aan mijn pik rukte, “zo geil maak je mij.. kom, trek je kleren uit.”

wordt vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9816 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “De hoofdprijs 5”

Plaats een reactie