BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

In de volkstuin van Peter

In de tijd na mijn scheiding zat ik nog wel eens op het internet chatsites af te stropen. Ik was toen begin veertig, alleen en miste de seks verschrikkelijk. Ik was eigenlijk opzoek naar een spannend contact met een vrouw, maar op een van die sites kwam ik in contact met Peter. Een sportieve getrouwde man van achter in de veertig. Peter bleek ook nog eens op nog geen twintig minuten van mij vandaan te wonen. Regelmatig had ik ’s avonds contact met hem via MSN en zagen wij elkaar via de webcam. Wij hadden het over van alles en nog wat en naarmate wij elkaar meer spraken, werden de gesprekken steeds vertrouwelijker en intiemer.

Op een gegeven moment vertelde hij mij dat, hoewel hij getrouwd was, zijn seksleven bijna niets meer voorstelde. Hij had bi-gevoelens die hij tijdens zijn huwelijk had onderdrukt, maar nu hij niet zoveel seks meer met zijn vrouw had kwam de behoefte om iets met een man te gaan doen steeds meer op de voorgrond. Hij vertelde mij dat hij geen losse afspraakjes wilde met mannen, omdat hij liever gezond wilde blijven. Hij zocht een vaste seksmaat om mee af te spreken en zag dat met mij wel zitten. Hij vond mij een leuke vent en ik zag er goed uit. Door onze gesprekken voelde het allemaal heel vertrouwd voor hem. Hij wilde zich niet aan mij opdringen, maar of ik er eens over na wilde denken om seks met hem te hebben en zijn seksmaat te worden. Ik zei hem dat mijn voorkeur naar een vrouw uitging en dat ik daar niet naar opzoek was, maar dat ik mij toch gevleid voelde.

Toen ik die avond naar bed ging, bleef zijn voorstel door mijn hoofd spoken en kon ik de slaap niet vatten. Ik probeerde mij voor te stellen hoe het zou zijn om seks met Peter te hebben. De gedachte bezorgde mij wonderwel een snoeiharde pik. Bloedgeil werd ik ervan en ik begon mij af te trekken op deze geile fantasie. Niet veel later spoot ik met kracht mijn eerste straal zaad in mijn gezicht en naast mij op mijn kussen. De rest belandde op mijn borst en buik. Ik voelde mijn hart bonzen in mijn borstkas. Niet lang daarna viel ik in een heerlijke ontspannende slaap.

De volgende dag gierden de zenuwen door mijn lijf, toen ik achter mijn pc ging zitten en zijn naam zag staan in het namenlijstje van de aanwezigen op MSN. Ik klikte op zijn naam met de muiswijzer en al snel sprong zijn webcam aan. Zodra hij mij in beeld zag, vroeg hij meteen of ik nog had nagedacht over zijn voorstel. Je maakt er wel haast mee, lachte ik zenuwachtig. En jij, heb jij er nog over nagedacht?, gaf ik als tegenvraag. Met een grijns op zijn gezicht zei hij, dat hij dat al meerdere malen had gedaan en dat dat erg lekker was geweest. Naar de bekende weg vragend vroeg ik hem wat hij bedoelde. Nou, zei hij, ik heb mij al meerdere malen afgetrokken met jou in gedachte. En wat jij niet weet is, dat ik ook al regelmatig met mijn broek op mijn enkels voor de webcam heb gezeten, als ik met jou in gesprek was. Nu heb ik ook geen broek aan, zei hij brutaal in de webcam kijkend. Ja ja zei ik, dat zal wel en wat als je vrouw binnenkomt? Die komt hier nooit zomaar binnen, zei hij en schoof zijn stoel naar achteren en ging staan. In mijn beeld zag ik nu zijn flinke indrukwekkende snoeiharde geaderde lul met daaronder een flinke strakke geschoren zak. Hoewel ik zelf gezegend ben met een lekker maatje, leek die van hem groter en dikker. Ik wist even niet wat te zeggen. Hij pakte hem vast en begon zich langzaam af te trekken. Hij trok zijn voorhuid helemaal naar achter zodat zijn glimmende natte blauwe eikel bloot kwam te leggen. Hij zag dat ik gebiologeerd naar zijn pik zat te kijken en vroeg mij of het beviel wat ik zag en of ik het toch wel zag zitten seks met hem te hebben. Voordat ik over het antwoord had nagedacht was het er al uit en vertelde hem wat ik de avond ervoor, na ons gesprek had gedaan. Ik vroeg hem hoe hij onze ontmoeting voor zich zag. Hij zei mij dat wij konden afspreken in zijn volkstuin. Daar kwam zijn vrouw toch nooit en konden wij ongestoord onze gang gaan. Hij had daar een klein tuinhuisje staan met een tafel en wat stoelen. Hij zag mij twijfelen en zei direct, wie A zegt moet nu ook B zeggen. Ok, zei ik, maar jij moet mij dan maar een beetje begeleiden, want ik heb hier geen ervaring mee. Is goed zei hij, ik help je wel, maar dan doe je ook wat ik zeg. Is goed zei ik. Vervolgens ging hij weer zitten en trok hij zijn shirt over zijn hoofd. Hij zat daar nu helemaal naakt voor de webcam.

Ok, nu jij, zei hij streng, ga staan en kleed je uit. Wil nu wel eens zien hoe jij er uitziet. Langzaam stond ik op. Ga maar wat naar achteren, zei hij, wil je helemaal zien. Ik deed wat hij zei en zag op het scherm hoe ik mijzelf begon uit te kleden. Ik schopte mijn schoenen uit en trok mijn T-shirts over mijn hoofd. Ik hoorde hem fluiten. Verder, commandeerde hij, wil je zien!. Ik maakte mijn riem los en trok mijn broek, samen met mijn boxershort naar beneden en stapte eruit. Mijn pik stond strak omhoog. Ik voelde mij opgelaten en geil tegelijk. Op het scherm zag ik dat hij in een van zijn tepels kneep en aan de bewegingen van zijn andere arm kon ik opmaken dat hij zich buiten beeld zat af te trekken. De opwinding was van zijn gezicht af te lezen. Mooi, zei hij, draaien!. Ik draaide mij om, zodat hij mijn achterkant kon zien. Mooie billen, knijp er eens in! Ik deed wat hij zei en masseerde mijn billen. Buk eens iets en trek ze eens uit elkaar! Ik voelde mij wat ongemakkelijk, maar deed wat hij zei. Heerlijk, zei hij bijna zuchtend van opwinding. Knijp in je tepels en trek je voor mij af, commandeerde hij. Weer deed ik wat hij zei en omvatte mijn staaf. Ik kneep om beurten in een van mijn snoeiharde tepels en trok mijzelf voor hem af. Hij verzette zijn webcam, zodat ik ook zicht op zijn pik en buik kreeg. Hij pakte zijn pik en begon zich af te trekken. Als je klaarkomt moet je het zeggen! Ok, zei ik. Ik verhoogde mijn tempo en was zo geil dat ik voor hem wilde spuiten. Al snel voelde ik mijn ballen samentrekken. Ik ga komen, hijgde ik. Ok, spuit het in je hand, klonk het commanderend. Ik voelde mijn zaad door mijn pik schieten en het bijna uitschreeuwend spoot ik straal na straal voor de webcam in mijn hand. Mijn knieën knikten en even vergat ik alles om mij heen.

Toen mijn orgasme wat wegebde hoorde ik Peter kreunen. Ik keek op naar het computerscherm en zag dat Peter ook klaarkwam. Zijn ballen trokken naar binnen en hij spoot een indrukwekkende lading op zijn buik. Zijn zaad stroomde daarna weer terug richting zijn pik. Hij ontspande weer en ging rechtzitten en zette de webcam weer op zijn gezicht. Ik stond nog steeds met mijn zaad in mijn hand en zei hem dat ik een handdoek ging halen. Nee, zei hij, je zou doen wat ik zei, en ik wil dat je het van je hand likt. Ik keek in de webcam en vroeg, alles? Alles, zei hij. Aarzelend legde ik mijn lippen tegen mijn zaad en zoog het naar binnen. Toen ik zo goed als alles in mijn mond had slikte ik het door. Daarna likte ik de rest van mijn hand. Goed zo, zei hij, dit was geweldig. Met een nog na druipende lul ging ik weer zitten. Ben je dit weekend vrij?, vroeg hij. Ik knikte. Ok dan zie ik je zaterdag om negen uur op mijn volkstuin en gaan wij er een leuke dag van maken. Hij gaf mij het adres en de aanwijzingen waar ik moest zijn op het tuinencomplex en wij namen afscheid van elkaar. Even voelde ik mij ongemakkelijk om wat ik gedaan had, maar al snel overwon de nieuwsgierigheid en geilheid het.

Naarmate de zaterdag naderde steeg bij mij de spanning. Ik wilde mij niet aftrekken zodat ik lekker veel zou kunnen spuiten. Die zaterdag was het een mooie zomerse dag. Ik onthaarde mijn borst, buik, pik en ballen zorgvuldig. Ook mijn bilspleet kreeg een scheerbeurt. Ik trok een singletje met een wijde korte broek aan. Verder had ik er niets onder aan. Zenuwachtig stapte ik in de auto en reed naar het opgegeven adres. Het zou de eerste keer zijn dat ik hem in levende lijve zou ontmoeten. Op het tuinencomplex volgde ik zijn aanwijzingen en al snel had ik het tuinhuisje met bijbehorende volkstuin gevonden.

Peter stond mij met ontbloot bovenlijf en een brede grijns op te wachten. Kom binnen zei hij terwijl hij de deur voor mij open hield. Ik stapte naar binnen en draaide mij om. Peter sloot de deur en liet er gelijk geen gras over groeien. Ok, je zou doen wat ik zei, dus kleed je maar meteen uit. Omdat het gelijk zo confronterend was, voelde ik mij toch wel ongemakkelijk en aarzelde. Kom op, uitkleden, zei hij wat dwingend. Ik zette mij over mijn gêne heen en trok mijn weinige kleding uit en stond met een nog slappe pik voor hem. Hij kwam naast mij staan en met zijn handen begon hij mij te strelen en te betasten. Eindelijk, zei hij bijna zuchtend terwijl hij mij aankeek. Zijn keurende warme ruwe mannenhanden gleden over mijn borst en rug. Hij kneep daarbij af en toe in mijn gevoelige harde tepels. Gelijk gingen er stroompjes richting mijn intieme delen en voelde ik dat mijn pik zich langzaam begon op te richten. Zijn andere hand kneedde nu mijn billen. Gelaten en gewillig liet ik het gebeuren. Het was al weer een tijdje geleden dat iemand aan mijn lijf had gezeten. En dat het nu een man was, maakte mij nu niet uit. Het was spannend en geil. Mijn pik werd steeds stijver en richtte zich op. Ik voelde hoe mijn voorhuid vanzelf over mijn eikel gleed, zodat hij bloot kwam te liggen. Al snel was hij snoeihard. Peter keek naar beneden en kreunde goedkeurend. Zijn hand gleed van mijn borst, over mijn buik richting mijn pik. Hij omvatte mijn stijve en streelde met zijn duim over mijn gevoelige blauwe eikel. Ondertussen verkende zijn andere hand mijn bilspleet en mijn kontgaatje. Ik voelde door zijn aanrakingen mijn ballen al samentrekken. Peter voelde dat ook en kneep hard in mijn pik en drukte met zijn andere hand een vingerkootje in mijn kontje. Nog niet, zei hij gemeen lachend, wij hebben nog de hele dag. Hij liet mij los en begon ook zijn korte broek uit te trekken.

Eindelijk, zei hij, eindelijk heb ik een lekkere kerel tot mijn beschikking, en daar ga ik eens flink gebruik van maken. Je wilt nog steeds dat ik de leiding neem? vroeg hij. Ik knikte alleen maar. Mooi zei hij. Geen Taboes? Ik schudde mijn hoofd. Dan ga ik daar eens lekker van genieten, zei hij met een geile blik. Daar stond hij dan voor mij met zijn indrukwekkende kale stijve pik. Hij was zo opgewonden dat er een druppel voorvocht een slijmerig spoor op zijn dikke stompe eikel achterliet. Hij volgde mijn blik en zag het ook. Ga maar op je knieën en lik dat er maar eens af. Gewillig ging ik op mijn knieën zitten en nam zijn pik in mijn hand. Doordat ik mijn hand iets naar boven schoof werd de druppel nog groter. Hij zag mijn lichte twijfel en commandeerde: likken! Ik gleed met mijn tong over zijn eikel en proefde het slijmerige zilte goedje. Het smaakte niet verkeerd en leek op mijn eigen sperma. Ik sloot mijn mond om zijn eikel en begon hem te pijpen, terwijl ik mijn hand langzaam op en neer bewoog. Wow, riep hij, dit is geil. Ik proefde steeds meer voorvocht en begon steeds harder te zuigen, terwijl ik met mijn tong tegen de achterkant van zijn eikel drukte. Met mijn andere hand kneedde ik zijn strakke gevulde zak. Na een minuut of vijf voelde ik zijn ballen intrekken. Zijn pik werd dikker en zijn eikel zwol op. Hij pakte mijn hoofd beet en drukte zijn pik dieper mijn keel in. Ik wilde kokken maar voelde gelijk zijn zaad straal na straal mijn keel inspuiten. Ik kon alleen maar slikken. Peter gaf een langgerekte brul. Als er nog andere mensen op het tuinencomplex aanwezig waren, moeten die het gehoord hebben. Toen de laatste straal mijn keel gepasseerd was, ontspande zijn greep op mijn hoofd, zodat ik de ruimte kreeg om adem te halen en het laatste zaad uit zijn pik te zuigen. Nu pas proefde ik zijn zaadlozing. Hij kreunde toen ik met mijn tong zijn nu super gevoelige eikel raakte. Zijn erectie was nauwelijks minder geworden. Hij ontspande zich weer en zei mij te gaan staan. Toen ik voor hem stond drukte hij zijn mond op de mijne en zijn tong drong naar binnen. Hij hield mij stevig vast, zodat ik niet weg kon komen. Ik was dat dan ook niet van plan en beantwoordde automatisch zijn tongzoen.

Na een paar minuten maakte hij zich van mij los en zei dat ik nu aan de beurt was. Hij wilde dat ik met mijn rug op de tafel ging liggen, met mijn benen over de rand. Hij rommelde wat in een plastic tas en haalde daar een stuk zwart touw uit. Hij bond mijn handen bij elkaar en trok ze boven mijn hoofd. Vervolgens bond hij het touw aan een tafelpoot vast. Hij rommelde weer wat in de tas en haalde er een flesje olie uit. Hij ging tussen mijn benen staan en sprenkelde de olie over mijn borst en buik. Met zijn handen gleed hij over mijn borst. Af en toe kneep hij plagend met zijn glibberige vingers in mijn tepels. Mijn pik reageerde daar gelijk op, en wipte als reactie vanzelf van op en neer. Daarna ging hij met zijn handen verder naar beneden over mijn buik richting mijn snoeiharde erectie. Hij nam hem in zijn vuist en trok mij langzaam af, terwijl hij met zijn geoliede duim over mijn gevoelige eikel ging. Mijn zijn andere hand gleed hij met een vinger door mijn gladde bilspleet. Omdat hij er moeilijk bij kon, legde hij mijn benen op zijn schouders.

Met zijn olievinger vond hij mijn gaatje en duwde in een keer zijn vinger tot aan zijn knokkel naar binnen. Ik schrok van de indringer, maar al snel voelde het lekker aan. Voorzichtig begon hij mijn prostaat te masseren. Een heerlijk gevoel van nodig moeten plassen ging door mijn onderbuik. Hij liet mijn pik los en begon weer zachtjes in mijn tepels te knijpen. Lekker?, vroeg hij. Ik kreunde instemmend. Hij boog zich voorover en nam mijn harde knopjes om beurten in zijn mond, af en toe beet hij er voorzichtig in. Met zijn andere hand bleef hij mijn prostaat masseren. Uit mijn pik begon langzaam sperma te stromen. Een gek makend gevoel maakte zich van mij meester. Ik wilde alleen nog maar klaarkomen. Peter zag hoe geil ik ervan werd en deed een stapje naar voren. Ik voelde zijn pik tegen mijn bilnaad glijden. Hij haalde zijn vinger uit mijn kontje en pakte het flesje olie weer. Hij smeerde zijn pik ermee in en manoeuvreerde zijn eikel voor mijn ingang. Hij wreef er even overheen en langzaam duwde hij zijn eikel zonder condoom naar binnen. Toen de rand van zijn eikel mijn sluitspier passeerde en zich achter zijn eikel sloot voelde ik een korte pijnscheut. Gelukkig gaf mijn anus al snel geen weerstand meer. Even bleef hij zo staan en toen drukte hij zijn pik dieper naar binnen. Al snel voelde het niet ongemakkelijk meer en had ik het gevoel helemaal met zijn pik gevuld te zijn. Van binnen gleed zijn erectie langs mijn overgevoelige prostaat. Iedere keer als hij mijn prostaat met zijn eikel passeerde wipte mijn pik op en begon mijn anus spastisch samen te trekken. Ik bleef zaad uit mijn eikel lekken. Ik was nog nooit zo geil geweest.

Langzaam neukte hij mij met lange diepe halen. Hij voerde het tempo op en nam mijn pik weer in zijn vuist. Bij iedere stoot ging zijn vuist mee over mijn pik. Ik voelde mijn orgasme opkomen. Het was niet meer tegen te houden, mijn zaad schoot door mijn pik en zocht een uitweg naar buiten. De eerste straal belandde in mijn gezicht, de volgende stralen op mijn borst en buik. Peter verkrampte en keek mij aan. Met een brul lanceerde hij zijn tweede portie zaad van die ochtend in mijn kont. Hij bleef net zolang door neuken tot hij goed leeg was en zijn pik verslapte. Zijn pik glibberde mijn kontje uit, gevolgd door zijn sperma. Peter liet zich voorover vallen en ging over mij heen liggen. Nahijgend zei hij met een schorre stem dat het super geil en lekker was. Ik kon zelf geen woord uitbrengen. Hij drukte zijn mond weer op de mijne en gaf mij een hete tongzoen. Na een minuut of vijf stond hij op. Wij gaan vandaag nog veel plezier maken, zei hij, en je bent de hele dag mijn sletje. Heerlijk, wat heb ik er naar uitgekeken om dit met een man te kunnen doen. Hij maakte mij los en pakte uit de koelbox een lekker koud flesje bier. Zo, zei hij, dat hebben wij verdiend. Wij keken elkaar aan en begonnen te lachen. Dat hebben wij zeker, beaamde ik.

Die dag heb ik zijn pik nog een paar keer in mij gehad. Mijn kontje en prostaat heb ik nog dagen gevoeld. Wij hebben daarna nog regelmatig samen afgesproken, ook bij hem thuis. Zijn vrouw dacht, dat ik zijn hardloopmaatje was. Ik kwam hem in mijn strakke hardloopkleding ophalen om zogenaamd 10 kilometer te gaan hardlopen in het recreatiegebied. Zo gauw wij een rustig plekje hadden gevonden werd er getongzoend, gepijpt en geneukt. Als zij niet thuis was, hadden wij het rijk alleen en speelden dan daar onze geile spelletjes. Als hij thuis de privacy niet had, deden wij het bij mij thuis of we gingen naar de volkstuin. Later ben ik verhuisd en is toen helaas aan onze afspraakjes een einde gekomen, maar ik denk er nog regelmatig met veel plezier aan terug.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 12720 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “In de volkstuin van Peter”

Plaats een reactie