BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Mannenavond

Vervolg op: Het Schweinchenstrand

Inleiding

Sinds een jaar of vier gaan mijn vriendin Jeannette en ik in de vakantie naar Cap ‘d Agde in Zuid Frankrijk om samen te genieten van bloot en heel veel erotiek. In de Village Naturist van Cap ‘d Agde huren wij een appartementje in appartementencomplex Port Nature. In Cap ‘d Agde komen naturisten en swingers van overal uit de wereld vakantie vieren, maar niemand neemt aanstoot aan elkaar. Het is daar leven en laten leven. Iedereen is lekker bloot onder de heerlijke warme Franse zon. Twee weken doen en laten waar je zin in hebt.
Wij hebben deze vakantie kennis gemaakt met het Duitse stel Micha en Ilse. Micha is een leuke vent van onze leeftijd, met pretoogjes en een normaal postuur. Zijn vrouw Ilse is een slanke, wat jongere vrouw van eind veertig met stevige borsten en lekkere billen.
Wij hadden helemaal de smaak te pakken met onze Duitse buren. De vakantie was nog maar net begonnen en wij hadden in een paar dagen tijd al heel wat meegemaakt met dit stel.

Vervolg

Het was een uur of negen ’s avonds. Micha en ik stonden op de galerij met elkaar te praten en, omdat het nog lekker zwoel weer was, hadden wij het plan opgevat om nog een kleine strandwandeling te gaan maken met onze vrouwen. Wie weet waar dat nog toe zou leiden. Wij liepen mijn appartement in om dit aan de vrouwen voor te stellen. Jeannette en Ilse stonden beiden voor de spiegel en stonden zich op te maken. Zo te zien waren zij al bijna klaar voor een avondje stappen in het naturistendorp. Meestal begint zo’n avond op een terrasje, daarna naar Melrose Café en dan naar een van de swingersclubs of – sauna’s. Hun verleidelijke parfums verreikten de lucht. Zij zagen er uit om door een ringetje te halen. De kleding die zij aan hadden liet niets aan de verbeelding over. Hun jurkjes waren doorzichtig en sexy en reikten net tot onder hun billen en kutjes. Bh en slipjes worden in Cap meestal thuis gelaten, of er moeten spannende openingen in zitten. Nu hadden zij er ook niets onder aan, en dat was duidelijk zichtbaar. Ik kon zelfs de clithoodpiercing van Jeannette zien zitten. Hun stijve bruine tepels priemden door de de dunne stof. Alle twee hadden zij plakkousen aan en stonden zij op stillettohakjes. Beiden waren dressed to kill. Zo gingen de meeste vrouwen ’s avonds in dit naturistendorp de deur uit. Zien en gezien worden is hier het motto. Er wordt dan heel wat geflirt en gekeurd. Jeannette zei lichtelijk geïrriteerd, dat wij onze tijd aan het verdoen waren en dat wij ons ook gereed moesten maken. Als zij klaar waren wilden ze gelijk weggaan.

Wij vertelden hen wat wij nog van plan waren en vroegen, eigenlijk tegen beter weten in, of zij met ons mee wilden. Beiden hadden zij er natuurlijk geen zin in. Zij waren bijna klaar om het nachtleven van Cap in te gaan en de bloemetjes buiten te zetten. Maar als wij nog het strand op wilden, moesten wij dat zelf maar weten. Zij zouden dan vanavond wel zonder ons uitgaan. Met een ondeugende glimlach zei Jeannette, dat het risico voor ons zou zijn. Zij zouden dan misschien wel andere mannen kunnen tegenkomen, waarmee zij dan lol zouden hebben. Dat is bluf, zei ik op een uitdagende toon. Ok, zelf weten, zei Jeannette nogmaals, mij brutaal en geil aankijkend. Nou dan moeten wij dat risico maar lopen,veel plezier, zei ik stoer. Gelijk had ik al spijt van mijn reactie. Normaal gesproken doen Jeannette en ik dit niet. Wij hebben nooit seks zonder dat onze partner er bij is. Wij hebben geen vrije relatie in die zin en hebben afgesproken dat wij alleen swingen in elkaars bijzijn. Wij vinden het geil om elkaar bezig te zien met een ander. Het idee dat dit vanavond anders kon lopen en dat zij zonder mij iets met een ander zou doen, maakte mij toch wel wat zenuwachtig. Ik had haar nu toch voor mijn gevoel een vrijbrief gegeven. En zoals zij er nu uitzag, zou zij zeker de nodige aandacht krijgen van geile kerels.

Micha en ik liepen naar het strand en wandelden richting de nu verlaten politiepost op het swingersstrand. Het was niet koud dus hadden wij geen kleding aan. Het enige wat wij om ons middel hadden geslagen was een korte dunne pareo. Zo een waar je jonge heer net niet onderuit steekt. Deze pareo’s kon je in Cap overal kopen. Het was niet druk op het swingersstrand. Een enkel paartje liep er te wandelen en sommigen waren nog wat aan het zwemmen. De meeste mensen mengden zich nu waarschijnlijk in het nachtleven van Cap. Het begon al wat te schemeren toen wij bij de overgang van strand naar begroeiing gingen zitten. Er was daar een doorgang tussen de lage duinen door. Als je dat pad volgde kon je op de naturistencamping komen. Overdag had ik al wel eens groepjes mannen door deze doorgang zien gaan, en dan later weer terug zien komen. Ik had mij laten vertellen dat achter die duinen, de nodige seksuele escapades plaatsvonden.

Ons gesprek ging al snel over wat de vrouwen aan het doen waren. Waar ze heen zouden gaan en of ze zouden doen, waar ze ons mee gedreigd hadden. Ik vertelde Micha dat ik mij toch wel wat zenuwachtig voelde, dat Jeannette zonder mij de deur uitging in haar sexy outfitje. Micha zei met een glimlach, dat hij zich geen zorgen maakte over de vrouwen, en dat zij wel voor zichzelf konden zorgen. Dat gezegd hebbende, sloeg hij zijn pareo opzij en liet mij zijn geschoren en gebruinde pik zien. Waarschijnlijk had het gesprek over de vrouwen hem opgewonden, want zijn pik was al behoorlijk stijf. Zijn voorhuid was naar achteren geschoven en zijn dikke aderen waren goed zichtbaar. Ik keek in zijn guitige vragende pretoogjes. Ja en nu, vroeg ik, wat is de bedoeling?. Laten wij ook wat pret hebben, was zijn antwoord. Ik keek hem semi verbaasd aan. Ja, zei hij, ik wil weer zo’n pijpbeurt als gisteren. Dat kun jij heel goed. Hij deed zijn hand onder mijn pareo en pakte mijn lul. Zachtjes begon hij hem te kneden. Dat liet mij niet onberoerd, want door zijn aanraking groeide mijn lul in zijn hand. Ik werd plotseling verschrikkelijk geil. Het kon mij ineens niet meer schelen wat Jeannette vanavond ging doen. Ik was nu hier met deze geile kerel en had ineens de enorme behoefte om mij deze avond voor honderd procent aan hem over te geven. Ik boog mij naar zijn kruis en zoog zijn pik naar binnen. Met een hand pakte ik zijn ballen en trok ik aan zijn zak. Mmmmh, heerlijk, kreunde hij in het Duits. Met het vingerkootje van mijn middelvinger zocht ik zijn kontgaatje en begon ik die zachtjes te masseren. Ondertussen bleef ik zijn pik likken en zuigen. Die kwam nu op volledige oorlogssterkte. Ik kwam omhoog en zoende hem op zijn mond. Ik rook de mannelijke geur van zijn aftershave. Mijn pik stond nu strak omhoog tussen mijn benen. Ik duwde Micha op zijn rug en ging tussen zijn gespreide benen bovenop hem liggen. Onze pikken zaten nu geklemd tussen onze lijven. Zijn borsthaar kriebelde tegen mijn haarloze borst. Ik duwde mijn tong weer tussen zijn lippen en zo lagen wij minutenlang in elkaar verstrengeld te tongzoenen. Langzaam maakte ik neukbewegingen, die hij beantwoorde door mee te bewegen. Zijn pik wreef langs de mijne. Terwijl wij zo bezig waren was er vlak naast ons een jong stelletje komen liggen dat, terwijl zij elkaar streelden en zoenden, ons in de gaten hield.

Ik schoof langzaam naar beneden en zoog om beurten op zijn tepels, pakte ze beet en kneep er zachtjes in. Met mijn mond vervolgde ik de weg verder naar beneden en ging via zijn buik naar zijn snoeiharde pik. Zijn eikel was nat van zijn voorvocht. Ik likte er overheen en proefde de al vertrouwde smaak van zijn geil. Zachtjes zoog ik zijn eikel naar binnen. Ik schoof nog verder naar beneden en met mijn tong gleed ik over de stam van zijn lul richting zijn kale ballen. Een voor een nam ik ze in mijn mond en zoog er zachtjes op. Ik duwde zijn benen omhoog zodat zijn kontgaatje bloot kwam te leggen. Wat ik nog nooit gedaan had was een man zijn kontgaatje verwennen met mijn tong, maar nu gleed ik met mijn tong in zijn geschoren bilnaad. Ik voelde de ribbeltjes van zijn anus en likte met mijn tong er overheen. Het smaakte niet gek, wat mij de moed gaf om het puntje van mijn tong naar binnen te duwen. Micha hield zijn adem in.

De schemering begon al over te gaan in duisternis. De maan gaf gelukkig genoeg licht om alles nog goed te kunnen zien. Vlakbij hoorde ik, terwijl ik met mijn tong Micha verwende, stemmen van een aantal mannen die steeds dichterbij kwamen. Zij verstomden toen zij door de doorgang het strand op wilden lopen. Zij hadden zien liggen en waren vlak naast ons blijven staan. Ik wilde overeind komen, maar Micha hield mij tegen en duwde mijn hoofd weer naar beneden. Eerst bleven zij stil maar daarna maakten zij, aan de klank van hun stem te horen, geile opmerkingen in het Frans. Ik spreek geen Frans en kon niet verstaan wat zij zeiden. Zij vroegen iets aan Micha, die wel Frans sprak. Bien sûr, antwoordde hij. Dat verstond ik weer wel. Bijna gelijk voelde ik keurende handen op mijn billen. Ik wilde weer opkijken, maar weer duwde Micha mijn hoofd naar beneden. Ik kroop op mijn knieën zonder zijn pik uit mijn mond te halen. Mijn kontje stond nu uitnodigend omhoog. Snel keek ik aan weerszijde naast ons en telde drie gedeeltelijk naakte mannen. Ook zij droegen pareo’s die, door wat zij gezien hadden, aan de voorkant wat opgetild werden. Waarschijnlijk vond de man die mijn billen streelde, pakte mijn billen beet en trok ze uit elkaar. Mijn pik stond strak tegen mijn buik van opperste geilheid. Waarschijnlijk zag mijn gaatje er nu erg aanlokkelijk uit, want hij wreef er overheen met een natgemaakte vinger en duwde hem zachtjes een stukje naar binnen. Toen hij voelde dat mijn kontje geen weerstand bood duwde hij hem tot aan zijn hand helemaal naar binnen. Ik was te geil om dit te stoppen. Micha kroop onder mij vandaan om plaats te maken voor een van de andere Fransmannen. Die ging voor mij staan en richte zijn pik op mijn mond. Ik ging op handen en knieën zitten, zodat ik op de juiste hoogte kwam. Hij duwde zijn harde pik tegen mijn lippen en als vanzelf opende ik mijn mond en zoog zijn eikel naar binnen. Hij smaakte al naar voorvocht, waar ik uit opmaakte dat hij al had staan trekken aan zijn lul, toen hij Micha en mij bezig had gezien. Hij pakte mijn hoofd vast en begon voorzichtig mijn mond te neuken. Ineens werd ik verblind door een flits. Er werden foto’s gemaakt, maar ik wist niet door wie. Ik wilde omhoog komen maar Micha maande mij zo te blijven zitten en dat hij het was die met zijn mobiel foto’s maakte. Dat was voor de vrouwen zei hij. Ik ging weer op handen en knieën zitten en nam de stijve pik voor mij weer in mijn mond.

Ondertussen had de kerel achter mij kans gezien om snel een condoom om te doen en zette zijn eikel tegen mijn gaatje. Toen het niet meteen lukte, voelde ik een hoeveelheid warm speeksel tussen mijn billen glijden. Even controleerde ik de aanwezigheid van het rubber door met een hand naar achter zijn lul vast te pakken. Toen ik gerustgesteld was probeerde ik te ontspannen en liet ik de Fransman mijn kontje binnendringen. De kerel in mijn mond hield mijn hoofd weer vast en begon mijn mond nu steviger te neuken. Hij kwam daarbij af en toe behoorlijk diep in mijn keel. Ondertussen bleef Micha foto’s maken.

Achter mij werd het tempo langzaam opgevoerd en met iedere stoot drong hij steeds dieper bij mij naar binnen. Af en toe gaf hij mij een tik op mijn billen en zei hij aan de toon te horen geile dingen in het Frans. Een van de woorden die ik herkende was salope, wat slet betekend. Plotseling begon hij flink op mij in te beuken. Zijn onderlichaam kletste tegen mijn billen. De pik in mijn mond kwam daardoor telkens zo diep in mijn keel terecht, dat ik dacht dat ik stikte. Plotseling verstarde de man achter mij en met een brul spoot hij zijn pik leeg in het condoom.
Even had ik rust, de man voor mij haalde zijn pik uit mijn mond en duwde mij op mijn rug. Hij ging tussen mijn benen zitten en deed een condoom om. De laatste Fransman stapte over mij heen en ging op mijn borst zitten. Hij duwde wat handdoeken onder mijn hoofd zodat hij zijn pik makkelijker in mijn mond kon stoppen. Ik nam zijn pik in mijn vuist en begon hem te pijpen. De man tussen mijn benen pakte mij in mijn knieholtes en spreidde mijn benen zo ver mogelijk. Daarna zette hij zijn pik tegen mijn al goed opgerekte ingang en duwde hem langzaam naar binnen. Zijn handen pakten mijn knieholtes weer en hij begon te neuken. Ik kon geen kant meer op. Met lange halen begon hij diep in mij te stoten. Ondertussen flitste iedere keer het toestel van Micha.

De pik in mijn mond begon ik in mijn vuist af te trekken, terwijl ik zijn dikke eikel in mijn mond hield. Ik proefde het slijmerige voorvocht, wat rijkelijk uit zijn pisgaatje stroomde. Ik wist dat hij het niet lang meer vol zou houden. Plotseling zwol zijn knop op en voelde ik dat zijn pik begon te kloppen in mijn vuist. Kreunend loosde hij zijn lading in mijn mond en in mijn gezicht. Wat ik in mijn mond kreeg slikte ik door. Toen hij klaar was stapte hij van mijn borst af. De man tussen mijn benen liet mijn knieholtes los en zei iets in het Frans tegen zijn vrienden. De mannen pakten daarop mijn beide enkels beet en trokken mijn benen zover mogelijk uit elkaar. De man die mijn kont neukte pakte mijn tepels en begon deze te kneden en eraan te trekken. Mijn pik reageerde daar meteen op en werd snoeihard. Ik voelde met iedere stoot hoe hij langs mijn prostaat schuurde met zijn eikel. Mijn buik voelde ik nat worden door mijn druppelend pik. Hij begon steeds ongecontroleerder te stoten, zijn ballen kletsten tegen mijn billen. Met een luide aaaah spoot hij zijn zaad in het rubber. Even bleef hij zitten en haalde toen zijn lul uit mijn getergde kontje. Hij trok het condoom van zijn lul en leegde het op mijn pik, waarna hij het naast ons neergooide. Zonder dat de mannen zich nog verder om mij bekommerden, bedankten zij Micha en liepen zij de duisternis in, richting de camping. Als een slet was ik door deze mannen gebruikt.

Ik ging op mijn knieën zitten en wilde net opstaan toen ik op een meter of tien van ons vandaan twee gedaanten zag opstaan en onze kant op zag komen lopen. Zij wilden ons passeren, ook richting de camping. Ik vermoedde dat dit het jonge stelletje was dat ons al vanaf het begin in de gaten had gehouden. Ik vroeg hen naar ons toe te komen. En hebben jullie genoten? vroeg ik in het Engels. Een wat verlegen yes was hun antwoord. In het maanlicht zag ik de nog half stijve lul van de jongen. Hij had een indrukwekkend formaat tussen zijn benen hangen. Ik vroeg hem dichterbij te komen. Aarzelend stapte hij in mijn richting. Ik pakte zijn lul en trok er een paar keer aan. Hij weerde mijn hand niet af en liet mij begaan. Met mijn andere hand pakte ik zijn zak en liet zijn ballen tussen mijn vingers rollen. Een beetje verschrikt vroeg hij zijn vriendinnetje in het Nederlands of zij het erg vond. Ik hoorde haar antwoord niet, dus moet zij haar hoofd geschud hebben, want hij bleef staan. Micha duwde hem nog wat dichterbij, waardoor zijn pik mijn lippen raakte. Automatisch opende ik mijn mond begon hem te pijpen. Ik proefde gelijk de ziltige smaak van zaad op mijn tong en vroeg hem of hij al was klaargekomen. Hij zei dat hij tijdens het kijken naar ons was afgetrokken door zijn vriendin. Ik zoog zijn lul weer naar binnen en bewoog mijn hoofd van voor naar achteren en probeerde iedere keer als ik naar voren kwam, zijn lul zover mogelijk in mijn mond te nemen. Zachtjes begon hij met mijn bewegingen mee te neuken. Micha was naast ons met het meisje in het zand gaan liggen. Hij begon haar jonge borsten te betasten en haar kutje te vingeren. Terwijl zij zijn handtastelijkheden toeliet, keek zij toe hoe haar vriend gepijpt werd door een veel oudere man. Ik hoorde haar kutje soppen onder het vingergeweld van Micha. De pik van de jongen was nu super stijf geworden. Ik keek omhoog en zag dat hij zijn blik strak op zijn meisje gericht had, die door een voor hem wildvreemde kerel gevingerd werd. Omdat ik er niet heel veel werk meer van wilde maken, begon ik hem in een hoog tempo af te trekken terwijl ik met mijn mond open voor hem zat. Het duurde daarom niet lang of met een diepe zucht spoot hij zijn zaad in mijn mond en gezicht. Dit was ook het moment dat zijn vriendin bijna schreeuwend klaar kwam op de vingers van Micha. Heel even bleef ze liggen en stond toen snel op. Zij pakte de hand van haar vriendje en bedankte ons vluchtig. Daarna draaide zij zich om en trok hem haastig met zich mee en verdwenen zij door de doorgang richting de camping. Waarschijnlijk waren ze toch wat geschrokken van hun acties met twee wildvreemde kerels. Micha en ik schoten in de lach.

Ik zat nog op mijn knieën en liet mij achterover vallen in het zand. Micha kwam tussen mijn benen zitten en pakte net als de Fransman mij bij mijn knieholtes en drukte mijn benen naar achteren. Zijn pik stond als een snaar vooruit. Hij zei dat het nu wel eens tijd werd dat zijn zak geleegd werd. Hij liet was speeksel op mijn gaatje vallen en zette zijn eikel tegen mijn beurse ingang. Toen hij met zijn eikel mijn kringspier gepasseerd was, gleed hij zo mijn opgerekte sterretje in. Even wat spanning kwijt raken, zei hij, ik ben zo geil. Hij stootte zo diep mogelijk in mijn afgeneukte reet. Heel lekker voelde het niet meer, maar ik liet hem zijn gang gaan. Hij neukte zich in een hoog tempo naar een orgasme en spoot onbeschermd mijn darmen vol. Kapot geneukt bleef ik liggen. Zoveel geweld op een avond had mijn kontje nog nooit te verwerken gehad. Micha trok zijn lul terug, gevolgd door zijn zaad. Hij pakte mijn pik vast en begon mij af te trekken. Jij moet ook nog steeds klaarkomen, zei hij. Hij boog zich voorover en begon mij te pijpen. Met een hand hield hij mijn pik vast en zoog mijn nu supergevoelige eikel naar binnen. Met zijn andere hand zocht hij mijn opgerekte ingang en glibberde met zijn middelvinger mijn zaadkanaal binnen. Hij begon met korte bewegingen mijn prostaat te masseren. Het beurse gevoel maakte plaats voor een overweldigend lekker gevoel van nodig moeten plassen. Door de massage voelde ik al snel mijn zaad een uitweg zoeken. Mijn kringspier trok zich samen en kneep in zijn vinger. Ik voelde mijn zaad door mijn pik schieten en met kracht spoot ik zijn bekkie vol. Het leek of er geen eind aan kwam. Toen ik al mijn zaad kwijt was, kon mijn overgevoelige prostaat zijn masserende vinger niet meer verdragen. Ik pakte zijn hand en trok zijn vinger uit mijn beurse kontje. Ik voelde mijn prostaat nakloppen in mijn onderlijf. Met een mond vol zaad kroop Micha naar mij toe en gaf mij een natte tongzoen. Minuten lang speelde onze tongen met mijn zaad, waarna ik het doorslikte. Daarna stonden wij op en liepen zwijgend richting de zee. Mijn kontje stond in brand door al die vreemde indringers en het opgedroogde zaad trok aan de huid van mijn gezicht. Na ons afgespoeld te hebben liepen wij terug naar mijn appartement, waar ik op het bed neerplofte. Ik voelde mij schuldig over wat ik allemaal gedaan had, zonder dat Jeannette erbij was. Ik hoopte dat zij niet kwaad zou zijn en dat dit gevolgen zou hebben voor onze relatie. Al snel viel ik in een diepe slaap.

De volgende morgen werd ik wakker naast een nog slapende Micha. Van de vrouwen was nog geen spoor te bekennen. Misschien sliepen die wel in het appartement van Micha en Ilse. Ik keek op mijn telefoon en zag in WhatsApp dat Jeannette een berichtje had gestuurd. Zij appte dat zij een aantal mannen in de saunaclub Histoires ‘d O hadden ontmoet en het nog veel te gezellig was om naar huis te komen. Het kon wel eens tot in de vroege uurtjes gaan duren. Zij zou mij morgen alles vertellen. Bij het berichtje stond een emoticon met een knipoogje en een uitgestoken tong. Ook had zij een selfie meegestuurd van haar en Ilse, waarop zij naakt te zien waren, omringd door een groepje naakte mannen. Toen ik verder keek in WhattsApp zag ik dat nog meer berichtjes had. Micha had een hele serie foto’s en een paar korte filmpjes, van wat er de vorige avond was gebeurd, naar mij toegestuurd. Dit had hij nog gedaan, voordat hij gisteravond zelf was gaan slapen. Ik was nog te moe om er naar te kijken en dommelde weer in slaap.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8351 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

7 gedachten over “Mannenavond”

  1. Wederom een lekker geil verhaal hoor.
    Maar ik ben ook benieuwd hoe de dames het gehad hebben, dat is beslist niet bij kijken gebleven. 👅👅👅👅👅😋😋😋😋😋😘😘

Plaats een reactie