BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

In de schuur 3

Ik ben al sinds jong geïnteresseerd in sex met jongens/ mannen. Al op jonge leeftijd had ik mijn eerste ervaringen maar ondanks dat heb ook altijd vriendinnen gehad. Ben nu ook getrouwd maar regelmatig heb ik nog dates met mannen. Ik ben zelf licht onderdanig ingesteld, draag wel eens lingerie en pijp graag. Het lijkt me leuk mijn ervaringen te delen op de site.
Na mijn vakantie avontuur heb ik het iets rustiger gehad maar vorige week was ik super geil en had de gelegenheid om iemand te ontvangen bij mij in de schuur. Zoals ik dan zo vaak doe ga ik dan naar de chat om te kijken of ik iemand kan vinden die niet overkomt als fake en ook daadwerkelijk in mijn ‘genre’ zit.

Duurde dit keer niet eens zolang tot ik een berichtje van iemand kreeg, uit z’n profiel kon ik opmaken dat hij onderweg was en op zoek was naar een snelle date zonder veel gedoe waarbij zijn 17cm lange pik zou worden afgezogen. Dat is dus wel exact zoals ik het graag zie! Ik schreef hem dat als hij binnen een half uur bij mij kon zijn, ik hem via mijn tuin kon ontvangen. Dit is het punt waar veel op afhaken, mensen willen graag via de voordeur maar ik doe dat liever niet in verband met buren. Maar deze man reageerde positief, het was 10.30 en hij schreef me dat hij om 11.00 op de parkeerplaats zou zijn, ik zou hem dan instructies geven om in mijn tuin te komen.

De tijd tussen het maken van de afspraak totdat de afspraak echt is, in dit geval een half uur, geeft mij altijd een bijzonder gevoel. Ik fris me dan altijd even op en voor sommige dates zoek ik een slipje van mijn vrouw uit. Ik ben dan zo geil maar mag dan van mezelf niet aan mijn pik zitten. De geilheid bouwt zich dan zo enorm op, ik ga dan vaak gay porno kijken van mannen die lekker een dikke sappige lul aan het pijpen zijn. Tegen de tijd dat mijn date er is kan ik allang niet meer helder denken, de hormonen hebben mijn lichaam dan helemaal overgenomen!

Rond 5 over 11 kreeg ik inderdaad weer een berichtje op de chat en ik gaf de man instructies om naar mijn tuin te komen. Hij was er al vrij snel en ik dirigeerde hem snel de schuur in! Ik deed de deur dicht en trok mijn kleren uit, nou ja ik had alleen een shirt en korte broek aan dus dat was snel gedaan. De man pakte mijn pik en begon me af te trekken terwijl ik door zijn broek heen zijn kruis masseerde. Met zijn andere hand begon de man mijn ballen te kneden waardoor mijn pik super hard werd.

We hadden een snelle date afgesproken en ik had ook nog maar een half uurtje voordat mijn vrouw thuis zou komen dus ik besloot in actie te komen! Ik ging op mijn knieën en knoopte de korte broek van de man los, deze viel gelijk langs zijn benen op de grond. In zijn boxer zag je contouren van een lekkere harde pik, ik trok zijn boxer zonder veel ceremonieel gedoe naar beneden zijn pik zwiepte omhoog, Je hebt pikken in alle soorten en maten en zijn paal had een relatief kleine eikel maar naarmate je dichter bij zijn ballen kwam werd zijn pik dikker. Zijn pik was een centimeter of 17 lang, aan het begin misschien 3 centimeter dik maar bij zijn ballen denk ik wel een centimeter of 6.

In principe hou ik wel van een volle eikel om af te likken maar ik kwam er later achter dat deze vorm ook voordelen heeft! Na hem even te hebben afgetrokken nam ik zijn pik in mijn mond en begon hem direct stevig te pijpen. Aan zijn gekreun kon ik duidelijk opmaken dat hij dit kon waarderen! Al snel pakte hij mijn hoofd beet waardoor hij het ritme bepaalde. Door de vorm van zijn pik kon ik het eerste stuk vrij gemakkelijk dieper in mijn mond en keel nemen, mijn lippen lagen dan lekker over het dikkere deel van zijn pik heen. Al snel veranderden we de rollen, ik werd steeds passiever en de man steeds actiever. Met ferme halen neukte hij me in mijn mond terwijl hij mijn hoofd stevig vast had. Ik zat me daar een partij te genieten op mijn knieën! Het duurde toen ook niet lang meer voor de man nog iets harder en wat ongecontroleerd begon te stoten, ik voelde zijn pik zwellen in mijn mond. Kreunend spoot hij zijn zaad rechtstreeks in mijn keel, hij hield mijn hoofd stevig vast zodat zijn pik diep in mijn mond bleef. Na een half minuutje trok hij terug en begon zich weer aan te kleden. Ik deed ook mijn broek en shirt weer aan maar door mijn stijve pik zag dat er best raar uit!

De man ging weer weg via mijn tuin en ik snelde me naar binnen toe. Ik liep gelijk naar de badkamer en stapte onder de douche, ik had ongeveer 20 seconden nodig om de opgebouwde spanning uit mijn pik te trekken, ik spoot een flinke lading zaad tegen de douchewand en voelde mijn lichaam langzaam weer rustig worden.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Multibiman

Ik ben getrouwde bi man die zo nu en dan behoefte heeft aan een avontuurtje. Ik ben licht onderdanig en vind het enorm geil om te dienen en te pijpen. Ik vind het leuk om over deze ontmoetingen verhaaltjes te schrijven, hoop dat jij als lezer dat ook lekker vindt.

Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten of eens wilt chatten of mailen! (multibiman2@gmail.com)

Dit verhaal is 5294 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “In de schuur 3”

Plaats een reactie