BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Sauna II

Onbekende pakt me in de saunaWauw! Dit bezoek is het nu al waard om in de top 10 van ontmoetingen te plaatsen. Ik ben benieuwd naar een eventueel vervolg.
Ik pak mijn handdoek, voel een draadje geil vanaf mijn pik aan mijn dij kleven en stap de sauna binnen; eerst maar eens bijkomen van deze waanzinnig lekkere entree.

Door de sauna lopen gaat natuurlijk niet onbekeken…, ten eerste ben ik ‘de jongen die vers is’ en smachtend, verwachtend, nog vol is met zaad en dat zeker tijdens dit bezoek wil delen met een ander of beter nog met een aantal anderen en ook…
De neukpartij van zojuist maakt dat mijn lid, bij elke stap, fier op en neer deint.
Onder het lopen, richting de Finse sauna bekijk ik de anderen zoals ze mij bekijken en bij elk van hen vraag ik me af wie me zojuist heerlijk paalde. Sommigen vallen meteen af, de ronde buiken bijvoorbeeld zouden het niet mogelijk hebben gemaakt dat je zo dicht tegen me aan zou staan, je liezen voelend tegen mijn billen, jij op z’n diepst bij mij was binnengekomen. Sommige mannen zijn te klein en zouden mijn armen nooit zo hoog vasthebben kunnen houden en anderen lijken mij te tenger wat ik zeker zou hebben gevoeld. Ik zoek dus iemand met ongeveer hetzelfde postuur als ik, met een prachtige fallus, een man die mij beloofde het verwennen op een later moment voort te zetten.

Het denken aan het vervolg zet allerlei fysieke processen, autonoom aan het werk: m’n spieren trekken aan waardoor mijn lichaam lijkt te verstijven en ze door uitrekken heerlijke stofjes lijken te verspreiden wat maakt dat ik me nu al intens bevredigd voel. Bloed lijkt opgeroepen te zijn om in een collectieve stroom richting mijn liezen te stromen, wat maakt dat ik me heerlijk opgewonden voel rond mijn geslacht en mijn lid net even stijver op en neer meebeweegt synchroon met mijn passen. M’n prostaat, alert als het hoort te zijn, schat de gevoelens op de juiste waarde in waardoor ik geil m’n stijve lid in voel stromen, de druppeltjes uit mijn eikel aanzwellen en zich daarna in een nieuwe sliert geil, tijdens het op en neer veren vastkleven aan mijn lid, ballen en bovenbenen. Al deze sensaties maken dat ik met een glimlach rondloop en als een ‘totaalpakket’, naar elke man die me ziet, geilheid uitstraal. Ik verheug me op het vervolg maar eerst verder nagenieten in de sauna.
Ik stap uit mijn slippers, open de deur en lijk opnieuw de enige in de ruimte. Standaard lig ik op de hoogste bank, die in deze sauna meer een soort van plateau is. Ik plaats mijn rechterknie op de bank om voorover te reiken, naar achteren, om daar een hoofdplankje te pakken als er opnieuw een rilling door mijn lijf trekt.

Ik heb geen personen in de sauna gezien noch heb ik de deur na mij horen openen en toch voel ik opnieuw een man achter mij staan die onmiddellijk zijn stijve lid tegen mijn kutje drukt. Met mijn rechterbeen nog op de bank en de linker op de bank eronder ben ik een makkelijk te benaderen ‘slachtoffer’ en is mijn kutje als het vissen in een aquarium, als het schieten voor open doel, als een uitnodiging voor elke man die geilt op een lekkere kont en zich daarin heerlijk zou willen ontladen.
“Ben je klaar voor verwennen 2.0?” hoor ik achter me, dezelfde stem fluisteren. Schor antwoord ik nog terug dat ik dat heel graag wil maar hij bevindt zich al in mij. Zijn handen houden mij bij mijn heupen vast zodat hij zichzelf naar mij toe kan trekken en daarmee zijn lid steeds dieper bij mij naar binnen kan stoten.
Wederom weet ik niet wat me overkomt, waar kwam ie vandaan? De sauna is natuurlijk spaarzaam verlicht en mijn ogen moeten daaraan wennen waardoor ik hem waarschijnlijk niet heb zien zitten en dan nog… Had ik hem wel zien zitten dan had ik niet geweten dat hij me meteen bij binnenkomst in de kleedkamer al verwelkomde. Zijn verrassing ’aanvallen’ zijn perfect getimed.

Opnieuw voel ik hoe hij me van achter met langzame bewegingen heerlijk neukt. Door mijn opgetrokken rechterbeen ‘lijkt’ hij ditmaal, nee! Door mijn opgetrokken rechterbeen ‘kan’ hij ditmaal nog dieper in mij stoten, hij staat niet helemaal recht achter mij en door het reiken naar het hoofdplankje sta ik als het ware gebukt voor hem wat maakt dat hij werkelijk diep naar binnen kan en hij me opnieuw geil makend laat genieten van zijn heerlijk natte en vooral harde pik, diep in mij. Het gevoel dat hij veroorzaakt wanneer hij zijn lid naar binnen stoot en ik voel hoe hij mijn kringspier passeert is minstens zo lekker als het terugtrekken tot zijn eikel mij bijna verlaat. Elke keer dat ik zijn vingers iets dieper in mijn huid voel drukken wordt dat gevolgd door zijn heerlijk lid in mijn holletje en bij elke stoot zwelt bij mij het verlangen hem nog dieper in mij te willen voelen. Mijn vingers grijpen inmiddels een plank van de bank waardoor ik mij tijdens zijn stoten naar achteren kan duwen en we beiden, vol van geilheid en lust, gloeiend verlangen in de ander, in een toenemend krachtenspel, tegen elkaar aanwerpen: hij stotend, ik duwend, zijn lid in mijn kutje, zijn ballen kletsend tegen mijn linker hemstring, mijn ballen kletsend tegen de bank mijn lid rollend tussen buik en bank, jouw geluidjes die je krachtig duwen ondersteunen gemengd met mijn geluidjes bij het genieten van de intimiteit tussen ons twee. Het is verslavend om zo op te gaan in elkaar, om zo te genieten met en van een ander, het tilt me op en maakt dat er geen zorgen zijn, geen gedachtes zelfs, alleen maar fysiek contact met als doel elkaar gevoelens van ultieme bevrediging te bezorgen en toch…

Stop je opnieuw!
Voel ik je lid uit mij glijden en, oh, gelukkig toch ook weer in mij glijden en speel je het spel van ‘teasen en pleasen’ geweldig gekmakend waardoor de druppeltjes geil uit mijn lid inmiddels niet meer voelen als druppeltjes maar eerder als een plas van geil tussen de bank, mijn lid en mijn buik. Ik lijk weg te zinken van actief meebewegen op jouw ritme naar passief ondergaan dat jouw pik zich dan weer wel en even later niet in mij beweegt, waarbij ik me helemaal overgeven mag aan jouw geilheid.
En dan…

…is het toch voorbij, je harde paal verlaat mijn holletje, je handen laten mijn heupen los en opnieuw verlaat je de ruimte, opnieuw nog voor ik heb kunnen zien wie je was. Dit keer ook geen woordjes die aankondigden dat we het later vervolgen. Zou je klaargekomen zijn? Ik heb je eikel niet voelen zwellen, je heerlijke lid niet voelen samentrekken, je geluidjes duidden niet op klaarkomen en ook wanneer ik met mijn vingers voel, voel ik geen zaad in mijn darm. Ik voel wel de hoop dat dit betekent dat je ontlading nog gaat volgen en een deel 3 mogelijk nog gaat volgen.
Voor nu eerst maar even nagenieten van deze tweede onverwachte ontmoeting. Ik leg het hoofdplankje goed neer, spreid mijn handdoek uit, stap ook met mijn linkerbeen op de bank en ga op mijn rug liggen, genieten van de warmte; niet alleen van de sauna, vooral ook de warmte in mijn kutje en de warmte van ons samenspel, het kortstondig versmelten met elkaar.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Decent

Ik ben na mijn scheiding op ontdekkingstocht gegaan naar mijn seksualiteit; tot dan had ik slechts die ene ervaring. Ik ontmoette leuke mensen, ontdekte nieuwe seksuele omgangsvormen en daardoor werd ik veel 'vrijer'. Zo ontdekte ik ook mijn interesse in het hebben van seks met een man, aanvankelijk als fantasieën in mijn hoofd.

Dit verhaal is 7549 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie