BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

De zoon van Ines (2)

Hete ontspanning voor de examensDe volgende ochtend kom ik bij Ines op de koffie en natuurlijk wil ze alles weten over de bedprestaties van haar zoon. ‘Hoe was het?’

‘Leuk,’ antwoord ik naar waarheid. ‘Hij is nog heel erg groen natuurlijk, maar ik heb wel van hem genoten.’

‘Is hij… ik bedoel, heeft hij…’ Ines komt niet uit haar woorden.

‘Een grote lul?’ Ines moet lachen.

‘Ja?’

‘Meer als genoeg om van te genieten,’ zeg ik met een knipoogje. Ines bloost.

Statistiek leek goed te gaan, maar voor Bert komen er nog een paar flinke examens aan. Als ik Ines mag geloven, ziet hij er flink tegenop. “Hij loopt de laatste dagen weer rond als een kip zonder kop,” WhatsAppt ze me.

“Mag ik nog eens langskomen?” stuur ik met een knipoogje.

“Jeetje Pauline!”

Ik stuur een grijnzende smiley terug waarop ze niet antwoord. Blijkbaar zit ze er toch mee in haar maag dat haar vriendin met haar zoon naar bed is gegaan.

Even voel ik me terecht gewezen. Ines en ik zijn even oud dus ik had evengoed Bert’s moeder kunnen zijn, maar lang blijft dat gevoel niet hangen. Hij is gewoon zo lekker, zo onschuldig… Ik voel me als een krolse kat en besluit Bert een berichtje te sturen.

“Hoe gaat het met de examens?”

“Goed,” antwoord hij kort.

“Nog niet te veel stress?” hint ik, maar hij hapt nog niet.

“Valt wel mee.”

“Jammer,” stuur ik terug. “Ik had je graag nog eens komen ontspannen.” Ik voel me bijna rood worden van schaamte dat ik me zo opdring aan die jongen.

Het duurt een minuutje voor mijn scherm terug oplicht. “Nu heb je me goesting gegeven,” schrijft hij. Ik grijns, want ik voorzie wat er gaat gebeuren.

“Zal ik langskomen om daar iets aan te doen?” Het doet me deugd dat ik een jonge vent nog zo makkelijk kan opwinden.

“Ma is thuis…,” schrijft hij bij wijze van verontschuldiging.

“Straks niet…” Ik weet dat Ines straks een afspraak heeft bij het nagelsalon. Daarna gaat ze boodschappen doen dus dan hebben we rustig een uurtje of twee voor onszelf.

Een paar uur later loop ik zo stilletjes mogelijk de trap op en ga zijn kamer binnen. ‘Hey Tijger,’ zeg ik grappend. Hij kijkt om en ik draai nadrukkelijk zijn deur op slot. ‘Heb je even tijd voor mij? Ik heb zin in je.’ Hij weet duidelijk niet wat te zeggen, dus ik trek hem uit zijn stoel en druk me stevig tegen hem aan. ‘Kus me, Bert,’ zeg ik net voor ik mijn lippen op de zijne duw.

Ik trek zijn T-shirt over zijn hoofd en maak zijn broek los. Mijn hand glijdt in zijn boxer en ik voel dat hij al heerlijk stijf is. Ik neem zijn ballen vast en knijp zachtjes. ‘Hmmm,’ kreunt hij samen met mij.

‘Kleed me uit, Bert.’ Hij aarzelt niet, maar grijpt mijn T-shirt en trekt het omhoog. ‘Rustig,’ zeg ik terwijl ik al kussend langzaam mijn armen omhoog doe. Hij trekt mijn T-shirt over mijn hoofd en gooit het op de grond. Dan legt hij zijn hand in mijn nek en trekt me weer dichterbij om verder te zoenen. Zijn handen bevoelen mijn borsten en ik knip behulpzaam mijn beha los.

Er gaat een tinteling door mijn lijf als ik mijn blote borsten tegen zijn halfnaakte lichaam duw. Mijn tepels verlangen naar zijn aandacht en die komt gelukkig snel. Zachtjes streelt hij met zijn rechterhand over de zijkant van mijn borst. Ik wijk wat uit elkaar om zijn hand alle plaats te geven. Voorzichtig legt hij zijn hand op mijn tiet en kneed hij het zachte vlees. Ik kan een kreuntje niet onderdrukken. Zijn vingers verschuiven en nemen mijn tepel vast. ‘Oooooh, Bert’ kreun ik als hij zachtjes knijpt. Ik duw zijn hoofd naar beneden. ‘Lik ze. Verwen ze met je mond.’

Hij gaat op zijn knieën zitten en neemt nu beide tieten in zijn handen. Hij komt dichter met zijn hoofd en likt langzaam over mijn tepels. Ik geniet van zijn spel en wordt nog geiler. Gelukkig moet ik niet te lang wachten, want Bert maakt mijn broeksriem los en trekt mijn broek naar beneden. Ik stap eruit en voel zijn handen over mijn blote billen gaan. Ik heb een zwarte string aan en voel me ontzettend sexy.

Ik trek Bert overeind en duw nu ook zijn broek en boxer naar beneden. Poedelnaakt en met een enorme erectie staat hij voor me. Ik neem zijn schacht weer vast en begin hem zachtjes af te trekken. ‘Kom mee naar bed,’ zeg ik met schorre stem.

Bert gaat op zijn rug liggen en kijkt verlekkerd toe terwijl ik sensueel mijn ondergoed naar beneden stroop. Ik ga op mijn zij naast hem liggen en neem zijn lul weer zachtjes vast.

‘Mag ik je aftrekken?’

Hij knikt en drukt zijn lippen weer op de mijne. We tongzoenen terwijl ik hem met korte, zachte bewegingen langzaam naar een hoogtepunt trek.

‘Ik ga klaarkomen, zo,’ verontschuldigt hij zich al.

‘Hmmmm, kom maar lekker klaar Bert. Daarna wil ik je in me voelen.’ Die aankondiging is genoeg. Zacht stuiptrekkend komt hij klaar. Zijn warme zaad gutst over mijn hand en druipt op zijn buik. Ik blijf hem zoenen en stimuleren tot de laatste stuiptrekking is verdwenen en zijn lul wat aan sterkte verliest. Bij gebrek aan doekjes veeg ik zijn sperma op en lik het van mijn vingers. Hij kijkt verwonderd toe. ‘Wil je me vingeren, Bert?’

Hij knikt en steekt zijn hand tussen mijn benen en raakt mijn natte kut aan. Ik trek een been op om hem vrije toegang te geven, maar het is duidelijk dat hij nauwelijks weet wat te doen. Ik leg mijn hand op de zijne en toon hem hoe het moet. ‘Voel je dat bultje? Daar?’ Hij knikt. ‘Focus je daar maar op.’ Ik begeleid zijn vingers in zachte, langzame cirkels rond mijn klitje en voel dat ik niet veel nodig heb. Ik help hem tot ik er bijna ben en gun hem dan de overwinning.

‘Zo ga ik komen, Bert,’ kreun ik zachtjes. ‘Sneller nu.’ Hij draait sneller rond mijn klit en ik druk mijn naakte lijf stevig tegen hem aan. Dan kom ik zelf ook waanzinnig hard klaar. Ik sla mijn benen dicht, maar zijn hand blijft me stimuleren. ‘Ooooh, fuck, Bert. Mmmmmm. Jezus!’ Hij blijft verder doen en mijn lijf schokt op zijn vingers. ‘Stop,’ kreun ik ‘Alsjeblieft.’ Hij houdt zijn hand onmiddellijk stil. ‘Mmmmmm.’ Het duurt even voor mijn lichaam voldoende ontspant om zijn hand vrij te laten. Hij laat zijn vingers zien. Ze glinsteren van mijn kutvocht. Gefascineerd kijkt hij ernaar om ze dan in zijn mond te steken en ze heerlijk af te likken.

Mijn hand vindt opnieuw zijn lul die alwaar lekker stijf is. ‘Mag ik je in me voelen?’ Hij knikt en draait me op mijn rug. Ik spreid gewillig mijn benen, en Bert komt ertussen liggen en kust me weer. ‘Ik ga je neuken,’ zegt hij grootmoedig.

‘Hmmmmm, klinkt als een goed plan. neuk me.’

Hij gaat weer rechtop zitten en legt zijn handen in mijn knieholtes. Dit heb ik altijd al eens willen doen,’ bekent hij grijnzend terwijl hij mijn knieën naar mijn schouders drukt. Ik trek mijn benen op en besluit er nog een schepje bovenop te doen. ‘Oooh, ja. Neuk me zo met die dikke lul van je.’

Hij grijnst nog steeds als hij zijn lul tussen mijn schaamlippen legt en er zachtjes overheen begint te wrijven. Hij glijdt met de volle lengte van zijn paal over mijn klit en ik kreun verlekkerd. ‘Hmmmm… Heerlijk.’ Hij herhaalt de beweging een paar keer. Het is heerlijk. ‘Bert, steek hem in me. Ik wil je lul in me.’

‘Komt ‘ie!’ Hij veranderd de hoek en stoot zijn paal in één keer volledig in mij. Gelukkig ben ik nog drijfnat en kan ik hem makkelijk ontvangen. Toch kreun ik even als hij ook de laatste centimeters in me drukt. Fuck!

Hij trekt zich bijna volledig terug om dan weer in één harde stoot helemaal in me te komen. ‘Ooooh…’ hij herhaalt dat. En nog eens. En nog eens. Hij gaat steeds sneller en in no time zit hij me lekker stevig en diep te neuken. ‘Hmmmm Bert, wat heb je een lekkere lul,’ kreun ik. Ik zie het zweet al op zijn voorhoofd verschijnen. ‘Ga je in me komen?’ Hij knikt. ‘Hmmmmm, ja. Ik wil voelen hoe je in me klaarkomt. Spuit me vol, Bert.’

Hij versnelt voor de eindsprint. ‘Ooooooh, Pauline… Oooooh… Aaaargh!” Met een paar laatste, harde stoten, komt hij klaar. Hij duwt zijn lul zo diep mogelijk in me en pint me vast terwijl ik zijn paal in mijn kut voel pulseren en warm zaad in me spuit.

‘Hmmmmm, zo lekker,’ kreun ik hem. Hij buigt voorover en kust me.

Beneden weerklinkt het geluid van een deur. ‘Bert! Ik ben thuis!’

We kijken elkaar in de verschrikte ogen. Shit! In blinde paniek schiet ik mijn broek en T-shirt weer aan, draai de deur van slot en schiet naar buiten. Bert trekt het dekbed strak en ploft weer achter zijn boeken. De kamer ruikt naar seks. Daar is helaas niets aan te doen.

Op de trap naar beneden zie ik Ines die net de hal inloopt. Haar ogen nagelen me vast. ‘Dag Pauline,’ zegt ze vlak. ‘Wat doe jij hier?’

Ik schaam me diep en stotter dat ik even langs kwam en haar zocht. ‘Ik vroeg aan Bert waar je was en hij zei dat je weg was,’ zeg ik luid genoeg om boven gehoord te worden. Het lijkt me verstandig om de leugens nog even af te stemmen.

Onderaan de trap neem ik mijn hoge hakken en trek ze aan. Ines grijpt me bij de arm. ‘Als je hem afleidt van zijn examens, doe ik je wat,’ bijt ze me toe.

‘Rustig schat, hij had het nodig,’ fluister ik. Ik stap om haar heen en wil weg vluchten, maar krijg een gigantische klets op mijn kont. Ik kijk haar verdwaasd aan. Ines legt een hand in mijn nek, trekt me dichterbij en kust me vol op de mond.

‘Heb je na de examens misschien ook nog wat tijd voor mij?’ fluistert ze? Ik kijk in haar ogen en zie een verlangen dat ik nog nooit eerder heb gezien. Voorzichtig kus ik haar.

‘Ik moet gaan, lieverd.’

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Alias

Ik vind het leuk om al schrijvend seksualiteit te verkennen. Ik heb ervaring met verschillende vormen zoals triootjes, BDSM en nog veel meer en schrijf graag in de ik-persoon; zowel voor vrouwen als mannen. Contacteer me als je een origineel, erotisch en prikkelend idee naar het papier vertaald wil zien worden; niet voor platvloersigheden aub.

Dit verhaal is 25150 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

6 gedachten over “De zoon van Ines (2)”

Plaats een reactie