BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Tandeloos Monster

Janus wordt bijtend gepijpt door een manIk komt die maandag, na mijn introductieweek van VO-1, om 9u18 veel te laat op gymles en wordt door sportleraar voor straf naar de decaan gestuurd. Terwijl ik in de gang, langs zijn deur wacht komt de conciërge langs. Hij ziet me daar in mijn school-sportkleding zitten, kijkt verlekkerd naar mijn bobbel in mijn broekje (ik had liever een maat groter gehad, maar de leraar selecteert op heupomvang, niet op hetgeen het moet verpakken) en vraagt dan wat er aan de hand is. Ik vertel hem dat ik te laat ben omdat ik gevallen was met mijn fiets en door de leraar naar de decaan moest voor straf. Hij reageert enkel met een ‘Och och, jochie nou toch…, ga eerst je kleren halen en kom dan maar naar mijn hok, ik heb wel wat te drinken voor je’. In het werkhok aangekomen laat de oude man me omkleden waar hij bij is. Geen probleem, heb als nudist geen problemen met naakt zijn maar net als ik mijn jeans aan wil doen, loopt hij op hem af en pakt bewonderend kreunend mijn slappe lul. ‘AAA Janus… dat slappe snikkel van je is nu als groter is als mijn stijve!… o-joch, wat een piemel heb je… enne…, die ballen passen er perfect bij… tjeeeee.. maar dat wist je al toch’? Ik ben met stomheid geslagen, stamel wat als hij doorgaat, nu met een hand mijn ballen masserend en met de andere mijn eikel uit zijn omhulsel schuivend. Ik wil een pas terug achteruit zetten, maar sta tegen de grote stalen werkbank, je weet wel zo’n fabrieksding met een bankschroef erop. Het gereedschapsrek daarachter rammelt door de mijn duw waarop hij me nog steviger beet pakt en me bij mijn pik en ballen hard tegen de werkbank drukt, me terwijl optillend door mijn zak, met ijzeren greep achter mijn ballen, omhoog te rukken. Ik kreun, roep hard en pijnlijk ‘au’ maar dat maakt geen indruk en niemand hoort me, we zijn immers in zijn ramen-loos werkhok, diep in de kelder van het schoolgebouw.

Complimenten had ik al vaak gekregen. Mijn geslachtsdelen waren groot voor mijn leeftijd en dat beeld word versterkt omdat ik heel erg mager ben. Toen zelfs skinny. Mijn maag, onderbuik zijn zo plat dat een broek zich van heup naar heup spant als een soort van brug. Dus in verhouding met mijn lijf lijken mijn best wel grote geslachtsdelen echt enorm. En dat ontdekte de conciërge nu, na het vermoeden toen hij mijn bobbel in mijn iets te strakke sportbroekje had gezien. Wist ik veel dat hij me al sinds de introductieweek volgde. En nu, nu hij me zo beet had was ik bang, maar op een of andere wijze verraadde mijn lichaam me. Ik was al vaker gepijpt en afgetrokken, maar nog nooit met zo veel geweld. Toch voel ik een knoert van een erectie opkomen; Die geile greep, hitsige pijn windt me op! Dat is nieuw voor me. Pijn die me heet maakt? Kan dat? Help!

Hij moet het geweten hebben, de manier waarop hij me behandeld, op geilt alles. Hij weet precies wat hij doet en in no-time staat mijn lul ruim 18cm, recht omhoog en prikt me in mijn eigen maag, boven mijn navel, omdat ik voorover tegen de werkbank hang, met mijn voeten los van de grond. Hij heeft me bij mijn ballen en pik vastgepind, kreunt en gromt, ‘Duw jezelf op de bank joch, met je handen, nu!’. Ik grijpt dus de rand van de stalen werktafel naast me beet en til me op. Hij volgt met zijn nog steeds ijzeren greep tot ik met blote billen op de bank zit. Dan laat hij los. Ik verras mezelf het meest. De conciërge is verrast maar ik meer, zeker weten. Veel meer. Mijn losgelaten zak valt naar onder, ver naar onder omdat ik wijdbeens zit en kwakt daardoor hard tegen de hoge, koude, stalen rand van de werkbank. Ik voel de pijn niet omdat ik aan het klaarkomen ben. En hoe! Ik weet niet hoe lang maar zeker negen of tien volle sprietsen schieten uit mijn lul. Omhoog, links, rechts naar waar mijn swingend lul naartoe wijst. Ik raak ook de conciërge een paar keer hoor ik, maar ik zie niets, ik ben blind door het orgasme. Nu weet ik dat pijn bij aanzienlijk kan worden verminderd door seks en orgasmes als gevolg van het vrijkomen van endorfines, wat krachtige pijnstillers zijn. En andersom, dat pijn je kan opgeilen. Ik had beide de laatste tijd pas ontdekt omdat als ik me bij buikpijn en spierpijn aftrek of selfsuck, de pijn verdwijnt en ik steeds geiler wordt. Maar zo snel, zo hard is me nog nooit gebeurd…, en dat in een koude kelder, op een stalen tafel in de handen van een oude man! O-shit. Uitgepompt laat ik me langzaam achterover zakken en leun met mijn schouders tegen het stekend gereedschap dat met haken tegen tegen de achterwand hangt.

De conciërge gaat dichter tegen me aan staan, ik voel hem tussen mijn benen bewegen als ik een hand door mijn krullen voel glijden. ‘Geil jochie ben je…, zo snel…, zo hard en zoooo veel… het is me wat zo’n apparaat…, je maakt me jaloers’. Ik hoor het aan, weet dat menig man jaloers is en vrouwen het fantastisch vinden, maar dit is wel een gek moment. ‘Zo’n grote gift verplicht je natuurlijk wel om het ook te gebruiken’, gaat hij door, maar je hebt een gave als je er zo goed in bent…., je bent een toptalent jochie, je bent een cadeautje voor me wat ik natuurlijk wel moet uitpakken’ en intussen pakt hij mijn lul weer beet en begint me af te trekken, ook al krimpt het ding.

Hij ging door, dan met twee handen, de ene de wortel van mijn pik omvattend en hard omlaag persend, de andere al rukkende mijn eikel masseert en knijpt. Pijnlijk, opnieuw pijnlijk en jawel, mij opnieuw geil makend. Het gaat niet zo snel als zojuist maar opnieuw komt mijn hele paal steenhard overeind, gevuld met bloed en ik zie in het felle TL-licht hoe glanzend blauw mijn eikel is en mijn pisgaatje wijd open staat. Dan zie ik hoe de hand die de wortel van mijn pik omvatte loslaat. Ik verwacht dat die mijn ballen gaat grijpen maar dat doet hij niet. Met vlakke hand drukt hij op mijn maag, ik moet me meer krommen van hem, in plaats van met rechte rug een rechte boog te maken van billen tot achterwand. Hij buigt me als het ware door hard op mijn maag, net onder mijn op en neer gaande borstkas te drukken. Pas al ik zo bijna haaks achterover hang, glijdt de hand weg en voel ik hem langs de binnenkant van mijn linkerbeen omhoog glijden, mijn kruis in vanaf de onderkant.

Hij blijft me aftrekken en ik denk dat hij nog steeds voor mijn ballen gaat maar o-o, wat heb ik het mis. Zijn hand glijd tussen mijn billen door, wrijft heen en weer en drukt op mijn poepgaatje. Ik kan niet anders als hard kreunen, wat lekker is dat terwijl ik me diep schaam. Zoiets…, zo.., dit… NEE schreeuwt het in mijn hoofd maar ik reageer anders, het is plots geen opgave meer om zo haaks achterover te liggen, ik span mijn buikspieren en krom me verder, mijn kontje optillend om hem de kans te geven er nog beter bij te kunnen! Ik begin als een gek te zweten, adem te happen, temeer ook omdat hij me weer sneller afrukt en ik bijna een massief harde lul heb met veel dikkere, supergevoelige eikel. Zijn strelingen worden langer en zijn hand masseert nu ook het stukje tussen mijn lager hangende ballen en aars. Ik kan niet praten, hijg naar adem in hetzelfde ritme als waarmee hij me rimt, terwijl zijn aftrekken steeds heftiger gaat. Inmiddels schuift hij mijn pik ook hard heen en weer, hamert met de eikel hard op mijn benen en plat op mijn maag en buigt hem af en toe helemaal terug naar mijn kont! Kan dat breken? schiet er door mijn hoofd terwijl ik voel hoe hij ook steeds harder met twee vingers heel precies in het midden, diep tussen mijn benen in mijn lijf port. Mijn lul begint daar iedere keer spontaan snel, heftig door te trillen en ik krijg het tintelende gevoel alsof ik moet plassen. Hij denkt iedere keer dat ik klaar kom en stopt dan met het aftrekken en rondtrekken van mijn lul. Bevriest als het ware zijn greep waardoor ik weer iets tot rust kom, maar niet veel, direct daarna gaat hij verder. Hij maakt me gek en ik mag niet klaar komen!

Ik heb geen idee hoe lang het het doet, heb geen notie van tijd. Zweet me kapot, hijg, kreun, gil, zucht totaal verward en door elkaar heen, helemaal overgeleverd aan die twee bedrijvige handen, gestuurd door de wil van die ouwe man. Iedere keer drijft hij me tot een hoogtepunt, maar iedere keer stopt hij, zet het niet door en laat me sidderend, smekend kalmeren. Ik ben sprakeloos , hij niet. hij praat continue met mij of zichzelf, geen idee. Het zijn complimenten, verbazing en ook verteld hij af en toe wat hij doet. Daarbij telt hij ook. Het duurt langs als ik door heb wat hij telt, hij telt iedere rit van mij naar de rand van een orgasme. 34…., 35…., en zo voort. Zou dat echt?! Pas bij 50 verandert alles. Alles. Dan voel ik een vinger tegen mijn anus persen, een natte vinger, nat van mijn voorvocht dat hij er net op heeft gewreven door de vinger op mijn openstaande, lekkende plasgaatje te leggen. Die vinger perst in mijn aars…. maar een klein stukje eigenlijk, maar ik voel het goed.

HEEL goed! shit…m, wat is DAT! Hij heeft mijn prostaat aangehaakt. Ik kan niet meer ademen, gewoon helemaal niet. Dat en het feit dat ik hele grote ogen opgezet heb, verteld hij me later, overtuigt hem dat hij het goed doet. En terwijl hij mijn lul weer aftrekt en in het rond hamert, melkt hij me prostaat. En ook nu weer in een ritme, 51…, 52…, 53. Ik loop leeg als een kraan, echter zonder klaar te komen! Nog nooit meegemaakt, voorvocht wel maar dit is idioot. Was dat al heftig, bij 74..,., 75 schuift de hand rond mijn eikel en lul helemaal omlaag naar de wortel, stopt met trekken en rukken waarop mijn hele eikel warm wordt ingepakt. Hij pijpt me! En hoe! Mijn dikke eikel vult blijkbaar zijn hele mond, zijn tong perst mijn eikel hard in het rond terwijl ik direct daarop voel hoe hij me bijt. Tanden? Bijten? toch niet…, of toch wel. What-the-fuck…, wat ?! Maar het gevoel is te sterk, ik denk niets meer want zo’n pijpbeurt heb ik nog nooit gehad, zo geil, zo heerlijk pijnlijk en hij gaat door, diepe en dieper. Ik voel mijn eikel zijn huig open persen en er plotsklaps door schieten. Zijn nek in. Tja, het is ruim 18cm en nu waarschijnlijk langer omdat hij de wortel van mijn roede hard omlaag pers, mij toch al platte maag, helemaal weg persend om de staak nog verder eruit te laten komen. Hij telt niet meer, murmelt en door zijn neus, snerpend naar adem snakt bij iedere keer als hij boven komt. Ik zie hoe vocht uit zijn neus komt druppelen, traag over zijn kin omlaag glijden en lange slierten trekt naar mijn buik.

Dan gebeurt het toch. Ik bereik een orgasme. Hij laat me los, trekt zijn vinger uit mijn aars en kijkt toe. Het was dus duidelijk niet zijn bedoeling, maar ik ben over de rand geduwd en kom heftiger klaar als ooit tevoren in mijn leven. Geen idee hoe lang, voor mijn gevoel uren. Het zullen hooguit een seconde of 25 zijn geweest maar ik zie en hoor niets terwijl mijn lijf en hersenen doen wat ze doen bij een totaal ongecontroleerd orgasme. Ik stoot hard tegen de achterwand, later heb ik daar blauwe plekken, tril, stuiptrek, gil, kreun en snak naar adem. Het duurt lang voordat ik enigszins bij ben, op mijn zij lig over de hele tafel met mijn voeten tegen de enorme bankschroef gedrukt. Ik blijf liggen en zie de conciërge pas als die uit een hoek met een stoel opstaat. Hij bekijkt me staande, streelt door mijn krullen en lacht van oor tot oor. Zwijgend geeft hij me een blikje sportdrank. IK kom overeind, traag, voorzichtig en pak het aan. Omdat ik tril gaat er wat langs mijn mond, druipt omlaag langs mijn gezicht en nek en vermengt zich met mijn zweet en sperma. Ik ruik mezelf. Ik stink. Dan kijkt hij me rechtstreeks in mijn ogen. ‘Jij bent een toptalent jochie, en deze school doet er alles aan om talenten alle kansen te bieden…, en die heb je zojuist gepakt…., ik heb hard moeten werken voor je.., vond je het lekker?’. Ik kan niet anders als ja knikken, ‘Goed zo jochie, goed zo.., kleed je aan en ga er maar weer vandoor, als je meer wil, je weet me te vinden’, waarop hij zich omdraait en de kelder uit loopt, de dikke stalen deur achter hem dicht duwt.

Ik heb gewacht met opstaan tot het trillen over was. Vond wat poetsdoeken en heb me afgedroogd, opgekalfaterd. Mijn jeans en schoenen aangedaan, het enige wat ik niet aan had en ga door dezelfde deur weg. Ik strompelde de trap op en draai net de grote gang in als de decaan haast tegen me aanloopt. Hij deinst terug, helemaal als hij ziet hoe ik de laatste trede op kom en de gang in slof. ‘Hé’, kreunt hij, ‘gaat het wel, de gymleraar en ik zoeken je! Je bent al ruim 2 uur weg!’. Ik stop, draai me om en hij ziet hoe moeilijk dat gaat. Hij stapt op me af ‘O-jee Janus.., kom’, en leidt me verder zwijgend naar zijn werkkamer. Ik passeer de stoel waar de conciërge me uren geleden heeft opgepikt en draai het kantoor in waar de decaan een stoel aan wijst. Ik ga wat ongemakkelijk zitten, mijn kont doet nog pijn, als ik van de man moet vertellen waar ik was. Ik heb er geen zin en in vertel hem van de conciërge en wat me in de kelder is overkomen. Twee uur denk ik nog, ruim twee uur!

De decaan valt me niet in de reden, stelt geen vragen, laat me vertellen wat ik wil terwijl ik hem steeds roder zie worden, steeds kwader en dat hij steeds ongemakkelijke in zijn stoel gaat zitten. Tot ik hem vertel hoe hij me bijtend gepijpt heeft. Dan staat hij plots op, loop heen en weer achter zijn bureau en ik zie duidelijk hoe hij zichzelf in zijn kruis wrijft, zijn stijve uit zijn broekspijp duwt, schuin omhoog zodat die nu duidelijk afsteekt tegen de licht bruine stof van de pantalon. ‘Sorry’, is het eerste woord wat hij zegt, ’sorry, ik krijg een stijve zo geil maar joch…, wat een verhaal?!…. ik zal die conciërge eens, dat monster!”. Ik schrik van zijn reactie, zijn opstaan, corrigeren maar ook sneer naar de conciërge, dat ik gelijk zei: ‘Maar meneer, ik vond het heerlijk, echt heerlijk en daarbij, als ik meer wil hoef ik het maar te vragen’.

Het gezicht van de man is lachwekkend, is hij nu boos en stomverbaasd tegelijkertijd?. Maar die kerel beet je toch?’. ‘Nou.., dat wil ik anders wel controleren…, als je wonden hebt heeft die wat uit te leggen…, ik bel hem’. En terwijl hij zijn telefoon pakt en het nummer belt, ‘Ja laat maar zien Janus, ik wil zeker weten dat je geen wonden hebt’. Waarom ben ik niet verbaasd? Ik sta op, knoop mijn jeans los, schuif hem tot op mijn enkels omlaag, pak mijn slappe, nog stinkende lul en trek mijn voorhuid af zoals ik altijd doe als ik moet plassen. Op of rond mijn werkelijk vuur, vuurrode eikel is niets te zien. Ik sta daar te staan met de decaan die mijn lul over pakt, omhoog steekt en op zijn beurt mijn eikel uitvoerig bestudeerd, terwijl kreunend, ‘wat een apparaat heb jij toch jongen…, we vermoedde het al.., inderdaad geen wonder dat ons monster je zo graag verwent, terwijl er hard op de deur wordt geklopt en ‘Conciërge’ klinkt. ‘Binnen’, waarna de conciërge nog verbaasder is dan de decaan omdat hij ziet hoe de decaan met mijn lul in zijn handen staat. Onverstoord gaat de decaan verder, ‘Hendrik, ik controleer dit talent op beschadigingen, op deze school ondersteunen we talenten waar en hoe we kunnen, maar beschadigen doen we ze niet!’. Waarop de conciërge lacht ‘en daarom doe ik deze altijd uit als ik zo’n gevoelige vleesstaaf bewerk, Johan’, waarop bij naar zijn mond grijpt en hard lachend zijn kunstgebit eruit haalt. De conciërge is het is een tandeloos monster!

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Janus Petersen

Ik ben een 23-jarige (4e-jaars) student aan een sportacademie in het midden van het land. Ik bereid me voor op mijn examen/certificering voor Personal Trainer, maar ben TE geil. Met andere woorden, ik krijg de hele dag oncontroleerbare en ongepaste, volle erecties. Sinds enige tijd draag ik een dance-belt, die houdt mijn pik in toom. Ik deel hier enkel mijn waargebeurde avonturen.

Dit verhaal is 7821 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Tandeloos Monster”

Plaats een reactie