BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Zo worden kampioenen gemaakt 1

Keihard onder de douche aftrekkenDe onuitgesproken verschillen

De zon was al lang ondergegaan en liet een rustige kleedkamer achter, badend in de zachte gloed van warme douchelichten. De echo’s van het gelach en gejuich van de overwinning van hun teamgenoten hingen nog steeds in de lucht toen Rens en Floris onder de laatste twee stromende douchewaters stonden, terwijl het warme water over hun naakte lichamen stroomde.

Rens, de langste jongen van het team met kort zwart haar dat glansde onder het licht en een vleugje acne op zijn gezicht, was al een man in vergelijking met de anderen. Zijn magere, slungelige lichaam, nu versierd met schaamhaar, droeg een toch al dikke, slappe pik eronder. Prominente ballen slingerden tussen zijn benen, een duidelijk teken van de hormonale veranderingen die zich in de twee jaar van de puberteit in hem hadden voltrokken.

Naast hem stond Floris, een kleine jongen met bruin krullend haar en een prominente neus. Zijn lichaam bleef onaangetast door de puberteit, zijn lichaam was nog steeds slank en de vlekkeloze huid was vrij van tekenen van rijpende hormonen. Rens vond het vreemd dat Floris en de andere jongens van hun team zich niet zo ontwikkeld hadden als hij. De waterdruppels vormden een gordijn tussen hen terwijl ze hun lichamen vergeleken, de stilte dik van het gewicht van onuitgesproken emoties.

Floris zuchtte diep en voelde een steek van jaloezie aan hem knagen. “Waarom moeten we zo verschillend zijn?” vroeg hij, zijn stem nauwelijks boven een fluistering uit. Zijn ogen waren vol jaloezie terwijl ze over Renss lichaam dwaalden en elk detail in zich opnamen.

Rens aarzelde voordat hij reageerde, omdat hij niet wist hoe hij zijn vriend moest troosten. ‘Het maakt niet uit,’ zei hij uiteindelijk, in een poging geruststellend te klinken. “We groeien allemaal op in ons eigen tempo.” Maar de woorden leken zelfs voor hem leeg, waardoor er een ongemakkelijke stilte tussen hen achterbleef.

De ongemakkelijke stilte tussen hen werd uiteindelijk verbroken toen Floriss nieuwsgierigheid de overhand kreeg. “Ik wed dat je kunt klaarkomen met sperma, toch?” vroeg hij, terwijl frustratie zijn woorden doorspekte. “Omdat jouw lul precies op die van mijn grote broer lijkt en hij zich voortdurend aftrekt en me laat zien hoeveel hij kan klaarkomen.”

Rens voelde een golf van empathie voor Floris toen hij de diepte van de frustratie van zijn vriend erkende. Ze waren even oud, maar Floris bleef onveranderd terwijl Rens al aanzienlijke fysieke transformaties had ondergaan. ‘Nou, dat kan ik wel,’ antwoordde Rens, in een poging zakelijk te klinken. “Het is een geweldig gevoel als ik klaarkom.”

Maar voordat Rens verder kon gaan, onderbrak Floris hem. ‘Nou, nu ben ik nieuwsgierig,’ gaf hij toe, met een stem die nauwelijks boven het gefluister uitkwam. Het gewicht van hun situatie drukte opnieuw op hen terwijl ze onder de douche stonden, terwijl het water over hun lichaam stroomde.

Rens aarzelde, niet wetend hoe hij verder moest. Hij kon de nieuwsgierigheid van Floris niet ontkennen, maar hij wist ook dat het bespreken van zulke intieme zaken voor hen beiden overweldigend kon zijn. ‘Ik begrijp je nieuwsgierigheid,’ zei hij ten slotte, in een poging de juiste woorden te vinden. “Maar dit is een gevoelig onderwerp en het is belangrijk dat we elkaar respecteren. Misschien moet je het aan je broer vragen of wat informatie opzoeken in een betrouwbare bron.”

Floris knikte langzaam en zijn frustratie nam even af terwijl hij Renss woorden verwerkte. De kleedkamer om hen heen leek weer groter te worden, en het gewicht van hun gesprek nam iets af. Maar de onuitgesproken verschillen tussen hen waren nog steeds groot, waardoor beide jongens met een gevoel van onzekerheid achterbleven.

Rens zag de sombere uitdrukking op Floris’s gezicht en voelde een golf van begrip. Hij wist dat zijn vriend gefrustreerd was door hun meningsverschillen en zijn nieuwsgierigheid niet langer kon verbergen. Toen hij dit zag, nam Rens een besluit. ‘Oké, ik laat het wel zien’ zei hij, terwijl hij zich voorbereidde om de meest intieme delen van zichzelf aan Floris te onthullen.

Terwijl het water op hun lichaam bleef vallen, groeide Rens’s penis langzaam tot het dubbele van zijn slappe omvang, waardoor Floris’s grote ogen werden getrokken. “Kan ik het doen?” vroeg Floris met een mengeling van opwinding en angst in zijn stem.

Rens glimlachte en voelde zich opgelucht dat Floris eindelijk het onderwerp ter sprake had gebracht waar ze allebei over hadden nagedacht. ‘Oké, ga je gang,’ zei hij, ontspannend onder de douche terwijl Floris hem voorzichtig aanraakte.

Floris’s handen onderzochten Renss lichaam met verwondering en fascinatie, zijn ogen gefixeerd op de indrukwekkende lengte voor hem. ‘Zie je Rens, ik heb het mijn broer vaak zien doen,’ legde hij uit, met een stem vol hernieuwd vertrouwen.

Rens slaakte een zachte kreun toen Floris’s aanraking golven van genot door hem heen liet stromen. “Je hebt echt een geweldige pik Rens,” mompelde Floris, terwijl zijn blik Rens’s lengte nooit verliet. “Ik hou ook van je grote noten.”

Rens voelde een golf van lust over hem heen stromen toen hij Floris’s woorden hoorde. “Heb ik een mooiere pik dan je broer?” vroeg hij, zijn stem klonk nieuwsgierig.

Floris keek naar Rens op, zijn ogen straalden van bewondering. ‘O ja, en ook iets groter,’ antwoordde hij, Rens lengte afmetend op de herinnering aan zijn broer.

Net toen het warmer begon te worden, zwaaide de deur van de kleedkamer open en kwamen de andere jongens terug, allemaal volledig gekleed. “Waarom duurt het zo lang bij jullie?” vroegen ze, hun ogen werden groot van verbazing toen ze het tafereel voor zich in zich opnamen.

Rens kwam met een luide kreun binnen en morste zijn sperma over Floris’s handen en armen. ‘O jee,’ riep een van hen uit, zijn ogen groot van bewondering. “Dat is indrukwekkend.”

Rens en Floris grijnsden terwijl ze zich aankleedden
Rens, die nog steeds de nagloeiing van zijn orgasme voelde, had moeite om zijn pik terug te laten krimpen tot zijn normale grootte. De andere jongens keken met een mengeling van amusement en ontzag toe terwijl hij zijn verlegenheid probeerde te verbergen. “Ja ja, een grotere lul hebben is niet altijd leuk,” grapte Rens, in een poging de stemming te verlichten.

Maar de andere jongens waren het daar niet mee eens. “Ik wil een lul zoals die van jou en spuit overal sperma”, zei Floris met een stem vol jaloezie.

Rens glimlachte naar zijn vriend en voelde ondanks hun meningsverschillen een gevoel van kameraadschap. ‘Nou, het gaat niet alleen om de grootte,’ zei hij, in een poging Floris gerust te stellen. “Het gaat erom hoe je het gebruikt.”

Maar de andere jongens lieten zich niet zo gemakkelijk overtuigen. Ze bleven met bewondering en afgunst naar Rens indrukwekkende lengte staren, waardoor hij zich zowel gevleid als ongemakkelijk voelde.

Terwijl ze zich aankleedden en zich klaarmaakten om de kleedkamer te verlaten, kon Rens het gevoel niet van zich afschudden dat dit nog maar het begin was van hun onderzoek naar mannelijkheid. Hij wist dat er nog veel meer uitdagingen en ontdekkingen in het verschiet zouden liggen, en hij vroeg zich af wat deze voor hem en zijn relatie met Floris en de andere jongens zouden betekenen.

Maar voorlopig liepen ze allemaal de kleedkamer uit, allemaal in gedachten verzonken, de echo’s van hun gelach en de herinnering aan een verrassende ontdekking achterlatend. En terwijl ze hun eigen weg gingen, wist Rens dat hij dit moment en de band die tussen hen was ontstaan onder de douche nooit zou vergeten.

Er was een maand verstreken sinds hun laatste ontmoeting in de kleedkamer en het team had eindelijk de kampioenstitel gewonnen. Toen ze zegevierend en triomfantelijk de kleedkamer binnenkwamen, begroette de coach hen met een trotse glimlach. ‘Jongens, ik heb de cijfers doorgenomen en we hebben een onaantastbare voorsprong op de concurrentie,’ kondigde hij aan, met een stem vol trots.

Rens, die zich al had uitgekleed en naakt in het midden van de kamer stond, kon zijn opwinding niet bedwingen. Hij slaakte een triomfantelijke schreeuw, terwijl zijn pik en ballen opgewonden op en neer stuiterden terwijl hij dat deed. “Betekent dit dat wij kampioen zijn?” vroeg hij, terwijl hij grijnzend naar de coach keek.

De coach knikte, zijn ogen fonkelden van plezier. “Ja, team, wij zijn de kampioenen”, zei hij, voordat hij hen aanspoorde een douche te nemen om het zweet en vuil van hun lichaam te verwijderen.

Terwijl ze allemaal rondsprongen in de douches, zingend en lachend als apen, kreeg Rens een gevoel van trots en voldoening. ‘WE ARE THE CHAMPIONS’, zongen ze allemaal in koor, in een poging de beste Freddy Mercury te zijn.

Maar terwijl Floris hem uitlachte: “Je pik en ballen stuiteren heen en weer als een gek”, keek Rens naar beneden en zag dat hij inderdaad een beetje opgewonden was door hun recente overwinning.

“Geen zorgen”, zei Rens, “als jullie vanaf 20 zouden aftellen, dan doe ik een kampioenschapsknal.”

En dus, terwijl de jongens aftelden vanaf twintig, werd Rens’s pik steeds harder en harder totdat hij uiteindelijk een lading de lucht in schoot, vochtig van de douches. Iedereen lachte terwijl ze zich afdroogden en hun kleren aantrokken voordat ze naar de kantine gingen voor een welverdiend feestdrankje in de vorm van cola en chips.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8741 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie