BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Van kleine crimineel tot ….. (1)

De nieuwe Audi zoeft heerlijk, deze gepensioneerde zakenman laat net voor de afslag het gas los. Elke ochtend ga ik langs mijn favoriete wegrestaurant voor een heerlijk ontbijtbuffet. Terug in mijn villa gooi ik de elektrische fiets in de praktische Volvo. De koffer had ik voor de overnachting al ingepakt. Na een uur rijden ben ik te vroeg bij het hotel; “Meneer uw kamer is om twee uur beschikbaar”.
In een heerlijk zonnetje fiets ik rustig naar de plek waar het moet gebeuren. Tussen een autosloopbedrijf en een armoedige woonwijk zet ik mijn fiets niet op slot bij een klein treinstation.
Vanaf een bankje bij een grote boom kan ik ongemerkt de situatie in de gaten houden. Een dikke jongen is al drie keer langs de fiets gelopen. Hij heeft pech met de lock-functie, ik pak hem bij de arm; “Wat moet jij met me fiets, ik ga de politie bellen!”. Een man die ik heb gemist geeft de jongen een draai om zijn oren; “Godverdomme Jordy! Hoe vaak heb ik je het gezegd! Schiet op naar huis!”. De vader zegt; “Sorry meneer, alsjeblieft geen politie, Jordy is net zestien geworden en onhandelbaar”. De vader is opgelucht dat ik geen aangifte doe, hij wilt wel dat zijn zoon wordt gestraft. Ik zeg prima; “Ik heb klusje genoeg voor hem”.
Wij wisselen adresgegevens en maken een afspraak.

Terug op een bankje zie ik een Turkse jongen voetballen met een leeg blikje. Hij heeft interesse voor de fiets. Op het moment dat hij opstapt pak ik hem in zijn nek; “Ik ga de politie bellen, hoe heet je, hoe oud ben jij?”. De jongen schrikt zich kapot; “Berat meneer, zeventien, zeventien, alstublieft geen politie, kunnen we iets regelen?”.

Achter een bouwvallig gebouwtje tussen struiken trek ik zijn joggingbroek op de enkels; “Meneer ….. meneer wat gaat ….. u doen”. “Stil zijn jongen anders ga ik je aangeven”. Ik zet hem tegen het muurtje, schop zijn benen uit elkaar, smeer glijmiddel tussen zijn harige billen; “Buk je …… schiet op ……”. Ik richt mijn stijve, druk de eikel tussen zijn anus; “O meneer ….. het spijt me …. Stop ….. oooh ik voel uw lul …. Auw …. Oooh …..”. Ik druk door tot de ballen, begin de Turkse jongen te neuken. Ik voel elke kontspier om de lul gaan. Hij staat te trillen op zijn benen, met zijn handen aan het muurtje vangt hij de stoten op. Zijn nauwe warme kontgat gaat steeds soepeler. Met een schuin oog zie ik zijn licht getinte piemel groeien. Met de geluiden van treinen op de achtergrond neuk ik de jongen flink door. Hij komt spontaan klaar, zijn zaad ‘schiet’ tegen het muurtje. Met mijn handen vast aan zijn harige billen stoot ik nog een keer diep, met de ballen tegen zijn anus spuit ik ladingen sperma in de endeldarm. Wankelend op de benen trekt hij zijn broek omhoog en verdwijnt uit mijn zicht.

Tevreden stap ik op de fiets, dit keer ging het heel goed. Normaal laat ik me afzuigen, in dit geval voelde ik dat er meer te halen was. Volgens mij heb ik die Turkse jongen een groot plezier gedaan. In het verleden is het ook een keer misgegaan, blauw oog en de fiets kwijt. Ik noem het een risico van mijn ‘passie’. Tijd om mijn maag te vullen.

In het buurtcafé vraagt de barman; “Meneer wat zal het zijn?”. “Kan ik hier iets eten?”. Hij knikt; “Uitsmijter of een broodje bal”. ‘Onder het genot’ van smartlappen in een rustig donker hoekje geniet ik van een simpele uitsmijter en een heerlijk tappilsje. Een aso die eruitziet als een oude junk komt uit het toilet, lokt me uit; “Rijke patser, dit lijkt me geen buurt voor u?”. Ik twijfel geen moment pak hem in zijn kruis; “Luister goed, anders draai ik je ballen eraf, ik ben een jongen van de straat geweest, ik lust je rauw”.
Hij stamelt; “stop ……met knijpen, ik ben misselijk”.

Er verschijnt een bericht op mijn telefoon: Robèrt kom niet naar het hotel, heb me vrouw alles verteld, ik stop met onze afspraken. Dan maar een broodje bal. De aso komt met twee pilsjes naast me zitten; “Ik ben Danny, sorry meneer, mag ik u wat vragen? Hoe komt een straatjongen rijk?”.
Ik zet mijn bier neer; “Danny volgens mij heb jij geld nodig?”. Ik doe hem een voorstel, hij schrikt zich kapot, ik leg vijftig euro op tafel; “Je krijgt maar één kans”. Geld is een mooi middel om mijn zin te krijgen. Danny schuift de stoel naar achteren, laat zijn slobberbroek iets zakken. Terwijl ik strak vooruit kijk voel ik zijn heerlijke slappe warme zak. Danny fluistert; “Meneer het is genoeg zo ….. oooh ….. u moet stoppen”. Zijn achttien centimeter keiharde paal denkt er anders over. De barman tapt een biertje voor stamgast, samen tappen ze moppen. Danny knijpt zijn handen in het tafelkleed. Ik leg mijn hoofd in zijn schoot, doe de lippen strak de eikel, laat me mond volspuiten en slik het lauwe dikke sperma op. Resten zaad spoel ik met het pilsje door en laat een ander briefje van vijftig zien.

De hotelkamer valt niet tegen, neem een douche, smeer glijmiddel tussen me billen en ga naakt op bed liggen. Danny is niet gevlucht, zit naakt op een stoel en moet verplicht op mijn gsm filmpjes kijken. Ik trek aan mijn lul; “Kom jongen, je kunt geld verdienen”. Hij pakt me enkels vast, doet me benen wijd omhoog, voel zijn eikel tussen de anus; “O Danny, je zit goed …….nu doordrukken …… ooooh …… ja …… neuk me jongen ……”. Jezus voel elke spier in mijn kont, hier was ik aan toe. Met zijn ogen gesloten ramt de aso met zijn keiharde achttien centimeter me helemaal stuk. In de spiegel zie ik hoe de spierwitte junk vol tattoos een gepensioneerde gedistingeerde zakenman neukt. En dat voor vijf tientjes zonder condoom, ik spuit sperma over zijn strakke buik, mijn zaad druipt over zijn klotsende ballen, gaat via zijn stotende lul in mijn anus. Zijn tempo zakt, voel de eikel diep in mijn reet: “O Meneer …… ik kom …..”. Ik pak zijn kont vast en laat me helemaal volpompen.
———————————————————————————————-
De volgende ochtend zit ik vroeg in het wegrestaurant. Geniet nog na van gisteren, wel jammer van dat berichtje. Mijn vaste neukertje kwijt, heb ook geen vrienden en als ik er één krijg is het om me geld. Ik ben feitelijk niet geschikt voor een vaste relatie, ik zoek altijd buiten de deur naar spanning. Het buffet is gedaan, ik ga naar huis waar de huishoudelijke hulp zingend de boel kuist. Uit verveling neem ik een duik in mijn zwembad; “Meneer! Meneer Robèrt! Er staan armoedige mensen bij het hek”. “Ans doe rustig, vraag via de intercom wat ze willen”.
Mijn huishoudelijke hulp komt terug; “Meneer Robèrt, ze zeggen dat zij een afspraak met u hebben”. “Ans zet ze in de ontvangstkamer, ik kleed me om”.

In de ontvangstkamer geef ik ze een hand; “Sorry was onze afspraak vergeten”. De dikke spierwitte zoon staat in armoedige kleren met een plastic tas. De vader van zucht; “Meneer ik zal eerlijk zijn, ik heb geen geld om Jordy elke dag te brengen en te halen”. “Dat is geen probleem, ik heb hier kamers genoeg, breng Jordy na zijn taakstraf terug, heeft u genoeg benzine voor de terugreis?”. Met vijftig euro op zak neemt de vader afscheid van zijn zoon; “Jordy denk eraan! Jij gaat goed luisteren naar deze meneer!”.

Jordy met bolle toet, vet blonde haren kijkt in mijn villa zijn ogen uit. In de living staart hij naar buiten, aanschouwt de fonteinen rond het zwembad en de beelden in de tuin. Vanuit een designstoel aanschouw ik de papperige onverzorgde jongen; “Jordy ben jij wel schoon, kom voor me staan”. Nieuwsgierig doe ik zijn versleten joggingbroek langzaam naar beneden; “Meneer …. Euh wat doet u? …. ik heb geen slip aan”. De piemel ligt lekker in me hand. Met mijn tong vol speeksel over zijn lul schuif ik steeds een beetje van zijn eikel bloot. Er gaat een schokgolf door de jongen, in een reflex pakt hij mijn hoofd met grijze haren vast. Met mijn handen over zijn dikke billen neem ik de stijve in de mond. Jordy staat onrustig ik zijn afgetrapte slippers; “O meneer ….. het gaat al komen …..ooooh”. Voel zijn krachtig stralen zaad door mijn mond gaan, laat het dikke sperma even voor de smaak op de tong en slik de lauwe zaad gulzig door. Jordy beduusd van de situatie krijgt van mij geen rust; “Ga op je knieën, je hebt gezien hoe het moet”. Met mijn enorme stijve in zijn hand likt de jongen zonder protest mijn eikel; “Mmm Jordy volgens mij geniet je ervan ……… neem hem in je mond ……. Ooooh je bent goed”.
Onder mijn grote handen voel ik zijn hoofd heen en weer gaan; “Jezus ….. ik kom al …. Ooooh”. Ik druk mijn dikke eikel op zijn tong, spuit ladingen sperma; “Slikken jongen ….. lekker hè …… je bent fantastisch”.
———————————————————————————————–
Het zijn de complimenten die het dikkerdje goed doen. Volgens mij is Jordy een stuk slimmer dan hij eruit ziet. Ik geef mijn huishoudelijke hulp verplicht vrij; “Ans ik betaal uiteraard gewoon door, geniet van je vrije week”. Na twee dagen weet Jordy de weg in de keuken te vinden. Gewapend met kookboeken is hij aan het experimenteren. Ik moet weg voor zaken; “Jordy ben morgenmiddag terug”.

In de garage leg ik de elektrische fiets in de stationwagen. Ergens in een dorp bij een busstation zit ik te wachten op de eerste fietsendief. Het dorp blijkt een slechte keuze alleen nette mensen hier. De kerktoren slaat vier uur, ik zit hier al drie uur naar mijn fiets te turen. Wat ben ik in hemelsnaam aan het doen, ik ga naar huis.

In mijn villa is Jordy niet te vinden. Volgens mij is de vogel gevlogen, of toch niet, de keuken staat vol etenswaren, kruidenpotjes staan op een rijtje tussen opengeslagen kookboeken. Gezien de vervuilde pannetjes is Jordy nog aan het experimenteren. In zijn kamer is het bed strak opgemaakt, zijn plastic tasje met kleren staat er nog. Via mijn fitnessruimte ga ik naar het verblijf van de huishoudelijke hulp; “Jordy?! Wat doe jij op haar bed?!”. De dikkerd heeft zich opgemaakt, gehuld in de hold up panty van Ans probeert tevergeefs een vibrator naar binnen te brengen. Met een kop als een boei, strak van de spanning kan hij geen woord uitbrengen. Ik pak de vibrator uit zijn hand; “Jongen ik heb een beter idee”. Ik kruip tussen zijn mollige benen, richt tussen zijn billen vol glijmiddel, drukt de eikel tussen de anus, hij slaakt een kreet; “O meneer ….. het lukt ……. hij zit erin ….. ooooh”. Langzaam schuif ik door, ik voel zijn gelakte nagels in mijn heupen gaan, ik ontmaagd de jongen, met mijn handen aan zijn vadsige tietjes begin ik Jordy rustig te neuken. Hij geniet van elke stoot, de rode lippen vragen om gekust te worden. Onze tongen smelten samen, ik voel zijn papperige lichaam, dit is te veel en begin spontaan te spuiten. Tot de laatste kus pomp ik de jongen vol.
——————————————————————————————–
Jordy serveert het diner. Met open mond kijk ik naar het een mooi opgemaakt gerecht wat in een sterrenrestaurant niet zou misstaan. Het eten smelt op mijn tong, dit is niet te geloven; “Jordy heb jij dit gemaakt?”. Hij knikt; “Jawel meneer, smaakt het?”. “Jongen dit is niet normaal, wie ben jij? Ben jij wel zestien? Zit je op school? Werk je? Waarom ben jij thuis onhandelbaar?, ik wil alles van je weten!”.
Het toetje ziet eruit als een waar kunstwerk, ik proef, val stil en blijf van ongeloof voor me uit staren. Jordy gaat zitten; “Ik ben zestien, heb een mbo diploma, moet van vader werk zoeken om kostgeld te betalen, ik ben op mijn verjaardag uit de kast gekomen waar mijn ouders me keihard weer in hebben getrapt, ik heb altijd een passie voor koken gehad, kijk op mijn kamer elk kookprogramma en wil later een top kok worden”.
——————————————————————————————–
“Meneer Robèrt, wat doet u hier? Is er iets met Jordy?”. “Er is niets mis met uw zoon, ik ben hier gekomen om te praten”. Na het gesprek neem ik afscheid; “Maken jullie je geen zorgen, Jordy is volwassen genoeg om zijn eigen weg te gaan”.

Twee maanden later verhuis ik met pijn in mijn hart Jordy naar de hoofdstad. Ik zet in de kamerwoning zijn laatste verhuisdoos; “Jij gaat het goed doen op de Culinaire Academie, je krijgt van mij een toelage en heb al een stage voor jou geregeld, het is één van favoriete sterrenrestaurants”.
“Meneer Robèrt u bent ook een straatjongen geweest, wie heeft u vroeger geholpen?”. Ik sta in de deuropening; “Hoogleraar Hans Jan, Jordy het gaat je goed”.

Het is stil zonder Jordy. In de living staar ik naar buiten en zie de zon stralen over mijn rijkdom.
Geboren als kansloze jongen mag het een wonder heten dat ik nu hier sta. In gedachten ga ik terug naar mijn volksbuurt ……..
———————————————————————————————-
Mijn pa ligt zoals elke dag werkeloos in bed zijn roes uit te slapen. Ma zit rokend op de bank: “Robbie is er nog koffie?!”. “Ga zelf zetten mens, ik ben weg”. Op de hangplek staat Leo te wachten. Vergeleken met die stoere gast van achttien ben ik met zestien een broekie. God zij dank ben ik zijn vriend, je moet hem en zijn familie niet tegen je hebben. Leo staat een shagje te draaien; “Robbie ook een peuk?”. Na een hoop gekuch laat ik zien dat ik kan roken.
Het is tijd om aan de slag te gaan. Grenzend aan onze volksbuurt staan aan de rondweg luxe vrijstaande woningen. Afzonderlijk lopen wij een rondje. Leo heeft onder een carport een mooie fiets gespot; “Robbie het is tijd dat jij het vuile werk ga doen”. Op de uitkijk staan valt op, dus Leo gaat naar de werkplaats. Gespannen bel ik bij de woning aan, mocht de deur opengaan dan heb ik een smoes paraat. Na vijf keer bellen moet ik me slag slaan, voetgangers zijn ver te zoeken, nu moet het gebeuren.
Met het achterwiel omhoog neem ik fiets. Plots verschijnt er een Saab op de oprit, de zenuwen gieren door mijn lijf.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 9486 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Van kleine crimineel tot ….. (1)”

Plaats een reactie