BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Levenslessen van Corinne (deel 2)

Omdat ik de afgelopen jaren een verandering in mezelf heb meegemaakt die ik eigenlijk elke vrouw toewens, en er zo veel vooroordelen bestaan over vrouwen die verslaafd zijn aan sex, wilde ik dit graag zo goed mogelijk vast leggen voor anderen om inspiratie op te doen en erkenning te vinden voor hun eigen gevoelens. Lees voor onze achtergrond en hoe het begon eerst de andere delen.

Het was alweer een bijna een week terug dat ik voor de eerste keer met Jeanine onder de douche bij de tennisvereniging mijn eigen lichaam op een dergelijke hartstochtelijke manier had leren kennen. Er was geen dag voorbij gegaan dat ik aan die ervaring en waanzinnige gevoelens moest denken en mijn emoties schoten bij de gedachten alle kanten op. Ik voelde schaamte dat ik mij zo aan Jeanine had laten zien, maar als ik met haar appte dan zei ze alleen maar hoe trots ze op me was dat ik mij zo aan haar had opengesteld. Ik was blij met het dagelijkse app contact met Jeanine, haar berichtjes deden me goed , gaven me vertrouwen doordat ze elke keer weer schreef hoe mooi ze mijn lichaam vond en een super erotische vrouw. Het is opvallend hoe je je zelf anders, beter gaat zien als iemand elke keer weer zo positief over je praat.

Vanavond was het weer trainingsavond voor de tenniscompetitie en ik zou Jeanine weer voor het eerst zien. Ze appte dat ze me zou komen ophalen en wel wat eerder kwam om mij wat nieuwe sportkleding te laten zien. Jeanine had een blogpagina over gezond eten en leven en daar had ze aardig wat volgers en werd zij door leveranciers benaderd om hun producten te promoten in haar blog. Zo ook de producent van een dames sportkleding lijn op het gebied van fitness en running.
Jeanine begroette mij en Pascal toen ze binnenkwam en trok me gelijk mee naar boven. “Sorry Pascal, dit is een meidending, ik neem Corinne even mee naar boven.” Als een stel giechelende jonge meiden liepen we de trap op en sjouwde Jeanine een grote sporttas mee naar boven. “Ik heb voornamelijk maatjes M meegenomen, het is allemaal elastisch materiaal dus geeft goed mee en laat je contouren heel mooi zien, kleed je uit meid dan leg ik wat voor je klaar wat je aan moet trekken voor me”.

Ik trok mijn trui en jeans uit en keek naar Jeanine die een ¾ legging aan had en een sport top. Haar pezige lichaam werd extra geaccentueerd door de dunne strakke stof; je zag haar hoe strak haar benen en billen waren en haar gespierde buik was bloot en goed zichtbaar tussen de legging en de top. Onder haar top was slechts een kleine bolling te zien van haar A cup, ik merkte alleen dat haar tepels nu hard stonden en goed zichtbaar waren onder haar top. Jeanine zag me naar haar harde knoppen kijken en begon met haar vingers over de rondingen te wrijven ;”daar geilen de mannen ontzettend op lieverd en ik vind het heerlijk om ze zo te showen, dat zou jij ook moeten doen Corinne!”. “Doe die slip en die bh maar gauw uit, daar kan geen strakke kleding overheen.

Naakt stond ik voor Jeanine en ik voelde me niet meer beschaamd of verlegen. Jeanine streelde snel mijn lichaam en vertelde hoe mooi ze mijn lichaam vond. Terwijl haar hand over mijn venusheuvel wreef zei ze:” wat een bos met haar nog lieverd, daar moeten we nog wel wat aan doen gauw, wanneer is daar trouwens voor het laatst een lekkere harde pik in geweest”?. Ik voelde dat ik nu een blos kreeg en zei zachtjes dat Pascal en ik al tijden geen sex meer hadden. “Dat begrijp ik wel lieverd, Pascal is niet echt aantrekkelijk meer, maar jij daarentegen word steeds rijper en mooier. Jouw lichaam is puur natuur, prachtige sporen van het voortbrengen van nieuw leven , rijp en vruchtbaar, vol gevormd waar het mag, erotisch, strak en de resultaten van training zichtbaar op andere plekken”.

Jeanine hield maar niet op en ik voelde me warmer en warmer worden. “Hier meid, trek aan en ze gaf me een licht grijze stoffen legging, “doe maar lekker over die blote poes van je, ik wil even zien hoe dat staat bij jou”. Ik trok de legging aan en voelde gelijk hoe dun en zacht de stof was, het voelde lekker, als een tweede huid om mij heen. Hij zat strak maar gleed toch makkelijk over mijn benen en dijen en met een paar laatste bewegingen sloot hij nu om mijn buik en billen. “Beweeg maar even goed lieverd, beetje buigen en bukken, dan gaat de stretch overal op de juiste plekjes zitten”. Ik bewoog mijn benen, trok ze naar mijn borsten toe en maakte een kniebuiging. Ik voelde gelijk wat ze bedoelde, De stof kroop tussen mijn bilnaad en het voelde alsof mijn billen enigszins uit elkaar getrokken werden. Ik keek in de spiegel en zag inderdaad hoe mijn bilnaad breder dan normaal was en twee kadetvormige rondingen sterk geaccentueerd werden. De stof kroop steeds verder tussen mijn billen en ik merkte dat wat ik voelde en wat ik zag iets met mn lichaam begon te doen.

Jeanine draaide me om en keek hoe de legging ook mijn vulva accentueerde. Onder mijn buik die strak getrokken werd door de elastische stof was duidelijk de bolling zichtbaar van mijn venusheuvel, daaronder trok de stof mijn schaamlippen uit elkaar en was er aan de voorkant een mini uitgave zichtbaar van mijn gespreide billen aan de achterkant. Jeanine streelde mijn schede en fluisterde in mijn oor:”deze doen we wel een andere keer, ik zie nu al een nat plekje verschijnen schatje, daar kunnen de mannen straks niet tegen”. Haar gefluister in mijn oor gaf mij een rilling, een rilling die een schok werd toen ze in mijn oorlel beet en haar tong er in stak. Ik kreunde en voelde me goed, opgewonden, geil en op en top vrouw. “Hier”, zei Jeanine, “doe deze maar aan, dan kunnen de mannen langzaam wennen aan je nieuwe looks”. Het bleek dezelfde zwarte legging te zijn als die zij aanhad, alle rondingen mooi zichtbaar maar door de zwarte glans ook weer wat verhuld. Ook de top was hetzelfde en ik voelde me als een ondeugend meisje toen ik zonder bh in de top schoot en mijn grote moeder tepels parmantig naar voren priemden, goed zichtbaar voor iedereen.

Ik trok een trok een hoody over mijn top, kuste Pascal gedag en we gingen gezamenlijk naar de tennisvereniging.
Bij het inspelen hield ik mijn hoody nog aan, maar toen we een onderling partijtje gingen spelen, trok Jeanine haar hoody uit en gebaarde mij dat ook te doen. We waren unisex, allebei in glimmend zwart en ik voelde hoe de verschillende ogen van de andere banen naar ons keken. Het was een intense wedstrijd over 3 sets en Jeanine en ik zweetten meer en meer. Het werd later en op de andere banen gingen de lichten uit en waren wij nog de enige baan die bezig was. Ondanks dat het maar een onderling oefenpartijtje was bleven veel mannen langs de baan staan naar ons kijken en ook hoorde ik aanmoedigingen die soms een licht sexistisch ondertoontje hadden. Jeanine wist daar beter mee om te gaan en maakte een paar snelle opmerkingen terug en er werd veel gelachen. Uiteindelijk verloren we de partij.

We kusten onze tegenstanders en liepen richting clubhuis. We werden omringd door een man of 8 die met ons meeliepen en die ons complimenten gaven over het vertoonde spel, maar ook over ons uiterlijk. De complimenten gingen gepaard met schouderklopjes, die toevallig of niet, lager uitvielen dan gepland en ik voelde duidelijk 1 hand over mijn billen gaan. Vroeger had ik gelijk heftig gereageerd dat ze van me af moesten blijven, maar op de een of andere manier voelde het nu juist goed en echt als een compliment. Ik wilde eigenlijk eerst douchen maar de mannen boden ons iets te drinken aan en Jeanine liep al met ze mee en zag hoe ze haar arm door de arm van Wesley stak. Wesley was een oudere man, maar zag er nog goed uit, hij was bijna twee meter en had een kale kop met een klein rond brilletje. Het contrast van het brilletje en zijn postuur maakte hem lief en interessant tegelijk. Ik haalde hun in en stak mijn arm aan de andere kant bij Wesley en gedrieën liepen we gearmd het clubhuis in. We gingen met zijn allen in een kring rond een ronde tafel zitten en ik voelde me zalig; ik had heerlijk getennist, de aandacht van de mannen was als een zachte warme deken en mijn strakke tenniskleding zorgde ervoor dat ik mijn lichaam continue gewaar was en had een erotisch effect op me. We kletsten honderduit over allerlei zaken en het aantal rondjes dat werd geschonken zorgde ervoor dat iedereen lekker los kwam en ik voelde bij mezelf ook dat de alcohol een nog meer stimulerend effect had op mijn gevoelens. Omdat het een doordeweekse dag was, haakten de meesten tegen 12 uur af , zo ook degenene die die avond kantine dienst hadden en Wesley overlegde met hun dat hij wel voor de afsluiting zou zorgen.

Even na 12en bleven we met zn 5 over, Jeanine ,Wesley en ik, en aan de andere kant van de tafel Frank en Marvin, 2 jongens van rond de 30 die ook op onze avond trainden en naar ons hadden staan kijken. Jeanine stond op en deed wat lichten uit en zette lekkere muziek op en begon te dansen. Ze zag er heerlijk uit in haar zwarte strakke sportkleding en Frank en Marvin volgend haar voorbeeld en begonnen met haar te dansen. Frank kon heerlijk dansen, maar het was een genot om naar Marvin zijn donkere lichaam te kijken en hoe atletisch en ritmisch bewoog op de zwoele muziek. Jeanine viel met haar strakke lichaam bijna in het niet tegen het karkas van Marvin maar om te zien hoe haar lichaam tussen de twee mannen heen bewoog maakte mij nog meer opgewonden. Ritmisch bewogen hun lichamen naar elkaar toe en raakten elkaar, armen ging omhoog en omlaag en streelden zachtjes haren, nek, rug en billen. Jeanine draaide met haar rug naar Marvin en sloeg haar armen achterover om zijn nek. Marvins handen streelden nu haar hele voorkant en eindigden op haar harde kleine borsten. Zijn vingers begonnen haar harde grote tepels te kneden door de stof van de top heen en Jeanine liet alles toe. Langzaam dansten ze mijn richting op en op nog geen meter van me vandaan kon ik nu zien hoe de handen van Marvin onder haar top schoten en om hoog trok waardoor haar borsten nu onder de top vandaan kwamen. Jeanine stak haar handen omhoog en Marvin trok de top uit. Topless danste ze nu voor me en ik voelde me waanzinnig opgewonden raken. Frank liet zich niet onbetuigd en boog voorover om aan haar tepels te zuigen, ik voelde me zweverig en kon mijn ogen niet van het schouwspel af houden.

Ik schrok en kwam terug op aarde toen ik twee handen door mijn haar voelden gaan en mijn schouders streelden. “Wat een prachtig gezicht is het toch Corinne om hun zo te zien”. Wesley was achter mij komen staan wat ik niet gemerkt had en zijn handen kroelden door mijn haar en over mijn schouders. Het voelde lief en onschuldig, maar ik versteende toch en dat zag Jeanine blijkbaar, we keken in elkaars ogen en ze knikte me toe. Het was alsof ik toestemming kreeg om mezelf te laten gaan en zo voelde het ook bij mij. Ik ontspande, liet mijn schouders zakken en leunde achterover en genoot van de handen die door mijn haar, over mijn schouders en mijn nek gingen. Ik onderdrukte een rilling en kreeg kippenvel. Wesley zag het ook en zei met zachte stem: “lekker he lieverd, ik voel je helemaal ontspannen onder mijn handen en zie je kippenvel over je blote armen, en meer nog, ik zie je tepels keihard worden lieverd, wat een prachtig gezicht om zo naar je te mogen kijken”.

Zijn stem klonk zacht en zwoel en zorgde er voor dat ik me verder ontspande en me overgaf aan het gevoel van genot dat ik door zijn handen ervoer. Zijn handen raakten nu mijn blote armen en gevoelig raakte hij me op de plekken waar ik nog meer van ging rillen. Ik leunde verder achterover en mijn hoofd raakte zijn lichaam, sterker nog mijn hoofd kwam tegen zijn kruis en ik voelde zijn harde paal door de zachte stof van zijn sportbroekje nu duidelijk in mijn nek. Zijn handen drukten nu mijn hoofd harder in zijn kruis en ik liet alles toe; zijn vingers gingen over mijn ogen en neus naar mijn lippen en hij begon er mee te spelen. Langzaam opende hij mijn lippen en schoof hij zijn vinger naar binnen. Mijn tong zocht zijn vinger en begon er om heen te draaien en zijn vinger bewoog mee. Nooit eerder had ik zo op de vinger van een man gezogen en ik merkte dat het veel met me deed. Het was intiem en opwindend. Ik voelde me stout en sexy en liet me verder gaan.

Mijn hoofd ging verder achterover en ik kon Wesley nu aankijken. Mijn ogen moesten groot en verwilderd hebben gestaan en Wesley knikte bemoedigend naar me. Een tweede vingers schoof nu in mijn mond en met zijn wijs en middelvinger masseerde hij nu mijn tong aan de bovenkant en gleed steeds een stukje verder naar binnen. Ik begon meer en meer te kwijlen en mijn ademhaling werd onregelmatig en ongecontroleerd. Ik hijgte en smakte en had zijn vingers nu volledig binnen , af en toe kon ik een kokhalsneiging overwinnen en terwijl ik Wesley in zijn ogen keek zoog ik op zijn vingers en begon hij langzaam stotende neukbewegingen te maken met zijn vingers. Dit had ik nog nooit meegemaakt, dit moest zo er onderdanig uit hebben gezien, hoe ik daar onderuitgezakt op die stoel moest hebben gelegen, Wesley groot boven mij hangend , zijn vingers die in mijn keel en zijn andere hand achter mijn hoofd om tegen te duwen terwijl ik mijn eigen kwijl nu in straaltjes langs mijn kin mijn decolleté in voelde stromen. Ik voelde me sletterig en fout, maar het kon me niet schelen, sterker nog, ik genoot en ik wist dat dit slechts het begin moest zijn van iets overweldigends.

Met een hand trok Wesley nu aan mijn top en schoof hij de stof naar boven waardoor mijn grote hangende borsten en onderdoor schoten. Hij kwam voor me staan en begon nu beide tepels te masseren en er aan te trekken. Ik kreunde, wat een zalig gevoel was dit, mijn tepels stuurde elk signaal door naar mijn onderbuik en ik voelde alles van binnen verkrampen. “Trek je top uit schoonheid, dan mag je jezelf vingeren terwijl je me pijpt en ik je tepels bewerk. Dan gaan we samen een hoogte punt met elkaar krijgen. Wil jij dat ook lieverd? Zeg maar dat je het wilt. ” De woorden kwamen dof en van ver binnen maar ik begreep het goed, hij wilde mijn toestemming. Ik moest volmondig bevestigen dat ik zijn pik wilde zuigen, ik Corinne, degelijke moeder, monogame echtgenote en de laatste 5 jaar nooit meer op een harde pik te hebben gezogen, ik wilde Wesley zijn pik in mijn mond en ik wilde mij naar een hoogte punt vingeren.

“Jaaaaa!!, ik wil je pik net als je vingers diep in me voelen schuiven Wesley” en ik trok mijn top voor hem uit. Mijn borsten dansten op en neer en ik zag hoe hard mijn tepels waren geworden van zijn stimulatie. Ik zakte wat onderuit en zag dat Wesley zijn sportshort ook had uitgedaan. Zijn pik stond fier overeind en ik voelde een golf van wellust door mijn lichaam gieren. Wat een zalig gezicht was het toch , zo een mannelijke lid, hard en geaderd en wat was hij lekker dik, veel dikker dan ik me nog van Pascal kon herinneren. Ik zakte nog wat onderuit op de stoel en was blij dat de rugleuning mij voldoende steun gaf. Ik spreidde mijn benen en deed mijn hand in mijn legging.

Wesley slingerde zijn been over mijn ontblote bovenlichaam en legde zijn harde paal tussen mijn borsten en greep mijn tepels weer vast. Ik kermde van genot en pijn, mijn lichaam sidderde en mijn hand schoot tussen mijn benen en ik voelde hoe nat ik al was geworden. Mijn vingers gleden door mijn gladde schaamlippen en vonden mijn clitoris, ik schrok van mezelf toen ik voelde hoe groot die nu tussen mijn vingers voelde, alsof ik zelf ook een soort van erectie had gekregen. Intussen neukte Wesley zijn pik tussen mijn borsten en elke keer als hij naar voren stootte zag ik zijn eikel bloot komen en glinsteren van zijn voorvocht. Zijn vocht trok nu een spoor tussen mijn borsten en werd gladder en gladder. Wesley zag hoe ik met grote ogen naar zijn heen en weer stotende pik bleef kijken, steeds verder omhoog komend en als vanzelf opende ik mijn mond en likte mijn droge lippen alsof ik smachtte naar wat ik zou gaan proeven.

Ik legde mijn kin op mijn borst en en stak mijn tong uit; elke keer als zijn pik naar voren kwam , raakte hij mijn tong en proefde ik zijn vocht. Ik keek naar Wesley zijn gezicht en zag dat hij rood aanliep van opwinding en ook zijn ogen stonden verwilderd. “Je bent goddelijk Corinne, wat een heerlijke tieten heb je en wat een geil pijpbekkie…. wil je mijn pik nu hebben”? Ik zei niets, knikte alleen maar en mijn armen duwden zijn billen naar voren zodat hij steeds verder naar voren schoof. Ik kuste zijn strakke onderbuik en voelde zijn pik in mijn hals, het was zo een geweldig gevoel voor mij, ik voelde me zo vrij en zonder remmingen, ik genoot van de lustgevoelens en besefte hoe ik dit gemist had in mijn leven.

Wesley pakte zijn pik en schoof nog wat verder op en legde zijn hele paal op mijn gezicht. Mijn open mond vulde zich met zijn ballen en ik begon te zuigen als een baby die een hele dag geen melk gehad had van zijn moeder. Voor het eerst in mijn 48 jaar had ik nu de ballen van een man in mijn mond en het waren niet de ballen van mijn echtgenoot. Mijn tong speelde met zijn zak en zijn ballen schoten heen en weer in mijn mond en ik zoog harder. Wesley kreunde, van genot en pijn denk ik, maar grommend moedigde hij me aan:”jaaaaa Corinne zuig mijn ballen maar, straks zal ik ze legen in dat zalige pijpbekkie van je, wat ben je lekker meid”. Zijn complimenten maakten me nog hitsiger en hartstochtelijk en onstuimig zoog ik zijn hele zak compleet in mijn mond en raasden mijn vingers heen en weer in mijn natte glibberige neukgrotje. Wesley voelde mijn lichaam onder hem schokken en naar een hoogtepunt toe klimmen.

“Jaaaaa, ga door, maak je klaar , laat je gaan” gromde hij me toe. Hij ging weer staan zodat mijn borsten weer vrij kwamen en begon hard aan mijn tepels te trekken , zo hard dat mijn borsten omhoog getrokken werden. Pijn scheuten van mijn tepels spoten richting mijn onderbuik, en voelde ze in mijn baarmoeder samenkomen. Mijn gekreun zwelde aan en later vertelde Jeanine me dat het overging in een soort van wolvengehuil, het hield zo lang aan dat ik het gevoel had dat ik van mijn stokje zou gaan. Mijn orgasme was heftig, lang en onherkenbaar. Ik schreeuwde, huilde, schokte en ontplofte. Ik wist niet wat er met me gebeurde en moet even out zijn gegaan op mijn hoogtepunt.

Toen ik mijn ogen opende hing Wesley nog boven me met zijn grote harde paal en stonden Jeanine, Frank en Marvin om me heen. “Wat een waanzinnige geile vrouw ben jij Corinne, zo heb ik nog nooit een vrouw zien en horen klaarkomen”. Ze zeiden het bijna in koor. Ik voelde me trots en nog geiler en duwde Wesley weer naar voren en nam zijn pik in mijn mond en begon hem te zuigen. Met wilde bewegingen van mijn hoofd zuig ik zijn pik van eikel tot stam en begon ik net als met zijn vingers te kokken. Ik genoot van zijn pik in mijn mond en keel, ik voelde de blikken van de anderen die naar me keken, en ook dat maakte me nog meer in extase raken. Wesley begon nu met rustige lange halen mijn mond te neuken en ik deinde mee op zijn ritme, kwijl stroomde uit mn mond over zijn pik en langs mijn wangen en hals en vormde een plasje tussen mijn borsten en Wesley zijn benen.

Ik kreeg het warm en begon te zweten, ook Wesley zijn lichaam vertoonde zweetdruppels en na verloop van enige minuten vermengde diverse lichaamssappen zich tot een slijmerige plas tussen mijn borsten. Met zijn neukbewegingen schoof hij nu heen en weer over mijn borsten en hij gleed in en uit mijn mond, mijn borsten geplet door zijn gewicht. Ik voelde twee handen aan mijn legging en Jeanine trok in een vloeiende beweging mijn legging naar beneden tot op mn enkels. Ik voelde hoe ze onder mijn benen dook en mijn benen op haar schouders kwamen te rusten. Ik voelde haar adem tegen mijn natte kut en ze begon me zachtjes te kussen. Ik kreunde, dit voelde zo goed en zo geil. Haar mond tegen mijn kut en Wesly zijn pik in mijn mond. Ik kreunde en schokte weer zachtjes. Ik voelde me weerloos zo in die stoel, mijn benen soort van vastgezet in mijn legging, gebogen en gespreid en een vrouw die mij likte, Wesley groot boven op me zittend, zijn pik in en uit mijn mond schuivend en mijn armen vast tussen zijn benen.

Ik merkte dat hij de controle begon te verliezen, onregelmatig begon te stoten en ik proefde kleine straaltjes voorvocht die steeds groter werden. De smaak van zijn eerste straaltjes sperma gaven mij een enorm gevoel van geilheid en wellust. Met Pascal had ik het nooit echt prettig gevonden en was de laatste keer al aardig wat jaren terug, maar nu proefde ik iets waar ik meer van wilde. Het was de smaak, maar ook de setting die mijn opwinding deed groeien naar een onstuimig verlangen naar wilde onderdanige seks. Ik werd mij gewaar van mijn vrouwelijkheid en mijn macht om mijn lichaam hiervoor te gebruiken en er zo van te genieten. Ik raakte in een trance waarin ik buiten mezelf trad en mezelf daar zag liggen, genietend van de neukstaaf in mijnmond en de lippen aan mijn kut, bewonderend kijken naar mijn rijpe vrouwenlichaam dat schokte van genot en wellust, droop van lichaamsappen en glinsterend over mijn deinende lichaam stroomde. Ik kwam weer heftig klaar op de mond van Jeanine, maar dit keer helemaal bij bewustzijn, kreunend en grommend als een dier, de ijselijke kreten gesmoord door de pik van Wesley in mijn mond.

Mijn orgasme zorgde ook bij Wesley voor zijn ontlading; een grote warme straal spoot in mijn mond en ik ontving zijn kostelijke zaad als een geschenk, Wesley stootte nog een keer en een nog grotere lading sperma vulde mijn mond nu bijna volledig. Hij trok zijn pik langzaam uit mijn mond en trok mijn hoofd achterover. “Mond open heerlijke slet van me, er komt nog veel meer!”. Wesley trok zich met 1 hand af en ik voelde weer een straal over mijn gezicht en in mijn haren komen, wat een lading. Straal na straal spoot Wesley over mijn gezicht en in mijn openstaande mond welke begon over te lopen. Mijn mond was vol met zijn zaad en mijn gezicht was bedekt met zijn levenssappen. Jeanine was onder mijn benen vandaan gekropen en knielde naast me en begon me te kussen. Onze monden vonden elkaar en het zaad verdween van de ene opening in de andere. Dit was zo geil, zo pervers voor mijn gevoel, maar zo bevrijdend, al mijn remmingen verdwenen en vurig tongden Jeanine en ik er op los.

Frank en Marvin kwamen naast ons staan en ik zag hoe ze zich begonnen af te trekken boven onze gezichten. Ik schrok vanmezelf toen ik me hoorde smeken om hun zaad. Gelijktijdig spoten ze over onze sletterige smoelen hun lading sperma. Jeanine en ik likten en lebberden en 3 verschillende ladingen zaad werden door ons gedeeld alsof het de duurste kaviaar betrof. Langzaam naderden we het einde van deze in een orgie eindigende trainingsavond. We trokken onze kleren aan en sloten de tennisclub af. Ik reed met Jeanine mee naar huis en zeiden geen woord. Toen ik de sleutel in het slot van ons huis stak rook ik de geur van sperma nog in mijn neus en plakten mijn haren van het zaad van 3 mannen. Pascal sliep al en schuldbewust maar bevrijd klom ik naast hem in bed.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Corinne

Ik ben Corinne, 54 jaar nu en wil met een serie verhalen mijn sexuele bevrijding die in 2018 vorm kreeg met jullie delen.

Dit verhaal is 13292 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

8 gedachten over “Levenslessen van Corinne (deel 2)”

  • Heb je ook van die lekkere billen Stella????
   Compliment voor jullie profiel foto heerlijk smullen zo te zien.
   Gr Teun.

 1. Amaai Corinne, wat een geil verhaal, ik was erbij, werd meegesleept, werd geil, had zin om me te strelen, had ook zin om die geile staven af te zuigen, mijn mannendrift kwam weer bovendrijven o heerlijk verhaal, dankjewel 🙏

 2. Hoi Corinne,

  Ik heb het met plezier gelezen.
  Heel mooi om te lezen hoe je in een mooie ontdekkingsreis aan het maken bent.
  Ik kijk er naar uit om het vervolg van jou reis te lezen.

  groetjes,

  Loslimbos

Plaats een reactie