BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Door een foto

Een lekker geil trioOpgewonden startte ik mijn laptop op. De avond ervoor hadden mijn vriend en ik een foto gepost waarop ik zijn dikke pik tot zijn ballen in mijn mond had en recht de camera in keek. Het leek ons in eerste instantie geil om foto’s te maken tijdens de sex. Maar toen deze foto gemaakt was vond mijn vriend hem zo geil dat we hem besloten te delen. Nu waren we benieuwd wat voor een reactie we op de post hadden. Dus we logden in en ja hoor, we hadden echt veel reacties. We lazen ze door, grove reacties en meer grappige reacties. De strekking was in het algemeen dat ze vonden dat in nog een pik, hun pik, nodig had en dat ze graag over mijn grote borsten of mijn gezicht klaar wilde komen.

Bij het lezen van al die reacties werd ik al natter en natter er ik begon mezelf te betasten. Mijn vriend merkte het en moest erom lachen. Hij vroeg of ik het geil vond om te lezen en ik moest bekennen dat ik het inderdaad erg opwindend vond. Hij ook zei hij en leidde mijn hand naar zijn kruis. Door zijn broek heen voelde ik dat hij een stijve had. Ik knoopte zijn broek los en haalde zijn stijve pik eruit. Hij keek me aan en zei dat hij het gewoon een ontzettend geil idee vond als andere mannen me zouden klaarneuken terwijl hij keek en dan zelf ook mee zou doen. Ik keek hem alleen maar aan.

Met meerdere mannen tegelijkertijd sex hebben was ook wel iets dat mij opwond aan de reacties. We besloten op enkele leuke reacties uitdagend te reageren. Daarna had ik het niet meer. Ik trok mijn broek uit, trok mijn string opzij en ging op de nog steeds harde pik van mijn vriend zitten. Omdat ik zo nat was gleed die zo helemaal mijn kut in. Hij glipte er pas uit toen hij weer slap was en de ballen van mijn vriend leeg. De komende dagen hielden we contact met een aantal mannen. Uiteindelijk maakte we met iemand een afspraak bij mijn vriend thuis. Op internet moet je het altijd maar zien, maar hij zei dat hij begin 20 was en hij schepte op over de grootte van mijn pik. Hij bleek niet te liegen. Wat had hij een lekkere pik. En hij wist hem te gebruiken ook.

De eerste keer dat hij langskwam was een beetje onwennig en ben ik vooral gespitroast door de heren. We vonden het ook allebei geil als hij me neukte terwijl mijn vriend toekeek, vaak met zijn harde pik in zijn hand. Mijn vriend vindt het geil als ik hem aanmoedig door geile dingen te zeggen of door hard te kreunen. Ik vind het opwindend als ze tegen elkaar vertellen hoe lekker ik neuk. Beetje zoals het lezen van de reacties op onze foto. De keer erop had mijn vriend, zonder dat ik het wist, een aantal ‘dare’ opdrachten bedacht. Hij wilde kijken hoe ver ik ging. We hebben ze allemaal gedaan. Ik kwam erachter hoe ontzettend lekker ik dubbele penetratie vindt. Vooral met de dikke pik van mijn vriend in mijn kut. Even oefenen en ze hadden het ritme te pakken. Het is echt goddelijk als ze samen tegelijkertijd hun pik in me duwen. Dat rekt alles lekker uit. Ik voel me dan echt een slet en dat voelt lekker. Hij is sindsdien al een paar keer langs geweest. Elke keer is het genieten. Volgende keer neemt hij iemand mee. Hij wilde nog niet zeggen wie. Ik ben erg benieuwd of ik voor het eerst drie pikken in me krijg of dat ik pussy te eten krijg …

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8712 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Door een foto”

Plaats een reactie