BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Een onbekende

Ik was bezig met de laatste voorbereidingen voor mijn werkdag. Make-up gecheckt, lunch ingepakt, op weg naar mijn jas en de autosleutels. Nadat ik de auto had geopend ging mijn GSM. Ik keek even, Irene mob. en besloot haar tijdens het rijden terug te bellen. Het is een goede vriendin van mij, die ik al een tijdje niet meer gesproken heb. Ze vertelt me over een lang weekend weg die ze met een vriendin had gepland en die ze zojuist had afgezegd. Ze vraagt of ik met haar mee wil naar Bilboa, ik ben meteen enthousiast. Ze vertelt me alle details en we spreken af elkaar op Schiphol te ontmoeten.

Een paar dagen later is het zover en voel ik me stout bij het aankleden. Het zal maar een korte vlucht zijn, comfortabele kleding is niet nodig. Ik pak een zwart jurkje en trek het aan, geen slipje vandaag! Ik voel me ondeugend als ik een paar minuten later voor de spiegel sta, zie ik dat ik wat voller ben dan twee jaar terug toen ik het jurkje kocht. Mijn tieten en billen komen geweldig uit. Ik koos voor een kort jurkje en hoge hakken. Mijn haar valt in golven op mijn rug. Zelfs ik moet toegeven dat ik er vandaag goed uitzie. De rest van de spulletjes prop ik in mijn cabine koffertje en laat me naar Schiphol rijden door de buurjongen. Ik weet dat hij stiekem een cruch op mij heeft. Hij is pas twintig en ik bijna veertig, dus ergens ben ik voorzichtig. Ik zie hem kijken als ik instap en weet zijn aandacht vast te houden als ik de autogordel zorgvuldig tussen mijn borsten door leid.

Ik ben te vroeg op Schiphol… zoals gewoonlijk. Ik besluit het terras op te gaan waar een café zit met een mooi uitzicht. Ik ben al in vakantiestemming. De meeste tafels zijn leeg. Er staat alleen een stel naar de vliegtuigen te kijken, een gezin met een baby en een man die alleen aan een tafel zit. Hij drinkt espresso en zijn blik is gericht op zijn telefoon. Ik besluit een kop koffie te halen en in zijn blikveld te gaan zitten. Ja, ik ben speels vandaag en JA en een man in een BOSS pak windt mij op. Terwijl ik langs zijn tafel loop, valt het me op dat hij ongelooflijk lekker ruikt. Geen idee of het zijn aftershave is… of alleen hij. Terwijl ik ga zitten ontmoet zijn blik de mijne en worden zijn ogen een beetje groter. Een flauwe grijns op zijn gezicht. Ik weet zeker dat ik meteen bloos. Ik kruis mijn benen. Zijn blik schoot over mijn lichaam, van mijn blozende wangen langs mijn voorgevel naar mijn kruis. Er ging een rilling door mij heen. Ik kronkel. Hij kijkt weer naar beneden; zijn grijns werd iets breder. De tijd verstrijkt. Ik drink mijn koffie en merk dat het tijd is om me klaar te maken om in te checken.

Ik sta op, pak mijn bagage en verlaat het terras. Ik zie vlak naast mij een beweging en de man staat ook op. Hij volgt mij. Ik loop naar de poort, passeer mensen, passeer winkels. Hij staat nog steeds vlak achter mij. Terwijl ik op in rij sta om de paspoortcontrole te passeren, is hij er nog steeds. Ik kan hem ruiken. De lucht is gevuld met elektriciteit. Ik weet dat hij het ook moet voelen. We passeren de controle en ik heb even tijd nodig om uit te zoeken naar welke gate ik moet. Hij komt naar mij toe. “Volg mij.” is het enige dat ik te horen krijg, en ik weet niet waarom, maar ik volg zijn bevel.

Ik volg je door de gang. Er zijn hier minder mensen. We lopen een hele tijd totdat er niemand meer is. Je draait je naar mij toe en pakt mijn hand en trekt me een kamer in. “Hoi.” Zeg je en grijnst naar mij. Ik ben te verbijsterd om te antwoorden. Ik kijk alleen maar naar jou. Wat doe ik hier eigenlijk? Normaal ben ik niet zo’n meisje. Ik open mijn mond en voordat een enkel woord mijn mond kan verlaten, kus je me. Je kust me alsof er geen morgen zal zijn. Ik kreun van lust. Dit is niet zomaar een kus, hier uit spreekt lust en geilheid! Ik je schouders vast en ik laat jou mijn kin vastpakken. Je duwt mijn hoofd een stukje naar achteren om met je tong nog dieper mijn mond binnen te dringen.

Met één hand pak ik je hoofd vast en met de andere hand je stropdas. Ik trek je dichter naar me toe, alsof dat überhaupt mogelijk is. Jij gromt, ik kreun. Je hand gaat vanaf mijn dij omhoog onder mijn jurk. Je merkt dat ik geen slipje draag en je gromt nog dieper. Ik hoor een bepaald geluid en jij duwt mijn benen uit elkaar, legt mijn inmiddels natte vrouwelijkheid bloot. Even gaat je blik omlaag. “Geil! Je bent mooi kaal!”

Je vingers vinden mijn natte en gladde schaamlippen en glijden in mijn schede. Ik snak naar adem, maar je laat mijn mond niet los. Jouw tong vecht met de mijne terwijl je mijn poesje vingert met twee en soms drie vingers. Ik schaam me een beetje voor de manier waarop ik me door een vreemde laat nemen in een kantoortje op Schiphol, maar ik ben te dicht bij mijn orgasme om nog te stoppen. Ik kreun en voel hoe je mij helemaal in je macht hebt. Mijn kut knijpt in je vingers je twijfelt er niet aan dat ik binnen de kortste keren op je vingers zal klaarkomen. Je liet mijn mond los om je mond dicht bij mijn oor te brengen. Ik kan je zware adem horen. Mijn rechterhand glijd naar je kruis. Ik voel je machtige geslacht. Je moet net zo opgewonden zijn als ik. Ik kan mezelf niet beheersen en kreun ongecontroleerd. Dit zorgt ervoor dat je mijn mond bedekt met je hand.

“Kom voor mij klaar, schatje.” Is alles wat ik nodig heb om mij op de vingers van de “grote onbekende” te laten klaarkomen. Luidruchtig. Rommelig. Zwaar. Je kreunt terwijl je merkt hoe strak ik in je vingers knijp. “Opnieuw.” Ik doe wat mij wordt opgedragen. Ik merk niet eens dat je je hand van mijn poesje wegtrekt zo zwaar was mijn orgasme. Ik zie plots jouw vingers vlak tussen onze monden en samen likken we mijn vocht van jouw vingers. Je grijnst als je de geschokte blik op mijn gezicht ziet. “Je smaakt zo lekker, schatje.”

Ik heb geen woorden meer, ik voel me duizelig en schaam me een beetje voor mezelf. Ik glij van het bureau, fatsoeneer mijn jurkje, pak mijn trolley en verlaat het kantoortje. Ik laat je achter me en ren naar mijn poort.

Mijn vriendin wacht daar al op mij. Ik geef haar een knuffel en giebelend als twee tieners gaan we het vliegtuig in. Ze vertelt honderd uit over Bilbao en de verbroken vriendschap. Na een uurtje ratelen is ze uitgeraasd en ik kan, in gedachten, terug naar mijn ervaring en het geweldige orgasme dat ik daar net had, op de hand van een onbekende. Ik wist het zeker, dit was het geilste dat ik ooit heb gedaan en weet zeker dat dit nooit weer zal gebeuren. Het enige dat me herinnert aan wat ik heb gedaan zijn de gevoelens van zijn lippen op de mijne en zijn vingers diep in mijn kut. Hij zal mijn kleine geheimpje zijn. Terwijl mijn vriendin zich verliest in de Libelle sluit ik mijn ogen en keer terug naar wat er gebeurde in het kantoortje…

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Eriks

Jong en onbezonnen, de eerste keer, ergens in Frankrijk tijdens een vakantie. Daarna beleefde ik veel tijdens mijn reizen, maar ook tijdens mijn werk. Meerdere ervaringen heb ik uitgeschreven om niet te vergeten en deze vul ik aan met fantasieën.

Dit verhaal is 9838 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

2 gedachten over “Een onbekende”

Plaats een reactie