BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Wat me nu toch overkwam? (33)

Toen Jason en ik de hut binnen gingen waren de vrouwen zo bezig met hun geile spel dat zij ons niet eens hoorden binnen komen. Nadat mijn Nelleke spuiten klaar kwam op de tong van Daphne en de dames in een geile tongkus verzeild raakten, klopte ik in mijn handen en Jason volgde mijn voorbeeld. Nelleke keek geil uit haar ogen maar Daphne wist zich geen houding te geven. “Oooh sorry Jason” murmelde zij. Jason ging naar haar toe en zette zich op het bed “ Niks sorry schatje” zei hij “dat was zooo geil om te zien, jullie waren lekker bezig. Kijk maar naar de bult in mijn broek.” Jason had inderdaad een stijve in zijn broek staan maar hij was niet alleen. Ik begon mijn broek los te knopen en stond een beetje later met mijn stijve lul in de kamer. “Kom even opfrissen in de badkamer” zei Nelleke en trok Daphne mee. Terwijl de vrouwen naar de badkamer waren begon ook Jason zijn stijve bloot te leggen en zaten wij met twee te wachten op die geile dames.

In de badkamer nam ik het washandje, maakte het een beetje nat en waste mijn geile kut. Ik trok Daphne korte bij en begon ook haar kutje te wassen. Hierbij drukte ik een beetje harde op haar clit en het geile wicht reageerde door haar clit tegen mijn hand te duwen. “Zullen wij de heren nog even plezieren” vroeg ik aan Daphne. Zij knikte en beet op haar onderlip, ondertussen bewoog haar vinger tussen haar natte lipjes. Ik nam de handdoek en veegde het vocht van mijn en Daphne’s kut. Hopeloos want wij stonden beiden nog zo geil dat het vocht onmiddellijk terug op onze lipjes verscheen. “Mag ik wat vragen Nelleke” vroeg Daphne. “Natuurlijk” antwoordde ik. “Wel … het is wat vervelend …. maar…” zei Daphne. “Komaan meid stel je vraag” moedigde ik haar aan. “Wel… zou … zou Jason jou eens mogen neuken?” vroeg zij. “Waarom die vraag?” vroeg ik. “Nou gisteren na onze neukpartij hebben wij nog wat gepraat en toen zei Jason dat hij jou een lekkere vrouw vond waarmee hij wel eens wilde neuken, en vermits jij meer ervaring hebt leek hem dat wel heel geil” vertelde Daphne. “Ja weet je voor mij geen probleem, ik heb al met andere mannen geneukt en Juuul weet dat, de afspraak is dat wij elkaar altijd alles vertellen. Maar ik denk dat er een probleem zal zijn.”

Daphne keek mij vragend aan en ik ging verder “wel ik kan mij voorstellen dat Juul dan met jou zal willen neuken. Wil jij dat? Ben jij daartoe bereid?” “Ik weet niet” antwoordde Daphne. “Ja Daphne je kan toch niet verwachten dat Juul gewoon gaat toekijken?” Daphne stond een beetje blozend te kijken. “Wel wil jij eventueel ook eens een ervaren man uitproberen? Voordeel is dat Juul je kan neuken zonder condoom. Hij heeft geen SOA, hij heeft een knip in zijn zaadleider, dus ook dat is veilig.” Daphne bleef beduusd kijken niet goed wetend wat zij ging doen. “Moet je eigenlijk zeker eens mee maken, een man die zijn sperma diep in je kutje spuit, heerlijk gewoon” zei ik “weet je wat laat ons proberen en we zien wel?” Daphne knikte en wij gingen terug de hut in.

Jason en ik hadden in de badkamer wel horen praten maar konden niet verstaan waarover het ging. Wij zaten in ieder geval klaar om met de dames te spelen, beiden hadden wij een stijve lul en waren wij geil als een stier. Toen de dames de hut in kwamen stonden wij beiden op en gingen de beide dames op het bed zitten. Nelleke deed teken om naar haar te komen en toen ik dicht genoeg stond begon zij mij af te trekken om een beetje later haar mond over mijn stijve lul te laten gaan. Naast ons was ook Jason naar Daphne toe gestapt en ook zij was haar liefje aan het pijpen. Heerlijk om die twee jonge mensen bezig te zien en dan dat geil mondje van mijn Nelleke. Zij pijpte mij diep en liet haar tong over en rond mijn lul dwalen. Zalig gevoel mijn paal werd er nog harder van. Nelleke trok haar mond van mijn paal en zei “Changez”. Zij duwde mij naar Daphne en trok Jason aan zijn arm naar haar toe. Jason keek verbaasd maar Daphne knikte hem bemoedigend toe.

“Mmmm lekker een jonge lul” kreunde Nelleke. Zij hapte de lul van Jason in haar mond en streelde zijn ballen met haar hand. Die jonge gast was niet veel gewoon en keek met grote geile ogen naar mijn sletje. Hij kreunde hard en maakte kleine neukbewegingen met zijn bekken. Daphne was veel voorzichtiger en nam mijn lul in haar hand en begon mij af te trekken, zachtjes alsof mijn lul van porselein was. Wel lekker maar ik wilde haar pijpkunsten kennen, dus trok ik haar hoofd naar mijn stijve lul en zette deze tegen haar mond aan. Langzaam deed zij haar mond open en liet mijn lul in haar mond glijden. Naast ons had Jason het moeilijk mijn pijpsletje haar kunsten daar was hij niet tegen opgewassen en met een forse stoot schoot hij zijn sperma in de mond van Nelleke. Die hielde de lul in haar mond en ving zo een hoop sperma op. Daarna draaide zij met haar mond rond de verslappende lul en liet de lul uit haar mondje glijden terwijl zij de romige pap doorslikte.

Daphne was ondertussen met mijn lul in haar mond maar ik mistte de passie, de gedrevenheid. Ik trok mijn lul uit haar mond. Ik ging naast haar op bed liggen en vroeg of zij dit wel wilde doen. “Kijk Daphne, met Jason gaat het om elkaar graag zien, met elkaar de liefde bedrijven. Dat hoeft niet met een ander, maar er moet passie zijn, er moet de wil zijn om elkaar te plezieren. Gewoon geil zijn, elkaar naar het toppunt drijven, gewoon seks hebben. Kijk ik ga het je laten voelen.” Ik zette mij tussen haar benen en begon haar oppervlakkig te likken op haar kut. “Kijk dit is leuk maar niet spetterend” zei ik haar. Daarop nam ik haar kut met passie onderhanden en ging met heel veel gevoel over haar natte gleuf, over haar clitje en probeerde haar zoveel mogelijk plezier te bezorgen. Daphne begon te kreunen en te gillen van genot. “Voel je? Laat de passie voelen zoals je daar straks deed bij het likken van Nelleke”. Ik ging staan en bood mijn lul aan bij Daphne. Zij nam hem in haar mond en nu probeerde zij mij met lange halen genot te schenken, zij ging met haar hand naar mijn balzak en begon mijn ballen te kneden. “Mmm… Daphne… lekker…. Jaaaaaa….. gaaaa…… doooooor” kreunde ik. Daphne keek mij geil aan en zette nog een tandje bij. Na een kleine pauze was Nelleke ondertussen Jason terug aan het opgeilen. Zijn piemel stond terug keihard. Zij liet Jason plaats nemen op het bed en plaatste haar kut boven zijn stijve lul. Langzaam drong zijn stijve in haar kletsnatte kut. “Mmmmm.. lekker…. Jonge lul in mijn kut” kreunde Nelleke. Jason duwde zo hard en diep mogelijk in de kut van Nelleke. “En Jason lekker zonder condoom?”vroeg Nelleke. “Veeeellll bbeeeeetttter….. Zo warm” zuchtte Jason.

Het was tijd voor mij om dat jonge meisje te gaan neuken. Ik trok mijn lul uit haar mond en duwde haar achterover op het bed. “Zullen wij neuken” vroeg ik. Daphne keek naar mijn harde stijve, en knikte “Ja maar doe je voorzichtig want hij is zo groot.” Ik voelde met mijn vingers of Daphne haar kutje nog nat genoeg was. Geen probleem haar kut stroomde van het vocht. Ik zette mijn lul tegen haar lipjes en drukte langzaam naar binnen. Haar lipjes weken langzaam voor de indringer en centimeter na centimeter ging ik in dat geile kutje. Daphne sperde haar ogen open en legde haar benen nog iets meer open. Ik boog naar haar toe en gaf haar een geile tongkus. Gebruik makend van dit moment duwde ik mijn lul volledig in haar sappige kut. Er klonk een doffe kreun uit haar mond, maar zij kantelde haar kut om mijn lul volledig in haar gleuf te krijgen. Toen ik kus verbrak kreunde Daphne “Mmmmmm… zzzoooooo diiiieeeeep….. lekker gevuld”. Ik begon te neuken in dat jonge kutje “oooooohhhh je zit…. In … mijn…. Baarmoeder” kreunde zij “ Zoooooo ….. geeiiil…. Zooooo… diiieeeepp”.

Haar ademhaling ging met korte stoten en haar onderlichaam draaide als een krolse kat. Haar bewegingen werden korter en met een diepe grom kwam zij klaar op mijn lul. Ik neukte gewoon verder en ging telkens tot op het randje in haar kut. Ik voelde inderdaad op het diepste punt haar baarmoeder ingang rond mijn lul. Stevig neukte ik dit kleine sletje verder en harder. Zij ging van het ene orgasme in het ander en spoot hierbij haar geil over mijn lul. Het sap kwam langs de zijkant lang mijn lul gelopen. “Mmmmmm… geeeeiiiiil… slettje… ik … ga …. Je …. Volspuiten” gromde ik. “Jaaaaaaa. …. Jaaaaa spuit …. In …..mijn kut” gromde Daphne. Met een laatste diepe stoot kwam ik grommende klaar en spoot mijn lading diep in dat geile jonge sletje. Naast ons hadden zij ook niet stil gelegen en waren ook nog stevig bezig. Door ons orgasme te horen waren die twee ook zo geil dat zij samen klaarkwamen en Jason spoot zijn zaad diep in het kutje van Nelleke.

Na een tijdje trokken Jason en ik onze slapper wordende lullen uit de kutjes en gingen naast de dames liggen. Nelleke keek naar Daphne, boog zich naar haar toe en gaf haar een hete innige tongkus. “Was het lekker” vroeg zij aan Daphne. “Ja anders dan met Jason en gelukkig had Juul een beetje geduld met mij, maar een lul zonder condoom en dan zo diep in mijn kut, geweldig gevoel ook als hij zijn sperma in mijn kut spoot. Zo intens zo goed voelbaar die spuitende lul en dat warme vocht. Ik ga zo snel mogelijk aan de pil om dat gevoel met Jason ook te hebben”. Jason glimlachte naar zijn liefje en knikte.
Langzaam werd het tijd om nog even op te frissen en aan te kleden want binnen een kwartier zou de boot aankomen in de haven. Bij het vertrek van de jongelui, werden er nog geile kussen gewisseld. Na het aanmeren vertrokken wij richting huis met een geile herinnering aan de overtocht.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 6228 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie