BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

een Triootje met Elena & Hans

Hallo ik ben Tess 46 jarige single vrouw met een bi kantje , sind drie jaar gescheiden van een man waar ik 13j mee getrouwd was . Maar die niet wist wat een vrouw nodig heeft niet op liefde en zeker niet op sex gebied , we hadden een goede zaak samen waar we veel geld mee verdiende . Dat liep ook mis dus zijn we gestopt alles verkocht huis zaak behalve onze auto’s , na afloop alle gelden gedeeld en weg was ik .
Ik ben dan terecht gekomen nabij Sluis in een flat , en ben gaan werken in een lingerie winkel . Leuke collega ook mijn baas , tussen de middag paste wel eens wat setjes samen . Dan de dag dat Elena naakt voor mij stond kreeg ik de kriebels , haar kutje was glad al haar schaamhaar was weg . Ik bleef kijken ook toen ze mijn hand vastnam en op haar kutje bracht , de enige reactie wat ik kon maken was net een baby kutje. Ze rende naakt naar de deur om die af te sluiten en zei kom mee , in haar flat hing een soort sling waar ik in moest . Mijn benen werden ver open gespreid en om hoog vast gezet , daar lag ik dan met mijn natte blote kut voor een vreemde vrouw . Die zegde ik kom zo terug maar eer ze terug was kwam er een grote donkere man binnen , enkel een kleine zwem slip aan waar die grote lul zich aftekende .
Omdat ik bleef kijken deed Hans zijn slip uit , zo zijn we allemaal naakt net kwam Elena ook naakt binnen .
De scheer schuim werd op mijn kut kont goed uit gesmeerd , ik werd er zo geil van die vier handen op mijn lijf . In geen tien minuten had Hans mij net zo glad geschoren als zijn vrouw , tot beide vroegen of ik nog een wens had ja zeker neuk mij verkracht me . Dan zegde Elena tegen Hans begin al maar vast ik kom zo , Hans liet het zich geen tweemaal zeggen kroop op mij en boorde die monster lul in drijf diep in mijn kutje.

Ik brulde het uit en niet van pijn alleen en onmiddellijk ging hij met een goed tempo op me , tot ik Elena naast ons zag staan met zo een nog grotere lul voor haar gebonden . Wat bij mij toch wel wat angst opriep zo zegde ze nu we gaan plaats wisselen en Elana ging op haar rug liggen , met die vlaggenmast kaasrecht om hoog kom er maar op teef . Weer snakte ik naar adem maar onmiddellijk voelde ik Hans zijn lul in mijn goed ingesmeerd kont komen , die twee hebben mij daar uren liggen neuken zeg maar gerust verkrachten.
Maar wie denk je dat het meeste genoot van die behandeling , juist ja ik wa t ik moedigde hun nog aan van ja neuk me kapot verkracht mijn kont en kut please . Dat ging zo door tot een stuk in de nacht , ron 2h s’nachts zijn we dan samen gaan douche en mijn kontje gaan verzorgen want daar had ik toch een schrale pijn . Dan hebben we geslapen rot bijna 10h net voor het ontbijt .
Word vervolgd

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door Anoniem

De schrijf(st)er van dit verhaal heeft er voor gekozen anoniem te blijven. Derhalve is er geen verdere informatie bekend over deze auteur.

Dit verhaal is 9860 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie