BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

4 dochters deel 12

Die morgen werd ik wakker en voelde tegen me aan een lief klein vrouwtje dat heerlijk lag te slapen. Ze lag met haar hoofdje op mijn borst helemaal tegen me aangedraaid en volledig ontspannen. Het was al morgen maar ze had blijkbaar zo veel indrukken opgedaan de laatste weken dat ze nu even bij moest tanken. Uiteraard bedoel ik Loesje dus. Het meisje dat ik als eerste ontmaagd heb en die de normale gang van zaken helemaal op haar kop had gezet. Ik hield echt van dat kleine ding. Als ze mijn dochter niet was geweest was ik over een paar jaar gewoon met haar getrouwd.

Toen lag ik te bedenken hoe het allemaal zo was gekomen en hoe we nu verder moesten met zijn allen. Want ik zou dit als enige man nooit volhouden. Natuurlijk kon ik slet Leny door iedereen laten neuken als ik dat wilde, maar dat wilde ik zeker niet voor de andere meiden. Ook al waren ze mijn sletjes dan wilde dat nog niet zeggen dat ik ze zo maar als hoertjes wilde laten gebruiken. Gelukkig verdiende ik met mijn bedrijf genoeg geld zodat we voor nu en de toekomst wel goed zouden zitten. En als ik het bedrijf zou verkopen dan hoefden we geen van alleen ooit nog te werken.
Toen bedacht ik me dat de grotere meiden natuurlijk hun studies gewoon af konden maken. Ze zouden met een eigen taxibusje van en naar de Hogeschool en/of universiteit gebracht kunnen worden. En dan kon slet Leny gewoon buschauffeur zijn. Loesje en Liesje moesten binnenkort ook weer naar school en die konden dan ook op die manier gehaald en gebracht worden. Een goed idee van mezelf vond ik. En zo kreeg ik nog meer ideetjes want eerlijk gezegd zou het niet verkeerd zijn om een jongere man in dienst te nemen voor het bedrijf. Door de garages te verbouwen tot volwaardig kantoor konden we daar eenvoudig met 3 of 4 man werken.

En net op het moment dat ik dit allemaal bedacht had begon Loesje tekenen van leven te vertonen. Ze rekte zich eens lekker uit en deed haar ogen open. Ze keek me gewoon verliefd aan en kuste me vol op mijn mond. Goedemorgen lieve papa zei ze. En toen had ze mijn lul al weer te pakken. Maar ik had niet zo veel tijd deze keer en moest me intussen gaan douchen en aankleden. Want er kwam straks een zakenrelatie met een voorstel voor een opdracht. Dus dat wilde ik zeker niet missen. Ik zei dat tegen Loesje en gelukkig begreep die dat wel. Maar in plaats van te blijven liggen in bed liep ze voor me uit en had de douche al aangezet. Ze zat op het toilet en begon te plassen. En, omdat ik ook hoognodig moest, plaste ik tussen haar beentjes door. Toen ik klaar was likte ze hem nog snel even af en toen gingen we onder de douche. Ze waste mijn rug en mijn billen met veel enthousiasme. En terwijl ik mijn borst waste pakte ze toch even snel mijn lul. Ik wist dat ik die dag nog niet klaar was met die kleine geile dondersteen.

We gingen nu naar de keuken en zagen daar slet Leny al bezig met het ontbijt. Ze was zoals afgesproken volledig naakt en had alleen een klein diensterschortje voor. “Goedemorgen meester Johan, goede morgen meesteres Loesje” zei ze. “Waarmee kan ik u van dienst zijn”. En mijn kleine flapuit zei dat we willen ontbijten en dat er bezoek zou komen voor meester Johan. Dus snel een beetje slet. Ik moest er wel een beetje mee lachen maar vond het zo wel goed gaan. Slet Leny ging dan ook meteen aan de gang voor het ontbijt. En koken kon ze. Dat was vroeger ook al zo. Dus binnen de kortste keren zaten we aan een goed ontbijt met koffie en geperst sap. Net op het moment dat ik klaar was ging de bel. Ik kon nog net slet Leny en Loesje tegen houden anders waren ze naakt naar de deur gelopen. En dat was nu niet de bedoeling natuurlijk. Ik deed zelf open en zei dat de rest nog sliep of zat te ontbijten. Ik bracht hem naar het kantoor en vroeg of hij koffie wilde? En omdat ik er zelf ook zin in had ging ik naar de keuken en zei tegen slet Leny dat ze snel een kort jurkje aan moest trekken en dan met 2 koffie moest komen voor mij en mijn gast. Ik zei dat ze dat jurkje altijd bij de hand moest hebben voor als er vreemden kwamen. Dus ze ging snel even naar haar kamertje en ze kwam terug met een keurig maar heel geraffineerd zwart jurkje dat haar lichaam perfect afkleedde en er voor zorgde dat alles goed in beeld kwam. En toch was het niet ordinair. Ik stond versteld.

Ik ging dus naar mijn klant en we zaten net in een geanimeerd gesprek toen slet Leny binnenkwam met de koffie. Ze serveerde de kopjes zodanig dat de opdrachtgever haar goed in beeld had en zich best een voorstelling kon maken van haar vormen. Daarna ging ze met de woorden “Als u nog iets nodig heeft heren dan hoor ik het wel”. Ze wiebelde met haar billen de kamer uit en mijn gast zei dat ik er op vooruit ging met een dergelijke hulp. Ik zei dat ze inderdaad op veel gebied een goede hulp was. En toen keek hij me even aan en polste heel voorzichtig “Ze is toch niet bezet” want ik zou er geen probleem mee hebben om die eens in mijn bed te vinden. En dat werd dan met een lach gezegd als “grapje” natuurlijk. Ik ging er nog even niet op in maar wie weet kon ik dit wel gebruiken op deze manier. Dus we praatten verder over de opdracht en na een dik uur waren we er eigenlijk wel uit. Ik Had een contract opgesteld en omdat we het eens waren over de opdracht en de prijs konden we die ter plekke ondertekenen. Ik vroeg daarna of hij nog zin had in een drankje dan zou ik dat even gaan regelen? Hij wilde wel een glas fris want het was nog heet en te vroeg voor wijn of iets dergelijks. Ik ging naar de keuken en daar liep slet Leny weer rond in haar blootje. Ik zei dat de klant nog iets fris wilde en zei dat ze dat moest gaan brengen. Wel met knoopjes van het jurkje aan de voorkant zo ver mogelijk open zodat hij tot aan haar tenen kon kijken als ze bukte. Ze moest maar zeggen dat ik even een telefoontje had en dan ook zou komen. Ze keek me een beetje verward aan en ik vroeg “Slet Leny, is het duidelijk wat ik bedoel” En toen knikte ze en zei dat ze alles voor me zou doen.

Ik bleef even lekker in de keuken en nam me voor om een intercom aan te brengen waarmee ik dit soort zaken kon regelen. Door te zeggen wat ze moesten doen en met lampjes er op waarmee ik de bedoeling door kon geven. Ik zat boordevol ideetjes op dat moment. Intussen was slet Leny naar binnen gelopen en zette met een diepe buiging het glas neer voor de gast. Die keek inderdaad recht in haar jurkje en zag haar tieten bengelen. Hij keek haar aan en ze zei “kan ik nog iets voor u betekenen meneer”. Toen werd hij een beetje brutaal en zei dat ze dat wel kon maar dat ze dat wel niet zou doen. Ze keek hem aan en zei dat als hij vertelde wat, dat ze dan misschien wel aan zijn wens kon voldoen. Hij keek haar geil aan en vroeg of er meer knoopjes los konden. En natuurlijk maakte Leny er nog enkele meer open en vroeg of het zo genoeg was. En natuurlijk zei hij nee en knoopte Leny gewoon langzaam haar hele jurk open. Toen liet ze het jurkje van zich afvallen en stond naakt voor hem. Ze had al lang in zijn broek een dikke bobbel ontdekt en ging nu op haar knieën voor hem zitten. Ze maakte zijn broek los en die zakte zo van zijn kont af. Ook zijn onderbroek trok ze over zijn kont naar beneden en toen stond zijn lul als een vlaggenmast(je) vooruit. Want helaas voor hem had hij maar een lulletje van ca. 10 cm. Maar wel keihard. Ze nam hem snel in haar mond en begon hem ijverig te pijpen. Hij genoot en ze kneep hem in zijn billen en bracht een vinger naar zijn kont toe. Daarmee begon ze over zijn ster te wrijven en tenslotte duwde ze haar vinger zijn kont in. Op dat moment kwam hij klaar en in tegen stelling tot zijn kleine lulletje spoot hij een enorme hoeveelheid zaad in haar mond. En net op dat moment kwam ik weer binnen. Hij schrok zich een hoedje en trok zich snel terug, Hij stopte zijn lulletje snel weg en slet Leny ging weer terug naar de keuken.

Hij wist zich even geen houding te geven tot ik zei dat het niet uitmaakte. Ik zei dat ze soms Nymfomane trekken had en dat hij haar (en hem) een verzetje gunde. Hij vroeg of ik het echt niet erg vond maar waarom zou ik. Als zij het wilde en hij ook was het toch prima. Daarna dronken we onze drankjes op en na een kwartiertje vertrok hij weer. Ik liet hem uit en ging toen naar de keuken. Daar zat slet Leny in de houding. Op haar knieën, handen in de nek, borsten naar voren en ogen omlaag. Ik liep naar haar toe en zei dat ze een goede slet was geweest. En ik zou dit meer willen laten doen tenzij ze daar grote problemen mee had? Ze keek me aan en zei dat ze alles zou doen voor haar meester.

Ik vroeg haar vervolgens of ze nog een rijbewijs had. Gelukkig had ze dat wel laten verlengen en ik vertelde het plannetje met het busje voor de opleidingen. En ik zei tegelijkertijd tegen haar dat er binnenkort dus drie andere sletjes in het busje zouden zitten die alle drie zwanger waren. En ook de meesteres Loesje. En ik zei ook dat ik tussendoor af en toe een zogenaamd “kut” klusje voor haar zou hebben. En toen kwam Loesje binnen en zei dat zij nu al een kutklusje had. Ze wilde geneukt worden door de meester terwijl de slet toekeek en misschien meehielp met likken e.d. Eerlijk gezegd was ik intussen ook zo geil geworden dat ik haar wilde neuken. Ik nam haar en slet Leny mee naar de logeerkamer omdat ik slet Leny niet op mijn slaapkamer wilde hebben. Ik zei haar om languit te gaan liggen op bed en toen tegen Loesje dat ze op haar knietjes en handen boven slet Leny moest gaan hangen zodat ze gebefd kon worden. En even later werd ze lekker gebefd en was ze binnen de kortste keren kliedernat. Ik ging achter haar zitten en zette mijn lul tegen haar kutje. Langzaam duwde ik hem helemaal naar binnen. Het duurde even maar toen voelde ik dat ik er helemaal inzat en ik raakte zowaar haar baarmoeder. Ik begon langzaam heen en weer te glijden en ik merkte dat Loesje niet alleen gebefd werd maar dat ze ook in de klit van slet Leny kneep. Die likte met steeds groter enthousiasme het klitje van Loesje zodat die al snel klaar kwam. Ik neukte haar intussen met grote halen en ik voelde dat ik er ook bijna was. En toen kwam slet Leny door het knijpen in haar klit krijsend klaar. En dat was voor mij de druppel. Ik spoot het kutje van Loesje helemaal vol. Zelfs zo vol dat er draden uitliepen tot op het gezicht van slet Leny. Die opende gewoon haar mond en ving zo veel mogelijk op. En toen ik terug trok uit het kleine kutje van mijn kleine schat stroomde alles recht uit de bron in haar mond. Ik ging even aan de andere kant zitten en liet mijn lul lekker schoon zuigen door Loesje. En slet Leny moest nu met haar tong alles schoonmaken bij Loesje.

Even later gingen Loesje en ik weer onder de douche samen. Ze keek me aan en zei dat ze van me hield zoals een vrouw van een man. En, zei ze, als ik niet je dochter was zou ik met je willen trouwen. En dan slet Leny als ons vaste dienstmeisje. Want ergens is ze toch wel zielig he papa? Ik lachte om haar goede hartje en zei dat we haar een dag in de week gewoon normaal zouden behandelen als ze dat zelf wilde. En dat vond ze een goed idee.

Even later ging ze weer de tuin in om nog wat te zonnen en ging ik nog wat uurtjes werken en de plannen voor de toekomst verder uitwerken. Die was vandaag al een stukje begonnen.

In het vervolg wordt steeds duidelijker hoe Johan met zijn dochters en slet Leny verder gaat in het leven.

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Geschreven door bi013

Ik ben een oudere biman die geïnteresseerd is o.a. in fantasy en metafuncties. Mail me met suggesties o.a. frans276@outlook.com Ik schrijf een serie fantasieverhalen onder de titel zorgcentrum die ik graag hier wil plaatsen. Ik heb ook waargebeurde verhalen geplaatst uit mijn eigen leven onder de naam "waargebeurde overspel" en "mijn leven als bi". Ik heb deze verhalen wel geromantiseerd. De namen zijn aangepast en de locaties alleen als die tot een herkenning zouden kunnen leiden. Ik hoop dat jullie plezier hebben van mijn levensverhaal.

Dit verhaal is 7528 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

Plaats een reactie