BDSM artikelen, erectiepillen of gewoon iets voor de fun?

Onbekend stel in hotel ….

geile spelletjesZoals al onze avonturen is deze ook waargebeurd en speelde zich af in een bekende hotelketen:) ….
Mijn fwb had dit speciaal voor mij georganiseerd om mijn grens te zoeken… en ik sta voor alles open…

Geen idee wat me te wachten staat… Enige wat ik me besef is dat ik een blind vertrouwen heb in je plannen.. Ik lig op een bed.. geblinddoekt.. Heb net even een mannenstem gehoord via de teloon en ‘ze zijn onderweg’. De boodschap was helder geweest: als je komt, dan geen vragen, geen antwoorden; je volgt alle opdrachten uit.. zonder tegenstribbelen. Zo niet; dan blijf je maar thuis. Kortom; een onweerstaanbare uitdaging voor me…

Hoewel ik niets zie weet ik dat we niet alleen meer zijn.. en net als ik me afvraag wat er gaat gebeuren voel ik iemand over me heen buigen.. Ik voel lang haar langs mijn gezicht glijden en voordat ik wat kan zeggen voel ik druppels vocht op mijn lippen vallen… In een reflex likt mijn tong langs mijn lippen.. rode wijn.. en terwijl ik proef voel ik een natte zoete mond op de mijne… een gretige tong die met de mijne speelt.. O fuck, wat geil. Tegelijkertijd glijdt een hand langs mijn bovenbeen omhoog.. en ik weet wat ze zal aantreffen.. een kut die nu al doorweekt is.. Ik huiver als ik voel hoe zachtjes een vinger langs mijn lippen glijdt.. heel voorzichtig glijdt een vinger een stukje naar binnen maar als ik probeer meer te voelen trekt ze zich terug… Wat gaat er gebeuren? Wat staat me te wachten?

Een mannenstem vanaf de zijkant geeft het antwoord… Dit sletje heeft de fantasie een andere slet te domineren en te ervaren wat het is om een andere slet suf te neuken…

Ik voel hoe ze naar boven schuift.. en ik probeer met mijn handen een beeld te krijgen van degene op me… ik voel een paar lekkere tieten..en ik voel hoe haar kruis dichter naar mijn gezicht schuift. Langzaam verkennen mijn handen haar.. en ik voel en ruik dat ze met haar kut in de buurt van mijn mond is.. Mmm als ze wil spelen doe ik graag mee… Haar kut ligt inmiddels op mijn mond.. door het kant heen voel ik hoe vochtig ze is.. Mijn handen schuiven haar slipje aan de kant en langzaam lik het vocht op… ik laat mijn tong kleine rondjes draaien en ik voel haar lichte neukbewegingen.. Ze duwt echter mijn hoofd dieper in het bed en zegt.. nog niet.. Dat moet je verdienen ..

Ze stapt van het bed af… en als ze terugkomt krijg ik de opdracht.. armen omhoog en benen wijd.. Ik volg zonder te vragen en ik voel hoe ze iets om mijn handen bindt.. en me vastbindt… Van de zijkant krijgt zij instructies… strakker, meer tape.. benen wijder zodat we goed zicht hebben op die natte glimmende kut..

Als ze klaar is haalt ze de blinddoek weg.. terwijl ik met gespreide benen en armen vast lig op het bed, gewilig, onderdanig en beschikbaar… ik ga je neuken zegt ze tegen me, ik ga je neuken zoals geen man je ooit geneukt heeft… drie vingers glijden in mijn bloedgeile kut op en neer.. mmm je ben er klaar voor, proef maar, zegt ze.. en zonder pardon duwt ze haar van mijn geil glimmende vingers in mijn mond.., en ze pakt een voorbinddildo te voorschijn .. langzaam gespt ze de dildo stevig vast.. en ze kruipt omhoog richting mijn mond… wil je m vast even voelen, maak maar nat die pik van me.. en ze brengt de dildo naar mijn lippen… pijp me slet.. Het idee dat ik straks door haar genomen wordt terwijl ik weet dat er meegekeken wordt .. megageil… en terwijl ik haar aankijk lik ik met mijn tong langs de harde dikke staaf… je wilt een gewillig sletje.. dan kan je die krijgen .. ik weet dat ze het in mijn ogen kan lezen.. ik daag haar bijna uit.

Ze trekt de dildo uit mijn mond… en verplaatst zich naar beneden.. het topje van de kunstpenis plaatst ze tegen mijn inmiddels natte kut.. ik moet moeite doen om niet te kreunen van genot.. en dan stoot ze in 1 keer hard die pik in me.. ze bepaalt het ritme en ik voel ik hoe ze die dildo in en uit me laat glijden.. hard en diep…
ze buigt zich voorover naar me.. en geeft me een geile tongzoen.. terwijl ze dieper en harder mijn kut onder handen neemt … ik voel me zo ontzettend hoerig en onderdanig.. ik wil meer.. en ik fluister zacht.. doe met me wat je wilt… Haar ogen beginnen te glimmen.. mooi zo, zegt ze.. ik ga je gebruiken als mijn eigen sletje.. niet alleen nu, maar wil je vaker gebruiken.. dol op geile gewillige sletjes.. en ook zonder die mannen erbij wil ik je… we zouden het samen meer dan leuk kunnen hebben.. geen remmingen.. En op dat moment komen het ideeën bij me naar boven.. mm dit geile wijf en ik zouden wel eens de meest ranzige porno kunnen maken samen… en in gedachten zie ik haar op een stoel zitten met haar benen wijd… ik ertussen met mijn tong op en in haar kut, genietend van haar kutvocht, terwijl ik haar klaar laat komen door mijn vingers die plagend in en uit glijden..

Ze fluistert in mijn oor wat ze allemaal met me wil doen… ze wil me in mijn kont neuken met die voorbind… maar niet waar die mannen bij zijn… dat onderdeel… dat blijft voor later.. Het maakt me niets uit… op di moment ben ik zo geil dat ik voor alles open sta… zolang het geile gevoel maar door mijn lijf blijft stromen… Hardhandig trekt ze mijn hoofd verder naar achter, voel zelfs hoe ze haar van mijn hoofd trekt.. maar het interesseert me niet.. hou ervan hard aangepakt te worden… en als ze een extra vinger naast die dildo mijn kut pompt kom ik waanzinnig klaar..

Het beeld van twee sletjes die elkaar opgeilen en volledig in elkaar opgaan is voor jullie waarschijnlijk inmiddels genoeg geweest… want opeens grijpen jullie in.. en jullie komen erbij op het bed… Zonder enige aarzeling halen jullie Nathalie en mij uit elkaar en wat jullie willen is helder.. en we openen gewillig onze mond om die als goede subjes beschikbaar te maken om volgepompt te worden….. en terwijl ik je warme dikke staaf achter in mijn keel voel en proef besef ik eigenlijk pas weer dat jullie alles gezien hebben… ik was het even vergeten..

Nieuwe waargebeurde avonturen volgen….

Wat vond je van dit verhaal?

(Alleen leden kunnen stemmen)

Aantal stemmen: . Gemiddeld cijfer:

Nog geen cijfer, ben jij de eerste ?

Dit verhaal is 8847 keer gelezen.
Reageren? Leuk! Houd het aub on topic en netjes, dankjewel!

1 gedachte over “Onbekend stel in hotel ….”

Plaats een reactie